MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.993 U MET “N GOEDENDAG “N ZALIGE HOOGDAG GEWENST

    A.D. Hoogdag van Allerheiligen. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    donderdag 1 november 2012

    .

    993 U MET “N GOEDENDAG “N ZALIGE HOOGDAG GEWENST

     

    Redt de polders! Geef ons palmenboom-eilanden voor de Vlaamse kust

     

    Dank zij het vruchtbaar slib uit de Schelde en de bagger-boten van Meneer De Nul.!

    ***

     

    Met ’n goeie ouderwetse op zijn degelijkheid geteste ‘Goedendag’ ’n ouderwetse op zijn degelijkheid geteste Hoogdag gewenst. En meer zeg ik daar niet over!

    Het zal wel een van de laatste keren zijn, dat we dat reactionaire feest mogen vieren. Want staan klaar in de coulissen, gereed om op te treden :  het Offerfeesst, het Suikerfeest, het Lentefeest, het Feest van de Arbeid, de Hoogdag der Stakers, enz.

    Zeg nu zelf : als er geen hemel is, wat doen we dan met die Allerheiligen? Weer typisch LINKX gereageerd : we lachen er mee, we geloven er niet in, we propageren de afbraak, maar we behouden wel de lusten van de twee vrije BETAALDE dagen en een verlengd weekeind! Stel U voor dat ge bij de SNCF/NMBS werkt, dan komen daar nog eens een paar BETAALDE stakingsdagen bij. Wij zijn dus de goeien, en de bazen zijn allemaal de smeerlappen! A bas la calotte!

     

    ***

     

    Ter zake : het eigenlijke doel van dit stukje is een boom opzetten over de Hedwige-polder, die Rutte nu eindelijk wil onderspuiten. Maar eerst valt er iets anders onder te spuiten! Want die laatste uitdrukking van ‘A bas la culotte’ ipv calotte bracht mij op de wereldwijde AIDS-epidemie. Daarjuist stond op BVN een geleerde reportage op, waarin gesteld werd dat het bewezen is, dat pedofilie, net als homoseksualiteit, een aangeboren erfelijkheid is die niet te genezen valt. De geleerde Perfesser draaide zo wat rond de pot over ‘Oude en Oosterse Beschavingen’, maar vermeed het angstvallig te spreken over de Islam en de daar ingewortelde ‘afwijkingen’, eigen aan de cultuur. De inspirator van de Koran, de woestijnschurk uit Mekka (Jaar 632) raadt het nochtans ten zeerste aan bij zijn volgelingen : hij gaf zelf het voorbeeld, door tot aan zijn dood seks af te dwingen bij de kinderen van gezegde volgelingen. Het 6jarig meisje Aïsha zal wel niet de enige zijn geweest.

    Juist. Maar als een pater jaren geleden zijn poten niet kan thuishouden wordt die maanden, zo niet jaren aan een stuk , aan het kruis genageld door de Linxe media.

    Het enige verschil? Islammers zijn de nieuwe vriendjes, daar waar de Christelijken de Vijand N°1 zijn van de Westerse Marxisten!

    Daarom is het hoog tijd, dat we hen met gelijke munt terugbetalen. Niet door er links of rechts wat over te blèren, maar door te doen lijk onze voorouders deden in 1302 : ze eerst doodslaan, en pas dan beginnen te onderhandelen. Sè; mensen! was me dat een gehuil in heel de beschaafde wereld van die dagen! Met de op het slagveld van hun paard gevallen ridders diende men te onderhandelen, maar de Vlamingen wisten wel beter! Onderhandelen met ID-mensen (zie geheugensteuntje onderaan) is zich op voorhand verloren geven! Een tik met de oude vertrouwde ‘Goedendag’ integendeel, doet wonderen.

    Hier op onze blogs vindt men de meest betrouwbare modellen van zo’n tuigen. Ze zijn allemaal, van de eerste tot de laatste, voorzien van een mooi goudgeel strikje met daarop, mooi in beeld gebracht, een klauwende Zwarte Leeuw. Voor het bloed aan zijn tong en aan zijn nagels moet U echter zelf zorgen! Zeg gewoon, op dagen lijk vandaag :’Een Zalige Hoogdag gewenst’, en klopt er dan op. Doe dat in eer en deugd, de Paster heê gezeid daje meugt!

    ***

     

    Crèche geëvacueerd na ontdekking van bom

    woensdag 31 oktober 2012, 18u41

    Bron: Belga

    ***

    Arbeiders hebben woensdag rond 13.30 uur een bom uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt op een werf in Waltzing bij Aarlen. Dat is vernomen van de brandweer van Aarlen. Een tiental buurtbewoners en een crèche werden geëvacueerd en er werd een veiligheidszone ingesteld.

     

     .De arbeiders ontdekten het tuig toen ze fundamenten van de voormalige school van het dorp aan het afbreken waren. De brandweer en de ontmijners zijn nog steeds bezig met het onschadelijk maken van de bom

    ***

    Diagonaal doorlezen : het artikel over die bom in de kindercrèche  was maar de vonk voor de inspiratie van dit stukje : een uit het oog verloren gevallen Amerikaanse bom uit ’44 is toch no-news! Denkt U dat men daar in Amerika wakker van ligt? Ja, Mobama zou misschien tot hier gevlogen gekomen zijn, moest heel het dorpje in de lucht zijn gevlogen – maar nu heeft die man andere zorgen aan zijn zwarte kop.

    Eigenlijk feitelijk had ik willen berichten over de stupiditeit van de moderne ‘Bestuurders’ van onze Westerse landen. Denk aan ‘de opwarming v/d aarde’ en aan het ‘teruggeven aan de natuur van de Hedwige-polder’…. Ze gooien maar raak in de eerste de beste oorlog met bommen, zonder daarvan een boekhouding bij te houden : zoveel stuks geproduceerd minus nog zoveel stuks over = zoveel stuks gegooid. Trek hiervan af de exemplaren die gedaan hebben waarvoor ze gemaakt werden (ontploffen), dan komt men automatisch uit op het aantal die ergens, vroeg of laat, een enorme niet-verantwoorde schade kunnen aanrichten. Voilè : ik ben er. Wijlen Godfried Bomans had het met zijn Pa Pinkelman beter gekund. Da’s waar. Maar die man is dood, en ik leef! 

    Eigenlijk een lange inleiding, om te komen tot ‘het teruggeven aan de natuur’ van de Hedwige-polder in Zeeuws Vlaanderen. Ik krijg de reutemdteut van zo’n toneel! De redenering die daar achter steekt, is even zinloos als de boekhouding van de bommen-productie bij oorlogvoerende generaals.

    Dat men, om te beginnen, begint met een kat een kat te noemen. En die kat is : uit gemakzucht (na winstbejag : het uitdiepen van de Schelde voor zwaarder zee-vervoer op Antwerpen) onmetelijke oppervlakten landbouwgrond te vernietigen door deze gedeeltelijk op te spuiten met het opgebaggerd slib uit de rivier-bedding, en voor het ander deel prijs te geven aan het zoute zee-water. Daarvoor worden de dijken afgegraven, die onze voorouders daar met zweet, bloed en tranen hebben gelegd, om land te winnen op de zee.

    Landbouwgrond, zegt U? Maar die is er toch helemaal niet meer nodig! Landbouw in onze streken is verlieslatend! Is ouderwets! Veel amusanter is het – met volle maag, uiteraard - uitzicht te hebben op wildparken, broedgebieden en speciale fauna en flora. Voedsel voor de bevolking? Sukkelaar toch! Die kopen we immers in het buitenland, zoveel we willen!  We kopen, en betalen op krediet. Met geleend geld. The sky is the limit, weet U! we trekken massaal naar Rock Werchter en naar Pokkelpup, we blowen en we snuiven, we fucken alles onderste boven, en als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik….

    Maar Allez! Als ’t nog lang duurt zal ’t rap gedaan zijn! Over naar de Hedwige-polder! We zijn per slot van rekening geen Chnezen! Onze Noorderburen echter! : dat zijn de specialisten inzake water-huishouding. Bij de petrol-boeren in het Nabije Oosten spuiten die in zee brede nieuwe continenten op met hun baggerboten. Is immens veel geld mee te verdienen!, wat dacht U. Maar een verband leggen met het uitdiepen van de Schelde? Nooit aan gedacht! Die baggeraars beheren hele vloten schepen, waarvan zeggen ze, de bodem openklapt eenmaal ter bestemming. Is een fluitje van een cent! Hop! Men zuigt de specie in de buik van het schip naar binnen, vermengd met zeewater. Vervolgens pompt men dat zeewater terug in zee, om eenmaal ter bestemming, de specie netjes op het gewenste plekje te deponeren.

    Laatst zagen we zo’n bagger-kapitein aan het werk bij de uitbreiding in volle zee van de haven van Rotterdam. Ons Bea en Prins Bier stonden er op te kijken met ogen van wat hebbe we nou. Voor de gelegenheid was dat schip geladen met enorme rotsblokken, want op die plaats stond er veel stroming, legde de kapitein uit aan de camera : straks ben ik aan de beurt om ter plaatse aan te schuiven voor het lossen, en 5 minuutjes later ben ik dan ribbedebie met dit bootje full speed naar de Oliesjeiks. Die zitten met hun mokkerls en met hun ping-ping op me n te wachten, zo zeit ie, en wreef zijn duim en wijsvinger over elkaar in de internationale taal voor ‘money, money, money’….…

    De Schelde-monding uitbaggeren, de baggerspecie lossen op een van de vele voor de kust liggende zandbanken (zie afbeelding bovenaan) zou op korte en middel-lange termijn veel lucratiever zijn!. Door bvb ieder toekomstig vierkant metertje grond nu al te verkopen op plan, zoals men doet bij hoogbouw.

    Wat gij, Meneerke Peeters van de Vlaamsche Parochieraad?

     

    ***

     

    Hebben jullie het ook gehoord hoe Vanacre (Minister van de Lege Schatkist waar geen Eurocent bijkan, omdat ze boordevol Schulden zit) zijn uiterste best gaat doen om inzake Diksia de belastingbetaler te sparen?  Heeft er niet bij gezegd, dat dit ‘ontzien’ in hoofdzaak erin zal bestaan door hem voor te liegen. In navolging van Leterminator, Reynders en de Dikke van Diksia. Heeft U het ook al gezien, dat, eenmaal Brussel (het waterhoofd van de Euro-SD) en Antwerpen (de haven) er rijp voor zullen zijn, het hele land de weg van Dexia zal opgaan, linea recta naar Parijs? U had toch niet gedacht dat het Franse Imperialisme (HOEZO?) dood en begraven was?

    Maar we mogen Vanacre, diene o zo Christelijke mens vandaag en morgen niet teveel lastig vallen. Hem, en de ganse ‘Regerink’ moet neem de verplikte rus. JaJa, iedereen! Met uitzondering van het Spook uit Algerije, die inzake de index-binding dringend een telefoontje moet plegen met die bazin van het IMF, de champetter LaGarde. Het mens LaGarce, zegt Onkelinx moet leren hare smoel houden. Wij, Belgiekenaars, willen geen ‘inmengink’ in onze foefelaarderij. Wat we zelf doen, doen we beter!

     

    ***

    GEHEUGENSTEUNTJE door wie wij allemaal gedomineerd wordt in deze ‘conTfederale maatschappij’..

    EURO-SD = Europa Sovjet Domineerders

    BTK-D = Born to Kill Domineerders

    I-D = Inheemse Domineerders

     

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!