MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.831 BHV DE SLUITSTEEN OP HET GRAF

    A.D. vrijdag 13 juli 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    831 BHV DE SLUITSTEEN OP HET GRAF


    De woordvoerder der Tjeven

     

    Servais Verheirstraeten.

    ***

     

     

    Den Baard is geslepener, maar de Tjeven lopen met open ogen in hun ongeluk. Ze sluiten de grafsteen op hun eigen graf door de verraderspluim op hun eigen hoed te steken, i.p.v. in het gat van de Francofone belgicistenclub. Neen, we zullen het niet vergeten!

    Naarmate nu de vernederende toegevingen zullen belicht worden, en de verkiezingen naderen (eerst oktober 2012 als voorsmaakje), zal de kiezer wel oordelen. Neen, we zullen het niet vergeten!

    Deze vrijdag de 13de, een ongeluksdag voor Vlaanderen, heeft in hoofdzaak de CVP gewild. Om op die manier laffelijk aan de macht te kunnen blijven. BHV hangt voortaan als een molensteen om hun nek. Wij kunnen er niet om juichen. Maar neen, we zullen het niet vergeten!

     

    Kroniekje over :

    BHV is opgelost. Punt"

    Door: Steven Samyn − 13/07/12, 07u02  − Bron: De Morgen

    ***

     

    CD&V doet er alles aan om haar rol in de splitsing te benadrukken. Servais Verherstraeten plaatste zelfs een advertentie in de krant.

    CD&V spaart kosten noch moeite om haar rol in de splitsing van BHV te belichten. Alleen lijkt niemand meer wakker te liggen van deze historische gebeurtenis. "Het was de kiezel in de schoen van de politiek. Maar als de kiezel weg is, denkt niemand er nog aan", benadrukt sp.a-vicepremier Johan Vande Lanotte. .

    Na jarenlang de politiek te hebben verlamd en ons land aan de rand van de afgrond te hebben gebracht, is B-H-V al lang vergeten Met de splitsing van de kieskring BHV, die normaal gezien vanavond wordt goedgekeurd in de Kamer, komt een eind aan 40 jaar discussie. De burgemeesters uit Halle-Vilvoorde kunnen eindelijk hun 'Splits BHV'-spandoeken opbergen. Maar niet voor de gemoederen in de Kamer nog een keer oplopen voor de obligate discussies tussen voor- en tegenstanders.

     

    Ben Weyts (N-VA) haalde gisteren uit naar "de speciallekes voor de Franstaligen die in de Grondwet worden gebetonneerd". Hij sprak over "apartheid aan de Zenne" en vroeg zich af of het om "een lege doos", dan wel "het paard van Troje" gaat. Michel Doomst, de CD&V-burgemeester van Gooik die van de splitsing zijn levenswerk heeft gemaakt, vergeleek de N-VA dan weer met een krokodil: "een geweldig grote bek, maar veel te korte pootjes om tot resultaat te komen".

    En zo ging het wat over en weer. Maar na jarenlang de Belgische politiek te hebben verlamd, ligt niemand nog echt wakker van het communautaire symbooldossier. Dat BHV ons land aan de rand van de afgrond bracht, is al lang vergeten. Niet iedereen wil dit historisch moment zomaar laten passeren. Vooral CD&V doet haar uiterste best om deze pluim op haar hoed te steken. Kosten noch moeite worden gespaard. Een advertentie in Het Laatste Nieuws ondertekend door de CD&V-mandatarissen uit Vlaams-Brabant, een met staatssecretaris Servais Verherstraeten in Gazet van Antwerpen, nog een met voorzitter Wouter beke in Het Belang van Limburg. Die laatste geeft dit weekend ook een aantal interviews over het onderwerp. Verder waren er promoaffiches met de slogan "BHV? AUB." en een brief naar de inwoners van Vlaams-Brabant.

     

    Maar levert dat allemaal ook iets op? "Dit is de week van de splitsing", klinkt het op het CD&V-hoofdkwartier. "BHV is ons thema. Het zijn wij die er het hardst voor zijn gegaan." De partijtop beseft dat het niet voldoende zal zijn om terug te groeien. "Maar het is een element. Het is dan ook logisch dat we dit in de verf zetten."

    Niet iedereen is dezelfde mening toegedaan. "BHV is opgelost. Punt", klinkt het droog bij sp.a-vicepremier Johan Vande Lanotte. Het lijkt hem onwaarschijnlijk dat de partijen die de splitsing gerealiseerd hebben, hieruit electoraal garen zullen spinnen. "BHV was de kiezelsteen in de schoen van de politiek. Maar eens de kiezel uit de schoen is, denkt niemand er nog aan. Misschien geeft het een zekere grondlaag van een regering die doet wat ze zegt. Mensen zijn daar niet helemaal ongevoelig voor. Uiteindelijk stemmen mensen echter niet voor het verleden. Het is duidelijk dat het stormt. De burger verwacht dat je de storm bedwingt, maar daarom kiezen ze nog niet voor politici die daarin geslaagd zijn. Bij verkiezingen word je afgerekend op de toekomst." .

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het is goed dat de Tjeven voluit blijven gaan voor het knoeiwerk dat Vlaanderen grondgebied, geld en faam zal blijven kosten, in eeuwigheid. Amen. Van onder deze zware grafsteen zullen ze dus op korte termijn het einde van België meemaken. Dat zal in hoofdzaak het resultaat zijn van 60-70 jaar ‘staatsmanschap’ waar Vlaanderen zonder onderbreking werd uitverkocht ten voordele van de Coburg-dynastie en het overwicht van de minoritaire Francofonie.

    Wij Vlamingen van de harde lijn, moeten ons elk een boom in gedachten houden, zoals Witse er een had. Niet om daar onder, verloren in de velden, over het leven te gaan mediteren om tot rust te komen, maar om er onze voorkeur-polletieker er (symbolisch) te zien wiegen in de wind.

    Dat klinkt oorlogszuchtig, zegt U? Op een dag als vandaag zou een mens voor veel minder zo beginnen redeneren. Ik denk trouwens, dat zoete broodjes net zoveel helpen als de klassieke muziek die ’t Stad Kortrijk nu wil laten spelen om ‘hangjongeren’ weg te houden van het Begijnhofpark. De collaborateurs-volksverraders, schuldig aan het instandhouden van dit land dat hun eigen volk op een anti-democratische manier onderdrukt, moeten beginnen voelen dat hun dagen geteld zijn. Zouden die nog hun eigen logica herinneren uit de jaren ’44-’45?

    Misschien moeten onze Volksvertegenwoordigers maar eens in de EU-praatbarak beginnen roepen: ‘Help! Wij worden bezet’, zodat er UNO-Blauwhelmen kunnen ingezet worden om de schuldigen te straffen?

    Neen, we zullen niet vergeten!

    ***

     

    Uit Knack onderstaand tijdsdocument, uit de mond van de Chef der Samenzweerders. Waarlijk, de onheilsberichten stoppen niet op deze vrijdag de 13de…..

     

    'Een van de grootste Vlaamse eisen vervuld' (Di Rupo)

    donderdag 12 juli 2012 om 20u58

    ***

     

    CD&V, Open Vld, sp.a en Groen voeren uit "wat de Vlaamse kiezer al zolang beloofd werd. Ze vervullen één van de grootste Vlaamse eisen", aldus premier Elio Di Rupo over de stemming over de splitsing van BHV.

     

     

    "De stemming van morgen is een stemming van verandering, hoop en vertrouwen." Dat verklaarde premier Elio Di Rupo na de algemene bespreking van de wetsontwerpen die het eerste luik van communautair akkoord uitvoeren dat de zes meerderheidspartijen en de groenen vorig jaar overeenkwamen.

     

    "We zijn erin geslaagd", stak Di Rupo van wal. "BHV wordt gesplitst. PS, CD&V, MR, Open Vld, sp.a, cdH, Ecolo en Groen zorgen voor een definitieve oplossing voor een probleem dat al sinds de jaren zestig bestaat." Nu voeren CD&V, Open Vld, sp.a en Groen uit "wat de Vlaamse kiezer al zolang beloofd werd. Ze vervullen één van de grootste Vlaamse eisen". De premier prees ook de staatszin van PS, MR, cdH en Ecolo. Samen met hun Vlaamse collega's hebben ze evenwichtige oplossingen gevonden om de stappen vooruit te zetten waar de Franstaligen sinds lang op wachten.

     

    Donkere toekomst

     

    De premier voegde er aan toe dat BHV het grootste obstakel was geworden tussen Vlamingen en Franstaligen. Door BHV was er na de verkiezingen van 2007 zes maanden geen regering, viel de regering in april 2010, kwam ons land in een politieke crisis van 541 dagen terecht, raakten ons land en onze instellingen quasi volledig verlamd, gingen alle indicatoren die de toestand van ons land aangeven in het rood en werd het begrotingstekort een levensgroot probleem. "Kortom, ons land ging een donkere toekomst tegemoet", sprak Di Rupo.

     

    "Er zijn er die praten, er zijn er die doen", ging de premier voort. Hij herinnerde aan de moeilijke politieke en economische toestand waarin ons land zich een jaar geleden bevond. "Een jaar geleden had de wanhoop ons land in zijn greep. Vandaag hebben we een nieuwe dynamiek tot stand gebracht. Defaitisme is niet langer op zijn plaats", sprak de eerste minister.

     

    Economische indicatoren

     

    Daarbij stond hij stil bij de economische indicatoren die sinds de vorming van de regering een pak fraaier ogen dan voordien. De rente die ons land moet betalen op obligaties met een looptijd van tien jaar lag toen op 5,86 procent en stond donderdagmorgen op 2,64 procent. "Ten opzichte van de eerste voorspellingen hebben we dit jaar dus al 441 miljoen euro gewonnen", dixit de premier, die ook naar de spread met Duitsland verwees. Voor de vorming van de regering lag die op 3,6 procent. Nu bedraagt die 1,42 procent, ofwel minder dan de helft.

     

    "We worden beschouwd als één van de meest betrouwbare en geloofwaardige landen in Europa. Natuurlijk moeten we waakzaam blijven en het werk verder zetten. Maar ik vraag de intellectuele eerlijkheid op te brengen om onze resultaten te erkennen", verklaarde de eerste minister. Hij blikte nog vooruit naar het volgende luik van de staatshervorming. Daar zal met "dezelfde krachtdadigheid" aan worden gewerkt, beloofde hij. "Eens te meer zullen we de komende maanden bewijzen dat we onze beloftes voor verandering nakomen."

     

    Kantelpunt in de geschiedenis

     

    Hij stelde nog dat elke inwoner recht heeft op politici die zich inzetten om verschillen te overstijgen, "die zich focussen op datgene dat ons sterker maakt. Ik ben er zeker van dat de grote meerderheid van de Vlamingen, Walen en Brusselaars niet het einde van België willen. Het is niet het einde van België dat de Vlamingen, Walen en Brusselaars rijker zal maken", luidde het.

     

    Samen zijn we volgens Di Rupo in staat een dynamischer en welvarender land te bouwen. Bij de stemming vrijdag maken de Kamerleden "een keuze voor of tegen een oplossing die onze burgers toelaat naar de toekomst te kijken en ons land verder te hervormen, met aandacht voor iedereen". "Op dit kantelpunt in de geschiedenis, in België, Europa en de wereld, loont het niet zich terug te plooien op zichzelf, op de eigen gemeenschap, op een eenvormige identiteit." (Belga/TE)

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!