MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.827 DE REPRESSIETIJDEN ZIJN DAAR TERUG

    A.D. dinsdag 17 juli 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    827 DE REPRESSIETIJDEN ZIJN DAAR TERUG



    Vrijblijvende boodschap

     

    Uit Hogere Sferen

    ***

     

    Jûrgen Ceder kreeg uit de Hemel onderstaande “tweet’ : Afzender onbekend : Lid blijven van Vlaams Belang is een zinloze bezigheid;

     

     Op Terzake zegt Ceder : onder meer onder invloed van Marie-Rose Morel kwam ik tot het inzicht dat het ideeëngoed van Vlaams Belang achterhaald is. "Ik ben nu van mening dat iedereen die legaal  in ons land verblijft een reëele kans moet krijgen om Vlaming te zijn onder de Vlamingen." …..

     

    Mijn gedacht? Daarboven heeft men de boodschap van de V-dag verkeerd begrepen. De dag der Voldongen feiten wordt uitgelegd als zich neerleggen bij de feiten. De wilde en onbeperkte immigratie is on-omkeerbaar. Een kop-staartaanrijding dus met zichzelf als slachtoffer….Curieus dat die zienswijze perfect overeenstemt met het programma van de NV Averechts

     

     

     

    Kroniekje over :

    Professor getuigt over gewelddadig verleden van N-VA'er Jurgen Ceder

    Remy Amkreutz − 17/07/12, 06u26  − Bron: De Morgen

    ***

     

    Jurgen Ceder, oud-senator voor Vlaams Belang en nieuw N-VA-lid, wordt door zijn verleden ingehaald. De Leuvense professor Paul Van de Meerssche getuigt hoe hij Ceder een student een beenbreuk zag schoppen. 'Hij is crapuul en schuwt het geweld niet.' . 

    De aanval van toen door het NSV was een goed georganiseerde daad van zinloos geweld

    Professor Paul Van de Meerssche Donderdag 8 maart 1984. In Leuven staan linkse en rechtse jongeren tegenover elkaar. De pas opgerichte Leuvense afdeling van de Nationalistische Studentenvereniging (NSV) krijgt te horen dat ze geen subsidies zal ontvangen, omdat de organisatie racistisch en fascistisch zou zijn. Jurgen Ceder, in oktober N-VA-kandidaat in Dilbeek, is op dat moment preses van NSV Leuven. Als reactie op de niet-erkenning bezet hij met een dertigtal medestanders, onder wie de toen nog onbekende Filip Dewinter, het cultuurcentrum Stuc. 

    Na een bezetting van een paar uur slaat de vlam in de pan. Paul Van de Meerssche, professor internationale politiek, ziet hoe vlak buiten zijn aula een gevecht in regel uitbreekt. "Ik zag hoe student Bart Germeys werd geschopt en knock-out werd geslagen door Ceder. Getuigen bevestigden later wat ik gezien dacht te hebben. Formeel bewijs, zoals een foto van het incident, heb ik jammer genoeg niet." 

    Van de Meerssche kaartte de zaak wel formeel aan bij de Academische Raad van de universiteit. "Bart Germeys werd aangevallen door Jurgen Ceder en diende in de kliniek te worden opgenomen", schreef hij in een klachtenbrief. 

    Knack citeerde vorige week al uit het studentenblad Veto. Daarin werd de charge van de "stokkendragende NSV'ers" beschreven. Germeys verklaarde hoe hij door Ceder met een karatesprong werd geveld op het ogenblik dat hij naar een meisje stapte dat door twee andere NSV'ers ruw werd aangepakt. 

    Transplantaties

    Het been van Germeys bleek op meerdere plekken gebroken. Er waren spier- en huidtransplantaties nodig, omdat het vel en de spieren tot op het bot waren afgestorven. Germeys gaat sindsdien mankend door het leven. Dat leidde tot rugproblemen, waarvoor hij binnenkort geopereerd moet worden. 

    De zaak kwam uiteindelijk voor de correctionele rechtbank. Drie getuigen verklaarden dat Germeys door Ceder was getrapt. Drie NSV'ers beweerden echter het tegendeel. Ceder werd niet veroordeeld. Volgens de senator is er geen aanval geweest. "Iedereen weet dat ik dat niet gedaan heb. Waarom moet ik mij hier na dertig jaar nog voor verantwoorden? Deze professor is boos op mij, omdat ik preses was van NSV." 

    Wolf in schaapsvacht

    Onzin, repliceert Van de Meerssche. "Ceder is gewelddadig in de kern. Bart De Wever zegt dat hij geen racist is. Maar hij is een wolf in schaapsvacht. Ceder is crapuul, ook al is hij senator geweest. Hun aanval van toen was een goed georganiseerde daad van zinloos geweld." 

    Nadat hij een klachtenbrief had geschreven, werd Van de Meerssche met anonieme brieven bedreigd. "Ze zeiden onder meer dat ze mijn huis in brand gingen steken." . 

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : zou Ceder bedoelen dat ook sacocchen- en messetrekkers hier welkom blijven? Dat ons land volgebouwd mag worden met moskeeën naarmate de kerken leeglopen en dat we als dhimi’s in djellabahs en nicabs door het leven moeten gaan? JaJa, maar een bekeerling is dubbel gevaarlijk, dat weten we!

    Er wacht de Heer Jürgen Ceder hel zeker een vetbetaalde loopbaan als toekomstig Vlaams Minister van Integratie. Wie zich verzet wordt de poten van onder het lijf geschopt!

    Maar er is een keerzijde aan de medaille. Het geraakt ook hoog tijd, willen we niet opnieuw in repressie-toestanden hervallen zoals Pätje Brillantine en Bonestaak Vanderpoorten het te verstaan hebben gegeven, dat het boek over leven van beider Grootvader Arthur Vanderpoorten wordt herschreven. Mee gevlucht met de overige al even dappere ministers in Mei ’40 naar Frankrijk, kon die, mits ‘nihil obstat’ vanwege  de Bezetter, terugkeren naar België. De anderen kregen die zegen niet, en reisden dan maar noodgedwongen verder naar…Londen : in ieder geval verloochenden ze allemaal hun Eed van Trouw aan de Koning, zowel de Londenaars als die  achtergebleven exemplaren. Volgens Wikipedia reisde Tuur Vanderpoorten toen heel veel, vooral in Frankrijk… Waarom wordt er niet bij gezegd. Maar hij moet wel voorzien zijn geweest van de nodige ‘Schein. Deviezensmokkel? Botersmokkel? Mensensmokkel? Toen (februari ’42) de Vichy-regering viel en Hitler dan maar heel Frankrijk bezette , liep het mis en kwam de sukkelaar (januari ’43) in Bergen-Belsen terecht, een sport- en gezondheidcentrum der Duitse Socialisten, dat hij op een paar weken na overleefde (Mei ’45). Hij is dus de martelaar die als pronkstuk van de familie, zijn leven gegeven heeft voor de portemonnee en la Belgique de Papa. Ernest Claes heeft over dergelijk ‘martelaarschap’ een mooie novelle geschreven, verfilmd onder de naam De Vulgaire Geschiedenis van Charelke Dop, meesterlijk vertolkt door de betreurde Jef Burm. Daar kwamen de anti-helden, sjacheraars en woekerbeesten, uit WO I als kunstmatige echte vaderlandse helden. Vooral het switchen naargelang de genodigden, van de portretten van Keizer Wilhelm II en Koning Albert I, aan de eetkamermuren van de opper-held was hilarisch… maar o zo realistisch.

    Alle gelijkenissen met Arthur VDPoorten zouden kwaadsprekerij zijn, ware daar niet het feit dat Ernest Claes WO I als decor had gekozen, voor zaken die hij in WO II had willen situeren…. 

    Kortom : deze 2 volbloed Riberalen hebben money bloed geroken….

    Dat de Duitsers straks voor de 3de keer goede keer Europa zullen beheersen, daar mogen ze nu niet aan denken : er staan verkiezingen voor de deur en voor hen, de Blauwen, zowel als voor de Roden en de Tsjeven, zijn het de verkiezingen van de laatste kans. Alle hens aan dek dus om de handlangers van de Teutonen terug te dringen!

    ***

    Nog dit, vers van de pers : ‘de sfeer is koet” en dus gaat le Beau Didier er ook nog eens tegenaan. Heet Blauwe Heer in de aanval : dat zijn nu dus al 2 man en een paardenkop. Mooie scheldwoorden, daar niet van. Sluipend vergift, ganggreen : de schrik moet er diep inzitten.

    ***

    Kijk, kijk, reeds 47 lafaards/opportunisten op een rij in HLN : dat moet indruk maken! Probleem voor de ware belgicisten : moeten ze die mannen nu afbranden, of integendeel, hen de hemel inprijzen?

    Ach wat! De lucht is gezuiverd, dat waren wijze woorden,  die alleen veel te vroeg werden uitgesproken nadat FVH, Ere-Voorzitter, het uit penisnijd had opgegeven….

     

    Vicepremier Didier Reynders (MR) is tevreden dat er in Vlaanderen een debat is gestart over Vlaams Belang-politici die overstappen naar de N-VA. Tegelijk hoopt hij dat de "gangreen zich niet verspreidt over de hele partij", zo zei hij op de RTBF-radio. Volgens Reynders is het "een goed teken" dat er een grondig debat wordt gevoerd over het nationalisme en extreemrechts. "Als je kijkt naar het aantal mensen die van extreemrechts overstappen naar de N-VA, is er reden om zich ongerust te maken", aldus Reynders. De MR-minister verwees daarbij naar een artikel in Het Laatste Nieuws. Die krant publiceert, gespreid over twee pagina's, een lijst van 47 Vlaams Belangers die zijn overgestapt naar de N-VA.

    Zet nu, met een grote accolade naast al hun namen, de naam van Geert Wilders met zijn toespraak voor 12 September daar tegenover : dan weet U aan wie de toekomst-godin haar lauweren zal uitdelen!

    PVV-Nieuwsbrief

    Vanaf dit moment te zien op www.pvv.nl en vanaf augustus op televisie: het verkiezingsspotje van de PVV - met in een speciale glansrol Mark Rutte. De Partij voor de Vrijheid heeft gekozen voor een spotje dat wel over inhoud gaat, namelijk de Europese Unie. Geert Wilders stelt dat de verkiezingen van 12 september gaan over Brussel. Het spotje zoomt in op alle negatieve zaken van de EU: de euro, het immigratiebeleid, islamisering en de overdracht van geld aan failliete landen en failliete banken.

    In de afsluitende stand-up zegt Wilders: "De Europese Unie is een ramp voor Nederland. Geen eigen valuta meer, geen eigen immigratiebeleid, geen onafhankelijkheid. Maar wel miljarden moeten betalen voor failliete landen en failliete banken. Op 12 september stemmen we over Brussel. Alleen de Partij voor de Vrijheid zegt: uit de EU, uit de euro."

    *** 

    Post Scriptum : de hemelse tweet is (verkeeerdelijk?) ook aangekomen bij de Open VLD. Waarschijnlijk een ogenblikje verstrooidheid van de vele fils à papa, nu de verkiezingen er zitten aan te komen… Volgens Ray zou het volgende gebeurd zijn :

    En het verschil is dat wij staan voor een zelfstandig Vlaanderen in een confederaal België en dat de N-VA een onafhankelijk Vlaanderen wil", aldus van Rouveroij in De Ochtend op de VRT.

    ***
    Hoorde ik het daar donderen in Keulen? Of was dat helemaal van op de Lüneburger Heide? Daar wordt geroepen, dat Grootvader Vanderpoorten wel een zachte Sonderbehandlung moet hebben gehad in dat Kamp : van januari ‘43 tot mei ’45 : meer dan 2 jaar in een uitroeiïngskamp. Vreemd. Heel vreemd.

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!