MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1608 - DAS VIERTE D…EU…TSCHES REICH IN WORDING ?

    .

    Berlusconi : I miei figli si sentono come ebrei sotto Hitler"

    Mijn familie voelt zich als Joden onder het Hitler-Regeome

    1608 - DAS VIERTE D…EU…TSCHES REICH IN WORDING ?

    .

    De waarheid komt altijd op het einde van het verhaal

     

    De Internationaal Socialisten Democraten staan van blijdschap in de hel te springen van hete ene been op het andere

    .

    I) INLEIDING

    De persoon die onderstaand artikel bij E.J.Bron heeft geschreven, was blijkbaar zeer kwaad. Er wordt nogal dikwjls gevallen. Ik bedoel in herhaling gevallen, precies of er wordt gewerkt met effectief doorslaande argumenten. Een soort van machteloze woede, als van iemand die op zijn vergrendelde celdeur bonkt.

    Maar is de Europese burger dan werkelijk zo machteloos? Of willen we ons van Mussolini en Hitler alleen maar het goede herinneren? Net als de EU in onze dagen hebben beide Heren bij de aanvang, vòòr hun ontsporing, veel goeds gedaan. Maar de massa heeft hen laten begaan en is maar wakker geschoten toen de zelfdestructie een feit was. Blijkbaar willen volksmenners niet leren uit het verleden. Dus moet de bevolking het doen. Vroeger bestond er geen Internet en waren er geen legertje kleine of grote bloggers om de mensen wakker te schudden. Vroeger werden de weinige enkelingen, die het gevaar zagen aankomen, gewoon ‘kalt gestellt’ d.i. ze verdween in ‘Nacht und Nebel’, of veel simpeler, ze werden ‘Auf der Flucht erschossen’. Eigen schuld, dikke bult.

    Zover mogen we het n iet laten komen, met de nieuwe Hitlers Van Rampaay en Barbarosso. Wij, de burger, kunnen ze straks met pek en veren beladen, de woestijn insturen. We mogen niet zo naïef zijn om lijk de Duitsers en/of de Italianen, die sympathieke dictators in hun glorietijd tot 94% van de stemmen te geven.

    Integendeel! Op 25 Mei aanstaande moet 94% van de Eurocraten/Parlementairen,/Kabinettards, enz, naar huis gestuurd worden. Lees : het land uitgejaagd, of in de gevangenis gestopt. De nieuwe generatie verkozenen moet schoon schip malen met de uitwassen, zodat de EU kan bestuurd worden zoals de bevolkingen dat willen, punt per punt in referenda ter stemming gebracht.

    De moderne computer-technieken moeten het mogelijk maken om binnen de 24 uur over heel het Continent concrete vraagstellingen concreet beantwoord te zien worden.

    Geen beslissingen meer die over onze hoofden en tegen onze wil genomen worden. Op ons Continent NOOIT MEER OORLOG. Omdat er nooit nog één dictator zal geduld worden.

    Twee keer een wereldbrand op ons grondgebied, maar geen drie keer!

    .

    II MIDDEN

    Ik schrijf dit naar aanleiding van:
    http://ejbron.wordpress.com/2013/10/30/eu-wil-intolerante-burgers-controleren/

    DE NAZI-LAARS VAN DE EU

    “Het Europees Parlement discussieert op dit moment over een verontrustend voorstel, dat regeringen ertoe verplicht om burgers, die als ´intolerant´ worden beschouwd, te controleren. Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam of het feminisme leiden.”

    Alle kritiek op de islam, waarbij de EU door de kranten is weggelaten, want het gaat namelijk eveneens over het strafbaar maken van kritiek op de EU..!

    Dit is een zeer gevaarlijke situatie! Dat dit plan doorgaat, is zeker..!

    Wij, de kleine groep demonstranten en aanhangers van Wilders, kunnen wel roepen: Dit zal nooit gebeuren, wij laten ons dat niet aandoen, wij blijven protesteren… het is ons recht!!! Nee, wij, U de bloggers hier en de rest van het Nederlandse Volk, wij hebben geen recht van spreken meer. Het is zover… Het gaat ons afgenomen worden en wel zeer, zeer binnenkort!

    Oh nee, niet direct, maar zachtjes…en onbemerkt door velen. In ieder geval komt deze Europa wet erdoor (als ik het zo mag noemen) en dan is dit het einde van onze vrijheid..!

    Het sluipend gevaar van de dictatuur door de EU is door velen onderkend..! Het werd vol verve als geweldig zijnde bij de Nederlanders in de strot geduwd, gelijk een gans die vetgemest wordt, en heeft het gewenste doel bereikt! Met open ogen zijn de meeste Nederlanders in de door de politieke leiders, met als aanvoerders Rutte en Samsom, in de val gelokt! Hierin bijgestaan door christelijke partijen… Allen tegen één: als het maar tegen Wilders was en is… Dát is het enige waarin zij geïnteresseerd zijn… Hoe stom en blind kun je zijn..?

     

    Begrijpt de Nederlander wat hier staat geschreven en is aangekondigd..?: Alle kritiek op de islam..! De meesten hebben het niet gelezen, staat het duidelijk in de Telegraaf of zo..? Werd het besproken bij P&W..?

    Wij allen worden monddood gemaakt, en zeg niet nee, dit sta ik niet toe, wij protesteren door… dan zijn wij één van de eersten (na Geert Wilders), die “politieke gevangenen” zijn. Misschien wel met terugwerkende kracht, want wij zijn geregistreerd en met ons alle anderen die in de ogen van de EU politiek gezien niet in orde zijn.

    Wat wil dit zeggen..? Dat er een breed begrip ontstaat over “politiek gezien” onjuist zijn. Er wordt hier een “recht” , een wettelijk recht, in elkaar gezet, dat een ieder die tegen de EU is, die ook maar enkele verkeerde opmerking maakt tegen de EU-wetten (over buitenlanders in het algemeen en moslims), gezien kan worden als tegenstander van dit recht..!

     

    We spreken niet alleen over Nederland, maar over Duitsland en België, over Frankrijk en…

    Is dit gebeuren eveneens te zien in het kader van de toetreding van Turkije..?

    Het nieuwe regime is daar..! Dit besluit gaat op dit moment volkomen onopgemerkt aan de burger voorbij. In het begin is het nog niet merkbaar, maar er gaat een “recht” vastgelegd worden, en dat wil zeggen dat iedereen, iedere burger of welke persoon dan ook binnen de EU kan (en zal worden) berecht die tegen de beslissingen van de EU is. Wij, die tegen de EU zijn, zitten eerder in de bak dan de allergrootste misdadiger, want ageren tegen “het regime” heeft voorrang boven alle andere rechtszaken.

    We staan nu op hetzelfde punt als waar Mussolini stond in de beginjaren ’20 van de vorige eeuw.

    Het sluipend gevaar, de EU, heeft zijn prooi besprongen en is “nu” de nieuwe wereldmacht..! Wie denkt U zal als eerste opgepakt worden..? In Nederland: juist… Geert Wilders, want vanaf het moment dat dit besluit in werking treedt, is het afgelopen met hem. Hij is immers een politiek  incorrecte man, die tegen buitenlanders is en haat predikt..? Hij is intolerant en beledigt het EU-gezag EN de buitenlanders… Moet ik nog meer zeggen..?

    Vanaf dat moment is Geert Wilders weg, wanneer hij nog één keer zijn mond in die richting opendoet… Hij is kapot..! Wordt een “politieke gevangene”… Oh nee, ze doen het niet opvallend direct, maar ze hebben het recht en hij zal aangeklaagd worden en aangeklaagd worden…

    En met hem al zijn aanhangers, dat wil zeggen: de kiezers, die dan ook wijselijk hun mond houden daarna… en ook wij, die tegen zijn en de gevaren proberen door te geven, zijn aan de beurt! In Frankrijk Marine le Pen en in andere landen… laten we zeggen: ieder die op eenzelfde wijze ageert tegen de EU.. die nu gaat vastleggen dat het strafbaar is…

     

    Denk niet dat ook wij, de bloggers en alle mensen die tegen zijn, hier mee wegkomen… Het is niet de bedoeling iemand bang te maken… Ik ben ook niet bang, anders zou ik dit niet durven schrijven… Ben ik een doemdenker… Nee een realist!

    Wij, dit zijn allen die tegen de EU zijn en tegen de islam en de islamisering, wij zijn de spin, ofwel de mier die vertrapt wordt door het regime van het EU-Reich. En met “wij” bedoel ik “allen” die voor Vaderland en Vrijheid zijn..!

    De tijd is daar..!

    Het boek van Orwell, geschreven in 1948 en zijn visie op de westerse wereld anno 1984,waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind, is nu een feit geworden! Hij was zijn tijd ver vooruit, alleen was het niet 1984, maar werd het 2013, een 29 jaar later. Dit doet niets af aan het feit dat hij volkomen gelijk krijgt. Hij waarschuwt  tegen totalitaire regimes, zoals Nazi-Duitsland, dat net verslagen was, en Stalins Sovjet-Unie.

    De EU is dit nieuwe totalitaire regime..! Zeg niet, het zal niet gebeuren, het gebeurde en niet alleen de Nederlanders zijn er met open ogen ingelopen.  Mensen die begrijpen wat er aan de hand is, waarschuwden en waarschuwen, als belangrijkste persoon en aanvoerder in Nederland: Geert Wilders…! Maar dat is maar een raar mannetje, vinden de Nederlanders, opgefokt door de rooie haan media. Uiteraard staan deze kraaiers achter de EU en achter buitenlanders.. Zij zijn de helpers om de weg te effenen naar het rode regime dat EU heet, dat wil zeggen: de totale onderdrukking en overheersing van persoonlijke gedachten en idealen..!

    Ook wij Nederlanders zullen leren onze mond te houden en wel rap.

     

    Bedenk hoe het er in Noord Korea aan toegaat..! Denk aan Rusland… ben je tegen de leider, dan ben je weg, je verdwijnt… Een eerlijk proces..? Wat deed Stalin? Wat deed Hitler? Hoe gaat er aan toe in China, waar mensen protesteren..?

    Wij die achter ons Vaderland en VRIJHEID staan… VERGEET het maar..!

    Opnieuw heeft het Deutsche Reich gewonnen, want alle geld komt in principe van Duitsland (en Nederland), met Angela Merkel als aanvoerster. Bedenk wat haar oorsprong was en is en waar zij in haar jeugd voor stond en nog staat..! Let op de tweede en derde letter: D..EU..TSCHE REICH.

    Door:
    Martha N.
    (voor
    www.ejbron.wordpress.com)

    III SLOT

    Och, die Eurocraten zijn de meest doortrapte schurken die op Gods wereld rondlopen. Onder de mom van ‘diversiteit’ en ‘solidariteit’ proberen ze alleen maar hun eigen situatie te verbeteren. Al eens goed gekeken naar un maandelijke opbrengsten? Waarbij ze daarenboven Oost Indisch doof zijn voor de wildgroei van de ingevoerde criminaliteit. Om nog maar te zwijgen over die andere totalitaire doctrine die onder de mom van ‘Godsdienst’ werd binnen gesmokkeld en waarmee ze fijne zakjes regelen.

    Kijk eens aan, het gaat inderdaad niet goed met jullie   roepen ze, maar dank zij de EU zijn jullie al meer dan 70 jaar zonder oorlog.

    Nu blijkt dat dat eerder komt door het feit, dat iedereen nu iedereen zo intens bespioneert, dat er geen tijd of middelen meer overschieten om de burgers te verplichten elkaar uit te moorden : de Duitsers de Fransen en de Engelsen, en de kleinere volkeren als vliegen tussen hamer en aambeeld.

    Alleen Churchill was slimmer : de Engelsen hadden al in 1939 de Enigma-code gebroken waarmee de Duitsers met elkaar en op de slagvelden communiceerden. Maar ze zwegen stil. Ze wisten de dag voordien dat Coventry zou in brand gebombardeerd worden door de Luftwaffe, maar ze offerden die stad op, zodat Hitler zich wekenlang als Tarzan in de jungle, kon op de borst slaan. Toen Rommel (de Woestijnvos) het verdacht begon te vinden als hij de Füjrer Befehlen respecteerde, hij telkens op zwaar verzet botste van de Tommies (die via Enigma die bevelschriften vroeger bij Churchill op tafel konden leggen dan ze bij Rommel waren gedecodeerd), aan die bevelen prompt zijn voeten begin te vegen, en dus aanviel waar er in velden en wegen geen Tommies te bespeuren waren.

    En wat verordonneerde Churchill?

    Dat Rommel wereldwijd moest opgehemeld worden vanwege zijn bovennatuurlijke gave om de vijand overal te slim-af te zijn.

    En weer waren de Duitsers in slaap gewiegd. Want volgens hun eigen begrip van Duitse volmaaktheid, waren ze meer dan ooit overtuigd, dat de Enogma-Code onkraakbaar was.  Hadden ze maar geweten, dat die Poolse mathematicus zijn secreet op een eeuwig zwijgen, een tweede keer, en dan nog aan de Engelsen, had verkocht….

    Zelfs tijdens De Slag om Engeland in Juni 1940 toen de kleine R.A..F.-vloot jachtvliegtuigjes de machtige Duitse lucht-armada kon counteren, degradeerde Hitler zijn Luftwaffe-Held Maarschalk Goering wegens onbekwaamheid, want het kwam nergens in iemand op, dat die onnozele maar dodelijke Spitfierekes konden getipt zijn. Ze konden  (en dat wisten de Duitsers) amper voldoende tijd voor een kort gevecht in de lucht blijven, en toch verschenen ze juist op tijd en op juiste de plaats waar de Dorniers of de Junkers zouden aanvliegen…

    Ja, dat spannend verhaal over de Enigma-codeermachine vindt U vandaag terug op Wikipedia…. Maar in de jaren ’40 en zelfs tot een stuk in de jaren ’90 was dat Staatsgeheim Numero Uno.

    Hallo, NSA en  al die andere super spionage-staten, die zelfs van elkaar de bedgeheimen volgen…..

    Nog enkele maanden, en U staat voor een nieuw Europa. De paar honderd beleidsmakers in Brussel en in Straatsburg zullen opgeruimd zijn door de stembusuitslagen van de Europese burgers. Dan krijgen jullie af te rekenen met de mensen van Geert Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, bijgestaan voor wat Vlaanderen betreft, door mensen van Het Vlaams Belang, en van die andere partij, die ook beweert dat ze het anders zouden doen. Alla, dat is dan zonder die Greta Brepoels gerekend, die in Straatsburg stilletjes maar zeer nadrukkelijk plein voor miljoenen nieuwe immigranten, maar tegenover haar kiezers daar zedig over zwijgt.

    Europa moet en zal één groot veilig en welvarend  Zwitserland worden, waar iedereen baas is in eigen land, en maar ‘Richtlijnen’ aanvaardt waarachter het voordien zelf stond. Misschien zelfs dat de Nieuwe EU zo slim zal zijn, om niet een ‘eenheidsmunt’ te kiezen, maar een ‘eeheidstaal’.

    Verstaan we mekaar?

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!