MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.871 USB CAMERA S VOOR UNDERCOVER BIJ HAMAS

    A.D. zaterdag 4 augustus 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    871 USB CAMERA S VOOR UNDERCOVER BIJ HAMAS



    Op jeugdkamp in Gaza bij Hamas

     

    Zorro spelen om voor ‘martelaar’ te leren.

    ***

     

    Mevrouw Sofie Peeters,

    Lieve Sofie,

    Uw carrière als film-maakstger is met ‘Femme de la rue’ goed gestart. Kusje van de Juffrouw en een bank vooruit! U hebt de juiste taal en de juiste toon getroffen : de Francofonen (die hier voortaan de ‘Culotten’ zullen genoemd worden, met onderscheidelijk de Sansculotten en de Doubleculotten) zijn content : ‘ils vous ont compris’…. Nu dus op beeldenjacht undercover bij de bewaarscholen in ‘Palestina’. Voordien liefst een snelcursus over de Jeugd van het Duitse Nationaal Socialisme volgen AUB, liefst met Arabische ondertiteling. Zal handig blijken te zijn voor Uw tweede meesterwerk waarvoor de titel alvast zou kunnen luiden : ‘Les Enfants de la Rue’de la Loi….

     

    ***

    Kroniekje over :

    WAAR ZIT HET VERSCHIL ?

    Of beter gevraagd: Is er wel een verschil tussen de palestijnen en de nazi's.  Volgens onze poco's blijkbaar wel , want wij het MOEF-land bij uitstek, blijven dat griezelvolk met gulle hand sponseren. Nochtans weet het kleinste kind wat met geld gebeurt.  Zoveel mogelijk wapens kopen om de joden te "vernichten" . Had u dat woord ook al niet gehoord ?  Het was toch Hitler, wie hier door de hypocrieten wordt uitgespuwd, die de joden naar de gaskamers bracht ?  Vandaag loeren de moslims weerom naar Israél om hen te " vernichten" maar het westen houdt zijn mond.

    Lees hieronder de gelijkenissen tussen de Hitlerjugend en de palestijnse jeugd. Verschillen , huidskleur uitgezonderd, zal je niet vinden.

     

    Hitlers Jungvolk model voor Palestijnse kinderkampen

    Palestijnse verheerlijking van zelfmoordterroristen puur kindermisbruik 

    Op Westerse kinder- en jeugdkampen wordt gevoetbald en gekampeerd. Palestijnse kinderen leren echter maar één ding: hoe zo snel mogelijk een (zelfmoord)terrorist te worden, zodat zoveel mogelijk Joden kunnen worden opgeblazen. 

    Het door de Palestijnse Autoriteit gefinancierde kinderkamp 'Zusters van Dala Mugrahbi' bij Jericho is vernoemd naar de gelijknamige terroriste die bij een aanslag in 1978 in één klap 37 Israëliërs -waaronder 12   kinderen- vermoordde. Het is één van de vele manieren waarop de Palestijnen iedereen vereren die ooit een of meerdere Joden heeft omgebracht. Opnieuw komt er geen enkel protest uit Brussel, Den Haag of enige andere regeringsstad in Europa. Sterker nog, men gaat gewoon door met het financieel ondersteunen van één van de grootste terreurbroeinesten ter wereld waar al decennialang officieel de vernietiging van Israël en de uitroeiing van de Joden wordt nagestreefd.

     

     

    Oefenen met nep bommenriemen

     

    Palestijnse kinder- en jeugdkampen lijken in veel opzichten als twee druppels water op Hitlers Jungvolk, het Nazi kinderleger zoals dat tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werd opgericht. Net als toen worden ook nu kinderen van slechts 10 jaar oud gehersenspoeld en krijgen zij te horen dat het opblazen van Joodse vrouwen en kinderen de grootst mogelijke eer is en een zekere plaats oplevert in het moslimparadijs.

     

    Om zich volledig op hun toekomstige doel te kunnen richten worden de kinderen   omgord met een nep bommenriem. In het kamp bij Balata, vlakbij het Joodse dorp Itamar waar Palestijnen in maart 2011 op gruwelijke wijze een Israëlische gezin -inclusief baby en jonge kinderen- afslachtten, dragen de Arabische kindertjes kettinkjes met daaraan foto's van hun helden: zelfmoordterroristen.

     

    'Martelaarschap is heilig'

     

    'Deze kinderen zijn ervan overtuigd dat het martelaarschap heilig is, iets dat het ultieme respect verdient,' legde Munir Jabal, hoofd van een leraarsvereniging in Balata al enkele jaren geleden tegenover de Canadese Toronto Star uit. 'Ze aanbidden deze foto's. Ik denk dat hen dit in de toekomst ertoe zal leiden hetzelfde te doen.'

     

    Deze krankzinnige Jodenhaat neemt almaar ernstigere vormen aan. De Palestijnse Autoriteit heeft minstens 100 woonwijken, scholen, wegen, stadions en evenementen naar zo'n 50 verschillende terroristen vernoemd. In leerboeken op de basisschool staan teksten zoals 'Ik zie mijn dood en haast mij ernaar toe.'

     

    Kindermisbruik

     

    Net als in de Palestijnse kinderkampen werden er destijds trektochten, bijeenkomsten, kampeerexpedities en zangavonden georganiseerd voor Hitlers Jungvolk, dat destijds een magnetische aantrekkingskracht uitoefende op de Duitse jeugd. Dezelfde vorm van ideologische indoctrinatie, verheerlijking van het martelaarschap en religieuze mystiek zien we terug bij de Palestijnen, die hun kinderen psychisch ernstig mishandelen en misbruiken en daardoor doelbewust veranderen in volkomen gehersenspoelde fanatici die volgepompt zijn met niets anders dan intense haat.

     

     

    Wegvagen van het Joodse volk

     

    Hitlers Jungvolk kreeg destijds het bevel de Pichelsdorf brug in Berlijn te verdedigen tegen de geallieerden. De Palestijnse jeugd wordt geleerd dat ze in de toekomst zullen moeten vechten, zichzelf moeten opblazen en moeten sterven voor het grote doel: het van de aardbodem wegvagen van een compleet volk, de Joden. Daarbij worden ze gesteund door de EU en door de VS, die deze terreurbende ten koste van Israël een eigen staat wil geven, in de even ijdele als grenzeloos naïeve hoop dat er dan eindelijk vrede komt. De Palestijnen laten tijdens dit soort kinderkampen zien dat juist het tegendeel het geval zal zijn.

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : bij Bartje Somers in Mechelen geleerd : een USB-camera stick kost amper € 600, want Bartje kocht er 80 voor € 5.000, met beeld- en klankkwaliteit van Hoge Goesting. Misschien best ineens een doordacht order plaatsen van bijvoorbeeld 50 stuks ineens, want Gaza is Mechelen niet.

    Waarom ik deze tekst van http://xandernieuws.punt.nl/ heb overgenomen? Well! Mijn goede vriend Jos (http://blog.seniorennet.be/polkun/ ) zette mij op het spoor. Ik had al lang willen staan applaudisseren langs de kant van de weg, want inderdaad, het kan niet genoeg gezegd en geschreven worden,  Socialisme en Islammerij zijn 2 gesteltakken van dezelfde boom die wortelt en kracht put uit de meststof van de onderwerping.

    Maar de Hitler Jugend, hoe erg ook, werd niet getraind om op jonge leeftijd Joden uit te moorden, maar om de Deutsche Übermensch te helpen niets minder dan de Meesters van de Wereld te worden. Die ‘Entlösung’ (die trouwens geheim diende te blijven) was, hoe erg ook, maar ‘een voetnota in de Geschiedenis’, die opgeklopt werd om de massa medeplichtig te maken. Dat komt het best tot uiting, door de woorden (na de nederlaag) ‘Das haben wir nicht gewusst’ : wij hebben ons niet gerealiseerd aan welke afschuwelijke zaken wij onze medewerking hebben verleend.

    Dat in Gaza nu kind-soldaten tot zelfmoord-terroristen worden opgeleid, is me dunkt toch nog van een andere orde. Opgeleid worden om te doden en daarbij zelf gedood te worden is onmenqselijk en zelfs onbestaande bij de meest wilde en onbeschaafde volkeren ter wereld. Het kan alleen bij de Islammerij, want daar is het individu van nul en generlei waarde : alleen ‘de Idee’ telt. Krek dezelfde stelregel als bij de socialisten….

    Geheel de wereld huiverde, toen het fenomeen van de Japanese ‘kamikaze’s’ in the picture kwam, in de laatste dagen van Wereldoorlog II? Fanatieke gevechtspiloten met explosieven aan boord die zich te pletter vlogen op Amerikaanse oorlogsbodems : het waren even zovele gebaren van waanhoop om hun goddelijke Keizer te beschermen tegen de vernietiging. Maar het ging om volwassen mannen, die vrijwillig de dood ingingen, niet om kinderen, die leren cowboy en Indiaantje spelen met bommengordeltjes die met afstandsbediening kunnen geactiveerd worden…

    Voor de eigen gemoedsrust heeft het Westen uitgevonden dat, vermits er geen God bestaat (proefondervindelijk bewezen!) er ook geen duivel bestaat. Mij goed, maat mag het dan een veronderstelling zijn. Een manier van spreken, maar Satan moet doe dag in bijzonder goede doen zijn geweest, toen hij de Hamas Haatbaarden op het Godsvolk losliet.

    Weet U, ik geloof niet zozeer dan die kind-martelaartjes elk hun 72 speelgoed-maagdjes als beloning zullen krijgen bij Allah, maar ik geloof eerder dat die Hamas of Hezbollah muil-helden elk en voor eeuwig hun 72 afgelikte boterhammen zullen krijgen in Satans schoot.

    ***

    We mogen onszelf gelukkig prijzen, dat de Staatsvuiligheid zoveel jaren ervaring heeft kunnen opdoen met het opzitten en pootjes geven aan de Elite Bobo’s. Het moet dus niet moeilijk vallen om in te spelen op de huidige gebeurtenissen, in het vooruitzicht binnenkort nieuwe meesters te moeten dienen. Verwacht dus van die kan t geen mirakels. Verwacht ze (de mirakels) ook niet van de media, want dat zijn  gatlikkers van de Elite. Het zijn de burger-journalisten (zoals Xander van Xander Nieuw) van over geheel de wereld die ons moeten alert houden. Zodat wij op zekere dag niet wakker worden op een soort binnenkoer van een Dossin-kazerne in Mechelen, waar vandaan de deportatie begon van 25.000 Belgische Joden naar de uitroeiïngskampen.

    De Belgische Staatsveiligheid, toen onder leiding van Ganshof van der Meersch of zijn accolieten, bestond officieel niet meer of was van kamp veranderd en stond nu op de loonlijsten van de SD, de Sicherheits Dienst van Admiraal Canaris, de vooroorlogse boezemvriend van ..Ganshof van der Meersch…Ha ja : ons Ganshoveke was immers van rasechte Duitschen bloede : zijn grootouders waren echte Duitsers. Canaris getuigde na de oorlog, dat hij voortdurend voor en tijdens de oorlogsjaren in contact had gestaan met hem…. Het ware, om het zo te zeggen, alle twee hoofden van spionage  en contras-spionage Diensten, en dat schept een band.

    Die Ganshof heeft (van uit het veilige Londen) het belgisch vaderland onschatbare diensten bewezen. O.a. na de oorlog als Krijgsauditeur een 20-jarige puber  in haar trouwkleedje op haar verjaardag te doen fusilleren op de kaaimuur van Zeebrugge. Het was er ijskoud en er stond een strakke Westenwind. Haar aanklager, Ganshof, de Auditeur-Generaal die het Krijgshof onder druk zette tot er een doodvonnis kwam, was toen 45 jaar oud, en als beul van dat kind had hij er waarschijnlijk liever heel andere dingen mee gedaan dan doodschieten. Haar misdaad? Op het laatst enkele maanden het lief te zijn geweest van een Hulp-Gendarm (laffekijk vermoord in de eerste septemberdagen ’44 door een liefdesrivaal, geklasseerd : dader onbekend), die voor de vijand had gewerkt om smokkelaars en werkschuw tig op te pakken. Bewijzen ten laste : één (1) geschreven verklaring, zijnde de getuigenis van een afgewezen minnaar, die haar op de trein een revolver had zien tonen onder haar rok onder haar jarretel. Echt een geloofwaardige vertoning van ene Mata Hari  om in volle publiek zich bewonderd te weten….  Haar naam? Lucrèse Van Billemont, naaistertje uit Veurne. Zij was een der laatst gefusilleerden van de 243 waarover de Belgische Staat fier is.

     

    Wat dit oud liedeken te maken heeft met Socialisten/Islammers? Dat het kwaad van alle tijden is, en dat onmensen doden om het genot van het doden, zodra ze dat ongestoord en vooral ongestraft kunnen doen. 





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!