MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1541 - ALS EEN ROEPENDE IN DE WOESTIJN

    ***

    Woensdag 2 oktober

    Zon 7u45-19u18

    HH Engelbewaarders

    Engelbewaarder, sta me bij en maak de winter rap voorbij

    .

    1541 - ALS EEN ROEPENDE IN DE WOESTIJN

    .

    De woestijn bedreigt ons,

     

    En zelfs de echo komt niet terug…

    .

    I) INLEIDING

    Eigenlijk zijn wij, Europeanen, nu al het slachtoffer van een nooit geziene veroveringsoorlog in de moderne tijden. Erger dan de ergste volksverhuizing ooit. Waar onze rijke gewesten als rijp fruit ten prooi zullen vallen aan horden wilde woestijnbewoners. (*)

    Miljoenen genetisch tot criminelen bestgemde Moslmmers die tot alles in staat zijn, de dag dat de consignes doorkomen, zijn als alles kaalvretende sprinkhanen over onze Beschaving komen uitzwermen. Dat is niet zomaar ineens of met wapengekletter gebeurd, maar ingaande op de naïviteit van de Westerse Mogendheden, helemaal in de geest van hun Ideologie die list even hoog inschat als geweld. Dat is geen racistische praat, maar pure zelfverdediging!

    En onze Leiders, die we zelf hebben gekozen, omdat niemand van het volk dergelijke medeplichtigheid voor mogelijk had gehouden, die stellen ons nu onder curatele, want het zijn wij die moeten integreren….

    Nog even op de tanden bijten, want na 25 mei 2014 vliegen ze er uit. Wat dan meteen het signaal kan zijn voor de Algemene Reconquista, die moet uitlopen in een Nieuwe, maar Laatste Kruistocht, tot het roversnest helemaal is uitgeroeid en het woord ‘Islam’ helemaal niet meer bestaat, tenzij als een verre slechte nachtmerrie.

    *

    De Muzel-griezels, die bezig zijn met het graf te delven voor de Joden en de Westerse Beschaving, zullen dan kunnen kennis maken met onze rijke spreekwoordenschat. En de ongeluks Zwarte Kater uit Amerika mogen ze meteen meenemen. Is in de grond nog zo gene slechte gast. Maar men moet hem er in krijgen!

    .

    II MIDDEN

    Het is zover! Islamieten bereiden de machtsovername in Europa voor!

    Posted on 30 september 2013       door E.J. Bron

    (Door: realpredictor)

    .

    De islamieten bereiden de machtsovername in Europa zorgvuldig voor. In Europa wonen zo’n 50 miljoen moslims, en met het oog op de berichtgeving rond Syrië, maar ook rond andere islamvraagstukken is er weinig fantasie voor nodig om te concluderen dat de steun voor de Syrische jihad in de rest van Europa te vergelijken is met de steun in Nederland. De Syrische oorlog verenigt de Europese moslims en in hun geesten woedt de jihad ook in Europa.

    Gesubsidieerde Turks-Arabische moslimnationalisten hebben hun radicale ideeën niet vaarwel gezegd, maar juist verder uitgebreid. Nationale islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen de Nederlanders. De integratie waartoe het Westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen, betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De islam staat niet toe gedeeld te worden en wordt in zijn geheel aangenomen met zijn credo en systeem. Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de moslimlanden : dit is zeer essentieel. Deze organisaties worden door de autoriteiten van islamitische landen van uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims aan.

    De voorbereiding

    Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouw onderdrukkende, haat zaaiende lectuur te verspreiden. Naast de toestroom van islamitische nieuwkomers speelt ook de onnatuurlijke groei – herhaaldelijk gezinsvorming, steeds met een andere jonge vrouw/man uit islamitische landen van deze, doorgaans jonge, bevolkingsgroepen – hierbij uiteraard een rol. Naar verwachting zal het aantal toenemen van 1,1 miljoen in 2007 tot 5,1 miljoen in het jaar 2035. Deze groei zal zich vooral voordoen bij niet-westerse allochtonen, tevens de groep die ook in sociaal-cultureel opzicht het verst verwijderd is van de hier gangbare normen en gebruiken, terwijl Nederlandse groei verder afzakt. Indoctrinatie is goed georganiseerd en krachtig. Ze praten Turks of Arabisch, experimenteren met de hoofddoek, horen van imams of andere “docent” genoemde militanten dat de Nederlanders hun vijanden zijn!!! Deze georganiseerde islamitische opvoeding/opleiding is zo sterk en dominant waardoor het effect van de officiële Nederlandse opleiding meteen ongedaan wordt gemaakt… Op de reguliere Nederlandse scholen leren ze niet meer, hier maken ze het lesgeven bijna onmogelijk, meestal niet genoeg docenten of tijdelijke, ongemotiveerde, bange onderwijskrachten die geen regels kunnen toepassen, ook binnen deze scholen praten ze nu onderling Turks of Arabisch, behalve even in de klas horen ze wat Nederlands!

    Door de intensieve bemoeienis van bijna alle islamitische landen en zelf de interne organisaties- infiltranten van binnenuit ontstaat er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor ons land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije “immigrant” verblind zijn. Dit is een zware doodslag voor Nederland. Zelfs diegenen die hier met een Nederlands paspoort rondlopen en de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen, blijven eerst en vooral loyaal aan de islamitische politieke/militaire machthebbers in hun herkomstlanden.

    James Lewis:

    “Niemand kan de aard van de jihad ontkennen na de horror verleden week in Kenia en dat werd overal in de wereld uitgezonden. Iedereen die de wrede moorden in het winkelcentrum van Nairobi heeft gezien begrijpt het. Maar onze door en door corrupte en van islam doordrenkte media en politieke klasse zullen deze wreedheden blijven ontkennen. De Britse premier David Cameron gaf juist de misselijk makende verklaring dat “islam vrede betekent”. Onze linkse elite heeft oogluikend toegezien en samengewerkt met de gewelddadige islam.”

    http://ejbron.wordpress.com/2013/09/29/gevaarlijke-tijden-niemand-kan-de-gewelddadige-islam-ontkennen/)

    Iedereen weet onderhand dat de islam een politieke ideologie is met als doel wereldoverheersing! Op dit moment staat Europa bovenaan zijn lijstje! Met onze oeverloze, door de EU gestimuleerde, tolerantie zijn wij  het perfecte slachtoffer!

    Niet alleen onze regeringsleiders, maar ook de bagatelliserende media en onze toegeeflijke rechtsstaat hebben in feite de deuren voor de islamisering opengezet!

    Misdadige westerse media en politici verzwijgen de dagelijkse genocide van de islam op christenen, Joden, boeddhisten en hindoes! Niet alleen in Frankrijk, Engeland, Spanje of Italië, maar ook in Duitsland worden steeds meer niet-moslims slachtoffers van moslims. Schuldig zijn behalve de moordcultus islam ook onze politici en vooral onze media, die of de islam helpen (door moslims nog steeds massaal te laten immigreren) of uit politieke berekening of persoonlijke lafheid niets tegen de islamitische terreur doen.

     

    Direct na de afschuwelijke aanslagen in Nairobi (klik op onderstaande links) wordt wederom bewezen dat de islam de grootste bedreiging is in de hele wereld! Als onderstaande beelden nog steeds niet een serieuze waarschuwing zijn voor Europa, dan zijn wij ten dode opgeschreven!

    Door: Nrealpredictor

    http://www.barenakedislam.com/2013/09/27/did-you-hear-about-the-horrific-torture-inflicted-by-the-muslim-savages-in-the-nairobi-mall/

    http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/222272/video-angstaanjagende-beelden-van-het-begin-van-de-terreuractie-binnen-in-het-winkelcentrum.html

    http://nos.nl/artikel/556558-opnieuw-grote-aanslag-in-peshawar.html

     

    .

    III SLOT

    Wat geldt voor Nederland, geldt per definitie ook voor ons. En misschien zelfs nog meer, want het zijn de Châtillons die het bij ons voor het zeggen hebben. En wij, we hebben niet eens ene Geert Wilders….

    Neen, oproepen tot wapengeweld mogen we niet. Mogen we pas doen als we, lijk Theo Van Gogh ergens in de goot liggen : vermoord. Dagenlang heeft men moord en brand geschreeuwd over die Linkxe Griek die zogezegd (niet bewezen!) omver geschoten werd op investigatie van De Gouden Dageraad. Die streng Nationalistische Partij is ondertussen buiten de Wet gesteld. In opdracht van Brussel (zal wel zijn), die aldus heeft laten zien wie de ware macht bezit.

    Maar over de afschuwelijke   moordpartijen in het winkelcentrum van Naïrobi? Noppes. Niënte. ’n Simpel fait divers.

    Tiens, was daar ondertussen niet dat godsgeschenk van die jonge Afhaan die, o driewerf schande,  na wekenlang bladvulling, precies vandaag uitgewezen werd omdat zijn asiel-dossier vol leugens stak….

    En curieus : ook deze keer was er tijd beschikbaar en kwam het Vlaams Belang met hun ‘Euriopafeesten’ voor in alle praatprogramma’s. De toon was zelfs mild te noemen, buiten de paar toegebrachte upper-cuts die ze origineel dachten te zijn : het Vlaams Belang, een partij op de terugweg….

    *

    Dat is dan gerekend zonder de waard. In casu BDW. Hoe meer die ronddartelt en rond de pot draait, hoe meer kiezers terugkeren naar het origineel met de klare taal.

    Afspraak op de avond van de verkiezing?! Maar daar zal geween zijn, en tandengeknars!

    (*) …een nooit geziene veroveringsoorlog… dat is dan even abstractie gemaakt van wat wijzelf hebben uitgespookt zowel in Noord- aks in Zuid Amerika. Hoe erg het daar geweest is, laten we even buiten beschouwing. Het volstaat te verwijzen naar de op heden  gesproken talen : het Engels en het Spaans/Portugees. U moogt twee keer raden, welke taal er bij ons zal overheersen binnen enkele jaren, als we er niet dringend beginnen iets aan te doen...

     

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!