MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1037 - XANDER NEIUWS (*) IS NIEUWS ALS GEEN ANDER

    ***
    Woensdag 21 november
    Zon 8u08-16u48
    H Amalberga van Susteren.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

    1037 - XANDER NEIUWS (*) IS NIEUWS ALS GEEN ANDER

     

    Goldman Sachs bankier Monti bij de petrol-bazn (**)

     

    Net voor zij de poezen-kamer (***) betreden…

    De Italiaanse premier Monti met de Koeweitse oliesjeik Sabah Al Ahmad Al Sabah ***

     

    (*) zie http://xandernieuws.punt.nl/ 

    (**) petrol : de reuk daarvan is hier weg ge-censureerd.

    (***) Poezen-kamer = kamer waar poezen zonder handschoenen uit lange teuten Arabica uitschenken in piepkleine zjatjes, de zo gezegde haaremmers.

     

    ***

    Xander, anders een lieve man, hoor, trekt in onderstaand artikel een stinkend gordijn weg, waarachter een land (Italië) ligt, waarvan ik persoonlijk door anderen geen kwaad woord wil horen. Dat zijn dingen die wij onder elkaar moeten regelen.

    Begrijp me niet verkeerd : van de soort Grote Geesten lijk Monti, bid ik met U ‘Verlos ons Heer’. De man, door de Natte Dweil opgedrongen aan het land, is niet meer dan ik zou zeggen ‘l’oeil de Moscou’ van Brussel, maar hij is wel degelijk meer dan het oog alleen. Hij is de tip van de ‘Stiefel’, de soldaten-laars onder het achterste van elke Italiaan.

     

    ***

    Ter zake :

    Monti verkoopt Italië aan Arabieren, Spanje zich aan Russen

    Invloed islam in Europa zal nog veel groter worden - Rusland en China willen Europa losweken van VS

    ***.

    Omdat er ondanks alle toezeggingen maar weinig terecht is gekomen van alle bezuinigings- en hervormingsplannen is de dringend om geld verlegen zittende Italiaanse premier Monti begonnen met het verkopen van de Italiaanse industrie aan de Arabieren. In Spanje probeert men ondertussen Russen en Chinezen te strikken om één van de ruim 1 miljoen leegstaande woningen te kopen.

    De ene partij heeft een enorme, niet meer weg te werken schuldenberg opgebouwd. De andere partij zwemt letterlijk in het geld. Italië en het olielandje Qatar hebben daarom besloten het staatsfonds Qatar Holding op te richten, dat tot een miljard euro in Italiaanse ondernemingen gaat investeren, vooral in bedrijven die actief zijn in de voedingsindustrie, de mode en op de luxueuze productenmarkt.

    Uitverkoop Italië aan Arabieren

    Afgelopen maandag tekende 'Goldman Sachs' premier Monti, klaarblijkelijk nog steeds investeringsbankier in hart en nieren, de overeenkomst met de Arabieren. Het begint nog 'slechts' met een miljard euro, maar als de deal bevalt dan zal deze worden uitgebreid en is de uitverkoop van de Italiaanse industrie aan steenrijke Arabieren een feit.

    Dat dit niet in het belang is van het Italiaanse volk blijkt ook uit het feit dat de belastingheffing via Luxemburg of andere belastingparadijzen verloopt en er dus niets in de staatskas vloeit. Monti kan echter niet verweten worden dat hij niet gekozen werd om dergelijke overeenkomsten te sluiten, simpelweg vanwege het feit dat hij helemaal niet democratisch gekozen werd, maar aangesteld. (1)

    Italië steeds verder in afgrond

    Ondertussen glijdt Italië steeds sneller de economische afgrond in. Het aantal opdrachten voor de industrie is in een jaar tijd met 12,8% gedaald, waarvan 4% in september 2012. In dezelfde maand beweerde Monti voortdurend dat Italië 'van de lijst probleemlanden is verdwenen'. Zoals we inmiddels gewend zijn van Europese politici is dan juist het tegendeel het geval. (2)

    Rajoy smeekt voormalige koloniën om hulp

    Net als Italië is ook Spanje feitelijk bankroet. Hoe groot de wanhoop in Madrid is bleek vorige week toen premier Rajoy de voormalige Spaanse koloniën in Latijns Amerika bijna smeekte om te investeren in zijn land, zodat Spanje er weer bovenop komt. Rajoy wees er deze landen op dat de situatie 10 jaar geleden omgekeerd was. (3)

     

    Spanje wil rijke Russen en Chinezen

    Vanwege het barsten van de Spaans vastgoedzeepbel staan er inmiddels meer dan 1 miljoen woningen leeg in het land. De regering overweegt nu om rijke Russen en Chinezen een permanente verblijfsvergunning aan te bieden als ze een woning van minstens € 160.000 kopen. Spanje kijkt daarbij verlekkerd naar Londen en New York, waar het dankzij investeringen van de nieuwe rijken uit de opkomende landen buitengewoon goed gaat met de vastgoedmarkt.

    Spaanse huizenmarkt - 60%

    In Spanje zijn de huizenprijzen sinds het begin van de crisis in 2008 met 30% gezakt. Economen denken dat daar nog eens een daling van 30% bovenop komt voordat de prijzen zich stabiliseren. Met bijna 11% slechte leningen, meer dan 50% jeugdwerkloosheid en een bad bank vol zwaar afgewaardeerde vastgoed is de Spaanse economie nog altijd verlamd. (4)

    Investeerders wachten tot na instorting

    Of de Spaanse en Italiaanse tactiek zal werken is nog maar de vraag, aangezien steeds meer Europese landen bezwijken voor de verleiding om de nog overgebleven welvaart te herverdelen en vooral de rijkeren hoge belastingen op te leggen. Bovendien is de vrije val van de zuidelijke helft van de eurozone nog lang niet gestopt en kunnen investeerders dus beter nog een jaar of zo wachten. Dan zullen deze landen verder zijn ingestort en kan alles letterlijk voor een appel en ei worden opgekocht.

     

    Arabieren zullen vrij baan voor islam eisen

    Een ander gevolg van de uitverkoop aan Arabieren, Russen en Chinezen is dat deze landen steeds meer invloed in Europa zullen krijgen. De Arabieren zullen ongetwijfeld vrij baan eisen voor de islam in Europa, die daardoor nog veel meer invloed zal krijgen dan nu al het geval is.

    Russen en Chinezen weken Europa los van VS

    De Russen en Chinezen zullen hun geld gebruiken om Europa verder los te weken van de traditionele band met de Verenigde Staten. De Europese burgers hoeven alleen maar naar de 'vrijheid' van de Russen en Chinezen te kijken -of beter gezegd: het ontbreken daarvan- om te zien wat dit voor onze toekomst zal betekenen.

    EU gaat verder met vernietiging vrij Europa

    Niet dat het zonder deze buitenlandse invloed heel veel anders zal gaan, want zoals bekend gedraagt de EU in Brussel zich nu al als een dictatoriaal, fascistisch regime dat alle lidstaten in één systeem wil persen en uiteindelijk een Verenigde Staten van Europa wil creëren, waarin de massale miljardenstroom van Noord naar Zuid Europa permanent en iedereen even arm is geworden. Dan zal de vernietiging van het eens vrije, democratische en welvarende Europa door handen van de elite voltooid zijn.

    Xander

    ***

    Diagonaal doorlezen : JaJa, U zult wel degelijk een eigen mening hebben over bovenstaand artikel. Maar  heeft U ook verder gekeken dan de neus van Xander?

    Wij leven voorlopig nog altijd in een vrije wereld, dus sta mij toe nog maar eens 2  spreekwoorden door de blender te gooien : met geld koopt men de boter, en we moeten het geld halen waar het zit.

    Walter, ik gooi er zelfs nog een 3de spreekwoord boven-op : wie zijn derrière verbrandt, moet op de blaren zitten!

     

    ***

     

    De Europenen (dat is een alleen in de verbeelding bestaande volksstam) hebben zich als een kudde natie-paarden laten dwingen onder het juk van een bende geslepen Marxisten. Hun doel is op korte termijn een nieuw hersenloos mensenras te kweken. Het werd/wordt hen voorgedaan door de USSR (mislukt), door China (dicht bij de mislukking) en zij willen dus beter doen. Zij denken daarbij veel slimmer te zijn, maar gaan integendeel nog veel stommer te werk. Klein detail : de Islam als glijmiddel voor de simplificatie.

    Over de economie, de motor van elke samenleving.

    “Uitvoer’ wil nog altijd, zonder uitzicht op verandering, zeggen, zaken doen met… een ander natie-paard. Vroeger (voor de EU) deed men zaken met het naburige dorp, nu met de naburige EU-collega. Voor zaken doen buiten de EU moet er zelfs nog een woord worden uitgevonden….. Zo iets zou stilaa, een begrip moeten worden, lijk men spreekt over ‘Het Verre Oosten’ : de ‘Verre Uitvoer’ voor zaken doen buiten het Continent. Of ‘De Colombus Uitvoer’ : zou een mooiere variatie zijn, omdat daarin een vleugje zin voor avontuur steekt….

    Och, iedereen weet het : op het zaken doen met de EU-collega rust een hemelhoge handicap! Iedere collega kreunt  onder dezelfde EU-eenheids-leidsels, maar zweert bij de eigen spelregels. Klein detail : verschil 50 tot 100% in de loonkosten. Klein detail : de belastingen :idem. Nog klein detail : energie-kosten : idem. Weer klein detail : de arbeids-ethiek.

    Resutaat :  dat soort concurrentie binnen de EU is dodend.

    ***

    Nadat de natie-paarden weer individueel zouden kunnen presteren, m.a.w. als ieder vogeltje weer zou kunnen zingen zoals het gebekt is, waarom dan geen zaken doen met de Spleetogen? Met de Yvans, die een broedervolk zijn? Zelfs ‘kinderen geen bezwaar’ om zaken te doen met de petrol-marchands!

    Maar in de 3 gevallen, altijd op basis van wederkerigheid en zonder tierlantijntjes zoals onze landen vol steken met sukkelaars en met godsdienst-fanaten. Van dien boer geen eieren, zulle!

    De mens die zaken doet, die werkt, die begaan is met welvaart en welzijn, heeft geen tijd voor bijkomstigheden zoals godsdienst of revolutionaire raddraaierijen. Die zorgt voor vrouw en kind, en wordt door hen bemind.

     

    ***

    (*) De ‘Ccn T federale Maatschappij’ waarvan de Smalle d’Anvers spreekt, wordt op deze blogs ingedeeld in

    -L14-D = Louis Quatorze Domineerders

    -EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    -BTK-D = Born to Kill Domineerders

    -I-D = Inheemse Domineerders

    (**) Voor die tussenliggende hoofdletter T in kontT conT dient U zich een kudde Islammers op straat voor te stellen, in de richting van Mekka op hun knieën biddend, hun kont naar de camera gekeerd. Dat is poere koeltoer om ons hun respect te betonen.

     

    ***

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!