MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1506 - OVER NIEUWE STATEN IN DE EUROPESE UNIE

    .

    Donderdag 12 september

    Zon 7u13-20u03

    H Guido van Anderlecht (of Sinte-Wijt)

     

    De gerst zaaien met Sinte-Wijt, is de gerst met zakken kwijt

    .

    12 september 1683 : de aanvallende Turken lijden, na maanden belegering, de smadelijkste nederlaag uit hun geschiedenis, voor de poorten van Wenen. Deze heugelijke gebeurtenis wordt zonder dat men het beseft, nog dagelijks in herinnering gebracht voor wie bij de warme bakker zijn croissants, afbeelding van de Turse Halve Maan, gaat afhalen.

    Na meer dan 300 jaar staat de zoveelste invasie van de Turken opnieuw op het programma, de dag dat ze lid worden van de Europese Unie. De vooruit gestuurde verkenners, hun 5de Colonne, is echter al bij miljoenen aanwezig, dank zij de immigratie-weten. Ze zijn de bondgenoten van Obama, die niet zal rusten vooraleer zijn  vrienden Europa hebben ingenomen…. Gelukkig kan hij niet herkozen worden voor een 3de Ambtstermijn, al zit de kans er dik in, dat hij ondertussen wordt afgezet.

    .

    1506 - OVER NIEUWE STATEN IN DE EUROPESE UNIE

    .

    De toekomst ziet er stralend uit!

     

    Nieuwe bondgenootschappen wachten op ons…

    .

    I) INLEIDING

    Gisteren, 11 september, forceerden de Catalanen deze keer hun onafhankelijkheid door middel van een 400Km lange mensenketting langsheen hun 530 Km lange kustlijn, zoals hen voorgedaan door Estland, Letland en Litouwen bij hun loswerken uit de Sovjet Unie. Het is vandaag La Diada, hun Nationale Feestdag. Catalanen zijn anders dan Basken, geen volk dat aanslagen nodig had om, net als Vlaanderen, te staan waar het nu staat : op het punt om van onder de vuist van hun slavendrijvers te komen.

    Tijd dus voor een gewetensonderzoek over de eigen situatie, maar ook voor een rondblik bij het derde volk, dat op het punt staat zijn boeien af te werpen : de Schotten..

    Toevallig is nu ook het Partijbestuur bezig met het Europa der Volkeren, en niet het Europa van de huidige kwakzalvers.

    .

    II MIDDEN

    Welkom

    Beste medestander,

    Gerolf Annemans Op zondag 29 september (tussen 11 en 18u.) organiseert het Vlaams Belang een groot ‘Europafeest’. Onze partij wil namelijk verder bouwen op de strategie waarvan wij reeds vorig jaar de eerste grondslagen hebben gelegd tijdens het colloquium “Pro Europa, dus tégen deze EU”.

    Met het Europafeest willen wij op dat spoor verdergaan. De toekomst en het welzijn van Europa mag niet langer worden overgelaten aan de Europese instellingen zoals die nu omspringen met de verscheidenheid van de Europese volkeren. Met een feest willen we onderstrepen dat we voorstanders zijn van een gezond Europa, maar die dag willen we Vlaanderen heel duidelijk een EU-kritische politieke partij geven.

    Er zal die dag niet alleen aan politiek gedaan worden met politieke toespraken, panelgesprekken en boekvoorstellingen, maar er zal ook plaats en tijd zijn voor ontspanning, met diverse optredens en een kinderdorp met activiteiten en speeltuigen voor groot en klein. Ook de inwendige mens kan versterkt worden op onze Europese markt, met drank- en eetstandjes en regionale producten.

     

    Het Europafeest zal doorgaan op het provinciaal domein De Schorre in Boom. Bijkomende gegevens vindt u verder.

    We zien elkaar dan!

    Gerolf Annemans, voorzitter

    III SLOT

    Wikipedia onthult dat Catalonië reeds sinds 11/9/1714 onder het Centraal Gezag staat van Madrid, waar zijn welvaart sindsdien wordt afgeroomd. Hetzelfde verhaal dus als van het Centraal Gezag in Bruxellabad dat wij kennen.

    Na de Spaanse Burgeroorlog, tot de dood van Generalisimo Franco in 1975 werden de Catalanen zo goed als vogelvrij verklaard en zelfs hun cultuur werd zo goed als verboden. Enfin, hetzelfde lot als wij onder de Francofone Overheersing, maar een paar graden erger. Het is dan ook niet vreemd dat Franco en Francofoon dichte familie zijn van elkaar. Maar al bij al, staan de Catalanen dichter bij hun doel dan wij, Vlamingen.

    *

    Naast deze kleinere maar o zo belangrijke bondgenootschappen zijn er nog De Grote Jongens.

    Ook op wereldschaal hangt verandering in de licht. Een klein bedrijf uit Aalst verkocht aan Iran een 40-tal anesthesie-apparaten (die bij ingewikkelde hart-operaties de long-functies overnemen) en omzeilde daarmee de USA blokkade. Humanitaire redenen, hé! China levert voortaan via Antwerpen per trein zo goed als alle lap-tops ter wereld. De reis duurt amper 14 dagen tegen 45 dagen per schip… Kassa! Kassa! Kassa! Als, tussen haakjes, de syndicaten het zaakje, lijk bij de Katoennatie, niet afschieten…

    Dat zijn slechts 2 berichtjes vandaag op de Gewestelijke, waarvoor ik graag mijn siësta heb gelaten. Te meer omdat de mokerslagen die Poetin aan Obama toediende, ver boven het gebruikelijke diplomatieke taalgebruik gaan : Amerika is al lang geen democratie meer en moet nu maar eens stoppen zijn wil op te dringen overal waar het komt. Ten andere, in die omstandigheid is de Veiligheidsraad binnenkort hetzelfde lot beschoren als de vroegere Volkerenbond: omdat die toch overal buiten gehouden wordt, zal die zichzelf niet overleven. Obama zal daar een redevoering van minstens 2x 24 uur moeten voor afsteken om dat te weerleggen! Anders wordt het straks : “Pütin for President also for the USA”…..

    Die twee zaken, in klaren bewoordingen in de Amerikaanse media, dat is het einde voor de Amerikaanse neger-cowboy.

    JaJa, dat zijn de woorden van de Leider van wat tot voor kort de Sovjet Unie is geweest. Het land van ‘Het Goddeloos Comlmunsme’ waarvoor de menselijke beschaving jarenland heeft gesidderd. Niet eens Marxist meer, maar streng orthodox katholiek, die zelfs op het Vaticaan een graag geziene gast is. Ik zou nu niet Paus Franciscus direct een groot veldheer durven noemen, eerder een nederig Bruine Pater-Franciscaan, toevallig in witte pij, maar Hij is aardig op weg om Zijn plaats tussen de Groten der Aarde te veroveren. En met de Almachtige staat Hij ook al op goede voet. Om nog maar te zwijgen van de jeugd van over de gehele wereld, zoals laatst is gebleken in Rio. 1 Miljoen mensen samen, om te bidden samen met de Man in Witte Pij….

    Cameron heeft zijn lesje gehad. Hollande echter stopt niet van zijn vaderland belachelijk te maken. Hopelijk plukt hij daar binnenkort de rotte vruchten van. Want Obama zal zijn Franse binnenlandse janboel (werkloosheid) niet komen oplossen.  

    *

    Halfweg de jaren ’90 was ik in St Petersburg, het vroegere Leningrad. De contacten met Nederland (Peter de Grote) vond men er nog, bij manier van spreken, op iedere straathoek, zelfs al was daar in de oorlog wekenlang om elke steen gevochten tussen de Wehrmacht en het Rode Leger. In het Ermitage konden de Rubens’ door iedereen zo maar met de hand aangeraakt worden. Het bulkte er overigens van de Vlaamse en Hollandse Meesters, stuk voor stuk fortuinen waard. We waren er toevallig bij de inhuldiging van de nieuwe beiaard, aangevuld, volgens de documentatie, door de giften van de vroegere vijanden, o.a. van de Oostfronters van de Vlaamse SS, al jàren verbroederd met de veteranen van het Sovjet Leger.

    Wat ik hiermee bedoel? Dat er in Europa al altijd een ondertoon is geweest van broederlijlheid, van Zuid naar Noord, en van Oost naar West. Maar dat die doorheen de eeuwen, en vooral de laatste eeuwen, altijd maar misbruikt werd  door persoonlijke motieven van Keizers en Koningen. Of door imperialistische egoïsten, waarvan de Fransen bijna het alleenrecht mogen op claimen. Na de Godsdienst-oorlogen was het de beurt aan de “ismen’ van alle slach en soort…. Waarvan het fascisme nog de meest menselijke moet zijn geweest. Het Europese ideaal is de laatste tijd overgenomen en meteen misbruikt door een kaste hofmeiers van de ergste soort; die zich Eurocraten mogen noemen.

    Nu heeft de Nieuwe Wereld de laatste tijd… zijn tijd wel gehad. Er komen glorievolle tijden in het verschiet. Rusland is, doorheen de Moiderne Tijden, tot aan het communisme, altijd een trouwe bondgenoot geweest van Europa. Als die tijden terugkomen, zouden ze wel eens de heropstanding van het Avondland kunnen inluiden, en meteen de terugdringing van de islam.

    *

    Bij het ontbijt deze morgen in de keuken verhaalde mijn vrouw een TV-programma die gewoonlijk het bekijken niet waard is. Wat ik dan ook koppig-weg nooit doe. Maar wat zij zag (ik niet) klonk ineens ineens echt gezellig. Er was daar iemand in de studio die met door water gevormde lenzen een muntstuk deed smelten. Hoh! Deed ik, dat deden wij als kleine bengels ook al : een hoopje droog gras in brand steken door middel van de zon en een sterk vergrootglas. JaJa, was het antwoord, maar die man doet dat in een groot gebouw, door doorheen de ramen, het licht van de zon geconcentreerd in diverse stralenbundels, te doen schijnen op een wand achter een dun gordijn van stromend water. Levert  meer dan genoeg energie op om alles te verwarmen….Allez, dat is de theorie-)n-uitvoering.

    Lap! Dacht ik. Daar moeten we zijn! Volle charge vooruit met die geit, en daags nadien geven we die poetrol-boeren eindelijk hunne C4.

    Waarom toch altijd alles moeilijk willen maken, als gemakkelijk ook kan!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!