MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1495 - IEDEREEN DAAR? DE VERTONING KAN BEGINNEN, MAAR HET EINDE VAN DE FILM IS ZOEK

    .

    1495 - IEDEREEN DAAR? DE VERTONING KAN BEGINNEN, MAAR HET EINDE VAN DE FILM IS ZOEK

    .

    De V1 en V2 uit onze kindertijd zijn kiezelsteentjes

    In vergelijking met deze tuigen….

    .

    I) INLEIDING

    There is deze keer niet alleen something rotten in the State of Danmark, maar de rottigheid begint zowat langs alle kanten te land, ter zee en in de lucht te stinken. Mariniers zijn inderdaad van geen enkel leger ter wereld geen gewone pakjesdragers, maar ze vormen horden moordenaars-in-opdracht. Vandaar dat onze media, met open mond, naar omhoog zitten te staren : ze durven het niet schrijven, maar ze houden hun hart vast. Nee : dat hebben ze écht niet gewild. Het zijn net pyromanen, die als het vuur  echt pakt, er zo vlug mogelijk onderuit willen trekken. Om toch maar niet niet de vinger als medeplichtigen te worden gewezen. Hun aandacht is nu gespitst op de Rode Duivels (de belgische recuperatie), op de Memorial Ivo Vandamme (de belgische recuperatie) en op de Gebroeders Borlé, met zijn drieën ook weer goed voor…de belgische recuperatie.

    “Gij zult niet doden”, werd ons eerst geleerd, mar onmiddellijk daarop, met het ouder worden, werd ons voorgehouden, dat doden in opdracht, in een ‘rechtvaardige oorlog’ geen gewone doodslagen waren, maar heldendaden die niet bestraft, maar integendeel beloond moesten worden. Dat sloeg dan gewoonlijk op zij die het niet overleefd hadden.

    Het delicate punt in deze redenering bleek te zijn ‘rechtvaardige oorlog’. Dat moest een soort van ‘wettige zelfverdediging’ zijn, aders telde dat niet.

    En kijk, we zijn weer zo ver. De gif-aanval moet en zal mordicus de schild zijn van Assad, zelfs al is het tegendeel bewezen.

    .

    II MIDDEN

    Ook China stuurt oorlogsschepen en mariniers naar Syrië

    *

    Putin noemt Kerry 'zielige leugenaar' - Wereld vreest instorten economie bij oorlog met Syrië - Rebellen geven in nieuwe video opnieuw gebruik chemische wapens toe

    Het scenario voor het eventueel uitbreken van de Derde Wereldoorlog wordt steeds completer nu ook China oorlogsschepen en mariniers naar de omgeving van Syrië stuurt. Vandaag voer het Chinese amfibische landingsvaartuig Jinggangshan (foto), met 1000 mariniers aan boord, de Rode Zee in. Het schip is op weg naar de Middellandse Zee, waar China in het geheim reeds enkele andere oorlogsschepen heeft geposteerd. Beijing heeft nog nooit eerder zo'n grote vlooteenheid in het Midden Oosten ingezet. (1)

    De Chinezen zeggen dat hun schip enkel gaat 'observeren' (5), en de Russen -die inmiddels ook het raketschip Smetlivy en twee andere schepen naar Syrië stuurden (3)- houden vol dat hun tiental marineschepen bedoeld zijn om de Russische burgers uit Syrië te evacueren zodra het Westen het land aanvalt. Niettemin is het een duidelijke waarschuwing van Rusland en China aan het adres van de Amerikaanse president Obama.

    Putin : Kerry een 'zielige leugenaar'

    Die ondervond op de G20-conferentie in St. Petersburg van leiders en officials van over de hele wereld massale weerstand voor zijn plannen om Syrië aan te vallen. Alleen Frankrijk en Canada staan achter Amerikaans militair ingrijpen. Putin blijft er op wijzen dat er geen bewijs is dat Assad chemische wapens heeft gebruikt (2). Hij noemde minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zelfs een 'zielige leugenaar' (4).

     

    'Wat een prachtige leugens natuurlijk, in het Congres,' spotte de Russische president. 'Een congreslid vraagt aan Kerry: is Al-Qaeda daar? En hij zegt: ik kan u een betrouwbaar 'nee' geven. Maar Al-Qaeda eenheden zijn de belangrijkste militaire groep, en zij weten dit. Het was onplezierig en verrassend voor mij, want we dachten dat het fatsoenlijke mensen waren. Maar hij liegt en weet dat hij liegt. Dat is triest.'

     

    G20 vreest economische instorting

     

    Het grootste deel van de G20-deelnemers is nog om een andere reden tegen oorlog met Syrië, namelijk dat deze een 'extreem negatief effect' op de wereldeconomie zal hebben en in het bijzonder op die van de Europese Unie.

     

    499 van de 500 Amerikanen tegen oorlog

     

    Ondanks het feit dat 499 van de 500 burgers die Congresleden de laatste dagen opbellen zeggen tégen oorlog met Syrië te zijn (6), en de door Amerika gesteunde rebellen inmiddels ook in een nieuwe video hebben toegegeven verantwoordelijk te zijn voor het gebruik van chemische wapens (7), berichten de media dat de aanval op Syrië 'aanzienlijk groter' kan zijn dan verwacht. ABC citeerde een official die zei dat de aanval in 48 uur Assad meer schade zal toebrengen dan de rebellen in twee jaar (8).

     

    Amerikaanse oorlogsvloot

     

    Amerika's oorlogsvloot wordt om die reden steeds verder uitgebreid. Het amfibische aanvalsschip USS San Antonio, dat 6000 mariniers kan vervoeren, is bij Syrië aangekomen, waar de destroyers USS Stout, USS Mahan, USS Ramage, USS Barry en USS Gravely al dagen wachten op bevel om honderden Tomahawk kruisraketten op Syrië af te schieten. De schepen worden beschermd door strategische onderzeeërs.

     

    Het vliegdekschip USS Nimitz, de geleide wapenkruiser USS Princeton en de destroyers USS William P. Lawrence, USS Stockdale en USS Shoup liggen ook in de regio klaar om in actie te komen. Het vliegdekschip USS Harry S. Truman bevindt zich met zijn Carrier Strike Group in het noorden van de Arabische Zee (9).

     

    Confrontatie Oost - West

     

    Omdat Syrië een sterke luchtverdediging heeft en Rusland, China, Iran en Hezbollah duidelijk niet van plan zijn om werkeloos toe te zien, zal de Amerikaans-Westerse aanval op Syrië grote risico's met zich meebrengen. Er hoeft maar heel weinig mis te gaan en er ontstaat een veel grotere oorlog waarbij mogelijk ook Israël wordt betrokken, en die uitmondt in een directe militaire confrontatie tussen Oost en West. En dat allemaal omdat de Amerikaanse machtselite heeft besloten om op aandringen van Saudi Arabië en de andere Arabische oliestaten islamistische groepen zoals Al-Qaeda te steunen, waardoor het hele Midden Oosten -en met een beetje pech de hele wereld- doelbewust in chaos wordt gestort.

     Xander

    1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA
    (4) Infowars
    (5) Infowars
    (6) World Net Daily
    (7) YouTube (via Infowars)
    (8) Infowars
    (9) KOPP

    III SLOT

    Als twee honden vechten om een been, loopt China er mee heen. Want geloof me, deze keer zijn het geen gok-chinezen, maar echte.

    Ja, natuurlijk zal de Zwarte Amerikaanse Duivel alleen maar meet goed gemikte schoten het hart uitschieten van Assad. En daar zullen de Russen zich bij neerleggen. Heel zeker weten.

    En iedereen zal Israël gerust laten, net zoals Israël zo lang ook het hoofd tussen de schouders zal trekken, en wachten tot het onweer is overgewaaid. Zeker weten.

    Of er ergens een soort van Pearl Harbour Obama kan overkomen? Heel zeker weten NIET, want de Jappen doen deze keer niet mee. Hoogstens gaan een paar van die prachtige oorlogs-bodemkens naar de vissenkelder…. Vliegdek-schepen, atoom-onderzeërs : het is lijk op de kermis en de bollo smitto : alles is in voorraad.

    *

    Het is veelzeggend, dat de Palestijnen  voor hun burgers bij de Joden moeten bedelen om gasmaskers. Waarmee zij ze daar bezig?

    Ik vind momenteel geen ander woord dan collectieve zelfmoord. JaJa, in een ‘rechtvaardige oorlog’ is veel mogelijk! De hemelvaartweg richting Allah zal druk worden. En wie weet, komt er geen ‘weg-omlegging’ via onze streken….

    Pssst

    Ik wil me echt niet bemoeien met de Amerikaanse politiek, het is zeker niet mijn bedoeling, maar we kunnen er niet ondertuit. Prutsers zijn het, ja!? Al zijn ze er wonderwel in gelukt om daar de lamentabele gezondheiszorg onder de tafel te zwijgen. Het zaakje zal levenslang zijn eigen scande met zich meedragen, want het wordt de ‘Obama Care’ genoemd. Verplicht, maar haast onbetaalbaar en daarenboven compleet ondoelmatig. Maar om ver van huis miljarden dollar in weer een oorlog te storten, is ‘gefundes Fressen’ om aan de Araben te plezieren. Zelfs samen in het veld treden, aan de kant van de criminelen van 9/11, de vriendjes van de Saoudi’s, mag geen probleem zijn.

    Wat zou U ervan zeggen, moest Obama komen vechten aan de kant van de Neo-Nazi’s, die andere vriendjes van Al Quada?

    JaJa, Amerika is inderdaad het land van de onbeperkte mogelijkheden!

    Geschreven door AABEE via Digitalia

    …

    http://www.vlaamsbelang.org/

    http://www.pallieterke.info

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    http://blog.seniorennet.be/polkun/

    http://nageltjes.be/wp/

    http://www.golfbrekers.be/

     

    …

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!