MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1501 - NU AL WETEN WAT ONS TE WACHTEN STAAT BAAT HET NIET HET SCHAADT OOK NIET

    .

    Dinsdag 10 september 2013

    Fruitmaand

    Zon 7u10-20u08

    H Nicolaas van Tolentino

    .

    1501 - NU AL WETEN WAT ONS TE WACHTEN STAAT BAAT HET NIET HET SCHAADT OOK NIET

    .

     

    .

    I) INLEIDING

    Als ik vroeger mijn auto buiten reed uit de garage, en voelde dat er ijzel op komst was, dan was ik ten eerste zeer voorzichtig, en ten tweede lette ik zeer goed op het gedrag van andere weggebruikers. Tja, met een slecht karakter leert men altijd en overal voorzichtig te zijn.

    Als ik nu lees dat er grote alarm-oefeningen zijn in de USA op 13 november, waarbij nagespeeld wordt dat er een cyber-aanval moet afgeslagen worden met als gevolg een totale black-out, dan bekruipt mij hetzelfde gevoel als bij die vroegere ijzel-waarschuwing.

    Xander houdt handig de vroegere ‘alarm-oefeningen’ tegen de toevallig gelijk lopende terreur-aaslagen en besluit daaruit tot een zeker verband. Hij kent de Araben meer doorzicht toe dan ze waard zijn. Neemt niet weg dat rijden op ijzel altijd gevaarlijk is.

    Dat Obama als geslepen moslim tot alles in staat is, weten we al. Alleen komt hij er voorlopig niet te best uit. Als ‘Redder des Vaderlands’ zou zijn broodje natuurlijk gebakken zijn in alle eeuwigheid. Eerst zelf dievelings in eigen land paniek veroorzaken, en die dan zo maar uit het vuistje oplossen : de chronologie zit perfect op koers, ik durf er zelf mijn hoofd op verwedden. Want in volgend scenario is het toch niet veel meer waard. Assad zal zijn lesje gehad hebben, en Poetin zal zogezegd een plof-dingetje boven de washing tobbe hebben laten ontploffen. Waarop gans Amerika als één man recht veert en op staande voet eist dat Moskou van de wereldkaart wordt geveegd. Wat drommels goed zou zijn voor de Amerikaanse economie. En niet te vergeten : voor de Arabische gas & pietrol.

    Einde goed, alles goed. Wie niet gedoken is, is er aan!

    .

    II MIDDEN

    13-11-13: Wordt massale oefening rond aanslag op stroomvoorziening misbruikt voor false-flag?

    *

    Op 13 en 14 november vindt er in de VS, Canada en Mexico een massale anti-terreuroefening plaats. Scenario: zowel een fysieke als een cyber(internet)aanval op de stroomvoorziening. De aftredende minister van Homeland Security Janet Napolitano waarschuwde onlangs voor een spoedige cyberaanval op Amerika, die het dagelijkse leven totaal op zijn kop zou zetten. De geschiedenis laat zien dat tijdens of vlak voor enkele grote terreuraanslagen, zoals die op 9/11/01, 'toevallig' anti-terreuroefeningen plaatsvonden. Zal de oefening in november opnieuw gepaard gaan met een 'echte' (false-flag) aanslag?

    Historische precedenten: toeval?

    Zoals de meeste lezers bekend zal zijn, werden er precies tijdens de aanslagen op 9/11/01 in New York, 7/7/05 in Londen (metro) en 7/22/11 in Noorwegen (Anders Breivik) oefeningen gehouden die merkwaardig genoeg exact hetzelfde thema hadden als de daadwerkelijke gebeurtenissen. Begin september 2001 oefenden de autoriteiten op een grote aanslag met een passagiersvliegtuig in New York. In Londen was zojuist een exercitie rond een aanslag op de metro afgerond. In Oslo was het thema een bomaanslag op een overheidsgebouw. Hadden de autoriteiten in de drie landen ineens voorspellende gaven, of was het misschien toch geen toeval?

    Een gewaarschuwd mens...

     

    False-flag aanslagen blijken door de hele geschiedenis een middel waar landen, regeringen, dictators en obscure machtsgroeperingen graag naar grijpen om hun plannen -in veel gevallen een oorlog- uit te voeren. Het zou dus van grote naïviteit getuigen de komende massale oefening in november niet extra in de gaten te houden. Het is natuurlijk volkomen onzeker of ook deze oefening misbruikt zal worden voor een 'echte' aanslag, maar een gewaarschuwd mens... zeker als er meerdere waarschuwingen zijn geweest.

     

    13-11-13

     

    Volgens de New York Times zullen er op 13 en 14 november vele duizenden mensen van allerlei expertises, organisaties en overheidsinstellingen worden ingezet bij de oefening, die zowel fysieke als cyberaanvallen op de stroomvoorziening zal simuleren. Er worden diverse scenario's uitgespeeld, zoals het uitvallen van transformatoren door koperdiefstal, en een usb-stick met daarop een virus dat de computers van de energiecentrales aanvalt.

     

    EMP schakelt stroom permanent uit

     

    Eén van de meest ernstige aanvallen zou een Electro Magnetische Puls (EMP) zijn, die kan worden veroorzaakt door een op grote hoogte tot ontploffing gebrachte kernbom. Hierdoor zouden in grote delen van de VS de stroomvoorziening en alle elektrische apparaten permanent worden verwoest, wat in korte tijd miljoenen doden zou veroorzaken en de zekere ondergang van de maatschappij zou betekenen.

     

    Een false-flag met een EMP lijkt niet erg waarschijnlijk, aangezien dan ook de autoriteiten en de hulpdiensten zonder stroom komen te zitten. Niettemin hebben hoge officials, waaronder ook minister Napolitano en oud-CIA directeur James Woolsey, openlijk gespeculeerd over een eventuele EMP-aanval. De nucleaire regelcommissie NERC liet in een presentatie zien hoe een aanval kan leiden tot een 'langdurige blackout'.

     

    Plan-B

     

    Nu de geplande Amerikaanse aanval op Syrië in zowel binnen- als buitenland op grote weerstand stuit, heeft de regering Obama een plan-B nodig om de VS alsnog in een nieuwe oorlog te storten. Mocht het Congres hem geen toestemming voor de aanval geven, of wordt de politieke en maatschappelijke druk op hem te groot, dan zou een false-flag aanval een perfect alternatief zijn om de Amerikanen alsnog te verenigen en achter de oorlog te krijgen. Een serie aanslagen op het elektriciteitsnet, waardoor de stroomvoorziening bijvoorbeeld enkele dagen wordt uitgeschakeld, zal de bevolking al snel wanhopig en woedend doen worden.

     

    Staat-van-beleg, dictator Obama

     

    Dat biedt Obama allerlei mogelijkheden. Zo kan de sociale chaos die ontstaat worden aangegrepen om de staat-van-beleg af te kondigen. De nationale hulpdienst FEMA lijkt zich daar de afgelopen maanden op te hebben voorbereid door enorme hoeveelheden houdbaar voedsel in te slaan en 2,6 miljard kogels te kopen. Tijdens de staat-van-beleg zal Obama zich definitief niets meer hoeven aantrekken van de Grondwet en de wil van het Congres en het volk, en kan hij als een ware dictator alles doen wat hij nodig acht.

     

    Executive Order 13603 maakt het 'legaal' voor de overheid om totale controle over  het land te nemen, alle hulpbronnen, goederen, voedsel en water op te eisen, en burgers zonder aanklacht of vorm van proces onbeperkt op te sluiten in de nog altijd leeg staande beruchte FEMA-kampen.

     

    Strenge internetcensuur

     

    Als na enkele dagen de stroom weer wordt hersteld, kan Obama zich niet alleen opwerpen als de 'redder' van de natie, maar onder het mom van de aanslagen strenge internetcensuur doorvoeren, iets dat al lange tijd een grote wens van het Witte Huis en de machtselite achter de schermen is.

     

    Leden van deze elite hebben zich de afgelopen jaren zeer negatief geuit over de vrijheid van meningsuiting op het internet. Senator en oud-presidentskandidaat John McCain -Obama's persoonlijke Republikeinse 'ass-kisser'- pleitte voor een boete van $ 300.000 voor 'opruiende' bloggers. Senator Jay Rockfeller zei dat hij wilde dat het internet nooit was uitgevonden. Zbigniew Brzezinski, de kwade genius achter Jimmy Carter en Barack Obama, stelde het internet verantwoordelijk voor het wereldwijde politieke ontwaken en het groeiende verzet tegen de Nieuwe Wereld Orde.

     

    Totale politiestaat

     

    False-flag aanslagen en een langdurige onderbreking van de stoomvoorziening zouden heel goed als voorwendsel kunnen worden gebruikt om een totale politiestaat in te voeren. Bovendien kan het selectief uitschakelen van stroom in bepaalde gemeenschappen, gebieden of regio's worden gebruikt om de te verwachten volksopstand tegen de machtsovername en het wegnemen van de laatste restjes vrijheid en democratie de kop in te drukken.

     

    'Iets groots': aanslag met kernbom?

     

    Veel mensen hebben vanwege alle zorgwekkende ontwikkelingen in de wereld -het Midden Oosten, de economische (schulden)crisis- al langere tijd het gevoel dat er 'iets groots' ophanden is. Dit onbehaaglijke voorgevoel werd en wordt nog eens versterkt door de al eerder aangehaalde uitspraken van politici en andere hoge officials, die steeds explicieter waarschuwen voor -of juist dreigen met?- een nieuwe mega-aanslag. Senator Lindsay Graham sprak vorige week zelfs van een mogelijke aanslag met een kernbom.

     

    Donkere wolken boven de wereld

     

    Wordt 13-11-13 een nieuwe historische datum waarop de wereld mogelijk voorgoed zal worden veranderd, en bepaald niet ten goede? Maar ook als er op die dag niets bijzonders gebeurt, pakken donkere onweerswolken zich in snel tempo boven steeds meer landen en wereldregio's samen. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat de -al dan niet doelbewust veroorzaakte- spreekwoordelijke vonk in de VS, Syrië en/of elders een kruitvat zal doen ontploffen, dat in het slechtste geval de hele wereld in brand kan steken.

    Xander

     

    III SLOT

    Obama, de grote magiër?

    Och, voor een Natie die de Hitlerianen op de rug dwong, omdat die geplet werd tussen de Geallieerden en de Russen, maar overal elders sindsdien oorlog op oorlog verloor, met Irak als laatste parel aan de kroon en nog een paar hangende zaken, moet er toch zijn hand niet voor omdraaien om WO III te eindigen zoals begonnen. Met leugens. Net zoals wo II…

    *

    De Oude Grieken hadden een speciaal departement dat zich bezig hield met de toekomst. Onze eigen voorouders behielpen zich met de studie van de ingewanden van vogels. Is er iemand die weet hoe Obama zich uit de slag trekt?

    Wie weet, zal al dat bidden de Goede Geest misschien doen nederdalen op de pipo’s van het Amerikaans Congres. Of beter nog, tovert een der partijen nog een wit konijn uit zijn hoge hoed!!!!!!!

    Moge de Heel ons genadig zijn.

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!