MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1576 - WILFRIED MARTENS IS DOOD EN BEGRAVEN : ZAND ER OVER!

    .

    1576 - WILFRIED MARTENS IS DOOD EN BEGRAVEN : ZAND ER OVER!

    .

    Prototype van vliegmotor

     

    Geschikt voor individueel personenvervoer van Ongewenste Vreemdelingen op de terugvlucht.

    (Meer uitleg onderaan)

    .

    I) INLEIDING

    Zo dood als een pier. De man is, laat daar geen twijfel over bestaaan, inderdaad goed en wel dood. Zand erover! En machtig veel blauwsteen boven dat zand! Want voor een Verrijzenis in regel is het nog veel te vroeg. Hij is er anders, als een bijna Bijbelse figuur, wel de figuur voor : Koning Herodes blijft in de collectieve herinnering de kundermoordenaar van Bethlehem, en Wilfried Martens is de kindermoordenaar in de schoot  van ontelbare Vlaamse moeders. Wilfried Martens is de Koning van de vruchtafdrijvers!

    En dan die Gentse St Baafs, een levend geworden schilderij vol lichtende Vlaamse gothiek. Met het Lam Gods aan de binnenkant, en aan de buitenant de harde kern van de Gentse socialisten.

    Een staatsbegrafenis in deze Gentse kathedraal van Boer Bavo, U weet wel die van die vele katjes in het donker, symbolischer kan niet.  Dat brengt mij op die andere ere-titel die de Vlamingen Wilfried Martens voor eeuwig verschuldigd zijn : de ontuchtvolle veelwijverij zoals binnenkort door de Islam algemeen zal worden ingevoerd. Neen, ik bedoel niet sommige opeenvolgende slaapvriendinnetjes, maar amourettes via geheimgehouden aanhouderij. Dat geeft de nodige ervaring om, eenmaal oud en grijs geworden, op TV de nodige bloemrijke beschrijvingen te demonstreren over het hoe en het waarom van het voortplantingsritueel. Rauw, maar duidelijk. Voor die ene keer : recht voor de raap! Anders dan in de politiek : geen compromissen, geen ‘enerzijds’ en geen ‘anderzijds’ : recht er op en er over!

    De verfilming van de kerkelijke dienst was voor mij als het binnen gluren in de dor body guards gepantserde luchtbel van de verzamelde Europese megalomanie. Meer gewichtige potentaten dan gelovige stalen zinder waarde. Meer pose dan realiteit. Dank zij de Vlaamse basis (en de Vlaamse financiën), uit oogverblinding overgoten met een Christelijk sausje en veel bombast, toonden de Euro-borsten hun beste zondagse façade. Glimlachend als Plechtige Communicantjes voor de foto. Maar snel en gehaast. Voor het vele weekeind-werk dat (ruggelings?) ligt te wachten.

    *

    En toch zijn er, onnadenkend misschien, een paar maskers gevallen. Onthouden we vooral de uitspraak van Kris Peeters, die zei ‘dat  hij alles aan hèm te danken heeft’. Dat belooft voor na de verkiezingen!

    Misschien dat, als we met z’n allen niet goed opletten, dat we de nukken van Wilfried Martens sneller zien verrijzen dan de man zelf….Want met Tsjeven weet men altijd waar het begint, maar nooit waar men eindigt!

    .

    II MIDDEN

    Rechtse alliantie groeit: FN, VB en SD in Stockholm (Zweden)

    Bron : http://www.bloggen.be/roeland/

    *

     

    De Eurofielen zien de Europese verkiezingen van volgend jaar met klamme handjes tegemoet.  De chaos die veroorzaakt werd door de EU-massa-immigratie, de Euro en het ‘vrije verkeer van personen’ zorgt ervoor dat overal in Europa eurosceptische partijen in de lift zitten.  Met het oog op het vormen van een rechts-nationalistische fractie in het Europees Parlement worden momenteel volop contacten gelegd.  In de Zweedse hoofdstad Stockholm ontmoetten Marine Le Pen van het Franse FN, Franz Obermayer van de Oostenrijkse FPO en Philip Claeys van Vlaams Belang voor het eerst Jimmie Akkesson, de voorzitter van de Zweedse Democraten (SD).  Tijdens een informeel gesprek werd afgesproken na de verkiezingen front te vormen, en de demoniseringstechnieken van het regime en de linkse media eensgezind te bestrijden en af te wijzen.  ‘Het failliet van deze EU wordt voor iedereen duidelijk, de rechts-nationale krachten die soevereine landen vreedzaam willen laten samenwerken hebben de toekomst’, zo klonk het.  Op de bijeenkomst waren geen journalisten uitgenodigd, wij van RechtsActueel hebben voor jou exclusief de foto’s!  (Overname en gebruik van deze foto’s is verboden zonder toestemming voor links en klassieke media.)

    *

    III SLOT

    Samengevat : Nationalisten aller landen : verenigt U.

    Maar laat mij eerst en vooral voorop stekken, dat hiermee positief nationalisme bedoeld wordt, en dat is nationalisme die eindigt waar andermans territorium begint.

    Net zoals er maar één God is, zou er maar één Artikel Eén aan al onze statuten mogen zijn, en dat zou meten luiden :

    draag Uw grondgebied, groot of klein, aan Uw kleikinderen over zoals U het van Uw voorvaderen hebt geërfd.

     

    Uiteraard, qua technologie, aangepast aan de vooruitgang. Integendeel : het is ieders plicht zoveel mogelijk aan de top van die vooruitgang te staan.

    Nu op deze manier het vreemdelingenprobleem van de kaart is afgevoerd, zou Art 2 kunnen luiden : we maken met ieder die als Stichtend Lid erkend wordt, de staturen van de Nieuwe EU en de Nieuwe Euro op. Want de Onbenullen die de Eerste EU in elkaar geknutseld hebben, hadden niet eens een Art 1 of 2 : ze dachten dat zoiets wel vanzelf zou komen, eenmaal ze de vette postjes in handen hadden.

    Ze wisten niet dat de munt van een land is als een kom warme wintersoep : het resultaat van een hele boel elementen die allemaal van het ene land bij het andere van elkaar verschillen als water en vuur. Daarom moet iedereen die wil toetreden, eerst de gelijkschakeling aanvaarden van levensstandaard, lonen, loonlasten, directe en indirecte belastingen, werkloosheid, medische verzorging en tutti quant. Geen gezaag achteraf.

    Art 3 en verder kunnen dan gaan over Het Dagelijks Bestuur, de Binnenlandse Ordediensten en de bijdrage van elk land aan de Internationale Veiligheid. Er is alleen één Eurparlement met een beperkt aantal ministers, en elke afzonderlijk  lid heeft maar één ‘Wethouder’, zodat er een minimum is aan overheidskosten, boven de Administraties, die toch alle doen. Ministers dienen alleen om in de weg te lopen, en om lintjes te knippen. Koningen? Ja, die zijn er nog, maarU vindt ze alleen in de musea….

    De Media (Pers en TV) krijgen een apart artikel die hen Vrijheid en Verschil van Meningsuiting OPLEGT, onder controle van een Internationale Adviesraad die erover moet waken dat er geen enkele band ontstaat, noch moreel noch financieel met de enige Wethouder die het Land rijk is.

    Ook ‘Onderwijs’ wordt apart voorzien. En deze keer wel onder leiding van ervaringsdeskundigen die uit de praktijk komen. Er is nog één ‘Net’ waar de onderscheiden belangrijke ‘erediensten’ aan bod komen. Islam (moest die nog sporadisch voorkomen) is geen eredienst maar een politieke ideologie,, net als ‘Neutreel’ Gemeenschapsonderwijs, die dus volledig uitgesloten worden op de schoolbanken. Neutraal onderwijs bestaat nu eenmaal niet, en de resultaten daarvan kan men best zien in Noorwegen, waar Andras Breivik de overtallen is beginnen afknallen..

    Wat volwassenen later doen, behoort tot de privé-$sfeer, zolang het binnenskamers blijft. Aangezien de Katholieke Eredienst echter van ouds in onze contreien de volks-godsdienst is geweest, wordt deze voor zover als mogelijk, in ere hersteld. Enige ‘onverdraagzaamheid’ terzake in hun voordeel kan best goed zijn voor de nationale eenheid.

    Wetgeving.

    Iedere nationale Wet is bekrachtigd door de EU New Style, en iedere ER-Richtlijn is voordien door alle nationale parlementen bekrachtigd. Er is geen wetgeving buiten deze twee. Vaarwel ‘Romins Recht’ – Vaarwel ‘Code Napoleon’ etc, etc : er wordt bestudeerd wat de Geschiedenis voor goeds in ieder land heeft gehad, met het oog op herinvoering.  We behouden wat in het verleden goed gewerkt heeft en/of heeft bijgedragen tot de roem van Onze Gewesten.

    O, zegt U : en wat doet U met de grenzen? O, grenzen! Goed dat U het zegt. Wel : die worden, zelfs op de gewestwegen en de smokkelpaadjes, her-ingericht met alles erop en eraan. Al is dat meer symbolisch, en ge weet maar nooit. Op drukke wegen, en met het doel om betere close up-foto’s van de inzittende te flitsen, zal er aan de kant van de weg doorlopend amusement voorzien worden met schaars gekledestrptiseuses, Mada in China.

    Maar in het dagelijks leven volstaat camera-bewaking met rijplaat-identificatie en vingerafdrukken. Verder staat in iedere logeer- of hotelkamer waar niet-ingeschreven burgers eventueel kunnen verblijven, een apparaatje dat paspoorten+vingerafdrukken leest en doorgeeft. Wie zich daaraan onttrekt, of medeplichtig is, wordt als crimineel  behandeld en zal het geweten hebben.

    De bedoeling is, dat eenieder weer ongestoord ’s avonds laat met de handen in de broekzakken met ’t Lief door de straten kan verdwalen.

    Vreemdelingen zijn ofwel gewenst ofwel ongewenst. Ongewentsten krijgen een draaiende vliegtuigschroef op hun achterste met automatische piloot die hen terugbrengt naar het land van herkomst. Greetings from Fiansdra. With love…..

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!