MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.825 WAAROM HET VLAAMS BELANG ER ZO ERG NODIG IS

    A.D. dinsdag 17 juli 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    825 WAAROM HET VLAAMS BELANG ER ZO ERG NODIG IS

     

     

     

     

    Brillantine! Vlug een potje brillantine voor Patje Dewael, voor geval hij onwel wordt na het lezen van de veroorzaakte commotie. Of zou hij in gedachten reeds de boom zien waar hij zal aan eindigen : ’t zij op last van zijn eigen ‘vriendjes’, ’t zij op last van Sire’s onderdanen die hij zijn leven lang heeft helpen beliegen en bedriegen.

    Mag er bij deze worden aangedrongen, opdat iedereen i.v.m. die boom zou verder denken in termen van ‘voldongen feiten’? De vinger op de wonde leggen is goed, de wonde dichten is beter!

     

     

     

     

    Kroniekje over :

    Waarom het Westen zichzelf nog steeds voorliegt over de islam

    Het echte en letterlijke gezicht van islam: De 16 jarige Mumtaz Bibi werd voor het leven verminkt omdat ze weigerde zich te laten uithuwelijken. Recent werden in Kabul diverse vrouwen die zich weigerden te onderwerpen door moslims afgeknald.(2)

    Iedereen krijgt het wel eens: spam van één of andere zonderling uit bijvoorbeeld Nigeria die vraagt of u een klein bedrag wilt overmaken, zodat hij zijn 'erfenis' of vermogen van miljoenen dollars bij de bank kan opeisen. In ruil hiervoor belooft hij u een royale beloning. Stel dat u hier in trapt, de beloning echter nooit komt en de Nigeriaan keer op keer nieuwe smoesjes verzint om u geld te blijven aftroggelen. Op zeker moment heeft u zóveel in de man geïnvesteerd dat u er niet meer mee kunt stoppen zonder zwaar gezichtsverlies te lijden. Stelt u zich nu voor dat de naam van de man 'islam' is, en u hebt precies de situatie waar de Westerse politieke- en media elite zich heden ten dage in bevinden.

     

     

    Jarenlang heeft de gevestigde orde in Nederland, Europa en Amerika geïnvesteerd in de illusie dat de islamitische beschaving prima bij de onze past. Deze investeringen -of ze nu werden gedaan in islamitische immigratie, democratie of vrede- hebben overduidelijk niets opgeleverd. Stoppen met investeren is echter uit den boze, want dan zou de elite moeten toegeven dat ze het jarenlang helemaal mis hebben gehad, waardoor ze in de ogen van hun kiezers al hun geloofwaardigheid zouden verliezen.

    Elite blijft islam verdedigen

    Bovendien acht de progressieve elite in het Westen zichzelf doorgaans op alle gebieden intelligenter, wijzer en meer verlicht dan 'de rest', dus toegeven dat ze compleet fout zaten is alleen al om deze reden erg onwaarschijnlijk. De voorstanders van de 'Arabische lente', die vorig jaar nog schreven dat de moslimopstanden zouden leiden tot vrijheid, democratie en secularisme, zien zich gezien de machtsovernames door islamisten genoodzaakt hun verhaal fors bij te stellen. Maar nog altijd wordt beweerd dat 'gematigden' zoals de Moslim Broederschap de stabiliteit en vrede in het Midden Oosten zullen vergroten.

    De winst van de Moslim Broederschap in Egypte maakt echter één ding duidelijk, en dat is dat de Arabische lente niet leidt tot meer vrijheid en democratie maar juist het tegendeel. Deze ontwikkeling onderstreept dat de islam niet verenigbaar is met de belangrijkste Westerse waarden. De 'botsing der beschavingen' is een onontkenbaar feit, maar 'onze' politieke leiders zijn al zóver op de islamrivier meegevaren dat ze ons over enkele jaren waarschijnlijk zullen proberen uit te leggen waarom het een goede zaak was om islamitische terreurbewegingen in Libië en Syrië aan de macht te laten komen.

    'Land voor vrede'

    Het is niet dat ze het niet hadden kunnen weten hoe het zou aflopen. In 1993 sloot Israël een 'land-voor-vrede' overeenkomst met de uit Egypte afkomstige aartsterrorist Yasser Arafat, die beloofde om in ruil voor autonomie over sommige gebieden zijn terroristenbende om te vormen in een keurige overheid met politiemacht en het geweld tegen de Joodse staat te beëindigen. President Bill Clinton glimlachte breed, net zoals alle andere Westerse politici. Eindelijk zou er vrede komen in het Midden Oosten.

    Bijna 20 jaar en vele duizenden Palestijnse terreuraanslagen, raketaanvallen en gebroken beloften later staat het geloof in de 'Twee Staten Oplossing' in het Westen echter nog steeds recht overeind. Het eenzijdige terugtrekken van Israël uit de Gazastrook en Zuid Libanon heeft juist het tegendeel veroorzaakt, namelijk méér Arabisch en islamitisch geweld. Het Midden Oosten is niet stabieler, maar almaar onstabieler geworden. Desondanks blijven Amerikaanse en Europese leiders er bij Israël op aandringen om nóg meer concessies te doen. Voor Washington en Brussel is de Twee Staten Oplossing inmiddels een ware geloofsbelijdenis geworden waar 'blijvende ontkenning' een wezenlijk onderdeel van vormt.

    Gazastrook hèt voorbeeld

    Op dezelfde wijze blijft iedere eurocraat en eurofiel beweren dat de islamitische integratie in het Westen naar wens verloopt en dat de problemen door een paar 'extreem rechtse' conservatieven worden overdreven of zelfs verzonnen. De integratie van moslims in Europa verloopt echter net zo gladjes als het Israëlisch-Palestijnse vredesproces of de Arabische Lente in Syrië. Huizen, bussen, auto's en burgers staan letterlijk in brand, maar desondanks zouden we hard op weg zijn naar blijvende vrede met de moslimwereld. En als dat ergens niet lukt is het nooit de schuld van de moslims, maar altijd van ons.

    Kijk bijvoorbeeld naar de Palestijnse Gazastrook waar het Westerse geloof in het eigen gelijk -en dat van de islam- in slechts enkele jaren tijd toe heeft geleid. Geef de mensen een stem, verkiezingen, een eigen stuk land, geld en wapens, en hun verlangen om zichzelf te midden van hun vijanden op te blazen om zo de 72 maagden in het islamitische paradijs te verdienen verdwijnt vanzelf. Althans, dit was -en is- de gedachte. Wat er werkelijk gebeurde is dat de mensen doelbewust radicale islamistische terroristen tot hun officiële leiders kozen en het geweld en de terreur juist verveelvoudigde.  

    Abdul+macht+geld+wapens=Vrede?

    De Westerse gevestigde orde weigert nog altijd in te zien dat als aan Abdul of Mohammed een geweer wordt gegeven, hij niet langer zijn zwaard gebruikt om 'ongelovigen' te vermoorden maar ze simpelweg gaat neerschieten. Dit geldt ook in het groot: als hij lid was van een terreurbeweging -bijvoorbeeld Hamas of Fatah- die gewend was bussen en restaurants op te blazen, zal hij nu complete landen willen opblazen als hij eenmaal zijn eigen staat en leger heeft. Geld en wapens geven aan Abdul en Mohammed zullen hun weerzin en haat tegen Israël en het Westen niet doen afnemen maar hen juist de mogelijkheid geven deze te uiten door nóg meer geweld en bloedvergieten, uiteindelijk zelfs op wereldschaal.

    Het linkse / progressieve dogma dat 'Abdul + macht + geld + wapens = Vrede' is daarmee net zo betrouwbaar gebleken als het verhaaltje waarmee de Nigeriaan u steeds weer probeert te verlokken een nieuw geldbedrag te storten. Degenen die blijven geloven in de goedaardige, vreedzame natuur van de islam zijn te vergelijken met degenen die inderdaad keer op keer geld blijven storten naar de Nigeriaan, omdat ze geloven dat hun vertrouwen uiteindelijk zal worden uitbetaald, zelfs al wijst alles op het tegendeel.

    Westerse denkfout: Moslims willen hetzelfde

    De fout in het Westen is dat niet beseft wordt dat de meeste mensen hun eigen ideeën, verlangens en motivatie automatisch projecteren op anderen. Hierdoor denken de meeste Amerikanen en Europeanen nog steeds dat moslims net als wij democratie, vrijheid en welvaart willen. De moslims denken echter dat het Westen tegen hen samenzweert en hen probeert te vernietigen, want... dat is wat zij in onze plaats zouden doen als ze dezelfde macht zouden hebben, en dat is wat zij dan ook uit alle macht proberen te doen.  

    Op dezelfde wijze denken eurofielen dat moslims goede multiculturele socialisten worden, enkel omdat men wil dat ze dit zullen zijn. Dat eerdere Arabische socialistische bewegingen net zoals de 'Arabische Lente' op niets uitliepen wordt daarbij gemakshalve 'vergeten'. Zo projecteert de Westerse elite zijn wensen en ideeën over de 'ideale maatschappij' op de moslims en is men nog altijd stekeblind dat de meeste volgelingen van Allah ervoor kiezen vast te houden aan andere, veelal totaal tegenovergestelde anti-Westerse doelstellingen.

    Samenleving betaalt enorme prijs

    De kosten van het blijven geloven in de illusie dat de islam een goedaardige, positieve kracht is die prima naast en zelfs in onze eigen samenleving kan bestaan zijn enorm, niet alleen in dollars, euro's en shekels, maar vooral in kosten voor de Westerse samenleving en cultuur. Het geloof dat onze politieke, culturele en academische leiders in zichzelf, in hun eigen intelligentie en inzichten hebben is daarmee feitelijk eenzelfde soort 'religie' geworden als het geloof van de moslims in Allah.  

    Moslims stellen de islam niet ter discussie omdat ze bang zijn voor de straf van Allah. Op hun beurt durven progressieven niet te twijfelen aan de islam omdat ze bang zijn dat hun ongelijk aan het licht komt. En als ze fout zaten over de islam zouden ze het ook wel eens op andere gebieden -bijvoorbeeld de euro- helemaal mis kunnen hebben.

    Multiculti heilstaat wordt niet meer herroepen

    Dat kunnen ze niet laten gebeuren, zoveel gezichtsverlies kunnen ze niet aan. Dus blijft het bedrog doorgaan, waardoor het alleen maar onwaarschijnlijker wordt dat ze ooit de waarheid zullen inzien en erkennen. Na één jaar kun je een bepaalde overtuiging nog vrij eenvoudig laten vallen, maar als je 20 jaar hetzelfde blijft geloven is dat al een stuk moeilijker en na 30 jaar is dit vrijwel onmogelijk. Na 40 jaar is het een onontkenbare geloofsbelijdenis geworden die met geen 1000 feiten te weerleggen is, hoeveel bewijs hier ook voor geleverd wordt.

    Aangezien de 'zegeningen' van de multiculturele heilstaat al generaties aan ons gepredikt worden zullen de gevestigde politieke partijen nooit en te nimmer toegeven dat ze ons zó lang op het verkeerde spoor hebben geleid. Het gevolg is dat de meeste mensen weliswaar zien dat hun beleid niet werkt en zelfs het tegendeel bewerkt van wat wordt beweerd, maar dat de elite iedereen die hen daar openlijk op wijst belachelijk maakt en verkettert  

    Vals beeld van de werkelijkheid

    Alle feiten laten zien dat waar de islam het ook voor het zeggen krijgt de vrijheid, culturele verscheidenheid, democratie, vrede en welvaart verdwijnt. Dit mag echter niet (meer) worden gezegd, aangezien het risico dan bestaat dat de kiezers zullen inzien dat ze tientallen jaren lang zijn voorgelogen en bedrogen en zich vervolgens tegen hun leiders zullen keren.  

    Dus wat doet de gevestigde orde: via de door hen gecontroleerde reguliere massamedia een beeld scheppen van de realiteit zoals deze in hun ogen zou moeten zijn, maar die in toenemende mate niet meer overeenkomt met de beleving en werkelijkheid van de gewone man in de straat. Cijfers en statistieken over criminaliteit en uitkeringsfraude worden verdraaid en van criminelen wordt niet langer de etnische afkomst onthuld. Hoe meer de multiculturele droom op straat uiteenspat, hoe meer deze krampachtig door de elite overeind wordt gehouden.

    Islam illusie is 'too big to fail'

    In de Nieuwe Wereld Orde is alles en iedereen gelijk en is er geen enkel onderscheid meer tussen landen, volken, culturen, religies en normen- en waardensystemen. Daarom wordt de islam in de propaganda van de NWO elite voorgesteld als een vrede- en vrijheidsgezind democratisch systeem, ongeacht het feit dat de praktijk in de door moslims overheerste landen op bijna alle gebieden precies het tegendeel laat zien. Daarmee is de illusie van de islam net zoals het Westerse bankensysteem 'too big to fail' geworden. De islam-illusie mág niet verdwijnen, want daarmee zou de 'heerlijke nieuwe (socialistische) wereld' verdwijnen en moet de harde werkelijkheid onder ogen worden gezien.

    Doublespeak, politici achten zich onfeilbaar

    George Orwells 'doublespeak' is anno 2012 dagelijkse praktijk geworden. Het maakt dus niet langer iets uit hoe mislukt het integratieproces van veel moslims in Europa is. De eurocraten en eurofielen blijven eenvoudigweg volhouden dat dit proces prima en volgens plan verloopt, ook al zien u en ik steeds meer bewijzen van het tegendeel. Op dezelfde wijze zal het Westen blijven volhouden dat de Twee Staten Oplossing de enige weg is voor Israël en de Palestijnen. Het alternatief -een voortdurend conflict- is namelijk onacceptabel. In de rest van de regio móet de Arabische lente leiden tot stabiele democratieën, omdat er anders enkel wanhoop en barbarij overblijft.  

    Kortom: we moeten 'geloof' hebben, niet langer in God of de godheid van de islam, maar in onze leiders. Moslims geloven dat Allah onfeilbaar is; van ons Westerlingen wordt verlangd dat wij geloven dat de politici, academici, diplomaten en journalisten onfeilbaar zijn en altijd gelijk hebben, zelfs al zien we met onze eigen ogen dat ze het op de meeste terreinen steeds vaker fout hebben.  

    Wanneer gebeurt het bij ons?

    De mensen die wij hebben gekozen en die ons deel van de wereld moeten vormgeven en besturen zijn dus in de leugens van de Nigeriaanse fraudeur getrapt. Zij blijven keer op keer investeren in de islam, móeten hier vanwege hun geloofwaardigheid wel in blijven geloven en willen daarom dat u daar eveneens in blijft geloven. Zelfs als op een dag de harde realiteit net als in talloze andere landen ook in onze samenleving en in onze straten zijn intrede doet, zodra de intimidatie overgaat in geweld, auto's en scholen in brand vliegen, kinderen worden verkracht en vermoord en bommen in winkelcentra en stations ontploffen, zullen onze leiders niet de daders hiervan de schuld geven, maar óns - omdat wij niet in hun illusie hebben willen geloven.

    Bron : http://xandernieuws.punt.nl/?id=661862&r=1&tbl_archief=& 

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het doet er mij aan denken, dat gisteren een van de twee strijdpunten van het Vlaams Belang, eindelijk!, met meer dan 30 jaar vertraging, in wet is omgezet. Het tweede strijdpunt, even belangrijk als het eerste, is voor na de eerstvolgende verkiezing : de onafhankelijkheid van Vlaanderen. Zelfs al is het maar een schuchtere stap (met Dewever weet men nooit), het is een stap in de goede richting, want de klok van de Geschiedenis kan nooit meer terug worden gedraaid.

    Hopelijk dringt het nu door tot de brede massa : het Vlaams Belang had gelijk, al die tijd!

    Om de wilde immigratie te beperken, zijn er nu strenge (!) voorwaarden : 5 jaar hier verblijven op een wettelijke manier, de taal spreken, en vooral : kunnen voorzien in zijn levensonderhoud. Gedaan dus met de ‘Snel Belg Wet’ en de ‘Gezinshereniging’ die in 10 jaar tijd bijna 700.000 avonturiers gelukkig heeft gemaakt.

    Nu nog de ‘dubbele nationaliteit’ afschaffen en die 700.000 gelukzoekers met de luizenkam overgaan, zodat het uitschot kan teruggestuurd worden naar de afzender.

    Voor Belgische Turken of Turkse belgen, die hebben moeten voldaan aan de Turkse dienstplicht en dus tegen België de wapens hebben opgenomen’ volgt dus nu automatisch de Krijgsraad. Idem dito voor al het tuig dat met kalasjnijkovs rondzeult : Krijgsraad en tegen de muur. Als Overheid gaat men nu toch niet beginnen discrimineren? Wat wel was voor zoveel Vlaamse jongens, moet nu ook wel zijn voor al dat vreemd gespuis!

    *** 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!