MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1587 - OVER DE ZWARTE ONGELUKSKATER DIE DENKT DE WERELD IN ZIJN GULP TE HEBBEN….

    ***

    Zaterdag 26 oktober

    Zon 8u24-18u28

    H Evaristus

    .

    1587 - OVER DE ZWARTE ONGELUKSKATER DIE DENKT DE WERELD IN ZIJN GULP TE HEBBEN….

    .

    Van een cartoonist met realiteitszin…..

     

    Dat is wat moet gebeuren als we ooi onze

    ‘weiden als wiegende zeeën’ terugwillen.

    En ipc Zwarte Piet nemen we ons dan een

    Chinese robot.

    .

    I) INLEIDING

    u heeft, vòòr dat u onderstaand artikel hebt gelezen, geen benul van waarom ik in de titel bovenaan zo’n vulgaire toon heb aangeslagen.

    Het is namelijk, omdat men onder de mom van ‘the American dream’ daar niet alleen de Islam gestalte heeft gegeven (ja Ja, in de Voltooid Verleden Tijd, omdat het kwaad al lang is geschied!), maar terzelfdertijd een systeem aan het opzetten is dat nog doortrapter is dan wijlen de Communistische USSR.

    Het volstaat namelijk niet de eigen bevolking te spioneren, erger dan de KGB, de GESTAO of de Securitate samen, en te terroriseren, met ‘Data Gate’ is de aanhechting van Europa aan dat verderfelijk systeem, ook al ingezet. Jan Kees, Uw vriend, U weet wel! Die komt al armenzwaaiend en een joviale smoel, in zijn mond een warme patat, maar bij ’t weggaan, zult U vaststellen, dat Uw bankrekening is leeg gejat en dat van Uw PC ‘gehackt’ is gemaakt.

    Sieg Heil! God hairbless America!

    .

    II MIDDEN

    Militairen in VS krijgen te horen dat christenen de nieuwe vijand zijn

    *

    Het Witte Huis vraagt topofficieren of ze bereid zijn geweld te gebruiken om het Amerikaanse volk te ontwapenen' - Soldaten verklaren dat ze worden getraind om een binnenlandse oorlog te voeren tegen alle tegenstanders van Obama

    Barack Hussein Obama ontpopt zich in steeds sneller tempo als een ware dictator, die binnen afzienbare tijd met dodelijk geweld al zijn tegenstanders zal laten uitschakelen.

    Amerikaanse militairen die gelegerd zijn op de basis Fort Hood hebben in een recente instructie te horen gekregen dat het Witte Huis evangelische christenen, Tea Party supporters (rechtse conservatieven) en anti-abortusactivisten als de nieuwe vijanden van de VS beschouwt. Soldaten reageerden verontwaardigd en geschokt. Anderen zeggen dat zij al maanden worden getraind om dodelijk geweld te gebruiken tegen Amerikaanse burgers, en straks zelfs zullen moeten schieten op zwangere vrouwen en kinderen.

    De bewuste briefing, die plaatsvond op 17 oktober, ging voornamelijk over 'radicale' christelijke en rechtse groeperingen die 'het land uit elkaar scheuren'. 'Ik was enorm geschokt en kon niet geloven wat ik hoorde,' aldus een soldaat. 'Ik kreeg het gevoel dat mijn religieuze vrijheden, waar ik mijn leven voor riskeer, mijn tijd met mijn familie voor opoffer en waar ik voor vecht, van mij werden afgenomen.'

    Een contra-inlichtingenexpert hield de militairen voor dat christenen die tegen abortus zijn bomaanslagen op abortusklinieken zouden voorbereiden, en dat deze 'pro-life' beweging een goed voorbeeld is van 'radicalisering' in Amerika. De wereldwijde dreiging van het islamitische terrorisme werd echter amper meer genoemd.

     

    Evangelische christenen en Tea-Partyleden wacht vervolging

     

    'Het Amerikaanse publiek zou woedend moeten zijn dat het Amerikaanse leger onze troepen leert dat evangelische christenen en Tea-Partyleden vijanden van Amerika zijn, en dat zij kunnen worden gestraft voor het steunen van of deelnemen aan deze groepen,' gaf Mike Berry, advocaat bij het Liberty Institute, als commentaar. 'Deze verklaring dat evangelischen binnenlandse vijanden zijn, is een ernstige beschuldiging.'

    'Onze gemeenschap moet nog steeds genezen van de terreurdaad van Nidal Hasan, een échte terrorist,' zei de soldaat van Fort Hood, die niet bij name wilde worden genoemd. 'Dit is een slag in ons gezicht. Het leger zou de vrijheid moeten verdedigen. Het is ziek om de enorme meerderheid in het leger die zegt christen te zijn als terroristen te bestempelen.'

     

    De soldaat Nidal Hasan, een in de VS geboren moslim, schoot in 2009 onder luid 'Allahu Akbar' geschreeuw dertien collega's dood en verwondde er nog eens 30. Volgens Hassan deed hij dit om de islamitische strijders in het buitenland te beschermen tegen Amerikaanse agressie. In augustus gaf een militaire rechtbank hem daarvoor de doodstraf (3).

    Christelijke organisaties nu 'haatgroepen'

    Het is niet voor het eerst dat het leger in de VS van hogerhand de opdracht krijgt om christenen en conservatieven als binnenlandse vijanden te beschouwen. Eerder deze maand kregen militairen op Camp Shelby in Mississippi te horen dat de American Family Association, een gerespecteerde christelijke organisatie die onder andere tegen abortus en het homohuwelijk is, een 'binnenlandse haatgroep' is.

     

    In augustus lekte een instructie van het ministerie van Defensie naar buiten, waarin stond dat de overheid de Amerikaanse 'founding fathers' voortaan als 'extremisten' beschouwt, die in deze tijd niet tot het leger zouden worden toegelaten. In een studie uit 2011 karakteriseerde het ministerie van Homeland Security Amerikanen die het centrale federale gezag wantrouwen of hameren op de vrijheid van het individu als 'rechtse extremisten'.

     

    Witte Huis eist dodelijk geweld tegen... Amerikanen

     

    Ook uit het recente ontslag van een aantal topcommandanten, waaronder vice-admiraal Tim Giardiana en generaal-majoor Michael Carey, maken velen op dat er vreemde zaken gebeuren in het leger. Sommigen vergeleken Obama zelfs met Stalin, die op dezelfde wijze stap voor stap zijn tegenstanders buitenspel zette of monddood maakte, waardoor hij uiteindelijk als dictator over de Sovjet Unie kon heersen.

     

    Deze week waarschuwde ex-Navy SEAL Ben Smith dat het Witte Huis zowel hoge als lage officieren in het leger rechtstreeks vraagt of ze bereid zijn om dodelijk geweld te gebruiken om de Amerikaanse bevolking te ontwapenen. Als ze weigeren, dan krijgen ze harde sancties opgelegd, worden buitenspel gezet of zelfs ontslagen (1).

     

    Soldaten getraind om zelfs kinderen te doden

     

    Meerdere soldaten uit het hele land hebben verklaard dat ze inmiddels worden getraind om een binnenlandse oorlog te voeren tegen de Tea Party en tegen alle andere christelijke en conservatieve groepen die zich op wat voor wijze dan ook verzetten tegen Obama. Tijdens oefeningen wordt hen zelfs bevolen om straks met scherp te schieten op zwangere vrouwen en jonge kinderen.

     

    Zowel Alex Jones (Infowars(2)), het Northeast Intelligence Network als Steve Quayle hebben het afgelopen anderhalf jaar een groot aantal officiële overheidsdocumenten, berichten en interviews met onder andere 'klokkenluiders' bij de politie en in het leger gepubliceerd. Volgens velen is de weerstand in de veiligheidsdiensten tegen de plannen van Washington om Amerika in dictatuur te veranderen enorm.

     

    'Dit is de machtsovername van Amerika'

     

    'Dit is een zaak van leven of dood,' aldus Jones in zijn laatste bericht. Alleen als de bevolking snel massaal wakker wordt en in verzet komt, is de ontwapening van de Amerikanen, de staat-van-beleg, de val van de republiek en de aansluitende nieuwe burgeroorlog volgens hem nog te voorkomen. 'Ik waarschuw hier al 11 jaar voor, en nu is het zover. Dit is de machtsovername van Amerika door de globalisten en bankiers. We kunnen het tij nog keren en Amerika redden, maar dan moeten we hier wel tegen in opstand komen. Alleen zo kunt u zichzelf beschermen. Zo niet, dan worden we een Derde Werelddictatuur.'

    Xander

    (1) Infowars
    (2)
    Infowars / YouTube
    (3)
    The Blaze

     

    III SLOT

    Dat de Linxse Nomenklatoera bij ons ondertussen ok niet stilzit, mag als bewezen worden aangenomen door het jarenlang criminaliseren van de Vlaams Nationalistische Gedachte, gevolgd door de recente aanval van de Staatsvuiligheid op de VB-Jongeneren. Die zouden zogezegd een kweekvijver vormen voor extremistische stoottroepen, die op zeker ogenblik last zouden kunnen verkopen aan het Regime.

    Anders gezegd : de echte criminele ‘stoottroepen’ die het vechten geleerd hebben bij de Talban of de Syrische ‘vrijheidsstrijders’, behandelt men met fluwelen handschoenen, en de bloem van de eigen Vlaamse jeugd als potentiële oorlogsmisdadigers.

    Het Volk wordt opgejut! Zodat de repressie gerechtvaardigd lijkt.

    U mag het gerust zeggen, als U veel verschil ziet tussen wat er bij ons gaande is, en wat de Zwarte Ongelukskater in de USA op het oog heeft. Vladimir Poetin gebruikte de juiste woorden, toen hij Amerika een spiegel voorhield, aks zjnde de reus op lemen voeten, die overal ter wereld zijn wil opdringt, maar daartoe al lang noch de middelen noch de bekwaamheid voor heeft.

    Amerika : grote (nucleaire) lantaarn, maar klein lichtje!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!