MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1542 - VAN OUDS HER IS EEN ZWARTE KAT TEKEN VAN ONHEIL

    ***

    Donderdag 3 oktober

    Zon 7u46-19u16

    H Gerhard

    .

    1542 - VAN OUDS HER IS EEN ZWARTE KAT TEKEN VAN ONHEIL

    .

    Een Zwarte Kat op Uw weg

     

    Brengt nog meer ongeluk dan onder een ladder onderdoor te lopen op Vrijdag 13de….

    .

    I) INLEIDING

     

    Een zwarte kat, boven op een meerpaal, en geen visser die zich op zee waagt. Een zwarte kat die U voor de voeten loopt : laat Uw auto op stal en neem de trein. Een zwaerte kraai boven Uw hoofd is erg, maar een zwarte kat binnen een straal van een kilometer is veel erger. Die Zwarte Kater zit daarenboven, toppunt van contrast, heel hoog in het Witte Huis in Washington, the washing ton ( de wastobbe) en alle waspoeder ter wereld ten spijt : het helpt geen zier!

    We weten allemaal, dat Amerika, het land van Uncle Sam, het grote voorbeeld voor de Oude Man Europa en land van de onbegrensde mogelijkheden, duizend keer failliet is. Het dringt niet door in de geesten, maar het is wel de ruwe realiteit. The States zijn als een knappe publieke vrouw, oud geworden, afgelikt tot op het merg en duizend keer op de terugweg. Meer dan de helft van de burgers leeft er in zwarte (!) armoede, en de ‘verzorgingsstaat’, voor zover die al ooit bestaan heeft, heeft de deuren voor onbepaalde tijd gesloten voor alle medewerkers. Iedereen was er, bij manier van spreken, beter van af onder het slavendom. Omdat de Meester zijn werkend bedrijfs-kapitaal tenminste verplicht was om in leven te houden. Nu heeft niemand die plicht en de ‘verzorgingsstaat’ is failliet lang voor hij kon werken.

    De ‘Obama Care’, een onwezenlijke megalomane bevlieging, die op voorhand gedoemd is tot mislukken, moet zorgen voor Eeuwige Roem, bedoeld in de zin zoals de ‘Code Napoleon’ de basis vormt van onze hedendaagse Rechtsleer, de Franse Potentaat en niet de Oude Romeinse Rechtsleer ter ere.

    In Italië probeert men, iet of wat nederiger, dezelfde roem te vereeuwigen, door een wijn te maken met de naam van een of andere held. In die zin, is op restaurant gaan hier iedere keer weer een belevenis, af te lezen van het etiket op de fles wijs op tafel. Karel De Gucht is met zijn wijn goed op weg om als de clown van wijn van Hoge Financiële Goesting vereeuwigd te worden.

    Uiteraard ziet men in de States de zaken altijd ietwat groter. Geen Koffie Zwarte Kat, maar ’Laat U oplichten op niveau!!! – Kies O LA LA,  Koffie O B0 Ma’….

    .

    II MIDDEN

    Islamitische terreurbewegingen vermoorden wereldwijd christenen en Obama wil dat wij een bondgenootschap met hen zouden sluiten

     

    Posted on 2 oktober 2013 door E.J. Bron

     

    De afgelopen dagen moesten we enkele absoluut schrikbarende voorbeelden meemaken hoe islamitische terreurbewegingen vooral tegen christenen en leden van andere niet-islamitische religies tekeergingen. Helaas is dat geen nieuw fenomeen. In de hele wereld vallen islamitische “Godstrijders”, de zogenaamde “Jihadisten”, steeds opnieuw kerken aan en vermoorden christenen. De jongste gebeurtenissen in Pakistan, Kenia en Egypte hebben deze gruweldaden weliswaar naar een tot nu toe onbekend niveau getild, maar in principe is dit slechts de voortzetting van een ontwikkeling die de afgelopen jaren is toegenomen.

    Ongelukkig genoeg schijnt Obama zich m.b.t. islamitische terreur geen al te grote zorgen te maken. In werkelijkheid gaf hij opdracht alle verwijzingen naar de islam uit scholingsmateriaal voor terrorismebestrijding, dat door de regering in Washington wordt ingezet, te schrappen. En alsof dat nog niet erg genoeg zou zijn, voorziet Obama op dit moment de radicaalislamitische “rebellengroepen”, die de macht in Syrië willen overnemen, van wapens en schijnt hij bereid te zijn het Amerikaanse leger voor rechtstreekse aanvallen tegen het Assad-regime in te zetten, mochten de “onderhandelingen” met de Syrische regering mislukken. In de kern komt het erop neer, dat Obama er naartoe werkt dat de VS een bondgenootschap zouden sluiten met psychotische Jihadisten, die dezelfde fanatieke ideologie aanhangen als diegenen die in Pakistan. Kenia en Egypte christenen vermoorden.

    Is Obama nog goed bij zijn hoofd?

    In Pakistan hebben de Taliban (zogezegd nauwe familie van Al Qaida) de verantwoordelijkheid al op zich genomen voor de tot nu toe grootste bomaanslag op een kerk in de geschiedenis van het land. Bij de zelfmoordaanslag stierven 85 mensen en bijna tweemaal zoveel mensen raakten deels zwaar gewond. Om dit een “vreselijke aanslag” te noemen, zou een enorm understatement zijn. In het artikel in de Britse “Daily Mail” wordt gezegd:

    “De aanslag op de kerk Allerheiligen, waarbij 140 mensen gewond raakten, benadrukt de bedreiging die uitgaat van de Pakistaanse Taliban, en dat op een moment waarop de regering van het land er streeft naar een vredesverdrag met de militante radicale islamieten.

    De aanslag vond plaats toen honderden gelovigen de kerk verlieten om in de stadswijk Kohati Gate een gratis middagmaal te nuttigen. “Er waren explosies en toen brak voor ons de hel los”, vertelde Nazir John, die zich samen met minstens 400 anderen in de kerk had bevonden. “toen ik weer bij bewustzijn kwam, zag ik niets anders dan rook, stof, bloed en schreeuwende mensen om me heen. Er lagen afgerukte lichaamsdelen en overal was bloed.”

     

    Wie doet zoiets?

    In Kenia stormt een groep zwaarbewapende strijders van Al-Shabaab een winkelcentrum in de hoofdstad Nairobi binnen en vermoordt minstens 130 mensen. Deze aanslag is zelfs nóg verontrustender, omdat de terroristen het doelbewust gemunt hadden op niet-moslims. De terroristen stelden hun gijzelaars vragen om erachter te komen wie moslim zou zijn en wie niet. Wie de juiste antwoorden niet kon geven, werd vermoord:

    “De motieven van de radicale islamieten, die met Kalasjnikovs en handgranaten het Westgate winkelcentrum bestormden, waren vanaf het begin duidelijk. Iedereen, die geen moslim was of niet kon bewijzen dat hij moslim was, werd vastgehouden. Uit berichten van verschillende etages blijkt hoe de aanvallers, die zelfs slechts gebroken Swahili en Engels spraken, moslims ertoe opriepen om zich als dusdanig bekend te maken. Veel mensen kwamen toen naar voren. Men gaf ze opdracht Arabische te spreken of verzen uit de koran op te zeggen of de naam van de moeder van de profeet te noemen. Diegenen, die de test haalden, mochten gaan; de anderen, waaronder ook kinderen, werden geëxecuteerd.”

    Begrijpt u nu waarom ik bij de omschrijving van deze terroristen begrippen gebruik als “psychotisch”? Overal ter wereld schijnen deze radicale Jihadisten een speciale haat tegen christenen te voelen.

    Laten we ook nog eens denken aan datgene wat zich de afgelopen maanden in Egypte afspeelde. Nadat het leger de moslimbroederschap ten val had gebracht, reageerden radicale moslims met de vernietiging van meer dan 80 kerken:  

    “Op 4 juli, de dag na de bevrijding van Egypte van de heerschappij van de Moslimbroederschap door het Egyptische leger, werden de Koptische christenen onmiddellijk tot zondebokken gemaakt en op de korrel genomen. Alle radicaalislamitische leiders – van de hoogste chef van de Moslimbroeders, Muhammad Badie, via de oorspronkelijk uit Egypte afkomstige leider van Al Qaida, Aiman az-Zawahiri, tot aan de toonaangevende soennitische geestelijke Al-Qaradawi – maakten vooral de Egyptische kopten verantwoordelijk voor de val van de voormalige radicaalislamitische president Morsi, wat leidde tot een maand lang voortdurende pogroms tegen de christelijke minderheid in het land.

    Bovendien werden in diezelfde maand een tot nu toe nog onbekend aantal christelijke kerken aangevallen, geplunderd, ontwijd en in brand gestoken. Volgens informatie van een Egyptische mensenrechtenadvocaat werden er “82 kerken, waarvan velen stamden uit de 5e eeuw na Chr., binnen een periode van slechts twee dagen door aanhangers van Morsi aangevallen. ”Op enkele kerken werd de vlag van Al Qaida gehesen en op de muren van andere kerken en woningen van Kopten werd christenvijandige graffiti aangebracht. Op grond van de extreem christenvijandige stemming werden er tot voor kort in veel kerken geen diensten meer gehouden. Tientallen door Kopten bewoonde huizen en Koptische winkels werden ook aangevallen, geplunderd en in brand gestoken.”

    Zou het Amerikaanse leger ooit ingezet moeten worden ter ondersteuning van radicale Jihadisten die zulke gruweldaden plegen? Alleen de vraag op zich is al zo krankzinnig, dat niemand deze vermoedelijk ooit zou stellen. Maar precies dat is Obama van plan.

    In Syrië plegen radicale Jihadisten exact dezelfde misdaden als hierboven omschreven. Syrische “rebellen” vermoorden op gruwelijke wijze christenen, zetten al meerdere keren chemische wapens in en hakken kleine meisjes in stukken.

    Daarvoor al had de christelijke missionaris William Murray erover bericht wat er na de verovering in Syrië door “rebellen” van een in meerderheid door christenen bewoond gebied plaatsvond:

    “De christelijke inwoners konden kiezen uit vier mogelijkheden: 1. Afkeer van de christelijke “afgodendienst” en bekering tot de islam. 2. Betaling van een hoofdelijke belasting aan de moslims voor de genade hun leven en de christelijke godsdienst te mogen behouden (Jizya). 3. De dood. 4. Onmiddellijke vlucht om het leven te redden. Alle bezittingen moeten worden achtergelaten.”

    En deze zieke, fanatieke ideologie wordt er ook bij kinderen met de paplepel ingegoten: in de Syrische stad Ra´s al-Ayn werden kinderen gefilmd, die hun vijanden onthoofdden en daarbij “Allahu Akbar!” riepen

    Wat moet er van Syrië terechtkomen wanneer Obama succes heeft en het Assad-regime ten val wordt gebracht? Zal het land een paradijs worden voor “Godstrijders”, waarin christenen en alle andere niet-moslims systematisch verdreven of uitgeroeid worden?

    Deze Jihadisten zijn een kankergezwel en Obama lijkt vastbesloten om ervoor te zorgen dat dit gezwel zich in Syrië en nog verder kan uitbreiden.

    Wat in hemelsnaam spookt er allemaal door zijn hoofd?

     

     

    III SLOT

    Hoever de indoctrinatie al is doorgedrongen? Gisteren hadden we vrienden uit het vaderland op bezoek en het was precies of Tine Tanghe van de VRT door hun monden sprak.  Berlusconi was een verwaande kwast en het is nog maar goed ook, dat Brussel om wil doodknijpen.  Obama is de redder van onze Beschaving doordat hij in Syrië ging helpen vechten om daar de vrede te brengen. Nee, Irak was na de Amerikaanse interventie tegen Sadam Houssein, geen goed voorbeeld. Trouwens, dat was een zaak van die oerdomme Bush Jr!!

    Voor kritiek op de immigratie was iedereen akkoord, maar et was nu eenmaal zo, en we zouden er best mee leren leven. We moesten al die zaken met veel menselijkheid benaderen. Het (de Islammerij) zou wel koelen zonder blazen. We moesten leren positief denken….En dat ‘sarin’ daar in Syrië : het was toch bewezen dat er Sarin gebruikt werd en wie anders dan Assad zou zoiets kunnen gedaan hebben?! Voilà, dat was dan weer eens voldoende bewezen! Assad is de daderç Toch niet die arme sukkels van Jihadisten…. Neen, wist ik : die waren alleen uit op verkrachten en vermoorden. In die volgorde. Of desnoods in omgekeerde volgorde, te oordelen naar de 700.000 Vuagra-pillen voor Libanon, die de Israëliërs hadden in beslag genomen. Toen werd er overgeschakeld naar ‘Brood en Spelen’ en kwam zelfs het boek van Deborsu over de Seksen Coburgers op de ontleed-tafel. Ik dacht : maar brave mensen, toch! Dat is opgewarmde oude kost, want circa 20 jaar geleden werd hun vuile was reeds duchtig uitgehangen door mijn goede vriend, Paul Beliën, Vlaams Nationalist en beroemd wereldburger. Maar uit vroegere ervaringen wist ik reeds dat Alessandra Colen, zijn echtgenote, persona non grata was in dit gezelschap.

    De voortreffelijke wijn smaakte ineens naar belegen afwaswater en ik dacht : als zelfs dit erudiet gezelschap in de val is kunnen lopen, hoe moet het dan gesteld zijn met de grote massa…

    *

    Maar gelukkig was daar nog Italië als onderwerp, het land “waar de citroenen groeien, en waar in t donker loof de goud Oranjen gloeien” (Goethe)…

    De wereld is klein. Een van de vrinden bleek met de ganse familie en de kleinkinderen een verwoed bezoeker te zijn geweest van Giglio, dat minuscule kleine eilandje hier voor de kust, waar later het drama van de Costa Concordia begon en meteen ook eindigde. Men ging daar toen om te zwemmen tussen de (grote) vissen in (warm) water zo helder als bronwater. Men lag er te zonnen op de goudgele zandstranden die aan thuis en aan de Noordzee deden denken. Want meestal is zand in Italië, althans in onze streek, zand van vulkanische oorsprong, en dus zo zwart als kolengruis. Specifiek waren op Giglio de na hagelblanke rotsen om bijna in verdiepingen oplopend te liggen roosteren op de zacht glooiende heuvelruggen die hier en daar in zee wegdoken. En de golven, in eindeloze deining, op en neer naar de schuimende branding.

    Kortom : Giglio was/is de mini-editie van een soort Aards Paradijs. Men eet (en drinkt) er meer dan voortreffelijk, tegen  eerder lage prijzen, en de dienstertjes zijn vlot en lief, precies kleine Eva’s uit gezegd Paradijs. Het ‘Jägermeiosterke’ (knipoog!) als digestief wordt er zelfs gratis aangeboden door Het Huis… Buona giornata! Auf Wiedersehen! Good Bye….

    Laat zo’n tafelgenot een wrange souvenir zijn voor de schipbreukelingen die de tragedie overleefd hebben. Want ook voor ons zal dat droom-eiland voor altijd bevlekt zijn door het beeld van de op de rotsen onder water recht gezette Stervende Zwaan, tot in het middel onder de klotsende golven….. Nog een paar maanden werk, en ze zal als een Venus weerszij bepakt met drijf-caissons, uit de golven omhoog rijzen. Om daarna te worden weggesleept, en de gang te gaan voor al wat sterven moet….

    *

    Bij nader toezien bleek de nieuwe fles wijn weer de zon van Italië in ons gezelschap gebracht te hebben. Vino Nobile di Montepulciano. Onbetaalbaar in België, hier  bij een uitverkoop in de Lidl op de kop getikt voor 9 Euro. Zoek de zon in het leven. De schaduw komt vanzelf.

    Vooral het beeld van de piepkleine stranden met warm goudblond Noordzeestrand in de baai van het Isola del Giglio, deed de rest. Darwin kan ze kussen! Het meesterwerk van de Almachtige is verreweg het beste….

    In deze Liefde wil ik leven en sterven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!