MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.934 DE STENEN DOEN VECHTEN

    A.D. woensdag 5 september 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    934 DE STENEN DOEN VECHTEN

     

    Straat tafereel, bijna een alledaags gebeuren

     



    Waar Marc Dutroux alleen maar kon van dromen. Wat zijn de tijden veranderd, dank zij de wetteloosheid van de massa-immigratie en de onmacht van de Politie…..

    ***

     

    Het spreekwoord in mijn titel is eigenlijk meer “Twee stenen doen vechten” en wordt gebruikt voor situaties waar tussen brave lieden die normaal gezien geen vlieg zouden kwaad doen, ruzie gestookt wordt. Met nadruk op ‘stoken’.

    Waar ik tegen op kom, is tegen twee maten en twee gewichten. ‘Openbaar verdriet’ mag en moet zelfs gekoesterd worden in lengte van jaren, anderen achter slotmuren hebben geen recht op zelfs het kleinste tikkeltje privacy. De schoonvader in ‘de kasteel-moord’ van Wingene heeft al levenslang gekregen, zonder dat hij ooit berecht werd of ooit schuldig zal bevonden worden. Daar zorgt de lachende derde, de Pers, voor.

    Michele Martin, kleuteronderwijzeres en zelfs moeder, heeft monsterlijke daden gepleegd (meestal helpen plegen : hoe en waarom behoort tot het geheim van het onderzoek…), en de Belgische wetten hebben haar gestraft, niet te lang en niet te hard, want …iedereen heeft toch recht op een tweede of zelfs een derde kans. Dat ‘het volk’ dat anders ziet, raakt de kouwe kleren niet van de Marxistische Overheid. Die sociale herverdeling van de rijkdom, ziet U…. Een inbreker is al lang geen dief meer, mar iemand die uit eigen beweging de sociale onrechtvaardigheid een beetje corrigeert.

    Dat laatste komt niet uit mijn koker, maar uit het vonnis van een Waalse Rechter…

     

     

    ***

     

    Kroniekje over : vulgaire kritiek spuwen op slotzusters, die, het woord zegt het zelf, teruggetrokken en in volstrekte stilte leven achter slot en grendel, is intellectueel oneerlijk. Vooral omdat ze nu, door de schuld van hun Bisschop, collectief op glad ijs komen te staan. Niet alleen door een suggestief woordgebruik (’n relatietje’) suggererend maar vooral door ‘uit de biecht te klappen’ over die correspondentie. Bij mijn weten behoort correspondentie tussen afzender en bestemmeling nog altijd tot het briefgeheim…..

    Ik lees ook niet graag over geweervuur op de verkeerden. Het zijn Belgische, in casu wetten opgedrongen door Waalse politici, die deze briefwisseling hebben toegestaan. Een gedetineerde is ook maar een mens, en die grijpt naar elke strohalm die hij/zij kan vast krijgen. Justitie laat dat toe, dus is de rest geen verhaal voor de massa! Misschien dat het ‘Regeer-akkoord’ van de Vlinder-Regering daar nu een oplossing voor klaar heeft? Enne, nog iets! Als Justitie eerlijk zou zijn, zou er klaarheid kunnen gegeven worden, zonder in detail te treden over alle briefwisseling van en naar alle gevangenen… Bu komt het over alsof er maar briefwisseling is geweest tussen de Zusters en Martin. Weet wel, dat Zusters Clarissen, net als iedereen, binnen de grenzen,  ook bezoekrecht zouden gehad hebben – wat als slotzusters, nogal moeilijk had gelegen…

    Twee stenen doen vechten, is in die niet-bekend zijnde briefwisseling, een zondige relatie menen te zien, tussen een non, en een blonde vamp. Ha ja! Als pastoors kleine kinderen misbruiken, Bisschoppen naast de pot, ge weet wel, nonnen de lesbische toer opgaan (denk aan Soeur Sourire, ook een Waalse), dan mag de Goede Moordenares toch ook wel een verzetje hebben, zeker! Enfin, als we maar kunnen roddelen als oude wijven, de Islammers zullen er vroeg of laat wel hun voordeel bij doen. Ik hoor het hen al zeggen, de dag dat ze voor groepsverkrachting voor de Rechter staan : “Puur racisme, ons te vervolgen, jullie zogezegde Heilge Vrouwen doen heet ook met elkaar’….

    Nonnen hebben, zoals ieder individu, recht op privacy. Slotzusters des te meer, maar ze komen nu in de schijnwerpers door de media-geilheid van hun Geestelijke Leiders, en vooral door het woordgebruik waarmee ze de Pers te woord hebben gestaan. De houding van die Hoge Heren is zo wereldvreemd als maar kan, en geeft vanzelfsprekend aanleiding tot natrappen…. (relatie tussen onbekende non en blonde vamp). Net als Danneels, geraken die Hoge Heren maar niet geleerd, en blijven ze ofwel uithuilen bij de vampieren van de pers, ofwel gaan ze er gaan provoceren om hun winkel te verkopen. Kom dan achteraf niet klagen dat ge Uw gezag kwijt zijt!

    ***

    Ik meen dat de publieke hysterie van ‘de Witte Marsen’ nu eindelijk moet stoppen. Er zijn sedertdien namelijk niet minder kinderen geroofd en verkracht, integendeel, maar het gebeurt nu minder spectaculair en de daders worden, meestal om de integratie-problemen niet aan te dikken, met veel discretie behandeld. Om het zeer brutaal te stellen : bij Dutroux misbruikte één man een kind, daarna nog een kind, enz, nu spreekt men van ’groepsverkrachting’, omdat men anders zou moeten schrijven dat meerdere (allochtone?) mannen zonder ophouden éénzelfde kind misbruikt hebben. Tijden kunnen veranderen, mensen ook!

    Over ‘openbaar verdriet’ kan verder gezegd worden, dat tenminste 2 vaders hun misbruikt kind her-misbruiken als opstapje naar eeuwige horizonten en een of ander PR-relaltie, hetzij als schoolhoofd-kandidaat politieker, hetzij als senator in functie. Verdriet, om blijvend en echt te zijn, moet namelijk niet op straat betoond worden. ‘Burgerlijke Partijen’ bevechten hun zaak via hun advocaten voor de Rechtbanken, niet op straat of op TV.

    Wat ik niet hoor, is waarom de hoofddader, Marc Dutroux zelf, na een eerste serie misdaden van seksuele aard, vervroegd is kunnen vrijkomen, net zoals zijn lief vrouwtje, zodat zij, met kennis van zaken deze keer, konden herbeginnen, en waarom de man gelijktijdig een invaliditeits-vergoeding cadeau deed, die hem toeliet te ‘rentenieren’, en die is blijven doorlopen tot???? Is waarschijnlijk een Waalse vorm van herverdeling van de sociale rijkdommen….

    Laten we dus AUB in de zaak Dutroux é Cie niet meer spreken van ‘Belgische Justitie’, maar van Waalse Justitie, die de Waalse samenleving regelt, onder leiding van de Half-Algerijnse Onkelinx. Malonne is niet de zaak van Vlamingen : het is een pure Belgisch-Waalse aangelegenheid. Waarvoor hoogstens een pak Vlaams geld werd….misbruikt.

    ***

    Was ik even verrast, deze morgen! Weer een oud spreekwoord dat al eeuwen lang zijn degelijkheid heeft bewezen, die nu achterhaald is door de slimmigheid. Ik dacht dat juist met de jaren het verstand kwam, maar zie, dat is niet altijd zo. Zou het daarom zijn, dat seniel en senior zo geweldig goed op mekaar lijken?

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ik heb het hier al geschreven en doe het nog een keer : die vrouw wordt slapend rijk. Straks verkoopt ze haar “mémoires’ aan de Humo voor grof geld, bieden de uitgevers elkaar af om haar verhaal te mogen uitgeven, bieden de filmmakers tegen elkaar op met miljoenen om haar verhaal te mogen brengen. En het volk? Dat zal zich te pletter lopen om alles op te kopen. Kassa!Kassa! Kassa! Misschien wel het gepaste ogenblik om van die Arme Claren, Rijke Claren te maken?????

    Ja, het is waar! Die Arme Claartjes hebben niet gehandeld met hun verstand, maar met hun hart. Wat zeer misplaatst is in een harteloze wereld. Laten we zeggen, dat het minder kwezels, maar meer ezels zijn  geweest. Zoiets brengt reacties teweeg in rattennesten, want daar ontwaart men direct kerkvaders die uit hun kazuifel staan te kletsen…Och, als men slaat, schiet men somtijds kemels. Kwezels, ezels, kemels

    ***

    Het zal natuurlijk allemaal veel beter zijn, als er bij ons een soort Mohamed Morsi van de Moslim-Broedershap, zoals in Egypte als Kalief zal heersen. Vooral onze vrouwen zullen content zijn, want dan zullen ze eindelijk verlost zijn van die vervelende wekelijkse post ‘haarkapper’ op het huishoud-budget. Met dank aan E.J. Blog voor de blik in deze nonnen-vrije  toekomst….

     

    Dezelfde TV-Presentatrice,

     




    Voor en na de Arabische Lente.

    ***

    We noteren zeer terloops dat er alleen al in Frankrijk 591 no-go zones zijn, waar de politie onmachtig is en niet meer durft te komen, omdat deze wijken 100% ge-islamiseerd zijn. We lezen ook dat er in Frankrijk meer dan 5 miljoen Moslims zijn. Qua bezettingsmacht mogen die gezien worden! Via de ‘sociale netwerken’, voor iedereen toegankelijk, zin die binnen het uur gemobiliseerd om gewapend op straat te komen. De vraag is niet of dat gebeurt, maar wanneer dat gbeurt. Waken en bidden zal niet helpen, denk ik.

    ***

     

     

    Einde verhaal. Buiten nogmaals iets uit de Leer der kwezelachtige Christelijke Barmhartigheid. Kon zelfs afkomstig zijn van een authentieke ‘Kerkvader’, maar toch bevattelijk voor jong en oud. Een rijke vrek is gestorven, en komt terecht in het Eeuwig Vuur, waar hij het besterft van de dorst. Dan ontwaart hij plots boven zich, de schim van een van die bedelaars die hij regelmatig heeft weggejaagd, en smeekt deze om teminste één druppel water op zijn tong te laten vallen…..

    Dit is een oud verhaal, maar men zoekt nog altijd naar de juiste oplossig….

     

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!