MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1607 - BRÜSSEL HEIM INS REICH ? BAH NEIN BEGOT !!!!!

    ***

    Woensdag 6 november

    Zon 7u43-17u09

    H Leonardus, patroon van de fruithandelaars en gedetineerden

    Sint-Leendert jaagt de vliegen weg, zegt men op het land

    .

    1607 - BRÜSSEL HEIM INS REICH ? BAH NEIN BEGOT !!!!!

    .

    Door de NV-A via de NSA goedgekeurd model

    .

    Zoals in het confederalisme alle Brusseleiers

    M/V, oud of jong,  zullen moeten dragen

    *

    I) INLEIDING

    Volgens Prins Lorenzo di Belgio, gekend om zijn straffe uitspraken als het gaat over oude vrouwtjes met  veel geld, noemde hij zijn stokoude tante langs vaders kant, ‘De Spaanse Heks’ in de overtuiging dat hij haar op die maner rapper voor altijd in de koninklijke crypte zag verdwijnen. Wie had dat gedacht, dat ze ooit nog eens model zou staan voor de ‘Wiedergutmachung’ door Brussel jegens de Vlamingen! Nobiljons die mekaar de kop afbijten!

    *

    Hieronder neem ik het hoofdartikel over van het Lijfblad van alle Vlamingen met het hart op de perfecte plaats. Mijn eigen mening heeft U hier op deze plaats al voordien kunnen lezen, maar ’t Pallieterke brengt hetzelfde altijd met zoveel betere woorden. Daarom ook is ’t Pallieterke al een eeuwigheid het grootste onafhankelijk want niet gesubsidieerd weekblad van Vlaanderen, die de tegenvoeters nog met geen 1000 PK van zijn plaats kunnen krijgen.

    .

    II MIDDEN

    Nadat N-VA enkele weken van de ene mediastorm in de volgende perstegenwind terechtkwam, soms door eigen stommiteiten, soms door gefantaseerde incidenten, vond die partij het de hoogste tijd om de communicatie weer in eigen handen te nemen. Daarom werd beslist de teksten van het voorjaarscongres wat vroeger dan oorspronkelijk gepland de wereld in te sturen. De communicatiestrategen van die partij zagen wel wat in een tweetrapsraket.

    Eerst zou het sociaaleconomische pakket gelanceerd worden en daarna het communautaire. Zodoende bleef N-VA de voorbije week zowat elke dag voorpaginanieuws, maar dit keer wel met inhoud.

    Het heeft de kritiek op N-VA niet bepaald doen verstommen. Aan de radicale kant kan droefheid heersen omdat België niet wordt opgedoekt, alvast niet de komende vijfentwintig jaar, de tijd die nodig geacht wordt om de staatsschuld af te lossen. Dat er een rest-België blijft bestaan, kan evenwel niemand verbazen. Daar heeft N-VA nooit een geheim van gemaakt en anders was het begrip confederalisme waar die partij al maanden mee uitpakt ook totaal zonder inhoud. Het Vlaams Belang zal niet nalaten nadrukkelijk op die spijker te kloppen.

    Aan de andere, Belgischgezinde kant wordt gejubeld dat N-VA zich nu echt heeft laten kennen als een partij van ‘omfloerste separatisten’. Stefaan van Hecke, fractieleider van Groen, zei het met zoveel woorden: ‘Dit is gewoon separatisme.’ Hij was expliciet maar zeker niet de enige. De Standaard titelde: ‘N-VA maakt van België sterfhuis’. Ook de andere kranten en media vinden dat het land met dit plan (zo goed als) verdwijnt.

    Brussel

    Het luik waar het meeste kritiek op werd geleverd – en dat wil wat zeggen – was dat over Brussel. Ook dat was voorspelbaar, want Brussel blijft het struikelblok voor de meeste aanhangers van volwaardige Vlaamse zelfstandigheid. Brussel zorgt voor tweespalt in de Vlaamse Beweging.

    Openlijk wordt de oude stelling dat Vlaanderen Brussel niet loslaat doorgaans gerespecteerd. Alleen Frans Crols rekende enkele jaren geleden nadrukkelijk af met Brussel, dat we volgens hem best niet opnemen in die Vlaamse staat. In de wandelgangen krijgt de Crols-benadering veel meer aanhang dan wordt toegegeven. Maar N-VA kiest er net zoals het Vlaams Belang voor om Brussel aan Vlaanderen te blijven koppelen, tenminste deels. Daarmee staan die partijen voor de gigantische uitdaging een haalbaar model uit te bouwen dat zowel Brussel aan Vlaanderen kleeft én Vlaanderen volwaardig autonoom maakt. De poging van N-VA trekt eigenlijk de bestaande toestand radicaal door. Voor de grondgebonden aangelegenheden, de bevoegdheden van het gewest, blijft Brussel de lakens uitdelen. De lokale gemeentebevoegdheden komen daar bij, want N-VA wil een grote fusie. Voor de persoonsgebonden zaken krijgen de hoofdstedelingen de keuze tussen het Vlaamse en het Waalse systeem. Dat is al het geval voor bijvoorbeeld onderwijs en dat zou in dat confederale model ook zo zijn voor pensioen, ziekteverzekering, werkloosheidsuitkering, personenbelasting, justitie en stemrecht.

    Brussel zal geen volwaardige deelstaat zijn zoals Vlaanderen en Wallonië.

    Tweederangsburgers

    De reacties waren nog afwijzender dan op de rest van de N-VA-plannen. ‘Een Brusselaar kan niet kiezen tussen zijn moeder en zijn vader’, fulmineerde Guy Vanhengel (Open Vld), die vindt dat de Brusselaars ‘tweederangsburgers’ worden. PS’er Rudy Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, spreekt van een belediging voor 1,15 miljoen Brusselaars. Laurette Onkelinx noemt de Brusselaars ‘de daklozen van het confederalisme’.

    ‘De tijd van de kolonisatie is voorbij’, reageert Brussel-activist professor Philippe van Parijs. Op de sociale media regende het woorden als ‘apartheid’, ‘ondemocratisch’ en ‘democratie in Brussel afgeschaft’. Een mens zou bij al die onzin haast denken dat er geen ernstige kritiek is uit te brengen op de Brusselse N-VA-plannen.

    Uiteraard worden Brusselaars geen dakloze tweederangsburgers die gekoloniseerd worden. Antwerpen en Luik vormen eveneens geen eigen gewest, ook vandaag niet. Zijn Antwerpenaars en Luikenaars dan dakloos of gekoloniseerd? Net als Antwerpenaars en Luikenaars hebben Brusselaars gewoon stemrecht. Brusselaars zouden zowaar de keuze tussen twee systemen krijgen. Je zou dat discriminatie kunnen noemen, maar dan ten nadeel van de niet-Brusselaars. Misschien maakt het Grondwettelijk Hof om die reden wel bezwaar tegen die ‘Brusselkeuze’?

    Dat N-VA in de hoek wordt gezet als de partij die voor Brussel totaal van de pot gerukte waanideeën lanceert, leert hoe snel de gedachten evolueren. We citeren uit een tekst van 3 maart 1999: ‘… stelt als principieel uitgangspunt de tweeledigheid van het federale staatsbestel voorop met daarnaast een specifiek statuut voor Brussel dat door Vlamingen en Franstaligen op voet van gelijkheid moet worden bestuurd.’

    Voor die … staat ‘Het Vlaams Parlement’ en die resolutie werd goedgekeurd door de klassieke Vlaamse partijen.

    Wat toen in Vlaanderen unaniem als uitgangspunt naar voor werd geschoven, is vandaag blijkbaar onaanvaardbaar Extremistisch geworden.

    Bron : ‘t Pallieterke 5/11

    III SLOT

    JaJa, Vlaanderen laat Brussel niet los….Oprecht een schoon standpunt voor de 2 V-partijen, maar of ze op dat wangedrocht hun tanden niet zullen breken? Valt nog te bezien. Al moet ik toegeven dat Lieven Van Gils er ongewild veel goed aan doet, BDW op de praatstoel te krijgen. Iedere seconde van de zendtijd wint dier namelijk, tot spijt van wie ’t benikdt,  een paar honderd kiezers bij! Dat terwijl de Riberalen even voordien beloofden van miljarden te zullen besparen (weer die toekomstige belovende tijd!) na de verkiezingen. Goed gezien van den arbiter, maar waarom doen ze het niet binst ze in de Regering zitten? Zou dat nu al de uitgestoken hand kunnen zijn m BDW te helpen in het zadel zetten? Hij bespaart en zij besparen, dus laten we allemaal maar de overheidsuitgaven besparen!

    In ieder geval heeft BDW hopen ‘Gefundenes Fressen’ in de ruiven van de klassieke partijen gegooid. Alleman gebruikt die ruiven en dat Fressen nu als verhoog om op de kop van de Vlamingen te zitten die een andere mening hebben dan zij.  Brussel heeft inderdaad een te groot gedacht van zichzelf, al is het ondertussen dank zij de ‘integratie’ de hoofdstad van de criminaliteit geworden.

    Men kan, volgens mij, het spel in Brussel ook andersom spelen. Niemand is verplicht om daar te wonen of daar te gaan werken. Brussel is een bruine stinkstad, waar de Vlamingen alleen als kafzakken of melkkoeien behandeld worden. Ons onderwijs daar is alleen maar goed omdat het wat aanzien geeft door kwaliteit, maar het heeft ook als gevolg dat onze eigen kinderen er bijna geen plaats meer vinden. Men is er tegen Zwarte Piet, maar jet krioelt er van Zwarte Mietjes en Zwarte Pietjes!

    Dus zou ik zeggen, in plaats van Brussel te ‘kolonialiseren’, laat het ons zo vlug mogelijk ‘dekoloniseren”, door er weg te blijven. We weten allemaal wat er met zo’n gebieden of landen gebeurt. De Congo is er het beste voorbeeld van : na 6 maand reed er bijna geen enkele trein meer, en waren de snelwegen terug oerwoud geworden. Vreemdelingen Islammers en Francofonen zullen er in de kortste keren een echte souks van maken. Zowel de Walen als de Eurocraten zullen ze zien aankomen! Tirez votre planche, Messieurs, zou nog het beste antwoord zijn.

    De Vlamingen moeten leren weg te blijven waar ze niet gegeerd worden. Ze moeten niet persé staan te springen om overal te mogen helpen. En daarbij nog uitgemaakt worden voor het vuil van de straat. Neije! en de wind in ’t gat!

    Het FDF (Front der Frontalies) mag op het front geen tegenstanders meer vinden. Geen tegenstanders, en ook niet hun geld.

    Misschien dat de Brusseleirs een par Koningen en/of Koninginnen in  de solden kunnen steken? Of doen lijk het Parijs Gepeupel in 1792 : al hun eigendommen confisqueren en de laatste Monarch onder het mes leggen?

    Enfin : ze doen maar. Maar dat ze dan achteraf niet komen hengelen om geld, als de roulette is stil gevallen, omdat het balletje met een wijde boog op de grond is terecht gekomen. Mijn goede vriend Vladimir  zou dat Russische Roulette noemen, of een ‘Shluss Politik’, maar zeker geen Anschluss-Politik.

    Brussel kan blijven, als ze doen lijk die van Brugge bij wijlen Willy Lustenhouwer : van achter in de reke gaan staan…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!