MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.997 REGEREN = SPELEN MET DE BLOKKENDOOS

    A.D. vrijdag 2 november 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    .

    997 REGEREN = SPELEN MET DE BLOKKENDOOS

     

    Met Di Jeanetto in de speeltuin v/h Parlement

     

    Wordt gespeeld met de blokkendoos, als men tenminste niet bezig is in elkaars luiers te scharrelen….

    ***

     

    Het stukje stichtende lectuur hieronder (uit Le Matin, Edition Néerlandaise – Nederlandsche Edition), belicht op een onverwachte manier het knoeiwerk van deze regering. Och! Niet erg! Het gaat maar over Justitie, Afdeling Flamande. Di Jeanetto I heeft, als U mij de vergelijking niet kwalijk neemt, meer weg van een marionetten-spel, waar een deel van de verstoten kleutertjes samenklitten om de voorkeur-kleuteretjes, democratisch verkozen door het volk, van het blokkendoos-spel af te houden. Uiteraard : met de zegen van : het Hof, de Moslim Raad en de Kerk.

    Niet dat die andere kleutertjes kwalitatief zoveel beter zouden zijn, maar als de niet-verkozen hansworsten hun leugens en onwaarheden spreken en schrijven 1° verstaan noch begrijpen we ze niet – wat niet hetzelfde is – en maken ze zichzelf onsterfelijk belachelijk, maar 2° zou hun verschijning  tenminste min of meer een streling voor het oog kunnen zijn. Wat niet kan gezegd worden van de meeste van hen, in volgorde van onbelangrijkheid: Tante Laurette d’Algerie, Pippo di Jeanetto aus Italien, Zoeëlle Milkette (uit de broek geschud van een of andere onbekende kater), Zuster Harmonica ut Brugghe, Troela Toertelbaum, met t Verwilderd Strukgewas op haren kop, Signore Vanacre Il Magnifico aus Flandern, en de Gebrilde Slangenkop, de Zeerover heemaal van ’t Oost Ende.

    Misschien dat ’t zal beteren, als binnen zeer korte tijd de volgende koning wat meer gevoel voor lichamelijke schoonheid zal ten toon spreiden. Voortgaande op wat we nu al gepresenteerd krijgen, weet die man te kiezen : Matilleke mag er zijn, ook voor de reporoductie en dat is wat daar telt in die regionen, en de Vrienden des Huizes, Graaf X, Y en Z : ze mogen er ook wezen. Dat die favorieten ondertussen uitsluitend de taal der Franse Imperialisten spreken, kan als ’t er werkelijk op aankomt, zelfs een voordeel zijn. Paris is tenslotte, lijk Lily Marlèe, ganz aus Liebe eingesteld…

    Hier op deze blogs gaat de voorkeur uit naar gentlemen zoals Geert Wilders, Filip DeWinter, Gerolf Annemans, enz, niet alleen omdat ze altijd als uit een doosje komen, maar omdat ze verdorie de taal van ons hart spreken. Die we verstaan, en direct begrijpen. Met zo’n bestuurders aan het hoofd van een deftige regering, lopen de schuinsmarcheerders van Laeken er in de toekomst maar bij voor spek en bonen…

    Maar er is meer. De ‘Regerink’ Di Jeanetto I worst wereldwijd alleen maar in Marxistische kringen min of meer gerespecteerd, voor zover dat niet plichtmatig en meer voor de vorm is. De overheersende toon is (laten  we beleefd blijven) hilariteit met een vleugje nieuwsgierigheid : is die vent inderdaad een regelmatige klant van alle homo-bars overal ter wereld waar die komt, zoals gezegd wordt? Waar haalt die al dat geld? Bij de maffia, zegt U? Nee toch! Hoekandanaa?!

    Geen wonder dat er (en dan nog direct in ’t Fransoos!) boeken verschijnen over de Laekense scheve schaatsrijders! Trek gewoon de lijn door van Marc Dutroux  over de Coburgers naar Di Jeanetto, en U komt verdorie terecht bij… Stout Rogeetje ut Brugghe. JaJa, met wie men verkeert, wordt men vereerd….. en wie bij de Waalse hond slaapt, krijgt zijn vlooien….

    Dat de ID-landgenoten (*) er belachelijk uitkomen, des te beter! Maar de onzedelijkheid en het sansfoutisme straalt ook af op ons, en dat kost ons banen!

     

    ***

     

    Ter zake :

    Brussels gerecht loopt leeg door hervorming BHV

    Bewerkt door: redactie − 02/11/12, 05u41  − Bron: belga.be

    ***

     

    Nederlandstalige magistraten vluchten weg uit Brussel-Halle-Vilvoorde. Ze vrezen de effecten van de hervorming van hun gerechtelijk arrondissement: te weinig personeel, moeilijke samenwerking en uren pendelen tussen de verschillende locaties. Dat schrijven de Coreliokranten. .

    Wij voeren enkel uit wat de partijvoorzitters in hun vergaderingen over de staatshervorming beslissen"Een miskleun", zo vatten Nederlandstalige Brusselse magistraten het akkoord over de hervorming van Brussel-Halle-Vilvoorde samen. De praktische uitwerking ervan dreigt een pak problemen met zich mee te brengen.

    "Het akkoord over de hervorming bewijst dat de beleidsmakers de werking van het gerecht totaal niet kennen", klinkt het bij het parket.

    "De onderzoeksrechters blijven in centrum- Brussel, terwijl het Nederlandstalig parket naar de rand verhuist. Ik kan nu al garanderen dat het niet meer zal lukken om criminelen binnen de 24 uur voor een onderzoeksrechter te leiden, waardoor ze worden vrijgelaten. Met verplaatsingen voor zittingen zullen we ook veel tijd verliezen."

    Zelfs over de precieze locatie van het parket Halle-Vilvoorde is nog niet beslist.

    Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) is zich bewust van de onzekerheid die de hervorming meebrengt. "Maar wij voeren alleen uit wat de partijvoorzitters in hun vergaderingen over de staatshervorming beslissen", zegt haar woordvoerster. "Telkens wanneer we daaruit informatie krijgen, spelen we die door aan de magistratuur." .

    ***

    De ‘heidenen’ die, net als een ander, ook deel uitmaken van het Vlaams Blok/Belang, moeten Alexandra Coolen niet, de echtgenote van de Buiten Categorie Flamingant Paul Beliën.  Ze is te katholiek en in die hoedanigheid, samen met haar Vlaamse overtuiging, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Daar weet zelfs, in de rand van de pedofilie in de Kerk, Ex-Kardinaal Danneels van mee te spreken. Het is (natuurlijk!) niet genoeg bekend geraakt in de media, maar Danneels heeft zijn buis in Rome te danken aan deze furie. Wat! Heeft ze gezegd : ik onderricht mijn dochtertjes aan huis, om ze weg te houden van de onzedelijkheid in het Katholiek Onderwijs, hier zijn de bewijzen, Monseigneur! Na enkele pogingen, en na, samen met andere moeders, door de Gendarmerie met het waterkanon weggespoten te zijn voor de deur van de Nuntius in Brussel, is ze naar de Paus getiegd (getogen?) in Rome. Ze deed dat zonder subsidies en dus op eigen kosten. Ze werd er ontvangen door Paus Woytilla, toen nog in  gezelschap van Kardinaal Ratzinger….met de nodige uitsluiting tot gevolg. Danneels was na het concilie voor de nieuwe Paus razend, en weigerde zelfs Ratzinger te feliciteren! Rome zei die, kan ontploffen en stapte meteen op het eerste vliegtuig het gereedste naar Bruksèl. Waardoor hij later de hoofdverdachte werd in de Operatie ‘Kelk’ : als Paus was hij ‘onschendbaar’ geweest en zouden alleen zijn ondergeschikten in beeld zijn gekomen…

    Ja Ma, ik ben het niet vergeten! God borgt, maar scheldt niet kwijte!

    ***

    La Coolen, deze felle dame is (was?) Senator in de Belgische Praatbarak en zou, wat mij betreft, beter als curator aangesteld worden voor de failliete boel, die België toch is. Alle blokkendozen van tafel, enkele flinke ‘Goedendag-zwaaiers’ rond haar heen, de ID-charlatans (*) uitgeschakeld, hoe? speelt gene rol als er maar goed werk geleverd is. Denk aan Groeninge.

    En dan kan er begonnen worden met onderhandelen, terwijl ons Bartje, met een schotel bruine bonen op de schoot, mag toekijken, maar alleen als waarnemer., zonder interventie-recht. Van zodra die gebarsten zal zijn (van nijd) : aan kant schuiven, bij zijn soort, die voordien via de Goedendag geproefd hebben van de Vlaamse gulhartigheid!

    En Laeken, vraagt U? Wel, daar maken we een luxe bordeel van voor gevorderden, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de in zorgen verkerende Zorgsector.

    ·            Ja, bijna vergeten! Nu de werkelijke feiten bekend raken, wat een klein onderdeel van de splitsing va BHV in feite betekent, kunnen we kort zijn voor wat betreft de toekomst : de PS, maar vooral de CD&V moeten verboden en buiten de wet gesteld worden. Alle activa komen ten goede aan voornoemde Zorgcentra, terwijl hun passiva worden verhaald op de mandatarissen en de vrijgestelden.  

    De kandidaturen voor de nieuwe voorzitter staan nog open? Mijn raad: neem er ineens twee, dan kunnen we tegen het verlies. Ik stel voor : 1° Paul Beliën en 2° zijn wederhalft Alexandra Coolen.

    In deze hoop, geloof en liefde wil ik leven en sterven!

     

    ***

    (*) GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd worden in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!