MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1066 - GOD ZIET U EN ASSANGE OOK

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

     1066 - GOD ZIET U EN ASSANGE OOK

     

    Kriekestraat, Eernegem (W.Vl)

     

    Winter 1945

    ***

     

    Marc Grammens schrijft dat de Geschiedneis zich nooit tweemaal of meer herhaalt. Geschiedenis, zegt hij, is eenmalig en gelijk heeft hij. De kwestie is dus van geen ezels te zijn, die tweemaal over dezelfde steen vallen.

    Dat van de prent in de laatste stralen van de winterzon, tegen de muur met ‘God Ziet Mij – Hier vloekt men niet’ is zoiets uit Grootmoeders tijd die heel mijn lang leven is bijgebleven. Zij had, naar ik later kon achtenhalen, geen gemakkelijk leven achter de rug, einde de jaren 1800, hongersnood, 14 kinderen grootgebracht, twee wereldoorlogen beleefd, in het “sparrengebied’ zoals ik dacht te zijn, daar in haar huisje, einde ’44, toen mijn vader pas was gestorven. Metje was een nurks oud corpulent vrouwtje, van kop tot teen gebeiteld in zwart satijn, eeuwig en altijd met die zwarte kap vol zwarte parels op haar sneeuwwit haar en met die zwarte halsdoek op haar schouders. Metje zat meestal als een bevelvoerend kapitein ter lange omvaart  in haar zwarte leunstoel bij  zwarte buizenstoof en dirigeerde van daar uit mijn jongste inwonende Tante die het huishouden beredderde. Haar bezigheid was, buiten lange Paternosters lezen, kolen op de stoof doen, en de mijne was stil te zitten op mijn stoel, en zowel de Blijde als de Droevige Mysteries voor te zeggen die het ritme van de stemmen bepaalde.. Ja, de dagen duurden lang en werden telkens afgesloten door mij in den donker naar de donkere zolder te sturen met het gebod mij niet meer te laten horen.

    Ik kon daar liggen nadenken over alles wat een jongetje van 7 jaar in die tijd had om over na te denken, maar veel meer dan wat er die dag was gebeurd, was dat ook niet. Want daar gebeurde nooit iets, buiten die altijd aanwezige maar doofstomme kader met dat oog, die speciaal mij de godganse dag hing te bezien.

    Nu zijn er andere tijden, maar datzelfde oog is terug. En neen, Mr Assange van Wikileaks, mij maakt men geen tweede keer benauwd. Want ik weet : een welgemikt schot op de satelliet daar ergens in de ruimte, en Big Brother is geweest. Zolang Big Brother zelf niet aanvalt, zal hij ook niet aangevallen worden. Hij gebrukkt zijn verschrikkelijke kracht maar enkel en alleen tegen kleine vijandekes, zoals tegen Jörg Haider bij de Loibel-pas in Oostenrijk, die met één welgemikte raket uit zijn auto werd geblazen. Dromes, of zoets heten die oorlogstuigen, onbemande speelgoed bommenwerpertjes.

    Nog ’n chance dat die eerste ‘God ziet mij’ nooit zo’n dingetjes heeft gehad, en dat het altijd bij dreigen is gebleven….

     

    ***

     

    Ter zake :

    Wikileaks oprichter: Plotselinge totalitaire wereldcontrole via internet zeer dichtbij

    Julian Assange: Hele wereld dreigt in één klap ten onder te gaan

    ***

     Alles wat u zoekt, zegt en schrijft op het internet gaat rechstreeks naar de servers van de inlichtingendiensten in de VS.

    Volgens Wikileaks oprichter Julian Assange dreigt het internet gebruikt te gaan worden om in één klap een totalitaire werelddictatuur op te richten en de hele mensheid tot slaven te maken. De noodzakelijke infrastructuur is volgens hem reeds aanwezig en wacht slechts totdat iemand op de knop drukt. De eerste tekenen dat dit proces inmiddels is opgestart zijn er al. Vooral in het Westen gaan de ontwikkelingen razendsnel en kan bijna niemand meer zonder het internet in de maatschappij functioneren, zijn bankzaken regelen, betalingen doen, et cetera.

    Alle websites, blogs en andere informatie die op het wereldwijde internet te vinden zijn bevinden zich volgens Assange op webservers in slechts enkele grote plaatsen zoals New York, Nairobi of Beijing. De beheerders van deze enorme data opslagcentra zijn inmiddels in staat om alle informatie van complete landen te onderscheppen, controleren en zelfs tegen te houden. Het is anno 2012 zelfs goedkoper geworden om iedereen tegelijkertijd in de gaten te houden dan slechts enkele specifieke personen.

    Assange vreest dat het niet lang meer duurt voordat de machtselite ons 'intellectuele leven' en onze communicatie totaal gaat controleren. 'De gevolgen zullen verschrikkelijk zijn,' zegt hij, 'want dit zal niet met slechts één land gebeuren, maar in één klap met alle landen.'

    Facebook veel erger dan Oost Duitse Stasi

    Nu al wordt alles wat we doen op het internet -Facebook, blogs, email, zoekopdrachten- permanent opgeslagen op webservers. 'En weet u nog wat u precies een jaar geleden op het internet deed? Nee, maar Google weet het wel, want het slaat dit op.' Ook veiligheidsdiensten zoals de Amerikaanse NSA weten exact waar u zich op het internet mee bezig houdt.

    'Door te communiceren met onze vrienden, elkaar te e-mailen, onze Facebook accounts te updaten, informeren wij anderen over hen,' legt de Wikileaks oprichter uit. 'Dat doen vrienden normaal gesproken niet. 10% van de voormalige Oost Duitse bevolking is ooit informant geweest van de Stasi. Heden ten dage zijn er landen zoals IJsland waar meer dan 80% van de mensen op Facebook zit. Die informatie blijft niet in IJsland maar gaat rechtstreeks naar de VS, waar het toegankelijk is voor de inlichtingendiensten en voor de aan hen verbonden derde partijen.'

    'Druk op de knop zet totalitair systeem in werking'

    Internationale inlichtingendiensten en grote bedrijven worden steeds machtiger omdat de internet infrastructuur zich razendsnel uitbreidt. Het grote gevaar is dat al deze kennis en macht in handen van een kleine corrupte club terecht komt. 'Absolute macht corrumpeert, en als dat gebeurt zullen heel veel mensen daar zeer snel door getroffen worden.' Klokkenluider Bill Binney, voormalig hoofd van een onderzoeksdivisie van de NSA, verklaarde zelfs dat een dergelijk wereldwijd absoluut totalitair systeem inmiddels met één druk op de knop kan worden ingevoerd. 

    Die knop is volgens Assange al een klein beetje ingedrukt. Daarbij wijst hij op mensen ('terroristen') die worden aangevallen door Amerikaanse drones, organisaties zoals Wikileaks die worden vervolgd en onafhankelijke onderzoeksjournalisten die onder druk worden gezet.

    De huidige ontwikkelingen kunnen nog worden stopgezet, maar dan moet er wel voldoende politieke wil zijn om snel 'zeer agressieve wetten' in te voeren die de macht van de inlichtingendiensten en de aan hen verbonden honderden bedrijven breken. De algemene vooruitzichten zijn in Assanges ogen echter zeer slecht. Daarom is het volgens hem essentieel dat vitale onderdelen van de samenleving -corruptie onderzoekers, journalisten, activisten, politieke partijen- goed worden beschermd. 'Als dat niet gebeurt dan is alles verloren,' waarschuwt hij.

    'Mensen moeten bewust worden van het gevaar'

    Op persoonlijk vlak kan de gemiddelde internetter ook het nodige doen door bijvoorbeeld te besluiten om bepaalde zaken niet over het internet te bespreken, of software te gebruiken waarmee e-mails en chats versleuteld kunnen worden. 'Op torproject.org kun je versleutelde anoniem makende software downloaden. Het is langzamer dan normaal, maar voor zaken zoals chatten is het prima.'

    Belangrijk is dat hier voldoende vraag naar is. 'Het is zoals het vroeger ging met zeep. Er was ooit een tijd dat men niet wist dat onzichtbare bacteriën onze gezondheid bedreigen, net zoals nu de massale (internet)controle door de staat onzichtbaar is en de hele samenleving schade probeert toe te brengen... Daarom moeten mensen hiervan bewust worden gemaakt, zodat de experts 'zeep' kunnen maken dat men gaat kopen en gebruiken.'

    'Hele wereld dreigt in één keer ten onder te gaan'

    'Het gebeurt niet vaak dat de hele wereld in één keer ten onder gaat,' waarschuwt Assange nogmaals. 'Meestal gaat het in een paar landen nog steeds goed en kan de beschaving vanuit daar weer worden opgebouwd.' Het wereldwijde totalitaire controlesysteem via het internet zal echter niet één land overslaan.

    Assange streeft naar een 'utopisch' alternatief, namelijk totale onafhankelijkheid voor het internet. Het internet zou zich letterlijk onafhankelijk van de rest van de wereld moeten verklaren, zodat de mensen hun kennis vrij met elkaar kunnen delen, inclusief informatie over instellingen, organisaties en regeringen die corrupt zijn. Alleen dan is er volgens hem nog hoop voor de wereldwijde beschaving. (1)

    Xander

    ***

     

    Het gevaar is natuurlijk dat achterlijke idioten het hele systeem ongeschonden in handen zouden kunnen krijgen. Wat om 2 redenen niet zal gebeuren.

    Eerstens omdat de huidige beheerders geen kerstekindjes zijn (mogen we hopen) en tweedens zijn er nog een paar duizend jaar te gaan vooraleer hun achterlijke cultuur op gelijke voet als de onze zou staan. Als zij ondertussen elkaar niet zouden uitgemoord heben….

    Wat er ook van zij, ik verhoop dat tegen die tijd, onze ‘landsverdediging’ op dezelfde hoogte zal zijn geraakt als …de Zwitserse. Kijk en laat U overtuigen op :

    Het Zwitsers leger - ongelofelijk - dit moet je gezien hebben !

     

    De Leiders die we jarenlang gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : de Vlamingen. In afwachting dat De Smalle d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp van de Muzelmannen, een CON T FERATIE van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons DOMINEREN niet vergeten

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders uit Parijs

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = aangespoelde ‘Born to Kill’ Domineerders

    -I-D = Inheemse Frasncouillonse Domineerders

     

    ***                 

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!