MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.824 GOOD OLD ENGLAND

    AD dinsdag 10 juli 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    824 GOOD OLD ENGLAND

     

     

     

    http://englishdefenceleague.org/

     

    In hoc signo vinces…. Waar hebben we dat nog gehoord?

    Zou het kunnen, dat onderstaand verhaal wel verzwegen wordt in de media, maar doordringt tot in de hoogste regionen van onze politie-scholen?  De massa mag inderdaad niet opgeschrikt worden : het zou wel eens kunnen dat er nog meer ‘prachtige gezinnen’ plotsklaps in het oog springen, en dat er wordt overgegaan tot spontane volkswoede, zoals dat heet.

    Mijn woorden zijn nog niet koud, of daar heeft de Spaanse politie ook al prijs…. Twee Jihadisten hebben daar 2 ‘afvalligen’ naar de hel gestuurd : zij willen in Spanje het Kalifaat der Salafisten vestigen.

    Er is mij een oud verhaal bekend, waarin de deurlijsten van de uitgezochte doelen ’s nachts voorzien werden van merktekens, , zodat de uitvoerders niet hoefden te zoeken. Overal waar dat bloedteken voorkwam, steeg er de volgende morgen gehuil en gekerm ten hemel. Uiteraard is dit een verhaal uit de Joods-Christelijke Voorgeschiedenis, de Is Lammers Mo Slimmerds doen dat niet, zoals bekend. Die gooien ineens de hele straat plat, en liefst zelfs de hele stad….

    Ziet U, dat te zeggen is helemaal niet racistisch, want ik bedoel de Islam en niet de Is Lammerds die dat geloof aanhangen….

     

     

    Kroniekje over :

     

    Waren moslims met Taliban-bommen in hun auto op weg naar een EDL-demonstratie in Dewsbury

    ***

    De antiterreurpolitie onderzocht of twee moslims,  bij wie in de auto een bom werd gevonden, op weg waren om een demonstratie van de English Defence League aan te vallen. Ze ontdekte het explosief in Taliban-stijl puur toevallig toen ze een auto aanhield op de M1. Een theorie is dat twee mannelijke islamitische inwoners van plan waren om een mars van de beruchte anti-islamitische beweging aan te vallen en slechts enkele uren daarvoor werden aangehouden. Politiemensen ontdekten twee dagen na het in beslag nemen van de auto voor het niet hebben van een verzekering de geweren en bommen. Op dat moment had de politie de bestuurder en de passagier al laten gaan.

     

    Detectives traceerden de eigenaar van de auto en gewapende politie voerde deze week invallen uit in Birmingham en West-Yorkshire. Er werden zeven moslims gearresteerd. Het is de eerste keer dat een dergelijke geïmproviseerde bom, zoals ook gebruikt door de Taliban tegen Britse troepen in Afghanistan, in het Verenigd Koninkrijk is gevonden.

    Bijna 500 leden van de patriottische EDL demonstreerden afgelopen zaterdag in Dewsbury, waar een van de verdachten woont. Ze hadden op grote schaal ruchtbaarheid gegeven aan het evenement – schepten op dat ze de “Islamitische Republiek van Dewsbury” kwamen overnemen. Het is niet bekend hoe groot het verdachte apparaat was of welke vernietiging het zou hebben veroorzaakt als het ontploft zou zijn.

     

    Het incident begon zaterdag, toen geüniformeerde politie een auto aan de kant dirigeerde die op de M1 tussen de afslagen 33 en 34 in Zuid-Yorkshire op weg was naar het zuiden. Het nummerplaat herkenningssysteem waarschuwde hen dat het voertuig niet verzekerd was. Men neemt aan dat een van de nietsvermoedende politiemensen de auto naar een lokaal politiebureau reed, waar de bestuurder en de passagier in vrijheid werden gesteld. Het was pas op maandag toen de auto volledig werd geïnspecteerd toen de wapens, de munitie en de folders, die “ongelovigen” waarschuwen om de EDL, David Cameron en de koningin niet te volgen, werden ontdekt.

    Dit leidde tot de enorme antiterreur actie in de Midlands op zoek naar de inzittenden en mogelijke handlangers. De politie van West-Midland arresteerde dinsdag drie mannen, onder wie vermoedelijk de bestuurder en de passagier – leeftijden 23, 26 en 27 jaar - in Sparkhill, Birmingham.

     

    Een 23-jarige en twee moslims van 22 jaar werden de volgende avond aangehouden na invallen in de Alum Rock, in de wijken Smethwick en Moseley van de stad. Een man van 43 werd op donderdag gearresteerd in Dewsbury. Een antiterreur eenheid bracht gisteren de dag door met het doorzoeken van een huis in die stad, dat eigendom is van Mohammed Mohazim Akbar. Een buurman zei: … ”Ze zijn een prachtig gezin en dit moet een grote vergissing zijn”.

    Alle verdachten die werden opgepakt, werden gisteravond ondervraagd over ondersteuning, voorbereiding of uitlokking van daden van terrorisme. Men denkt dat twee van de in Sparkhill gearresteerde mannen broers zijn van een terreurverdachte die gevangen zit in afwachting van de rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk.

     

    De 20-jarige wordt beschuldigd van het inzamelen van geld voor terrorisme, het reizen naar Pakistan voor een terrorismetraining en het naar het buitenland reizen om terroristische daden te plegen.

     

     

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : bendevorming met het oog de samenleving eerst te ontwrichten, om deze daarna des te gemakkelijker te kunnen overnemen : hebben onze voorvaderen destijds zoiets wel voorzien om het op te nemen in onze Strafwetboeken? Of zou dat hun bevattingsvermogen te boven zijn  gegaan, dat het zelfs niet voorkomt in de Oorlogswetten?

    We zouden het hen kunnen vergeven, want nog nooit in de Geschiedenis is het voorgekomen, dat onze landen overspoeld werden door vreemde kostgangers, die, eenmaal ze er goed en wel waren gevestigd, pas dan hun ware bedoelingen stilaan hebben laten blijken. Ze hebben die niet alleen stilzwijgend laten blijken, maar hebben ze de laatste tijd ook luidkeels verkondigd voor al wie het horen wilde. Erdogan, de Opper Turk, heeft zichzelf onsterfelijk willen maken, door luidop in Duitsland (zonder daarvoor te zijn aangehouden) te verkondigen dat hun vrouwenbuiken de soldaten waren, en de minaretten hun bajonetten. Soldaten en bajonetten : zou die daarmee soms de vredesduiven van Allah bedoeld hebben?

    Dus toch overschakelen naar zelfverdediging, zonder acht te slaan op de misleidende ‘brood en spelen’ die ons doorlopend worden opgedrongen? Als er zelfs aan onze achterdeur in het nachtleven al Kalasnikovs en jachtgeweren moeten aan te pas komen!

    U kon hier reeds meermaals lezen, hoe er een vreemde rilling over mijn rug liep, toen wij op een gedenksteen tegen de gevel van een kerk in Orvieto, ooit residentie-stad van de Pausen, lazen, dat van op deze plaats in 1096 Paus Urbanus VI voor het eerst van uit het zadel opriep voor de Eerste Kruistocht? Pieter de Kluizenaar, ook een Vlaming, moet toen onder de toehoorders hebben gestaan, want vanaf die dag doorkruiste hij de landen om op te roepen voor deze Kruistocht. Wij weten ondertussen, dat de Christelijke invulling, bedoeling van deze veldtocht, slechts het schaamlapje is geweest voor de gebiedshonger van Rome, die, nu de Moren in Jeruzalem onderling in ruzie lagen, de kans schoon zag door hulp te sturen tegen hen,  om de Patriarch van Oosterse Kerk terug onder het gezag van Petrus te brengen.

    Die Kruistocht om de Heilige Plaatsen terug te winnen op de Arabieren was dus dat fameuze leugentje om bestwil, maar het werkte. Vierhonderd jaar na Karel Martel in Poitiers, waren de Arabieren (Moren) weggebleven uit Europa, en het zou duren tot 1453 voor zij in Byzantium voet aan wal konden zetten (Constatinopel, de Stad van de H. Constantijn, werd toen voorgoed Istembul). Pas in 1688 riskeerden de Moren (Turken) zich opnieuw tot voor de poorten van Wenen, waar zij n glansrijk werden verjaagd, dank zij de legers van de Christelijke Polen en Hongaren die de Oostenrijkers kwamen bijstaan.

    Amper 400 jaar later is de Islam weer daar, machtiger en talrijker dan ooit. Deze keer gaat het immers niet om Europa alleen, maar om Azië, Amerika, Australië en Afrika, over de hele wereld. Als de ordewoorden knallen (Facebook, Twitter, GSM en Internet) staan binnen het uur over de hele wereld de slapende cellen (zoals in Birmingham) op en ontketenen een bloedbad van Pool tot Evenaar en van Evenaar tot Pool. Hun aanhang zit overal, en binnen enkele uren staan ze van uit de Lage Landen aan de Noordzee aan de Noord…pool bij de Eskimo’s.

    Wat zeg ik, binnen enkele uren? Manlief : ze staan er nu al!  En mensen zoals Tsjeven Vanackere zullen dan niet meer spreken als ministerke van het kleine francofone België, maar als Onder-Sultan van het Kalifaat Anda Lousia. Het zal niet lang duren voor we dan Mekka weten liggen : aan de tegenkant van onze eigen omhooggerichte kont.

    Helemaal zeker van dat Onder-Sultanaat ben ik niet, want in de Geschiedenis ben ik niet bekend met een fenomeen als de CVP (oud) en CVP (nieuw, alias de NV Anders) Tenzij wij hen de rol mogen toedichten van de enkele overlevende Leliaarts in het verhaal van de Nacht der Brugse Metten.

    O Ja! Ooit al eens in Hastings geweest? Moet U zeker eens doen. Eerst de shutle vanuit Wissant en dan met de (huur)wagen en de GPS over the dales van Zuid Oost Engeland. In de pub ‘The Tickled Trouth’ daar ergens in de omgeving kunt U lezen hoe ter plaatse de forellen met de hand te vissen zijn, gewoon door het water te kietelen. Het beest ligt trouwens op Uw bord nog te kronkelen, maar dat komt vermoedelijk niet meer door het lachen, vermoed ik!

    U komt er misschien wel niet Willem de Veroveraar in persoon tegen, maar zeker zult U zijn geest herkennen. Het mag U dan ook niet verwonderen dat hier Vlamingen (boogschutters) vochten in het leger van de Normandiër. Ze staan trouwens ook afgebeeld op het tmuurapijt van Bayeux en zijn te herkennen aan de wimpels met Zwarte Leeuw op Gouden Veld. Als U langs en in het estuarium van dat onbekende riviertje staat met die forellen, zult U gemakkelijk begrijpen, hoe de landing ongestoord verliep : de heuveltop waarop de slag werd uitgevochten, ligt een heel eind verder. Op de memorials in de omgeving zult U o.a. kunnen lezen, dat dit trotse eiland sedert The Battle nooit meer met succes is betreden door vijandelijke legers. Heb zo het vermoeden dat daar iets niet meer klopt. Want ook daar krioelt het van de moskeeën…. Waarlijk, The Eglish Defense League heeft har naam niet gestolen!

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!