MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1604 _- QUO VADIS VLAAMS VOLK IN BEWEGING ?

    ***

    Maandag 4 november

    Zon 7u40-17u12

    H Carolus Borromeus

    Is het op St-Carolus vochtig weer, sneeuwbuien volgen keer op keer

    .

    Letta-Grillo, è guerra sui giovani

    (Oorlog Letto-Grillo op de rug van de burger)

    1604 _- QUO VADIS VLAAMS VOLK IN BEWEGING ?

    .

    Met de groeten van T.A.K.

     

    .

    I)         INLEIDING

    Voortaan worden U af en toe, onder de dagklapper bovenaan, de meest sprekende titels uit de Italiaanse media geleverd. Gratis en voor niks. Als tegengif voor de dagbladen daar. U kunt er zelfs een woordje Italiaans bij leren…. En meebeleven hoe Il Cavaliere weer de teugels vasrt in handen neemt.

    *

    “De Wever steekt torenhoog boven alle andere partijkopstukken uit”. – “Is dat niet frustrerend”?

    Dar is, in vraagvorm in dat interview, de hoogst persoonlijke mening van Lex van het Molenhuis in ‘De Schandaard’, waar de overige BDW-ers verondersteld bekakt te moeten uitkomen. Dat omhoog gevallen stuk hoeren-nalist is voorwaar nog erger dan Bart Stinckman in zijn ergste doen!

    Goed : de BDW-er Kopstukken zijn niet de beste vrienden van De Schandaard wat alleen maar in hun voordeel spreekt, maar een spelletje kickboksen kan er altijd wel van af. Ze zijn daar niet de beste vrienden, en – no way - al zeker niet de mijne. Waarom niet gewoon toegeven, dat BDW gewoon een uitzonderlijke klasse is? Feiten blijven immers altijd feiten! De ma is zelfs ooit bijna de slimste mens ter wereld geworden, maar dat is hem nu niet meer aan te zien.

    Blijft over, dat er een enorme kei in de kikkerpoel gesmeten is, waardoor het Vaderlands Grondgebied in zijn geheel is gaan schudden en beven. Die kei ligt nu op de bodem en zal de volgende maanden een Zwart Gat branden doorheen het gloeiend magma van de aarde, waardoor alle kikkers maar ook het water van de Belgische poel zullen verdampen. Voor Vlaanderen breekt voortaan een Gouden Dageraad aan. Maar voordien worden ons nog eerst hete dagen beloofd, voor de Stomme van Portici verjaagd is. Met een van de 3 koninginnen als Italiaanse hoer (dixit de Lorre) wordt dat geen simpele klus!

    Hopelijk vallen er minder doden dan in die operette.

    Inhoudelijke argumenten tegen de vroegtijdige voorstellen van het Congres heb ik nog nergens gelezen. Zelfs niet gehoord op de RTBF. Het blijft bij blaffen tegen de maan.

    .

    II MIDDEN

    Of N-VA nu in Herberg Wetstraat zit, dan wel in Café Media, de partij is sedert enige tijd te vinden in de hoek waar de klappen vallen. De lijst ‘incidenten’ groeide de voorbije weken zowat dag na dag. In sommige gevallen moet de hand in eigen boezem gestoken worden. De brokken waar Bracke voor zorgt, met een bewonderenswaardige zin voor regelmaat, kunnen niet in de schoenen van één of andere onwelwillende journalist geschoven worden.

    Wie voor de flaters van de gewezen VRTcoryfee een zinnige uitleg kan verzinnen, beschikt over hogere gaven. Wij beginnen er niet aan.

    Bij andere ‘incidenten’ staan niet alleen gedreven partijaanhangers verstomd over de rol van de media. Eind vorige week werd het Wetstraatnieuws een tweetal dagen gedomineerd door ‘het geval-Jambon’. De fractieleider van de N-VA-Kamerfractie sprak in 2001 voor het Sint-Maartensfonds (SMF), op dezelfde zitting waar ook toenmalig VUminister Johan Sauwens van een nagerecht kwam genieten. Die taart is Sauwens allerminst bekomen, want het kostte hem zijn kop als minister. Sauwens (intussen bij CD&V) is die klap politiek nooit meer te boven gekomen.

    Jan Jambon was in die tijd niet partijpolitiek actief, maar wel in de Vlaamse Volksbeweging. Om de Lambertmontakkoorden te bestrijden, riep die vereniging in mei 2001 op voor een betoging in Gent. Jambon liep alle mogelijke zalen af om voor die betoging te gaan ronselen en hij verscheen achter het spreekgestoelte van het SMF. Stemmingmakerij

    Het uiterst rechtse Nieuw-Solidaristisch Alternatief (N-SA) is niet meteen de vereniging die met standpunten en argumenten voortdurend de pers weet te halen. Toen ze foto’s lanceerde van Jambons optreden en één waarop Jambon luistert naar een toespraak van Jean-Marie Le Pen, kon die N-SA plots op de warme belangstelling rekenen van alle media. Het twaalf jaar oude non-nieuws – enkele jaren geleden al eens door Karel de Gucht de wereld ingestuurd – werd opgeklopt tot wat een schandaal moest heten. Dit verhaal toont nog maar eens aan dat een deel van de pers niet wacht op eventuele stommiteiten van N-VA om die partij over de hekel te halen. Schandalen worden desnoods uitgevonden.

    Het worden voor N-VA nog lange en zeer vermoeiende maanden tot aan de verkiezingen. Anderzijds, de N-VA-aanvallers dreigen stilaan op hun eigen grenzen te stoten. We kunnen ons niet van het gevoel ontdoen dat ‘de zaak-Jambon’ aangeeft tot waar de media kunnen gaan vooraleer ze alle geloofwaardigheid verliezen. Dit was nog net niet dan ene ‘schandaal’ te veel. Bij een volgende soortgelijke aanval op N-VA dreigen ze de sympathie voor die partij juist weer op te krikken, want dat dit soort opgeklopte stemmingmakerij niets meer met nieuwsgaring heeft te maken, wordt voor steeds meer mensen duidelijk.

    De partij probeert de regie intussen weer in handen te nemen en besloot de ontwerpteksten van het congres vervroegd bekend te maken. Misschien, wie weet, komt er op die manier ook nog eens een debat over de inhoud, zoals het in de politiek eigenlijk hoort.

    Het ontslag van een N-VA-lid van het eerste uur, weliswaar slechts bezig op lager niveau maar wel heel actief, zorgde vorige week voor weer een ander soort debat rond N-VA. De N-VA zou te veel de spreekbuis zijn van de werkgevers en haar sociaal profiel zou ernstige krassen vertonen.

    Blauwe invulling

    De partij ontkent in alle toonaarden, maar heeft wat dat betreft de indruk tegen. De voorbije jaren was N-VA bijzonder succesrijk in het leegmelken van Open Vld. De ravage die Verhofstadt bij dat kiespubliek had veroorzaakt, maakte het rijp voor de transfer naar een economisch rechtse Vlaams-nationale partij. N-VA rook die kans en greep ze met beide handen. Dat succes kan voeding geven

    aan het idee ‘met een beetje liberalisme winnen we een beetje Open Vld’ers; dus met veel liberalisme halen we veel Open Vld-kiezers binnen’. Die redenering is niet ongevaarlijk, want overgekomen Open Vld’ers alleen volstaan natuurlijk niet.

    Het Vlaams-nationalisme is altijd vooral een zaak van de middenklasse geweest. Het Vlaams Blok slaagde erin daar een meer volks publiek aan toe te voegen. N-VA probeert nu aan de andere kant van de economische ladder voor uitbreiding te zorgen. In beide gevallen dreigt het risico dat die middenklasse zich verweesd gaat voelen. Vandaag, zo is de overheersende indruk, zorgt de toonaangevende Vlaams-nationale partij ervoor dat het Vlaams-nationalisme erg blauw kleurt. Het Vlaams Belang heeft begrepen welke kansen dit biedt en koos voor een economische instelling die door sommigen ronduit links wordt genoemd en in elk geval een stuk volkser oogt.

    Belangrijker dan enkele al dan niet opgeklopte incidenten rond kopstukken zal de vraag zijn welke sfeer N-VA bij de kiezer oproept. Vandaag is dat een sterk liberale sfeer. Ofwel is die indruk correct, ofwel is het een zaak van verkeerde perceptie. In het eerste geval zal N-VA de kiezers uit de middengroep moeten overtuigen dat hun belangen – als flamingant én als deelnemer aan het economische proces – bij N-VA in goede handen zijn. In het tweede geval… ook.

    *

    III SLOT

    Zeg, is er iemand die weet wat er nu gebeurt met de vele grendels, belangenconflicten, 2/3 meerderhede,, enz? Moet dat nu als Klein Giftig Afval worden geruimd, of als Oud Metaal? Lood om oud ijzer, zoals dat heet.

    Er mag er toch niet worden van uit gegaan dat de Belgicisten zomaar zullen meedraaien aan de koord waaraan ze denken binnen redelijke termijnen te worden opgehangen?

    Alle begin is moeilijk. Om van die ‘concensus-democratie’ af te geraken, zal BDW toch nog vele bôokes moeten eten. Of uit een ander, straffer vaatje tappen. Anders blijft  die fameuze ‘pariteit’ zelfs bestaan in het con-federalisme. Of is er een andere reden, waarom de toekomstige mandaten 50/50 moeten verdeeld worden? Zodanig dat de Franstalige minderheid, mede door hun arrogantie, de facto de meerderheid wordt. Het enige correcte beeld zou dan ook zijn, dat zij 100% baas worden in hun eigen grondgebied, maar nul-de-botten te vertellen hebben bij ons. Jamaar, zegt mijn geweten, en wat gebeurt er dan met het Vlaams grondgebied dat ondertussen naar Wallonia gedetacheerd werd? Met Komen-Moeskroen, de Brusselse ‘Rand’ en langsheen de armoe-grens zo wat overal nog eens 10 Km verder landinwaarts? Vergeet vooral niet dat de Frascouillons zich altijd met medeweten van onze Vlaamse ‘Leiders’, gedragen hebben als kankercellen, die overal het gezonde weefsel aantasten.

    Ook die ‘solidariteit’ zoals die door  BDW gepredikt wordt, is boerenbedrog. Vlaanderen zou in lengte van jaren nog de Francofonen de mond moeten openhouden?! Misschien als vergoeding voor de 183 jaar dat zij zo goed geweest zijn ons te kolonialiseren door middel van uitzuiging?!

    Al eens gelet op welke futuristische stad Luik de laatste 10 jaar gelijkt? Daar zijn miljarden Vlaamse Euro’s aan opgegaan en nu prijken al die sieraden als juwelen op de platte boezem van die Franse hoer, maar ze zijn wel betaald met het zweet van de Vlaamse kleine man. Terwijl dat geld beter had kunnen gebruikt worden in en rond de haven van Antwerpen die nu en nog voor vele jaren gewurgd wordt door stilstaand verkeer. Harde woorden misschien, maar ze zijn gewoon de weerbots  van die gedwongen solidariteit, waardoor de gever armer achterblijft dan de verkrijger….

    *

    Het is goed, dat het Vlaams Belang ongezouten als altijd, op volle kracht blijft uitzenden. Zijn medespeler op het Vlaams Front is, wordt gezegd, een slechte kopie van het origineel, waar naartoe altijd voort nieuwe kopieën moeten beschikbaar blijven. Zonder origineel zou er rap geen sprake meer zijn van ‘België Barst’. Maar zou BDW terugkeren naar zijn veilige moederschoot waar het allemaal is beginnen.

    *

    Samengevat : ondergetekende mag verhopen dat BDW nog wat anders in zijn mars heeft. Anders kan hij nog altijd doen ijk de dichter ooit schreef : ‘Ween van spijt, en smijt Uw kroon naar Spiessens’. Want er bestaan mensen die niet voordien hun wapens neerleggen. Wie die zijn, zou ook U U best aanmerken op 14 Mei e.k.

    Dàt zou pas een aardbeving zijn!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!