MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1527 - HET GETAL VAN HET BEEST

    ***

    Maandag 23 september

    Zon 7u30-19u38

    H Thecla, patrones der stervenden

    .

    1527 - HET GETAL VAN HET BEEST

    .

    Uit het boek ’Openbaring’ van Johannes

     

    Over het Einde der Tijden.

    .

    I) INLEIDING

    Als er niet dringend iets gebeurt om De Resolutie van Straatsburg (6/1975) te herzien, dus minder Muzels  maar ook minder… pietrol, zal de Islam binnenkort zowel de Industriële èn de Digitale Revolutie als de Verovering van de Ruimte voor hun conto claimen als Muzelmanse wetenschappelijke verwezenlijkingen. Ze zullen plotsklaps ontdekken, dat het zelfs al in de Koran stond. Soera Nr zoveel. Vraagt trouwens weinig werk, zoiets. Dus gewoon ’n paar spaghetti-slierten anders leggen…. Tegen het Jaar 3013 zullen we dan zover zijn….Alle lastige getuigen zullen tegen dan overleden en opgeruimd zijn, en alle andere bewijzen of geschreven bronnen zullen vernieigd zijn. Denk aan de Bibliotheel van Alexandirë, waar de wetenshap van de mensheid, sedert de Schepping was opgeslagen, die door de Nieuwe Meesters, Sultan X, y en Z, verbrand werden. Omdat ze niet in overeenstemming waren met de Koran…. Meteen werd Alexandrië, de toenmalige hoofdstad van de Christenheid, zo goed als verlaten, en een onmogelijk bergdorp (Caïro) werd tot nieuwe hoofdstad bevorderd. Ha, die Moslimmers zijn zulke lieve jongens…

    .

    II MIDDEN

    Fujitsu presenteert identificatie en betalen met je hand

    *

     

    Xander 21-09-2013 15:25- in Eindtijd & Profetie, Wetenschap-Technologie, NWO-UFO-Complot, Maatschappij

    Nieuwe muis herkent hand van gebruiker, wachtwoorden niet meer nodig - Biometrisch 'paspoort' Google vanaf 2014 ingevoerd

    Sommige christenen zien in de invoering van biometrische identificatiesystemen de opkomst van het in de Bijbel voorzegde 'teken van het Beest' (666).

    Het Japanse technologieconcern Fujitsu Frontech presenteert op de jaarlijkse ASIS beurs en tentoonstelling in Chicago (24-26 september) het volledig ontwikkelde systeem 'PalmSecure' waarmee mensen zich met hun hand kunnen identificeren en zelfs betalingen kunnen verrichten. Het thema op de beurs is 'Strategic - Smart - Secure' (SSS). De ontwikkelingen op het gebied van biometrische identificatie-, betaal- en controlemethoden gaan razendsnel. In New York worden 'biometrische klaslokalen' ontwikkeld, waarmee leerlingen en studenten letterlijk iedere seconde kunnen worden gevolgd.

    'PalmSecure' en 'PalmEntry' zijn volgens Fujitsu uiterst betrouwbare systemen die mensen identificeren aan de hand van het unieke aderenpatroon in hun hand. Omdat de systemen alleen werken als het bloed stroomt, is misbruik vrijwel uitgesloten.

    Op de beurs kun je je inschrijven voor Fujitsu's nieuwe 'Single Sign-On' (SSO) muis, die $ 299 kost en waar er iedere dag één van wordt weggegeven. De muis herkent de hand van de gebruiker, waardoor wachtwoorden voor bestanden, internettoegang etc. niet meer nodig zijn. (1)

    Vanaf 2014 biometrisch paspoort Google

    De opmars van biometrische identificatie is niet meer te stuiten. Google ontwikkelt op dit moment een biometrische wachtwoordsleutel, die je in je pc of tablet plugt en die gewone wachtwoorden overbodig maakt. De verwachting is dat dit systeem vanaf 2014 wordt ingevoerd.

     

    Naast computers, smartphones ook auto's en huizen

     

    Volgens Gino Pereira, CEO van het techbedrijf NXT-ID, zullen in de nabije toekomst niet alleen onze computers en smartphones, maar ook onze auto's, huizen en andere apparaten met biometrische identificatiesystemen zijn uitgerust. Omdat ieders vingerafdruk, handpalm/aderenpatroon, iris, stem of gezicht uniek is, kan er bijna niet mee worden gefraudeerd, zo beweren de ontwikkelaars. (2)

     

    Vorige week plaatsten we een artikel over de vingerafdrukscanner op de nieuwe iPhone, die volgens experts juist kwetsbaar is voor misbruik. De vingerafdrukken worden namelijk in een externe database opgeslagen, en die zijn per definitie gevoelig voor hackers die de gegevens eenvoudig kunnen misbruiken. Bij andere biometrische systemen zal bijvoorbeeld de overheid ook een externe database moeten -of willen- aanleggen.

     

    'Biometrisch klaslokaal van de toekomst'

     

    SensorStar Labs in New York ontwikkelt zogenaamde 'EngageSense' camera's voor het 'biometrische klaslokaal van de toekomst'. 'Opgepast, studenten,' waarschuwt Sean Montgomery, medeoprichter en ingenieur van het bedrijf. 'Het doorgeven van briefjes, het schrijven van sms'jes of een blik werpen op je gesprekken terwijl je eigenlijk met je werk bezig moet zijn, kan tot het verleden behoren, of op zijn minst zeer nauwlettend in de gaten worden gehouden.'

     

    Het systeem zal leraren gedetailleerde informatie verschaffen over de acties en reacties van hun leerlingen. Dat gaat zelfs zover dat aan de hand van de gezichtsuitdrukkingen van de studenten kan worden bepaald of een docent wordt gewaardeerd, of dat een bepaald onderwerp al dan niet de interesse van de klas opwekt.

     

    Steeds meer scholen VS hebben nu al scanners

     

    Montgomery vindt dat de schending van de privacy van de leerlingen niet opweegt tegen de 'voordelen' van het systeem. Hij verwacht dat over een jaar of vijf de eerste scholen met het systeem worden uitgerust.

     

    In heel de VS worden steeds meer scholen nu al uitgerust met biometrische vingerafdruk- en handpalmscanners. Een school in Florida deed eerder dit jaar mee aan een test met een irisscan systeem, waarmee leerlingen vanaf het moment dat ze in de bus stapten werden gevolgd.

     

    666: microchip?

     

    Een middelbare scholier in Texas werd vorig jaar geschorst omdat ze weigerde een ID-badge met daarin een RFID-microchip te dragen, die de school in staat stelt om iedere seconde alle leerlingen te volgen (3). Het meisje wilde pertinent niet meedoen, omdat het volgens haar het begin was van het 'teken van het Beest', zoals dat in de Bijbel wordt voorspeld.

     

    In vooral evangelische- en pinksterkringen wordt al tientallen jaren gedacht dat dit in Openbaring 13 voorzegde teken op je hand of voorhoofd, dat het beruchte getal 666 vertegenwoordigt, een microchip of een ander scanbaar teken (bijvoorbeeld een soort tatoeage) is. In de laatste fase van de eindtijd zullen mensen zonder dit teken niet kunnen 'kopen of verkopen' (Opb. 13:16-18).

     

    666: geestelijk teken?

     

    In meer traditionele uitleggingen is dit teken een geestelijk, dus onzichtbaar teken. In het laatste Bijbelboek wordt duidelijk gemaakt dat dit teken rechtstreeks in verband staat met het aanbidden van 'het Beest' (/ de Antichrist), en dat iedereen die dit teken accepteert daarom voor eeuwig verloren gaat.

     

    666: Allah / islam?

     

    Een betrekkelijk nieuwe uitleg is gebaseerd op de oudst bestaande tekst van Openbaring, de Codex Vaticanus. Toen bekeerde moslims deze tekst voor het eerst mochten inzien, lazen ze geen '666', maar het Arabische woord 'bismillah', wat '(in) de naam van Allah' betekent*. Dit woord wordt in de Codex gevolgd door de karakteristieke twee gekruiste zwaarden, die in heel de moslimwereld de islam vertegenwoordigen. Bovendien is '666' in de islam het meest heilige getal voor Allah.

     

    * Niet voor niets schreef Johannes, die het woord niet kon lezen, 'wie verstand heeft, berekene het getal (teken) van het beest'. Waarbij 'berekene' niet reken- of wiskundig bedoeld is, maar letterlijk 'ontcijfere' betekent, dus in de zin van 'begrijpen'. Johannes zag dus een Arabisch woord en symbool, begreep deze niet, maar tekende deze zo goed mogelijk na, in de hoop dat anderen later zouden herkennen wat hij zag.

    Xander

    *

    III SLOT

    Die evolutie is om bij te huiveren van genot!  Anders gezegd : wie zou dat allemaal niet nogwillen beleven!

    *

    Juist. Dat alles zou kunnzen, voor zover de Obama-vriendjes daar geen stokje komen voor steken. Want dan gaat het verhaal van de inleiding hierboven gewoon verder, en wordt alles, of , wat zij daarvan willen behouden, gewoon aan de Koran of aan Moslim-wetenschappers toegeschreven.

    Het zou onze Beschaving wel eens kunnen vergaan als het verzonken Land van Atlantis, dat verdwenen is onder de golven. Precies omdat het ingezakt is lijk ’n pudding. Omdat de ondergrond werd leeggezogen voor de pietrol? Niemand weet nu nog te zeggen of Atlantis, voorbij De Zuilen van Hercules (Gibraltar) waarheid of verzinsel is. Het zal de mensheid aanvoelen als na de Zondvloed, toen, zoals de Bijbel verhaalt, alle leven op aarde vernietigd werd als straf van God.

    Of nog, zoals de steden Sodoma en Gomorha door Jahweh vernietigd werden met een soort van atoombom-avant-la-lettre, al straf voor hun tegen-natuurlijk seksueel gedrag. Enfin, ik was er niet bij, dus kan ik niet meer details geven. Misschien waren daar ook teveel van die ‘Gay-Prides’….. Trouwens, wie hecht, in onze dagen, nog veen aandacht aan die Bijbel-verhaaltjes?   Wie progressief denkt, die graaft toch niet in het verleden, maar die kijkt naar de toekomst…

    Pourvu que ça dure, zegt de Fransman.

    Feit is, dat tegen 3013 zich niemand meer zal herinneren wat de Westerse Joods-Christelijke Beschaving ooit geweest is. Als die überhaupt ooit bestaan heeft. Want in de Koran zal daarover niets staan. Dus heeft het nooit bestaan.

    En dankt de wereld tegen dan alles aan de Islam en aan de martelaren die voor hun overtuiging zijn gestorven, in dienst van Allah de God van de pietrol.

     

    Pssst

    Heeft U al gelet op het verhullend woordgebruik van de media? Nooit worden er Moslim-terroristen noch Islam-fanatieken als dusdanig opgevoerd. Hoogstens zijn het de Taliban, of Al Quada, of ’n andere ‘godsdienstige sekte’, want ‘de mensen’ mogen toch niet beginnen nadenken, hé!!!! Dus worden al die mensonterende aanslagen gepleegd door ‘terroristen’. Dat is de werkwijze van Dr Goebbels, Hitlers PropagandChef, die ‘onze jongens’ van de Witte Brigade ook terroristen noemde. Later bleken dat helden te zijn geweest, en de gewezen helden (de Oostfronters) werden toen ineens vuige landverraders… JaJa, es geht alles vorüber, es geht alles vorbei…. Nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai….

    *

    Let op mijn woorden, mensen  : naarmate dat er bij ons meer Muzel-griezels zullen zijn (ook op de redacties of op het scherm!) zal het woordgebruik veranderen, en worden al die aanslag-plegers dan gewoon ‘martelaren’. Ief Desmet heeft samen met Abou Dada het startsein daartoe al gegeven.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!