MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1498 - HOE HET EINDE DER TIJDEN ER ZOU KUNNEN UITZIEN. NIETS NIEUWS. HET STAAT IN DE BIJBEL

    .

    1498 - HOE HET EINDE DER TIJDEN ER ZOU KUNNEN UITZIEN. NIETS NIEUWS. HET STAAT IN DE BIJBEL

    .

    Over (symbolisch) de Engelen van Het Laatste Oordeel

     

    Aan de 4 hoeken der wereld.

    .

    I) INLEIDING

    Aan de Christenmens werd vroeger aangeraden regelmatig eens te mediteren over De 4 Uitersten van de Mens. Te weten : de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis en het Eeuwig Leven . Amen. De beste plaats daarvoor was de gewijde stilte van een kerk, waar de warme zonnestralen door de brandramen straalt en waar zachte orgelmuziek, samen met wat achtergebleven wierook, gewoon aan de Hemel doen denken.  Godloochenaars, die daarvoor veel te slim zijn,  aanvaarden die 3 laatste ‘Uitersten’ niet, wat hun goed recht is, al kunnen ze niet voorbij aan het Eerste, de Dood. Mentaal staan ze daar zelfs boven. Het rakt hun koude kleren niet. Voor de Christenen is de Dood geen eindpunt, maar het begin van een ander, veel beter  leven. Och, ieder zijn waarheid, al hou ik het persoonlijk liever op de hoop van de opgaande zon, dan op het nachtelijk onbekende duister. Die hoop, dat morgenlicht is tenslotte zeer sterk aanwezig in het hart van ieder mensenkind. Vooral als het allen is met zichzelf.

    Maar we hebben het, als kleine mens, niet voor het zeggen. Overleven wordt de boodschap. “Gij zult niet doden” is tenslotte een bepaling uit Grootvaders tijd… En wat met de hygiëne de dag dat al die graven opengaan? Wat met de miljarden ver-aste lichamen? Wordt het dan geen tijd om die 4 Uitersten te herzien. Om ze terug te brengen tot een op sterk water gezette samenleving, waar de Groten der Aarde dan ook weer de Groten van de Weck-bokaal zullen zijn???? Het is zoals mijn brave lieve schoonmoeder het zei : “Grote stelen, kleine stelen. Grote stelen meest”.

    *

    Het wordt dus menens. Het hamsteren zal straks, en wie weet, reeds morgen of overmorgen, het bijzonderste onderwerp worden van gesprekken. De media zullen het zo lang mogelijk verzwijgen, om geen paniek te veroorzaken. Die denken nog altijd dat de mensen stommer zijn dan zijzelf. Want vergeet niet : de winter staat voor de deur. En het is niet de goedlachse Filip De Winter, maar eerder de Man met de Zeis.

    De schuldigen? We hebben de onzen jaren lang zelf gekozen. Erg. Zeer erg. Maar wat nog erger is : de hebben de ogen gesloten voor hun daden. We hebben hun leugens geloofd. Jaar na jaar. En als er al eens ‘tegenslagen’ te verwerken waren, genre Dexia/Ethias, dan betaalde de Gemeenschap, zonder morren. Integendeel, ieder die er nog maar aan dacht om uitleg te vragen (Arco) die werd afgedreigd met broodroof, of erger. Want het schietgebaar van de spreker met gekromde wijsvinger om een denkbeeldige trekker, was geen verbeelding.

    Stel U even voor, dat Filip De Winter die spreker zou geweest zijn : die was de volgende morgen gewoon dood terug gevonden in zijn bed!

    .

    II MIDDEN

    VS, Rusland en China bereid tot oorlog over Syrië om controle over gas en olie

    *

    'Rusland valt mogelijk Saudi Arabië aan als Amerika militair ingrijpt in Syrië'

    Tijdens de Eerste Golfoorlog stak Saddam Hussein talloze oliebronnen in brand. De Bijbel voorzegt dat Saudi Arabië in de eindtijd zal veranderen in één grote brandende olie-oven, waar nooit iemand meer zal kunnen wonen.

    De komende Amerikaanse aanval op Syrië zal directe en ingrijpende gevolgen hebben voor het Midden Oosten en zelfs voor de hele wereld. Analisten waarschuwen dat de prijs van een vat olie tot $ 150 kan stijgen, wat een schokgolf door de toch al in grote problemen verkerende wereldeconomie zal zenden. Syrië vervult een sleutelrol bij het nieuwe conflict tussen Oost en West: de strijd om de controle over de enorme olie- en gasvoorraden in het Midden Oosten en in de Middellandse Zee.

    De ontdekking van een enorme hoeveelheid aardgas voor de kust van Syrië, Libanon en Israël zo'n 10 jaar geleden heeft Syrië in het centrum van de wereld geplaatst. Het oliestaatje Qatar, dat over meer dan 77 miljard ton aardgas beschikt, wil dit dolgraag verkopen aan de EU. Saudi Arabië blokkeert echter de aanleg van een pijpleiding over zijn grondgebied. Qatar kan ontelbare miljarden verdienen, maar ook Syrië staat letterlijk in de weg.

     

    Qatar steunt Moslim Broederschap, de Saudi's Al-Qaeda

     

    De emir van Qatar steunt daarom de Moslim Broederschap in Syrië en heeft al meer dan $ 3 miljard aan de burgeroorlog uitgegeven. De Saudi's staan op hun beurt achter Al-Qaeda en aanverwante groeperingen. Beide groepen begaan monsterlijke wreedheden tegen gewone burgers, waaronder veel christenen en andere minderheden. De Saudi's willen dat Al-Qaeda wint, omdat ze dan hun eigen marionettenregering kunnen installeren die een pijpleiding naar Qatar blokkeert. Daarom eisen ze van de regering Obama een militaire aanval op de regering Assad.

    Assad staat Saudi's en Qatar in de weg

    Assad is door zijn bondgenootschap met Rusland namelijk een sta-in-de-weg voor alle Arabische en Westerse partijen. De Russen controleren nu de olie- en gasexport uit Syrië, en verzekeren zich er daardoor van dat Gazprom zijn monopoliepositie op de Europese markt blijft houden. Een pijpleiding van Qatar via Syrië naar de EU zou Rusland omzeilen, wat het Kremlin miljarden zal kosten. Putin zal Syrië dus nooit opgeven, omdat hij daarmee de inkomsten van zijn land in groot gevaar brengt.

    Ook de geplande zuidelijke Nabucco pijpleiding, waarmee Saudi Arabië een rechtstreekse verbinding via Jordanië, Syrië en Turkije met de EU zou krijgen, is op dezelfde reden een grote bedreiging voor Rusland. Zolang Assad aan de macht blijft, komen beide pijpleidingen er dus nooit.

    Revoluties Libië en Egypte geen toeval

    Libië zou eveneens via Egypte op de zuidelijke Nabucco (van de Rode Zee naar Turkije) worden aangesloten. Niet geheel toevallig zijn Libië en Egypte de afgelopen jaren het toneel van gewelddadige revoluties. Het maakt tegelijkertijd glashelder waarom Saudi Arabië miljarden dollars aan het Egyptische leger geeft om de door Qatar gesteunde Moslim Broederschap te verpletteren.

    De Amerikanen hebben er groot belang bij het Russische monopolie op de Europese gasmarkt te doorbreken, en willen koste wat het kost Assad verwijderen. Vervolgens is het de vraag wie er voor hem in de plaats moet komen: een door de Saudi's gesteunde, aan Al-Qaeda verwante regering, of de door Qatar gewenste Moslim Broederschap, die wel zal instemmen met een pijpleiding naar Europa.

    Genadeklap dreigt voor economie VS

    Vanwege zogenaamde 'humanitaire' omstandigheden en 'vrijheid en democratie' heeft de VS al de controle over zes Arabische landen gekregen. Feitelijk kan Washington niet anders, want de Amerikaanse economie is aan het instorten en kan alleen door het onbeperkt bijdrukken van geld door de Federal Reserve overeind worden gehouden. Verlies de VS de controle over de olie- en gasvoorraden in het Midden Oosten, dan is het einde verhaal voor de dollar en zal de Amerikaanse economie de genadeklap krijgen.

     

    Syrië = conflict tussen Rusland/China en Amerika

     

    Het conflict in Syrië is daarom in werkelijkheid een conflict tussen Rusland en Amerika, waarbij China de kant van Rusland heeft gekozen. Alle andere landen, inclusief Israël, zijn daarom slechts pionnen op het grote geopolitieke schaakbord van deze drie supermachten. Waarbij niet vergeten moet worden dat de strijdkrachten van de VS feitelijk in dienst staan van de belangen van Saudi Arabië, omdat ze door Saudische olie worden voortbewogen en met Saudische oliedollars worden gefinancierd.

    En dat is de reden waarom sommige analisten vrezen dat een Amerikaanse aanval op Syrië in het slechtste geval een Russische aanval op Saudi Arabië zal uitlokken. De Amerikaanse (en Europese) toevoer van olie zal hierdoor grotendeels worden geblokkeerd, waardoor de Westerse schuldeneconomieën totaal in elkaar zullen storten. Het is beslist niet ondenkbaar dat de mullahs in Teheran de Russische aanval op aartsvijand Saudi Arabië zullen steunen. Met Iran is de laatste belangrijke speler aan dit grote 'spel', de ultieme machtsstrijd om olie en gas, genoemd.

     

    Voor christenen is een eventuele Russische(/Iraanse) aanval op Saudi Arabië extra interessant, aangezien in de Bijbel de totale vernietiging van het land wordt voorzegd:

     

    'Want de HEER houdt een dag van wraak, een jaar van vergelding: hij verdedigt Sion. De wateren van Edom (het huidige Saudi Arabië) worden pek (=teer, ruwe olie), zijn grond verandert in zwavel, het land wordt één grote pekoven. Het blijft er branden, dag en nacht, voor eeuwig stijgt de rook er op. Het land ligt verloren, tot in het verste nageslacht, nooit zal iemand het nog betreden' (Jes.34:8-10, NBV).

     

    In Openbaring 17 en 18 wordt gesproken over het rijk van het Beest, dat zich 'in de woestijn' (vers 3) bevindt, dat christenen fel vervolgt ('dronken van het bloed der heiligen en van het bloed der getuigen van Jezus') en door wiens koopwaar en 'wijn' (olie) velen steenrijk zijn geworden. Dit rijk zal in de eindtijd compleet zal verbranden:

    'En de koningen der aarde, die met haar gehoereerd hebben en weelderig geweest zijn, zullen over haar wenen en weeklagen, wanneer zij de rook van haar verbranding zien'.

     

    Wat logisch is, omdat door het wegvallen van de grootste olie-exporteur de wereld in economische en financiële chaos zal worden gestort.

     

    Massale nieuwe false-flag aanslag

     

    Zoals de we de afgelopen tijd al vaker schreven zou de grote 'vonk' die Amerika nodig heeft een nieuwe grootschalige false-flag aanslag kunnen zijn. De demissionaire minister van Homeland Security stelde openlijk dat de VS binnenkort een 'cyber gebeurtenis' te wachten staat die het leven totaal op zijn kop zal zetten. Senator Lindsay Graham waarschuwde zelfs voor een aanslag met een kernbom.

     

    End Game en WO-3?

     

    Conclusie: daar waar we al jaren voor vrezen lijkt de komende tijd bewaarheid te worden, namelijk het begin van de laatste fase van het grote 'End Game' van de internationale bankiers, waarmee ze totale controle over alle rijkdommen en welvaart van de hele wereld proberen te krijgen. Een eventuele Derde Wereldoorlog is daarbij een door hen noodzakelijk geacht middel en tevens een nieuwe gelegenheid om gigantische winsten te behalen. De slachtoffers zullen wij, de gewone burgers, zijn.

    Xander

    *

    III SLOT

    Nu dat U het zegt : hoe zou ’t met Rosa zjjn, en met Fideel… En met de ARCI-coöperanten? Die BBI-onderzoeken naar fiscale fraude bij het ACW en die andere Gerechtelijke Onderzoeken : zouden die nu al in de doofpot zitten? Want als WO III losbarst, zal daar wel nooit nog over gesproken worden. Het Vaderland vraagt dan immers al onze krachten en moed! Roem als ee held gaan verwerven….

    Tja, misschien wordt de NV’A misschien wel door deze bel gered  : als het oorlog wordt, staat con-federalisme meteen niet meer op het menu. Als de Vlamingen deze keer nu wel eens de juiste kant in het conflict konden kiezen?

    De vraag wordt dan niet ‘to be or not to be’, maar ‘pietrol si or pietrol no’….

    Persoonlijk zie ik onze politieke geniën kiezen voor de windmolen. Omdat die draait met alle winden.

    *

    Is iedereen akkoord met mij, dat die Xander echt een guitige jongen is? Die is veel opener dan ikzelf, die na 9/11 een paar atoombommetjes nuttig, ja zelfs nodig acte om Mekka en Medina van de kaart te vegen. Xander spreekt daar niet eens over. Wat ook juist is. Want als de profetiën van de Bijbel uitkomen : toen was er nog geen sprake van Allah. Alleen Jahweh had het voor het zeggen.

    Mag ik tenslotte Uw aandacht vragen voor de huidige Jihad-srijders zowel op het front, als hier te lande?! Die zullen als gestoken horzels rond briesen om zo rap mogelijk zoveel mogelijk scalpen aan hun gordel te rijgen. Scalpen en maageenvliezen. Reken maar.

    Pssst

    Eigen haard is goud waard. Maar een eigen tuintje is, in oorlogstijd, nog veel meer waard. Voor een raap of een koool gebeurden er destijds onder de Bezetting moord en doodslag. Met familie-vetes die duren tot op onze dagen…

    Pssst II

    Liefst niet lachen met de voorspellinen van de Bijbel. Dat is een Heilig Boek met niet anders dan de eervaringen vn veel wijze mannen en vrouwen. Het is zekerlijk geen Glazen Bol. Aan de spotters kan ik alleen maar bevestigen, dat Bijbelse voorspellingen doorheen de eeuwen steunen op ervaringen. Voor wie een beetje nadenkt : zijn de fossiele brandstoffen  geen relicten van vroegere plantengroei en/of werdlschokkende gebeurtenissen? Aardolie bijvoorbeeld is gewoon, net als diamant en zelfs als goud, niet vanzelf gekomen…

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!