MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1580 - NOOIT MEER LUISTEREN NAAR DIT SOORT POLITICI

    .

    Dinsdag 22 oktober 2013

    Zaaimaand

    Zon 8u17-18u36

    H Ingbert

    .

    1580 - NOOIT MEER LUISTEREN NAAR DIT SOORT POLITICI

    .

    Politicus met kenners-tred aan het werk.

     

    Maar om hygiënische redenen    altijd zonder hond uit schrik diens vlooien te krijgen…

    .

    I) INLEIDING

    De economie is niet de speeltuin van de een of de ander begenadigde (denkt hij) politicus, al willen die allemaal altijd zoveel mogelijk er de vruchten van plukken. Economie is een zaak van mannen en vrouwen met dinges aan hun lijf, niet van Pietjes of Mietjes. Economie is zelfs even levensgevaarlijk als de jungle en daar is voor nog meer prooidieren op jacht, geen plaats. Beroeps politici moet dichter bij de maan dan op aarde kunnen functioneren.

    Politici graaien met beide handen zowel de bladeren als de vruchten van de bomen, maar sluiten zoveel mogelijk licht en lucht af die de bomen nodig hebben om weer vruchten te dragen. Dat heten ze dan socio-economische relance-maatregelen uitdokteren.

    Politici zijn specialisten in hun eigen speeltuin : de belastingen. Precies daar ligt hun ‘roeping’. Die zijn voor iedereen gelijk, zonder onderscheid, zo luidt het sprookje. Schaapjes immers moeten altijd geschoren worden. Neen, niet zozeer voor hun gezondheid, maar voor de wol. Echter, Duivels’ zak is nooit vol en daarom hebben ze als Leerling Tovenaars de sociale sector ingepalmd. Sociale bijdragen, het woord zegt het zelf, zijn bijdragen geïnd om de sociale veiligheid van  individuen te verzekeren. Althans dat was het uitgangspunt. Maar al jaren worden beide domeinen, belastingen en sociale zekerheid, opzettelijk door elkaar gestuurd. Geen kat die er nog haar jongen in terugvindt. Er worden  steeds grotere putten gemaakt om andere te vullen. Oplossing: almaar door tandjes bijsteken door anderen de tanden uit de mond te sleuren. En dat allemaal voor het welzijn van de Burger.

    Voorbeeld : naast het al-dan-niet rechtvaardig loon van 100 Euro, legt de werkgever nog eens 150 € in het  zakje van de zogezegde ‘loonlasten’. Doet de werknemer nog iets met zijn 100 €, de 150 € van die loonlasten worden als door een reuzen toverslurf stante pede weggezogen om te verdwijnen in het luchtledige.

    Dergelijk luchtledige noemen de Dames en Heren politici dan de sociaal-economische problemen trachten oplossen. Het is zelfs een prioritair probleem voor alle partijen geworden, omdat niemand er nog iets van begrijpt….

    *

    Op de afbeelding hierboven trapt de blind politicus in de  nare onsmakelijke realiteit van elke verkiezingsdag. Willen wij AUB met z’n allen absoluut aan zo’n hondendrol denken op 25 Mei 2014 : U stapt dan gegarandeerd met een brede glimlach uit de beslotenheid van het kieshokje…

    Maar nu gaat het over de Euro die wij in Vlaanderen ofwel zullen dienen te verlaten, ofwel te omhelzen als Redder des Vaderlands. Wat betreft de onderste helft van het land, onder de armoegrens dus : dat is in Gods handen en in die van Frau Merkel.

    .

    II MIDDEN

    Europese economen eisen in manifest het einde van de euro

    *

    Duitse bondskanselier Merkel wil EU-commissie macht over begrotingen en belastinggelden lidstaten geven - Stuurt Merkel aan op een splitsing van de EU in drie delen?

    17 economen uit 9 EU-landen, waaronder Nederland, roepen in het 'Europese Solidariteits Manifest' op tot het einde van de euro in zijn huidige vorm. Volgens de experts kan de crisis in de EU alleen worden opgelost als de sterke lidstaten, zoals Duitsland en Nederland, op een geordende manier uit de euro stappen. Hierdoor kan de oorspronkelijke euro fors worden afgewaardeerd, zodat de zuidelijke landen weer concurrerend kunnen worden. Gebeurt dit niet, dan zal het noorden tot in het oneindige miljarden moeten blijven overmaken naar het zuiden.

    In de zuidelijke crisislanden begint de bevolking zich steeds feller te verzetten tegen de bezuinigingen, die nodig zijn om de torenhoge schulden en uitgaven onder controle te krijgen. De afgelopen dagen werden in Portugal en Italië opnieuw grote, soms gewelddadige demonstraties gehouden.

    Maar ook in het noorden begint de bevolking te morren vanwege de keiharde bezuinigingen, waarvan men weet dat deze in werkelijkheid nodig zijn om het feitelijk bankroete Zuid Europa overeind te houden. Kortom: de euro heeft Europa niet verenigd, maar dreigt ons continent juist elkaar te scheuren.

     

    De 17 ondertekenaars van het manifest komen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, Polen en Tsjechië. Uit dat laatste land komt de handtekening van niemand minder dan de vicegouverneur van de Tsjechische Nationale Bank, Mojmir Hampl. Namens Duitsland tekende Afred Steinherr, professor economie en voormalig adviseur van de EU-Commissie en het IMF. (1)

    Meer macht naar EU-commissie; Europese 'superminister' van Financiën

     

    De Duitse bondskanselier Angela Merkel stelt ondertussen voor om de EU-Commissie een centrale rol in het economische- en begrotingsbeleid van alle lidstaten te geven. De Commissie moet het recht krijgen om met ieder land een 'soort verdrag voor meer concurrentievermogen, investeringen en begrotingsdiscipline' te sluiten, en de macht krijgen om Europese belastinggelden te herverdelen over de EU. Ook komt er een Europese 'superminister' van Financiën. (2)

    Hiervoor moeten wel de bestaande EU-verdragen worden veranderd. Analisten denken dat landen zoals Groot Brittannië en Frankrijk nooit zoveel nationale soevereiniteit zullen opgeven en de zeggenschap over de besteding van hun belastinggeld aan Brussel zullen overdragen. In beide landen groeit de weerstand onder de bevolking tegen de EU explosief.

    Bovendien zijn alle bestaande verdragen de afgelopen jaren talloze keren genegeerd en verbroken door de EU. Zo werd in het Verdrag van Maastricht afgesproken dat lidstaten nooit voor de schulden van andere lidstaten zouden hoeven opdraaien, iets dat nu juist wel massaal gebeurt. Ook wordt het ESM ingezet om Europese banken te redden, iets dat aanvankelijk uitdrukkelijk werd verboden. Van nieuwe verdragen met de failliete Zuid Europese landen kan daarom niets worden verwacht.

    'Merkel stuurt aan op splitsing EU in drie delen'

    Duitse analisten vermoeden dat Angela Merkel mogelijk bewust aanstuurt op een splitsing van de EU in drie delen: Groot Brittannië, de noordelijke landen en de zuidelijke landen. Zeker de zuidelijke landen zullen zich gezien de grote sociale onrust nooit onderwerpen aan een Europese superminister van Financiën.

    Na een splitsing kunnen de noordelijke landen een nieuwe munt invoeren, precies waar de 17 Europese economen voor pleiten. Overigens kampen ook Duitsland, Nederland en Finland dan nog steeds met veel te hogen schulden. Het grote voordeel is echter dat wij na een splitsing niet tot in het oneindige voor de schulden van Zuid Europa zullen moeten opdraaien, iets dat onder de huidige EU-afspraken wel het geval is.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2)
    Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    III SLOT

    Als Vlaming hoor ik het in de verte al donderen. Ja, als ik goed luister, hoor ik het zelfs in Keulen donderen… Komen de tijden van De Nieuwe Orde dan terug? Wijlen Maurits Dewilde moest het nog hebben kunnen beleven!  Me dunkt dat zoiets er op wijst, dat het VNV indertijd dan toch gelijk had en dat er opnieuw Sieg Heil in de straten zal moeten gescandeerd worden.

    Engeland en Frankrijk, samen teen Duistland. Mij komt dat enigszins bekend voor. Met aan de overkant van de Stille Waters, een  breed grijnzende Zwarte Kater op de loer om het gekwetste muisje op te eten….

    Waarmee ik meteen wil zeggen, dat het spook van de communautaire tegenstellingen weer zal worden boven gehaald.

    Het is een beetje uit ons geheugen geraakt, maar velen zullen zich nog herinneren, dat tot voor kort, er 20 Befkes nodig waren voor één Deutschmark.

    Kijk, als de Duitse Kanselier er deze keer in slaagt, om zonder tanks en zonder vliegtuigen, Europa aan zijn of haar voeten te krijgen : mij goed. Maar hardhorig als de Franscouillons zijn, zullen ze weer een handje moeten geholpen worden om mee te werken.

    *

    Ik durf niet zeggen ‘for old days sake’, mar ik moet toch vaststellen dat het allemaal tevergeefs is geweest. Het is om compassie te hebben met al die ‘Weerstanders’ van vroeger, die nu voor den gehaten Duits weer in het stof zullen moeten kruipen.

    Al aan gedacht, dat ook die toestand een gegronde reden is om deze EU te haten?!

    Lieber klein, aber allein : zou dat spreekwoord niet bestaan aan de overkant der Rijn?

    In blijde verwachting voor het ei van 25 Mei, zeg ik intussen bij voorbaat

    Adieu aan de Eu.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!