MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.817 TIHANGE LIGT IN REST - BELGIE

    A.D. zondag 8 juli 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    817 TIHANGE LIGT IN  REST - BELGIE

     

    Marionet die draait op Gaz de France…..

     

    ***

     

    Rupo di Jeanetto en zijn bende valsspelers hebben weer eens hun slag thuis gehaald. De Vlamingen zijn weer de klos. Heel de energie-sector is in handen van Parijs, en wiens orders denkt U dat ze nu in wiens profijt aan het uitvoeren zijn? Doel (in Vlaanderen) gaqat dicht, in Tihange worden nog een pas miljarden geïnvesteerd (door wie? : het zijn maar de Vlamingen die geld hebben!) en gascentrales zijn (Duitse?) privé-investeringen. Snapt U het plaatje?

    Als België binnenkort eindelijk zal opgehouden hebben  te bestaan, zal Wallonië tip-top uitgerust zijn, zowel met autowegen, alle soorten infrastructuur als met energie-voorzieningen. Suez en Electricité de France zullen Vlaanderen wurgen, zoals Dexia en Fortis hun dat voordeden. En de Vlamingen, vnl de Bende van de Weverkens :

    die huilen moord en brand

    maar blijven aan de kant….

     

    Kunnen wij van de Noorse Justitie niet verkrijgen dat we Andres Behring B. voor enkele weken mogen ontlenen? Ze moeten die jongen daarvoor niet eens straffen : die heeft nu al levenslang…..

     

    Kroniekje over :

    Op welke planeet leeft de N-VA?’

    Regering bijt van zich af in kamerdebat over nucleaire energie

    vrijdag 06 juli 2012, 03u00

    ***

     

    ‘De beslissing over de energiebevoorrading is een Belgisch compromis, maar dan wel één op basis van belangrijke argumenten’, zei Elio Di Rupo gisteren in de Kamer.

     

     

    BRUSSEL - Premier Elio Di Rupo (PS) en staatssecretaris voor Energie Melchior Wathelet (CDH) hebben zich in de Kamer hevig verdedigd tegen de kritiek van de N-VA en de groenen op het plan om de oudste kerncentrales Doel 1 en 2 te sluiten.

     

     

    Het antwoord van premier Di Rupo, die schamperde dat je tijdens het vragenuurtje nu ook al vragen kan stellen aan andere partijen in plaats van aan de regering, kwam onmiddellijk. Hij gaf toe dat de beslissing van het kernkabinet over de energiebevoorrading een ‘Belgisch compromis’ was, ‘maar dan wel één op basis van belangrijke argumenten’.

     

     

    N-VA’er Wollants, die onlangs nog pleitte voor de bouw van een nieuwe kerncentrale, werd evenmin gespaard. ‘Op welke planeet leeft de N-VA eigenlijk?’, vroeg Di Rupo zich af. ‘Zijn zij dan blind voor de wereldwijde evolutie om de klassieke energiebronnen te vervangen door hernieuwbare energie?’

    Volgens staatssecretaris voor Energie Melchior Wathelet is wel degelijk becijferd hoeveel nieuwe energiecapaciteit er nodig is om de stroombevoorrading te garanderen. Daar is duizend megawatt extra voor nodig, een capaciteit die Wathelet wil bereiken door moderne gascentrales te promoten.

    ‘Trouwens, wij willen geen enkel compromis sluiten over de veiligheid van de centrales’, zei Wathelet, iets wat Ecolo-kamerlid Muriël Gerkens dan weer hevig bestreed. Volgens haar is de veiligheid van de oudste centrales wel degelijk verzekerd tot 2019.

    ‘België heeft nu eindelijk een duidelijke visie op elektriciteit’, vond Wathelet. En die gaat zelfs verder dan de kernuitstap die Duitsland heeft beslist. ‘Duitsland wil tegen 2022 zijn kerncentrales sluiten, goed voor zeventien procent van de stroombevoorrading. Wij gaan tegen 2025 55 procent van onze stroom vervangen. We doen het dus beter dan Duitsland, en we gaan dat niet eens doen door te investeren in steenkoolcentrales, zoals de Duitsers.’

     

    De regering kreeg de volle steun van de meerderheid. ‘Er komt nu eindelijk een duidelijke concurrentie op de energiemarkt, waardoor de prijzen kunnen dalen’, vindt Open VLD-kamerlid Willem-Frederik Schiltz. ‘Als Electrabel nu zegt dat het Tihange 1 wil sluiten, is meteen bewezen dat Kristof Calvo de echte woordvoerder van Electrabel is.’

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Rupo di Jeanetto is dus in het stadium gekomen van het pesten. Een triomfator kan zich inderdaad veel veroorloven.  Maar zijn analyse is juist: op welke planeet leven die Niveanen? Als een ordinaire hocus-pocus – niets in de handen niets in de mouwen – voert hij een komedie op waarvan gans Vlaanderen binnenkort het slachtoffer zal zijn.

    Om, samen met dit blogje, mijn archief voor de komende generaties (!) zoveel mogelijk compleet te houden, hieronder een knap stukje werk van Freddy Van Gaever, maar ook van de Guido. Dat zijn twee knappe koppen met frisse ideeën en harde standpunten die we in de regime-media wel niet zullen vinden.

    ***

    Met de regelmaat van een klok hebben de beroepspolıtıekers van de meerderheıdspartıjen gewezen op het aanzıenlıjke belang van de electrıcıteıtssector voor onze toekomst.

    Ze hadden gelıjk en hebben er talloze vergaderıngen aan besteed om te zorgen dat we ın de toekomst onafhankelıjk zouden blıjvenn van het buıtenland op dıt gebıed en bovendıen betaalbare energıe zouden ter beschıkıng hebben.

    Ook de uıtstoot van CO2 lag hen aan het hart en bovendıen gıngen ze zorgen dat er een stabıele productıe gıng blıjven met een voldoende volume.

     

    En wat stellen we vast? Dat deze vetbetaalde gemandateerden nu dag na dag beslıssıngen nemen dıe juıst het OMGEKEERDE als resultaat hebben tart ıedere verbeeldıng.

     

    Door het sluıten van de nucleaıre centrales zullen we snel van het buıtenland gaan afhangen voor onze electrıcıteıtsbevoorradıng. De huıdıge productıe van al de goed bedoelde zonnepanelen en wındmolens ıs nog steeds te verwaarlozen. Bovendıen ıs deze productıe totaal afhankelıjk van de wıspelturıge weersomstandıgheden waardoor de productıe onvoorspelbaar en bovendıen totaal onregelmatıg ıs wat capacıteıt betreft. De verantwoordelıjken voor de dıstrıbutıe voorspellen aanzıenlıjke nıeuwe ınvesterıngsbehoeften om het net aan dıe onregelmatıgheden te kunnen aanpassen en aan mogelıjke ''pannes'' het hoofd te kunnen bıeden. Als toetje blıjkt nu dat met ınbegrıp van al de beloofde subsıdıes deze vorm van ''groene energıe'' een vreselıjk hoog kostenplaatje tot gevolg heeft. Potsıerlıjk wordt het helemaal wanneer men moet vaststellen dat de totale uıtstoot van CO2 voor het ınstalleren; produceren en vervoeren van al dıe wındmolens en zonnepanelen reeds voor veel meer CO2 uıtstoot heeft gezorgd dan deze dıe zou worden opgewekt voor de bouw van een veılıge en moderne nıeuwe nucleaıre centrale dıe ons nıet enkel goedkopere electrıcıteıt zou leveren met een stabıele productıe, maar ons bovendıen totaal onafhankelıjk zou maken van het buıtenland. Door het sluıten van Doel ıs het opnıeuw Vlaanderen dat het kınd van de rekenıng zal worden.

     

    Dat zelfs een land als Japan dat onlangs een ernstıg nucleaır ıncıdent kende terug op nucleaıre centrales gaat overschakelen ıs een teken aan de wand. Bovendıen zıjn de twee ernstıge ıncıdenten, Fukushıma en Tjernobıl, beıde te wıjten aan grove en voorspelbare menselıjke fouten. Om te beslıssen een nucleaıre centrale te bouwen op het strand van een aan Tsunamıs gevoelıge zee moet men nıet lang school hebben gelopen. Was deze centrale een paar honderd meters meer landınwaards gebouwd zou er nooıt ıets zıjn gebeurd. Ook staan onze nucleaıre centrales nıet onder de leıdıng van een legergeneraal dıe voor de uıt de hand gelopen en onnodıge proef verantwoordelıjk bleek te zıjn.

     

    Onze nucleaıre centrales veroorzaakten van bıj hun start tot op heden mınder lıchamelıjk leed aan onze bevolkıng dan het wegverkeer op een enkele dag. Voor het ınstalleren van de wındmolens en zonnepanelen zıjn er reeds meer slachtoffers gevallen dan ın de hele geschıedenıs van onze nucleaıre centrales.

     

    Het geleverde werk op gebıed van onze toekomstıge energıebevoorradıng door onze verkozen mandatarıssen moet zo wat van de slechtste kwalıteıt zıjn dıe men zıch kan ınbeelden.

    Het staat ın de sterren geschreven dat we nu op weg zıjn om ın de toekomst zeer hoge prıjzen te gaan moeten betalen aan het buıtenland voor het grootste gedeelte van onze behoeften en zelf zorg zullen dragen voor een relatıef kleın; duur en totaal onbetrouwbaar volume.

     

    Men zegge het voort ...

     

    Freddy Van Gaever

    ***

    The French Connection

       "The French Connection' is een zeer populaire politiefilm uit 1971, die gebaseerd was op ware feiten en die een jaar later niet minder dan 5 Oscars haalde. Bij ons vinden de dag van vandaag ook enkele van die Franse 'connecties' plaats. Ze zijn ook realiteit, maar we hebben er geen prijzen van te verwachten, integendeel:

    - Electrabel/Suez/Gaz de France (schrappen wat eventueel niet past, maar ze zijn onderling uitwisselbaar) hebben via hun energiefilialen al massa's cash geld van bij ons naar Frankrijk kunnen versassen. Ik geloof dan ook nooit dat die firma's zomaar het dictaat van Vande La zullen aanvaarden: één vijfde van hun Belgische productie aan de concurrentie af te staan aan kostprijs en de kosten van het tien jaar langer openhouden van Tihange te dragen zonder eraan te kunnen verdienen. Vergeten we niet dat, bij gebrek aan stroom (en dat zit eraan te komen), we bij diezelfde Franse firma's zullen moeten aankloppen die ons dan wel de rekening zullen voorleggen. Stroom die - nota bene - uit kernenergie wordt gemaakt, dit voor de wereldverbeteraars.

    - Over het gevaar van een 'meltdown' van de Dexia Holding is hier al meer geschreven. Dat het een realiteit zal worden, wordt met de dag duidelijker. In Frankrijk zijn er al een dertigtal gemeenten die de buitensporige rentes aan Dexia niet meer willen of kunnen betalen en die daar naar de rechter gestapt zijn. Als ze gelijk krijgen - het gaat om 10 tot 15 miljard euro! - zal dat dit land 6 tot 9 miljard kosten. En dat is nog maar het begin. Net als de Franse energieproducent(en) heeft ook de Dexia Holding jarenlang Belgisch spaargeld naar de bodemloze Franse putten versast.

    - Bovenstaande gevallen hebben ook BNP Paribas op het idee gebracht het overschot van hun Belgische ex-Fortis filialen aan te wenden om de eveneens bodemloze putten van hun Italiaanse en Spaanse organisaties op te vullen. Wegens de steeds groeiende hoeveelheid spaargelden hebben hun Belgische banken nl structureel geld teveel, de Fransen te weinig. Er is nu al sprake dat BNP Paribas zo'n 16 miljard euro bij Fortis weghaalt.

       'Die vlijtige handen, dat rijke gewest. Het paste aan d'eigene kroon opperbest', gaat het liedje over een situatie in het begin van de veertiende eeuw. L'histoire se répète...

    ***

    Na de Spanjaarden kwam de Oostenrijkers om ons te bezetten. Na de Oostenrijkers waren het de Fransen en dan weer, tot tweemaal toe, de Duitsers. Nu weer de Fransen. Het mag een mirakel heten hoe ons Volk er iedere keer weer opveert. Ik zou bijna durven zeggen : hoe het er meteen sterker van wordt.

    Nog nooit in de Vlaamse Geschiedenis was er een Beweging zoals deze aangevoerd door het Vlaams Blok/Belang. Net niet zo doortastend als Sinn Fein in Ierland en juist daarom ook minder succesvol….Gelukkig zijn wij niet alleen om dat te voelen. De fllauwerikken van ‘Denken, Durven, Doen’ laten het bij deze drie d’s op hun slogan, maar verder brengen ze het niet : schrik om de Franscouillons nerveus te maken! Ondertussen bloedt Vlaanderen leeg…. Zodat er plaats vrij komt voor Ersatz-volk (oorlogskwaliteit) dat zich moeiteloos ingraaft in de grond die duizendmaal doordrenkt werd van het bloed van de voorvaderen. Die liever stierven dan iemands knecht (of iemands meester) te zijn. “Dat volk moet herleven” – zoals Cyriel Verschaeve ooit dichtte, maar zoals de tijden evolueren valt het te betwijfelen als wij dat ooit zullen beleven.

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!