MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.916 OVER HET LEZEN VAN ISLAOFOBE BLOGS

    A.D. zondag 26 augustus 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    916 OVER HET LEZEN VAN ISLAOFOBE BLOGS



    Puur als bronwater…..

     

    ***

    Op de dag van de IJzerwake, dient, volgens de woorden van Gerolf Annemans, de voorhoede in de Vlaamse Ontvoogdingsstrijd, het hoofd koel te houden. Dat doet men niet, door het licht onder de korenmaat te plaatsen, zodat iedereen gelijk wordt, namelijk even arm. De wereld behoort aan de durvers!

    ’n Vlaamse groet van helemaal aan de overkant der Alpen…..

    ***

     

    Het lezen van dergelijke blogs (waaronder deze) kan de gezondheid schaden….. Net als nicotine dat nu ook doet. Eerst schaadde dat niet en toen ineens wel.  Omdat het politiek-correct was dat zo te zeggen. Maar over een ‘jointje’ opsteken wordt zedig gezwegen….

    Ik zal, om deze logica te verklaren, Lucas Vander Taelen erbij halen als onvrijwillige getuige. De man is een geboren wereldverbeteraar, maar over de excessen van de Multi-Culti dient hij zijn bek te houden. “Afvoeren”, deze man, zouden de beulen van het Nationaal Socialisme indertijd gezegd hebben. Dat is zowat dezelfde behandeling die Vander Taelen over zich heen kreeg.

    JaJa, Big Brotherke zal weer zijn werk hebben!

     

     

    ***

    Kroniekje over : het doek dat valt over Anders Breivik,  de persoon, maar het drama dat meteen in golven uitdeint. De violen worden gestemd en binnen enkele dagen of weken, kortom, na de verkiezingen, wordt de aanval gelanceerd. Wie dan nog kritiek heeft op de islammerij, zal voortaan een smeerlap zijn! Het is de gedroomde afleiding voor wat komt : het onvermogen van Di Jea netto, de wegzakkende Euro, het faillissement van de BAC-bank (Dexia),  en wie weet, ergens een zoon dioe een welbepaalde vader opvolgt…. De Islamfobie zal het gedaan hebben! De schuld van die van het Vlaams Belang! De hoogste staat van alarm tegen Muzel-terrorisme? De schuld van Filip DeWinter! Onveiligheid op straat, criminaliteit die van de schop rolt? De schuld van de Islamfobie!

    Achtergrond. Breivik heeft gemoord, dus al wie - veel of weinig - denkt zoals hij, is tegen ‘ons’, de progressieven, en die moeten we bij de kraag vatten. U leest het goed : het is de nieuwste versie van de KGdoctrine, de beruchte Sovjet-contra spionage. Of, meer in de lijn van de Euroocraten : de redenering van de SD, de Sicherheitsdienst van Oom Henrich Himmler…

    Antwoord : De ‘over-acting’ van Breivik is vooral mogelijk geweest omdat de omstandigheden extreem waren/zijn in zijn ogen. Heeft de Noorse Socialistische Arbeiders Partij ooit ingebonden in haar vreemdelingen politiek? Hoe legt deze Partij uit, dat Breivik daar de bliksem in joeg, en niet in de vermaledijde Moslims zelf? Is deze partij overtuigd van de vredelievendheid van de Islam, die, in voorkomend geval, het 7de, het 8ste tot en met het 100ste  Wereldwonder zou zijn. Dat zou dan de 1ste keer zijn in 1400 jaar!

    ***

    De uitspraak in het Breivikproces”

    Posted on 25 augustus 2012 by E.J. Bron

    (Door: Fjordman)

    ***

    De rechtbank in Oslo heeft verklaard dat Anders Behring Breivik geestelijk gezond is en geïnspireerd werd door een kwaadaardige, rechts-extremistische, islamofobe ideologie en dat is ook toevallig precies wat het gehele politieke establishment, van de staatsomroep NRK en de nationale krant VG tot aan minister-president Jens Stoltenberg, wilde dat de rechters zouden zeggen. Tot nu toe heeft geen van de betrokken partijen aangegeven dat zij tegen deze beslissing in beroep gaan bij een hogere rechtbank.

    Tenslotte ontving Breivik drie maanden gevangenisstraf voor elk van de menselijke wezens die hij in koelen bloede vermoordde, wat, geloof het of niet, de maximaal mogelijk straf is in Noorwegen. Dit wordt geprezen als een grote overwinning voor de glorieuze en humane justitie van Noorwegen.

    Ik geef toe dat ik gemengde gevoelens over dit vonnis heb. Ten eerste, als Breivik eigenlijk gezond genoeg is om verantwoordelijk te worden gehouden voor zijn daden, is zijn veroordeling tot slechts drie maanden in de gevangenis voor elk van zijn slachtoffers een zieke grap en een bespotting van het hele Noorse rechtssysteem. Het is het symptoom van een samenleving die het recht van brute criminelen over de rechten en het welzijn van hun slachtoffers waardeert.

     

    Ik heb Breivik nog nooit ontmoet, maar naar mijn beste weten zou ik zeggen dat hij een moeilijk geval vertegenwoordigt, ergens tussen waanzin – zoals zijn zeer verwrongen wereldbeeld soms aangeeft – en het berekende cynisme dat hij tijdens zijn terroristische aanslagen toonde. Hij zou bijvoorbeeld in de V.S. geestelijk gezond zijn verklaard.

    Het is echter niet en mag niet aan willekeurige journalisten zijn om over deze juridische kwestie te beslissen, het lijkt er helaas op dat dit gedeeltelijk het geval was in de Breivikzaak zelf. We moeten ons afvragen of we leven in een democratie, een samenleving geregeerd door de mensen, of in een pressocratie, een samenleving geregeerd door de pers en diegenen die zeggenschap over hem hebben.

    De simpele waarheid is dat de uitkomst van dit proces grotendeels is bepaald door de massamedia, die een uiterst agressieve campagne voerde om het eerste verslag verworpen te krijgen van de door de rechtbank aangestelde psychiaters, waarin staat dat Breivik crimineel gestoord is. We kregen uiteindelijk twee verschillende rapporten gepresenteerd met diametraal tegengestelde conclusies en de rechters kozen ervoor om de eerste gewoon volledig te negeren.

    De officiële verklaringen van de vrouwelijke hoofdrechter Wenche Elizabeth Arntzen en haar mederechters weerspiegelen precies wat vele pro-multiculturele columnisten in het afgelopen jaar hebben geschreven, het papegaait de lijn na dat Breivik deel uitmaakte van een gevaarlijke en misleidende, op internet gevestigde “rechts- extremistische “subgroep en dat zijn bloedbad op 22 juli 2011 eigenlijk het logisch gevolg was van het lezen van islamofobe blogs.

    Vandaag heb ik op Frontpage Magazine een essay gepubliceerd over het verhoogde toezicht op de islamcritici in Noorwegen, die nu ook zichtbaar is in een aantal andere westerse landen. Helaas is het waarschijnlijk dat deze trend erger zal worden na deze laatste uitspraak van de rechtbank in Oslo. Siv Alsen, een senior adviseur in de Noorse Politie Veiligheidsdienst (PST), geeft openlijk toe dat de veiligheidsdiensten nu nauwgezet anti-islamitische websites en groepen monitoren, omdat ze worden gezien als een bedreiging voor de veiligheid.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : als men de hond wil slaan, is er rap een stok gevonden! De dag dat ons uitgelegd wordt, waarom de officiële media nooit Islam-kritiek publiceren en altijd de dingen verdoezelt of onder de mat veegt, zal veel duidelijk worden.

    Merkel was de eerste om er voorzichtig voor uit te komen, dat de integratie mislukt was….Alle andere Europese leiders volgden – maar hebben we al enig resultaat gezien? Is de wilde immigratie ook maar één millimeter teruggeschroefd? Zijn de subsidies terug geschroefd? Is er bespaard op ontwikkelingshulp? Zijn er dubbele nationaliteiten geschrapt? Hoeveel illegalen d.i. onwettegen zijn effectief het land uitgezet?

    Ach, niet weer die klaaglitanie die nergens gehoord wordt! Geen woorden, maar daden! Gewoon naast de politie het leger inzetten op een niet verkeerd te verstane manier d.i. met harde hand. De Wet, niets dan de Wet en geheel de Wet te doen toepassen! Laten we zeggen : hard, maar rechtvaardig. Wie de kost niet verdient met rechtvaardige arbeid, die gaat er uit. Met de opgedane ervaring kunnen die in het land van herkomst leven als prinsen!

    Als we dan toch met de opkuis bezig zijn, laten we dan de Grote Geesten die de Wet Lejeune onlangs nog onder het ontleedmes hebben gelegd, deze keer hun eigen hoofd onder het ontleedmes leggen. Niet opensnijden AUB, anders loop al het zagemeel er uit!

    Vlaanderen is doorheen de eeuwen, altijd gastvrij geweest, en zeer genereus tegenover de minder begoede medemens. Maar wat hier en nu gebeurt (na de splitsing BHV) is geen verplichte afgedwongen hulp meer, maar een regelrechte hold up.

    ***

    De Noorse oorlogsdaden van Breivik, die zoals alle oorlogsdaden bij verrassing gebeuren, zijn inderdaad wreed en gewelddadig geweest : zijn die nu het einde van een tijdperk geweest, of het begin van een nieuw? De gehersenspoelde samenleving heeft deze militair getimde acties een andere naam gegeven : ze werden gedeklasseerd tot ‘gewone misdaden’, zodat ze volgens de gewone rechtsregels konden worden bestraft, en er verder geen uitleg diende te worden gegeven. De Noorse samenleving wenst niet te leven in de mening dat er een staat van oorlog heerst, want dan zou de Overheid schuld moeten bekennen. Zij voert on-onderderbroken één partij van de oorlogvoerenden in, en beschermt die tegenin de belangen van  de eigen burgers. Een openbaar gewetensonderzoek zou moeten volgen op dit (rechtvaardig? onrechtvaardig?) vonnis….  Is wel het minste wat men zou kunnen doen voor de slachtoffers….

     

    ***

    Net voor ik dit op de blog wilde publiceren, liep onderstand artikel binnen….Vooral de laatste alinéa is tekenend….

    ***

    Hans Rustad: “Een problematisch vonnis”

    Posted on 24 augustus 2012 by E.J. Bron

    ***

    De rechtbank oordeelde Anders Behring Breivik geestelijk gezond en veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van 21 jaar. Op een bepaalde manier probeerden ze de kwadratuur van de cirkel te vinden. Er waren publieke protesten om hem geestelijk gezond en verantwoordelijk voor zijn daden te houden, terwijl op hetzelfde moment hij grillig gedrag in de rechtszaal liet zien dat geloofwaardigheid verleent aan het eerste psychiatrisch rapport, dat hem krankzinnig vond. Opsluiting voor 21 jaar was de gevangenisversie van de verplichte psychiatrische behandeling: het is ook de enige manier binnen de huidige wet waarop hij voor de rest van zijn leven achter de tralies kan worden gehouden.

    Maar om tot een ​​dergelijk oordeel te komen heeft de rechter ingestemd met een reeks van vooronderstellingen, die zowel juridisch als politiek omstreden zijn. De rechtbank rationaliseert Breivik’s ideologie, terwijl de eerste psychiaters dat uitingen van zijn extreme geweldsfantasieën vonden: dit wordt uitgelegd hoe Breivik kalm kon rond lopen en jongeren vermoorden en dat hij in de rechtbank herhaalde dat het hem speet dat hij niet meer had gedood.

    De andere factor die de rechtbank moest negeren was het feit dat het onderzoek geen spoor van Tempeliers heeft gevonden, de nieuwe orde waarvan Breivik beweerde dat deze van een Europese schaal zou zijn.

    Het vonnis aanvaardt Breivik´s ideologie als rationeel en gaat dan verder met te zeggen dat hij deel uitmaakt van een antimoslim reactie in het Westen en vermeldt expliciet 9/11 en de cartoon-crisis in Denemarken als de veroorzakers van een dergelijke reactie. Een deel van deze reactie heeft geleid tot samenzweringstheorieën en een van hen is de Eurabia-theorie, het geloof dat de Europese elites werken aan een geheim plan om Europa te islamiseren. Zo heeft het Hof een koppeling gelegd van Bat Ye’0r naar Anders Behring Breivik. Het is een dubieuze logica.

    Hans Rustad

    Het vonnis vermeldt dat verschillende getuigen hebben getuigd over het bestaan ​​van een dergelijk milieu. De rechtbankvoorzitter, Wenche Elizabeth Arntzen, noemde Lars Gule, Øyvind Strømmen, Matthias Gardell, Brynjar Lia, en andere getuigen die hebben getuigd over de groei en het bestaan ​​van dergelijke milieus. Dat is ook een dubieus uitgangspunt.

    De rechtbank negeert wat een voor de hand liggende feit is: Gule, Strømmen en Gardell zijn activisten van de harde lijn, die rechts in het algemeen beschouwen als politieke tegenstanders. 22/7 was voor hen een voorwendsel om alle politieke tegenstanders te besmeuren met de beschuldiging van medeplichtigheid. Het is verbazingwekkend en verontrustend dat de rechtbank dit aas zonder voorbehoud heeft ingeslikt.

    Terwijl een groot deel van de Noorse media triomfantelijk is dat de rechter Breivik toerekeningsvatbaar verklaart en het een overwinning noemt voor een algemeen besef van rechtvaardigheid, is er reden tot zorg: het vonnis is misschien niet de afsluiting waar men op hoopt, maar een bron van voortdurende politieke strijd. De uitspraak kan als een politiek instrument dienen om rechts hard aan te pakken, maar zolang men geen onderscheid maakt tussen legitieme kritiek en terrorisme, zouden brede lagen van de bevolking zich onder verdenking voelen staan. Dat is een zorgwekkende conclusie van het historische proces van Noorwegen.

    ***

    Omdat de reguliere pers liever de kop in het zand steekt, moet de enkeling wel de bres opvullen. Dat van ‘als een lam ter slachtbank gevoerd worden’ is niet meer van deze tijd. Hoe graag de Overheid dit dan ook ‘tegen-terrorisme’ zou willen benoemen, zodat er drastisch repressief zou kunnen opgetreden worden, het is en het blijft legitieme vrijheid van meningsuiting.







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!