MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1586 - VANAF 2017 WORDT DE STOzUIGER, DANK ZIJ DE EU, VERVANGEN DOOR MANKRACHT OF DOOR EEN NATTE DWEIL

    ***

    Vrijdag 25 oktober

    Zon 8u22-18u30

    H Krispijn en Krispiniaan, patroon v/d schoenmakers en leerbewerkers

    Is Krispijn klaar, snel is de winter daar

    .

    25 Oltober 732 : Herdenking van de Slag bij Poitiers (omgeving Bordeaux) en de overwinning van Karel Martel op de Muzel-Griezels, die amper 100 jaar na de dood van hun Stichter, ergens in een verlaten uithoek van het Arabisch Schiereiland, reeds rovend en plunderend waren doorgedrongen tot bijna in het hart van het nog jonge Christelijk geworden Europa. Toen ook al gold de Wet van de Jungle : ‘Pak wat ge kunt krijgen’ en moest men in 732 toen ook al charlatans als nu gehad hebben, die geen verzet bieden, maar de grenzen wagenwijd open zetten, dan was er niet eens een Beschaafd Europa geweest, maar dan  was Europa één grote Grot van Alibaba met de 40 Rovers geweest.

    Elk zegge het voort!

    *

    1586 - VANAF 2017 WORDT DE STOzUIGER, DANK ZIJ DE EU, VERVANGEN DOOR MANKRACHT OF DOOR EEN NATTE DWEIL

    .

    Één zo’n apparaat per huishouden

     

    En het energieprobleem is voorgoed uit de wereld.

    .

    I) INLEIDING

    Nee, niet verwonderd doen, niet lachen, en zekerlijk Nigel Farage niet bovenhalen die ooit de gloriol van het ACW vergeleek met een natte dweil. De Heer E.J. Bron publiciteit hieronder zo maar een tekst zonder na te denken over de berg aan mogelijkheden die dit EU-gewrocht in zich draagt. Zie afbeelding hierboven : trek in de huishoudens overal de stekker uit : van de wasmachines, de koffiemolens, de strijkijzers, de stofzuigers, ja zelfs van het gas of de verlichting, en sluit alles aan op het energie-apparaat van de toekomst.

    U hebt ze in alle maten, kleuren en gewichten, leverbaar aan huis, en betaalbaar op afbetaling. De bewegings-therapeuten zijn er nu al wild van en ook de cardiologische geneeskunde ziet zich al hoge toppen scheren. Het is een echt toekomstgericht fitness-toestel aan huis, die bovendien besparend werkt, in die zin, dat de huisvriend zijn gram thuis kan halen en dus niet meer op café moet gaan voor de nodige hefboom-gymnastiek.

    Modern gestyleerde toestellen zijn daarenboven ook omgekeerd bruikbaar. Alhoewel zulks toch wel enige lenigheid van de bedienaar vergt. Na het onderlichaam en de kuitspieren terdege te hebben geoefend in de scharesliep-stijl, kan de bedienaar zich nu omdraaien, het hoofd naar beneden, om verder met de armen de treeplank te bedienen, zodat het bovenste vliegwiel gezwind de verwachte energie oplevert.

    Bij modellen met kleine schoepen op dat vliegwiel, kan zelfs de airco op die manier vervangen worden. Kookdampen, vliegen en muggen zullen door de felle luchtstromen in de kamer, langs ramen en deuren buitenvliegen, maar de fondsen zullen gered worden.

    En, toppunt van ecologie : het gebruik is gratis. Wat goed is voor het milieu, is goed voor de mens! Weg het OZONGAT, de ‘Opwarming van de Aarde’ zal stoppen, terwijl de individuele opgebrachte lichaamswarmte zal volstaan om het hele huis te verwarmen.

    Wat mogen wij de Europese Unie dankbaar zijn, dat ze, voor zo weinig geld, zoveel goede ideeën spuien!

    .

    II MIDDEN

    EU gelast verlaging van het vermogen van stofzuigers in alle huishoudingen

     

    Posted on 24 oktober 2013     door E.J. Bron

     De Europese Commissie heeft besloten dat vanaf 2017 huishoudingen alleen nog maar gereinigd mogen worden met stofzuigers met een vermogen van tot 900 watt. Daardoor moet iedere huishouding driemaal zo lang als tot nu toe stofzuigen om zijn woning schoon te krijgen. De EU hoopt met de “EU-ecodesign-verordening” het aantal werklozen in de EU te verlagen.

    Daarover deelt het Duitse Energie Agentschap onder de titel “Energielabel weldra ook voor stofzuigers” enthousiast mee:

    “De Europese Commissie heeft nieuwe verordeningen uitgevaardigd betreffende de energie-efficiëntie van stofzuigers, die voor het eerst de apparaten van het EU-energielabel voorzien. Vanaf 1 september 2014 moeten producten die in de EU op de markt gebracht worden, voorzien zijn van het EU-energielabel en voldoen aan hogere minimale eisen van energie-efficiëntie.

    De nieuwe EU-label regel verplicht producenten en leveranciers tot een EU-energielabel voor stofzuigers. Het wordt in twee fases op 1 september 2014 en op 1 september 2017 ingevoerd. Het label toont behalve de energie-efficiëntie klasse ook het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik. Ook andere informatie, zoals tapijtreiniger klasse of geluidsniveau worden in de toekomst op het EU-energielabel afgebeeld.

    Bovendien moeten stofzuigers vanaf 2014 aan bepaalde minimumeisen voldoen wat betreft hun energie-efficiëntie. De nieuwe EU-ecodesign-verordening voor stofzuigers legt o.a. de zogenaamde maximale prestatievermogen vast. Dit op het apparaat genoemde vermogen moet bijvoorbeeld vanaf 1 september 2014 onder de 1600 watt liggen en vanaf 1 september 2017 onder de 900 watt.

    Door de nieuwe verordeningen moet er tot 2020 duidelijk energie bespaard worden. Daarmee leveren ze een bijdrage aan het behalen van de nationale en Europese doelen m.b.t. energie- en klimaatbescherming.”

    Deze beslissing werd begin augustus 2013, veelal onopgemerkt door het grote publiek, al genomen. Het is na de gloeilampenverordening het belangrijkste project van de EU ter verbetering van de Europese mensen.

    Daarbij gaat het uiteraard niet om energiebesparing.

    Het energieverbruik van stofzuigers is namelijk slechts een te verwaarlozen deel in het totale energieverbruik van een moderne economie, zodat ook het energetische effect onder de meetbaarheidsdrempel ligt.

    Om hetzelfde reinigingseffect, dus een vergelijkbaar vacuüm per cm² vloeroppervlakte, te behalen, moet bij een zwakke stofzuiger de zuigbreedte verkleind worden. Dat is eenvoudige fysica. Dus moet men met 900 watt tweemaal zo lang stofzuigen als met 1600 watt. En driemaal zo lang als met 2700 watt. En viermaal zo lang als met 3600 watt. Steeds uitgaande van dezelfde reinigingsprestatie. Op de stroomrekening heeft het wattage van de stofzuiger niet de minste invloed.

    Echter: voor de productie van een eenvoudige tandenborstel is minder energie nodig dan voor de productie van een eenvoudige bezem. Van een voorschrift uit Brussel om de ruimtes in de toekomst met een tandenborstel te vegen, is echter nog geen sprake.

    Wat wil de Europese Commissie met deze waanzin bereiken?

    Moeten de vrouwen teruggestuurd worden naar het aanrecht en de huishouding? Wie langer en vaker moet stofzuigen en ook meer tijd nodig heeft om alle andere huishoudelijke apparaten met minder vermogen te gebruiken, raakt dan gewoon zijn baan kwijt.

    Daardoor zou het officiële aantal werklozen verminderd kunnen worden. In dit opzicht kunnen we er van uitgaan dat het de EU niets uitmaakt of de man of de vrouw of de levenspartner van hetzelfde geslacht de halve dag doorbrengt met stofzuigen – hoofdzaak, hij/zij blijft thuis, stofzuigt en ontlast op die manier de werkloosheidsstatistiek.

    En hoe zit het met de hygiëne, met de vele stofdeeltjes, bacteriën enz. die dieper zitten en die in het tapijt of de vloer achterblijven? En hoe zit het met baby´s en kleine kinderen, die op de vloer rondkruipen en op het tapijt spelen?

    Wellicht gaat het hier om een indirecte subsidie van de farmaceutische industrie: die krijgt vermoedelijk al spoedig toestemming om rechtstreeks reclame te maken in het EU-gebied. De slogan zou dan kunnen zijn: Bij aankoop van iedere EU-stofzuiger krijgt u drie anti-allergische medicijnen voor de prijs van twee!

    Het is pijnlijk, dat er op belangrijke posten in Brussel zo vaak dilettanten zitten, die van regelingsmaterie geen idee hebben natuurkundige technische onwetendheid vervangen door een soort verkeerde milieumoraal.

    Aan deze ideologische waanzin ligt bovendien een technische denkfout ten grondslag: de energie-efficiëntie van apparaten met een verlaagd vermogen is lager dan die van apparaten met meer vermogen.

    Energie-efficiëntie betekent de werkingsgraad verhogen, dat betekent uit een kilowattuur een grotere arbeidsopbrengst te halen. Energie-efficiëntie heeft niets te maken met het uitschakelen van stroom te maken, met het aan banden leggen van het moderne gebruik van de kracht uit het stopcontact.

     

    Paris Hilton, een van de grootste idolen van de heren Van Rompuy en Barroso, heeft ooit op haar verkwistende levensstijl gepocht en gezegd dat ze nog nooit in haar leven heeft gestofzuigd.

     

    Ook Van Rompuy en Barroso hebben vermoedelijk nog nooit een stofzuiger in handen gehad om te stofzuigen.

     

    Zij geven in iedere levenssituatie de voorkeur aan, zoals Nigel Farage dat zo mooi gezegd heeft, natte dweilen (meer hier).

    De zeer lezenswaardige EU-verordening vindt u hier.

    Bron:
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/23/eu-ordnet-drosselung-von-staubsaugern-in-allen-haushalten-an/

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (
    www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    III SLOT

    Als ik de Heer Bron goed begrijp, dan heeft de EU-berg daar een vol jaar over gedaan, om deze kleine muis, dit fantastisch idee ter wereld te brengen. Maar de eigenlijke bedoeling zou eerder zijn ‘Moeder aan de Haard’ terug in te voeren.

    Slim gezien. Want dan kan de man eindelijk terugvallen op zijn eigenlijke  core business : leven van jacht e visvangst.

    Zie U, alles is goed, als men de burger maar kan doen vergeten dat hij opgegeten wordt door half-wilde immigranten, syraks nog te verhogen met kinderrovers, die niets anders dan dat systeelm kennen ; moeder roert de pot, en vader  hangt buitenshuis de jager uit.

    JaJa, de vooruitgang staat niet stil!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!