MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.924 ROODJES ONDER MEKAAR HE

    A.D. donderdag 30 augustus 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    924 ROODJES ONDER MEKAAR HE



    Kaas Rockfort

     

    Maar de Trappist is beter…

    ***

     

    Dit is een verkiezingspamflet. Zoek dus geen beledigingen of scheldpartijen, ik ben niet zoals deze morgen op de NOS, de Nederlandse Christen Unie (CDA Christen Democratisch Appel) die naast een (oude) blonde babe Mona Keizer die ze naar voor brengen, uit het niets naar de tweede plaats voor de Kamer), een portret-montage presenteerde van een of ander kladschilder mij onbekend, met daarop in ’t groot ene Afolf Hitler met in Kleintjes miidden-in,op de voorgrond ene Geert Wilders, en rechts op de achtergrond ene Andres Breivik, Die laatste is onlangs nog in het nieuws geweest met een militaire sluikaanval tegen socialistische jongeren. Het geheel is nogal (zeer) stuntelig uitgevoerd, waarschijnlijk omdat er haast achter de bestelling zat : de verkiezingen zijn daar voorzien voor 12 september…. Niets om naar huis te schrijven, dat niet, ik zou er mijn naam niet willen onder schrijven! Maar ik dacht : die Hitler, was dat de Leider van de Duitse vooroorlogse PVV, of van de Duitse vooroorlogse Nationaal Socialisten? Waarom geeft de NOS nu de naam van een zusterpartij, de SP/PVDA, weg aan Geert Wilders van de PVV? Wie ontbrak in deze haatzaaierij, , was Jürgen Verstrepen, maar diens planeet schijnt nog altijd maar tot aan de grens….

    Hier dus geen kolder, maar Pure Politieke Praat : de echte onvervalste PPP

     

     

     



    ***

    L.L.

    Excuses voor die paar dagen afwezigheid. Wegens niet thuis. Ben  als toerist in eigen land –Italia – er een paar dagen uit getrokken. Ook eens doen, beste mensen! Bij mij was dat Grosseto, een Etruskisch kuststadje aan de Thyreense Zee, dat is de kant van de laars van Italië die kijkt naar Sardinië/Corsica. We rijden er naartoe langs de Via Aurelia, de Weg van Hadrianus. Dat is een groot woord voor de bochtige pre-snelweg die vertrekt uit Rome langs het antieke tracé van de westkust naar Livorno, La Spezia, Genua, enz, kortom, naar het Noorden. Zoals U weet, was dat de geliefkoosde trek heen en terug van de Romeinse legioenen, om de Alpen te vermijden. Altijd teveel berg-op langs daar.

    Grosseto ervaren als een verstild stadje zonder pretentie, een beetje Knock-Le-Zoet in ’t klein, maar net het tegenovergestelde ivm met pretentie. De inwoners van dit knus ommuurd havenstadje dreven immers reeds handel met de Feniciërs en de Babyloniërs toen de Knock nog niet aan, maar onder de Noordzee lag, vele duizenden jaren geleden. Grosseto Marina (de haven) ligt wel nog ‘n 10-tal Km verder zee-warts!

    Als op het middag-uur de zware bronzen stem van de Duomo weergalmt over de daken (denk aan Brugge), tot ver in  de wijngaarden rondom en zelfs tot aan de haven (denk aan Zeebrugge), dan kunnen zelfs op slag de mensen wisselen van kledij, van hedendaags naar de tijd der Kruistochten : mij zou dat niet verwonderen in die verkeersvrije straten, straatjes en pleinen!

    Enne, o ja, er was voordien onenigheid in ons huishouden, over wiens standbeeld daar nu precies op de Piazza Dante stond : Leopold II of Leopold II (1848). De slavendrijver van ons (Leopold II) : dat kon niet, want in 1848 heerste bij ons nog de flierefluiter en vrouwen-loper Leopold I en was 1830 nog maar net achter de rug.

    U moet niet zoeken, beste mensen, ik had gelijk (zoals meestal om niet te zeggen altijd) het is Leopold II van Habsburg, Hertog van Toscane, ’n Oostenrijker die later, kort voor de Risorgimento (eenmaking) van ItalIë (1861), die dank zij de intriges met Generaal Garibaldi, de plaats heeft moeten ruimen voor de Hertog van Savoye,  die de eerste koning van Italië werd onder de naam van Victor Emanul I. Diens achter-kleinzoon, Victor Emmanuel II verloor deze troon in 1946 na de ‘desastro’ (ramp) van W.O. II

    O die ‘Risorgimento’ : dat was, naar voorkomen en in de feiten, een soort van speciale ‘Scheiding van Kerk en Staat’ avant le lettre : gewelddadig, efficiënt, en definitief. M.a.w. : kort en goed. De Koning (de Staat) pikte met groot geweld alles in wat de Paus (de Kerk) bezat, en voortaan was Italië één en ondeelbaar, inbegrepen een pak eilanden die van niemand waren : Lampedusa, Elba, Sicilië, Sardinië, enz. Uiteindelijk kon de Kerk, die geen enkele militaire macht meer bezat, dan zich bij de toestand neerleggen, blij dat ze niet helemaal werd verboden….Dat duurde zo tot in 1929, tot Mussolini het welletjes vond, en, door het Verdrag van Laterano, de zaken voor de eeuwigheid beklonken werden : de Kerk mocht Vaticano en een paar kerken in Rome zelf behouden, en als tegenprestatie beloofde de Staat zich verder niet meer te bemoeien met wat daar gebeurde….De katholieke kerk werd, zoals Stalin later terecht opmerkte, een wereldmacht zonder ook maar één enkele divisie om die ergens in de strijd te werpen….

    ***

    Kroniekje over : na deze zijsprong over Koninklijke , Staatkundige Intriges en stokoude herinneringen aan oude beschavingen, nu, via onderstaand artikel over de hedendaagse versie daarvan, de ‘money, money’ in Noorwegen in de nasleep van de Breivik-zaak. Want, om mijn titel eer aan te doen, moet ik uitkomen bij de Rode Kameraadschap, die voor geen centiem verschilt van de Herotgelijke Potentaten uit de jaren  1800-1900. Toen ook ging het om de Drie G’s : God, Geld en Gat. Nu ook gaat het daar om, maar het wordt anders ingekleed. De 3 G’s zijn in feite de dichterlijke overdrijving van dat ene andere woord: MACT. Dat is al zo sedert Adam en Eva, en het zal zo blijven, zelfs al gaat de Mensheid zich vestigen op andere planeten….

    Als die MACHT in handen is van LINKX, komt daar, veel vulgairder dan tussen Prinsen, Hertogen en Koningen, altijd het woord GRIJPEN NAAR, GRAAIEN, bij. Men graait zelfs naar een van de de 3 G’ s afzonderlijk , of naar alle drie ineens…

    Stalin, die ’n heel grote was, greep naar alle 3, met het accent op de eerste G : hij maakte ’n God van zichzelf. Willy Claes (een klein godje) greep vooral naar N° 2, GELD (Ibramco/Agusta), en Wilfried Martens (eerst Oremus, later Orgasmus) koos voor het G van Wivina De Meester…. Maar onder elkaar, bij leven en zelfs na hun dood, proberen alle machthebbers elkaars G’s af te snoepen. Zo de Socialisten in Noorwegen : hun werkwijze hebben ze overgenomen van de lijkenpikkers.

    Bij de raid van Breivik, zo horen ze van hun eigen specialisten, die de tussenkomst van hun eigen politie , (even Linx als zij, anders hadden die geen belangrijke functie kunnen verwerven), hebben nagetrokken, zijn er zware fouten gemaakt. Dat is de vaststelling. Daarop volgt de automatische reflexie : graaien naar God G, de tweede van de drie, moet in actie treden. Gevolg : zie artikel hieronder….

    ***

    Familie Breivik-slachtoffers klaagt politie aan voor plichtsverzuim

    Bewerkt door: Inge Ringoot − 29/08/12, 20u56  − Bron: afp

    ***

    De familie van een van de slachtoffers van de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik heeft de politie aangeklaagd wegens plichtsverzuim. Dat zei een woordvoerder van het onderzoeksbureau interne zaken van de Noorse politie vandaag. .

    De klagers vinden dat de politie faalde bij de uitvoering van haar taken op het eiland Utoya. Daarbij gaat het om de vraag of er levens hadden kunnen worden gered als de politie sneller ter plaatse was geweest, aldus de woordvoerder.

    Breivik pleegde op 22 juli 2011 een bomaanslag in de regeringswijk van Oslo. Acht mensen kwamen om het leven. Hij ging vervolgens naar Utoya waar hij 69 mensen doodschoot. De meeste slachtoffers waren  jongeren die meededen aan een jeugdkamp van de Noorse Arbeiderspartij.

    Een onafhankelijke commissie kwam eerder deze maand tot de conclusie dat Breivik op het eiland eerder had kunnen worden gearresteerd als de politie alerter had gereageerd.

    Breivik (33) werd vorige week veroordeeld tot 21 jaar cel, de zwaarste gevangenisstraf in Noorwegen. De straf kan steeds worden verlengd als wordt vastgesteld dat hij nog een gevaar voor de samenleving vormt. .

     

     

     

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : “zoals het was in den beginnen en in alle eeuwen der eeuwen. Amen” : Zie de titel hierboven : de raven bestelen elkaar.

    De Etrusken dreven handel met de Feniciërs, en werden daar beter van. de Toscaanse hertogen bekampten elkaar en werden koningen, de vissers van Heist en van Knokke werden vastgoedhandelaars, en dat werd dan the struggle for life genoemd, en zo bijten de politiekers elkaar de kop af, om zelf de grootste te worden.

    Paul Marchal, het schoolmeestertje met het vogelkopje, wil met ambitie, volksvertegenwoordiger worden, dank zij of omdat, of wegens, enz, maar zonder de spectaculaire moord op zijn dochter, kon hij nu radijsjes zitten kweken, en zonder de verrassings-oorlogsdaden van Andres Breivik zouden de ‘nabestaanden’ van dat ‘Jongerenlamp’ der Noorse Arbeiderspartij geen zak geld willen in plaats van hun kind.

    ***

    De storm rond het Tamponneke van het Nonneke van Malonneke (met dank voor deze vondst gedeeltelijk aan de Windsors) zal nu wel gaan liggen. De politiek, de half-Algerijnse Onkelinx op kop, heeft een muis, wat zeg ik, iets groters, een rat gebaard, een rat met een lange kale geribde staart : de Heilige Satanus, gebonden op het Kruis op de borst van 8 à 9 oude vrouwtjes… Die zullen binnenkort de een na de andere verhuizen naar het Eeuwig Leven, maar in Malonne zal die ene er blijven tronen. Ook als dat Roosje, Uw Hoogste Koningin, beste Bart? Anders dan Marieke van Nijmegen, die het klooster verliet om kwaad te doen, en die  later stilletjes maar ook ’s nachts, terugkeerde zonder dat het opviel (O.L. Vrouwke had ondertussen haar plaats ingenomen) is deze hedendaagse invulling van het Kwaad, anders; niet volgens schema, verlopen.

    Er had een brede volkstorm kunnen ontstaan, voortgestuwd over het hele land, door de massale verontwaardiging over het totaal gebrek aan Goed Bestuur. Vlaanderen was kwaad, maar is intussen weer tot de orde van de dag teruggekeerd…. En er is niets gebeurd. De ene, met 1.000/000 voorkeurstellen (Tindemans) is oud, de andere, met 900.000 voorkeurstemmen, die hangt zijn Grote Jan uit op de Place Pigalle (Leterme) en de derde, met 600.000/700/000 voorkeurstemmen, die was te laf om de leiding te nemen, ze blonken allemaal uit door…afwezigheid.

    Want tussen droom en daad, staan wetten in de weg, en de 3 G’s der praktische bezwaren.

    In plaats van zich te gedragen als zee-arenden (spanwijdte 3,50 meter), hebben onze Leiders zich eens te meer gedragen als…duifkes, roetkoerend rond hun teiltje graan. Of zou ik beter schrijven (dat teiltje graan deed er mij aan den ken) als…kiekens? Precies : zee-arenden vindt men daar, ‘waar men geen kleinheid kan ontwaren’ (Cyriel Verschaeve) en kiekens vindt men…bij de poelier….

    ***

    De PS heeft van La Wallonie een tweede Griekenland gemaakt, door-aderd met de ‘omertà’ als in een Herve-kaas. Het geheel stinkt en wil zich voordoen als authentieke Rochefort. Het doet mij denken aan de homo die zijn kak ophoudt, overtuigd als hij is, net als een zwangere vrouw met een dikke buik, om op die manier een kind ter wereld te kunnen brengen.

    Amaai zijn neus, de dag dat hier een onvoldragen kind geboren wordt….

     

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!