MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1593 - HET ACW-PALEIS IN BRUXELLABAD TART DE VERBEELDING

    .

    1593 - HET ACW-PALEIS IN BRUXELLABAD TART DE VERBEELDING

    .

    Op de hoek van het Rond Punt Schumann

     

    Ergens tussen de Straat van de Wet en de Rue de la Loi.

    .

    I) INLEIDING

    De Brusselse Nomenklatoera rond ‘Europa’ draait er hun hand niet voor om, om de zoveelste kwadratuur van de cirkel te bewijzen. Op de Hoek van een Rond Punt wordt er een Tempel gebouwd die de naam “Europa’ zal dragen, waar zelfs Washington een puntje kan aan zuigen,. Faut le faire, zou BDW zeggen!

    *

    Ergens kas ik dan weer bij een bevriende blog (geen namen AUB, Feind hört mit) dat in Bruksèl de Cheffin van de Daklozen niet alleen extravagant verdient, maar ook dat ze, PS als ze is, als toemaatje het graaien in de vetpotten niet kan laten. Dat zou, volgens Tante Laurette Cruella, een ziekelijke afwijking zijn, die bij veel partijgenoten zou voorkomen. Het mens zou daarenboven mikken op de plaats van Cheffin van het OCMW, want de PS’er die daar nu zit, zou den Beilemans (S) als Burgemeester willen opvolgen. Ze zegt het niet met zoveel woorden, maar ze leeft wel ‘Plus est en Vous’. Zelfs het ventje Rik Daems (Pest voor Vlaanderen) zou, maar dan langs de welig zoete woon dames-voorkant, ook met die dingen bezig zijn.

    Moeten we nu De Bijbel ‘hertalen’, lijk er zoveel dingen moeten ‘hertaald’ worden, we zouden schrijven over De Op-en Ondergang van de Stad Babel, die later door het hellevuur verzwolgen werd. Hun torengebouw bleef in alle eeuwen der eeuwen onafgewerkt, omdat ze elkaars taal niet eer verstonden…. Wablieft er U astemblief?

    U ziet het plaatje : ACW -> Mister President -> Sociaal-democratische beslommeringen -> kijk naar ons, wat we allemaal durven.

    Daar moeten we dus dringend een stokje voor steken op 25 Mei 2014, want hoogmoed komt voor de val..

    II MIDDEN

    Kostenexplosie: 350 miljoen euro voor EU-paleis in Brussel

    Posted on 28 oktober 2013     door E.J. Bron

    *

    Een protserig paleis in Brussel met de naam “Europa” doet op dit moment alle financiële richtlijnen exploderen: het nieuwe gebouw van de Raad van Europa is volledig buiten controle geraakt. De opening moest nu officieel uitgesteld worden. Er bestaat geen enkele controle op de bouwkosten door de geldschieters – de Europese belastingbetalers. Op de EU-website staat een pure leugen over de bouwkosten. In Brussel ontstaat een gigantisch gedenkteken van de grootheidswaanzin.

    In Brussel wordt al tien jaar lang aan een gigantisch paleis gebouwd. Hiermee wil de president van de Europese Raad, Herman Van Rompuy, een monument voor alle eeuwigheid neerzetten. Bovendien is de bouw een indirecte subsidie van de Europese belastingbetalers voor de Belgische bouweconomie.

    Het gebouw wordt gebouwd door de Belgen, dat direct tegenover dat van de met de Raad van Europa om de hegemonie strijdende Europese Commissie staat, en ze gebruiken de Europese gelden om “op de hoek van de Rond-Point Schuman… aan de Rue de la Loi” een samenhangend stedelijk gebied op te richten.

    De architectuur van het paleis is extravagant. De Raad van Europa prijst het paleis, dat gebouwd wordt door het bureau van de sterarchitect Philippe Samyn in samenwerking met studio Valle Progettazioni en het bureau Happold: “De mooiste bouwelementen van dit Art-Déco-ensemble vallen onder monumentenzorg.” Voor de bouw wordt hout uit heel Europa aangevoerd – zogenaamd van tweedehands kozijnen om het milieu-idee te dienen. Zonnepanelen op het dak en een ondergrondse garage zijn, behalve de 27.000 m² kantooroppervlakte, andere highlights van de manifestatie van de mateloosheid.

    De kosten zijn volgens informatie van de Deutsche Wirtschafts Nachrichten volledig uit de hand gelopen. Bij de nieuwe hoofdzetel van de Europese Raad met de naam “Europa” gaat het om een gebouw dat volledig door de Europese belastingbetalers wordt gefinancierd.

    Oorspronkelijk zou de bouw 240 miljoen euro kosten. Wie naar de website van de EU gaat, krijgt op 28 oktober een pure leugen voorgeschoteld. Hier staat:

     

    De verbouwingskosten blijven onder het maximum van 240 miljoen euro dat in november 2005 werd overeengekomen (waarde januari 2004).

    Dit bedrag is al lang geschiedenis – en dat heeft de Raad van Europa al toegegeven: in maart 2013 bedroegen de kosten al 301 miljoen euro . De openingstermijn – oorspronkelijk april 2014 – moest uitgesteld worden: nu deelt de Europese Raad mee dat de opening gepland staat “tegen het einde van het eerste halfjaar van 2015.”

     

    Blijkbaar is de EU niet alleen op haar website het overzicht over de kosten kwijtgeraakt : uit een parlementaire interpellatie blijkt dat de kosten in januari 2014 officieel op 218 miljoen euro werden geraamd. Waarom de bouw diezelfde maand nog eens 22 miljoen euro duurder werd, kan niemand in Brussel uitleggen.

    Daarmee staat in ieder geval al vast: de belastingbetalers moeten 61 miljoen euro meer opbrengen, opdat de Raad van Europa – die niemand van de burgers van Europa kent of heeft gekozen – in Brussel een gigantisch glazen paleis kan bouwen. Waarnemers van de bouw en insiders van het gebeuren aan de Rue de la Loi (Straat van de Wet!) verwachten dat de totale bouwkosten eerder 350 miljoen euro zullen bedragen. Alleen al de kosten van het uitstellen van de opening zijn niet meer te controleren.

    350 miljoen euro uit de zakken van de burgers van Europa – voor een kantoorgebouw in Brussel.

     

    De begrotingscommissie van het Europees Parlement heeft vanwege het uit de hand lopen van de kosten geweigerd de Europese Raad voor het begrotingsjaar 2011 te ontlasten. De commissie “roept de Raad er opnieuw toe op een omvangrijke schriftelijke verklaring in te dienen, waarin het totale bedrag van de voor de koop van het gebouw Résidence Palais uitgegeven middelen, de begrotingsrichtlijnen waaraan deze middelen werden onttrokken, de tot nu toe betaalde en nog te betalen termijnen en het geplande gebruiksdoel van het gebouw worden aangegeven.

     

    Tot nu toe heeft Van Rompuy gewoon geweigerd om informatie te verschaffen.

     

    Er werden al 275 miljoen euro aan België overgemaakt. Het al toegegeven ontbrekende bedrag van 26 miljoen euro moet het komende jaar door de Europese belastingbetalers opgebracht worden.

    De belastingbetaler zal voor de nog noodzakelijke miljoen geen verklaring krijgen: de Europese Raad heeft een informeel informatieverbod opgelegd.

     

    De handelwijze is een uniek schandaal: hier worden Europese belastinggelden in een bouwwerk gestoken, over wiens exacte gebruik geen rekenschap wordt afgelegd. In een tijd, waarin de bevolkingen van Europa kreunen onder een unieke recessie, bouwen de bureaucraten in Brussel een tempel voor de eigen ijdelheid.

     

    Dat alles vindt nu al jaren plaats – zonder enige controle door het publiek. Het laatst was er kritiek in 2011 van de Bond van de Europese Belastingbetalers. Die stierf ongehoord weg.

     

    De kosten stijgen verder.

     

    De Europeanen moeten dag en nacht werken, opdat komende generaties op zekere dag in Brussel een enorm gedenkteken van grootheidswaanzin kunnen bewonderen

    *

    III SLOT

    Weer elders las ik dat we 1 November Doden Herdenkingsdag, naderen. Een lastig onderwerp als de zomer het land niet uit wil, zoals hier en nu. Voor de 12de keer op rij zal ik niet thuis zijn, om tussen de witte bloemenpracht der chrysanten even te staan mijmeren bij de lieve doden. Het zijn er ieder jaar meer, zie ik dan telkens achteraf. Nee Pa, nee Ma : blijf maar waar ge nu zijt, het is er hierboven niet op verbeterd. Integendeel. Wij doen allemaal ons best, om te beletten dat hier de Halve Maan de rechtmatige plaats van Het Kruis komt innemen, maar als er niets gebeurt, is het vechten tegen de theekaai…..

    ZDat zj rusten in vrede. Hun strijd is gestreden. Voor zover niet in rook opgegaan, liggen hun zieltjes tussen al die andere zieltjes nu onder de jaarlijks terugkerende bloemenpracht  te wachten op de eeuwigheid. Tot zolang misschien de ACW-Bouwpromotor (nu er geen Pastoor meer is) rond dat kerkje liever woonblokken ziet staan pronken dan graven ziet liggen, want die brengen meer op. Moeten we hem nageven : de dag dat het Kerkje verdwijnt tussen die hoogbouw, zal dat veel minder opvallen. Tenzij voor de Groenen. Er zal zelfs niemand meer zijn, om te bewenen dat de bijeen geworpen beenderen afgevoerd worden naar de verbrandingsoven….

    Sic transit gloria mundi. Over and out.

    *

    Dat is tenminste de actuele overheersende mening die ons wordt voorgekauwd.. Of ze juist is of niet, zullen we later wel zien, hé. Ik voor mij, het is een Gebod dat mij in het hart staat geschreven : eert Vader en Moeder, of ze nu in hun graf liggen dan nog altijd bij de ronkende stoof op mij zitten te wachten met de warme koffie : wij zijn samen onderweg om de Eeuwigheid te overleven.

    *

    Samen onderweg, dat zijn we ook met de door het Establishment verstoten helden die samen met de verkeerde kameraden, hun leven hebben gegeven voor het welzijn van Volk en Land, om de Jeugd te bevrijden van de verknechting.  Zij stierven ver van huis, in de Russische steppe, ofwel aan de paal tegen de muur van een Belgische Rijkswachtkazerne. Hun fout : de oorlog te hebben verloren, zodat er voor Vlaanderen niets, helemaal niets ten goede kon veranderen. Het heeft integendeel jaren geduurd, voor de schade was hersteld.

    Maar zie goed rond U : hun offer is niet tevergeefs geweest. De Vlaamse Gedachte staat nu sterker dan ooit. Eindelijk is ons zingen dicht bij de waarheid, in het lied waar we lachen met de woede van de vijand, want de Vlaamse Leeuw is daar…. Noch zij, noch wij laten ons temmen, en over de Dood heen blijven wij tesaam vereend in vreugd en nood. Als d’ene sterft, is d’andere daarom nog niet dood’.

    Met enige dichterlijke vrijheid gesteld, ergens te velde in Centraal Italië, waar net als in Het Huis mijns Vaders, de dagen trager waren….

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!