MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.804 KRONIEK VAN EEN AANGEKOPNDIGDE ONDERGANG

    A.D. vrijdag 29 juni 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    804 KRONIEK VAN EEN AANGEKOPNDIGDE ONDERGANG

     

     

    ***

    Wat in Zweden gebeurt, dat moet de menselijke variant zijn van de lamming-ziekte. Ik ben wel ’n mens van den buiten, en ken dus een en ander over de natuur. De praktijk dus, en niet alleen de theorie zoals de Groenen. Anders gezegd : ik ben een doe-mense en heb m’n hele leven geantwoord aaan stadsmensen die schimpten op den buiten omdat het daar soms stinkt naar mest, dat ze daarin gelijk hebben : een paar dagen in het  jaar kan er een al te sterke reuk hangen van afval en verderfelijkheid, maar is dat in de stand niet elke dag zo?

    Over lemmingen echter moet ik voortgaan op van horen zeggen. Om schijnbaar niet te achterhalen redenen storten die zich als complete legerscharen van de rotsen in zee, om te verdrinken. Enfin, ik moet het U niet uitleggen, in Zweden (en elders) doet zich hetzelfde fenomeen voor. Een soort van universele verdwazing die aanstekelijk werkt.

     

    Kroniekje over :

    Zweden ontploft

    Posted on 27 juni 2012 by E.J. Bron

    ***

    De Zweden worden een groot volk. Onlangs steeg  haar bevolking tot over de 9,5 miljoen. Gedurende  de afgelopen zeven jaar met 500.000 personen, onder wie bijna 400.000 immigranten, vooral Somaliërs, Afghanen en Irakezen. De bevolkingsexplosie gaat maar door. Een nieuwe Zweedse wetgeving houdt in dat de immigratie- en familiehereniging aanzienlijk worden vergemakkelijkt. Tot nu toe konden de autoriteiten asielzoekers zonder papieren weigeren, maar een nieuw vonnis verbiedt dat, omdat het voor mensen in chaotische omstandigheden misschien moeilijk is om voldoende waarmerking te verkrijgen.

     

    Jonge padvinders

     

    Asielzoekers hebben de neiging om kinderen zonder toezicht vooruit te sturen naar Zweden. Voor zover zij jonger zijn dan 18 jaar hebben ze een wettelijk recht op huisvesting en een nieuw leven in Zweden. De autoriteiten proberen uit te zoeken welke bedriegers er waarschijnlijk 18-20 jaar oud zijn en daarom meteen zouden moeten worden afgewezen, maar de exacte bepaling van hun leeftijd is lastig zonder papieren. De Zweden hebben hun claim te accepteren. Vertrouwen is beter dan controle.  De ondersteuning van deze jongeren in instellingen kost tot 5.000 Zweedse Kronen (± € 570,-) per dag. De gemeenten krijgen de gemaakte  kosten van de staat terug, maar kunnen niet weigeren om de “kinderen” te accepteren.

     

    In de volgende fase volgen de families van de grotere kinderen uit bijvoorbeeld Somalië om gezinshereniging te verkrijgen in Zweden. En dergelijke familiereünies zullen naar verwachting jaarlijks toenemen met 15.000 personen, wat het totaal brengt op 50.000 tot 60.000 per jaar.

     

    Alles stijgt

     

    De kosten voor de Zweedse belastingbetaler voor al hun nieuwe landgenoten uit warmere landen zijn stijgende. Alleen al de kosten voor voedsel, huisvesting, administratie etc. totdat ze asiel hebben gekregen, zullen in 2012 tot acht miljard Zweedse Kronen bedragen. De royale Zweedse subsidietarieven en sabbaticals voor gezinnen zijn ook op zichzelf duur en ze waren niet bedoeld voor asielzoekers zonder werk, maar met veel kinderen.

     

    “De dagelijkse verzorging voor een asielzoeker kost Zweden tot 5.000 SKr. per dag “

     

    De totale instroom van asielzoekers zal naar verwachting 90.000 personen per jaar zijn. De prognoses worden constant aangepast, vooral omdat geruchten in bijvoorbeeld Somalië en Afghanistan nu zeggen dat Zweed worden eenvoudig is. Men hoeft zelfs niet te werken, wat de helft van hen sowieso toch al niet doet.

     

     

     

    Kritiek verboden

     

    Zo ongelooflijk als het is, maar de enorme immigratie uit verre landen van over de hele wereld heeft niet geleid tot enig Zweeds debat dat de moeite van het vermelden waard is. Onder politici wordt het beschouwd als racistisch en ongepast om zorgen te uiten, laat staan om de snelle transformatie van Zweden te bekritiseren in proportioneel ‘s werelds grootste allochtone land. Nou, er is genoeg ruimte in de uitgestrekte bossen …  Ook worden de Zweedse media gedomineerd door vrome, geïntimideerde redacteuren die zorgvuldig elke kritiek op immigratie en de gevolgen ervan verwijderen uit hun dagbladen, websites en uitzendingen.

     

    Deense cijfers

     

    Zo is het niet in Denemarken, waar een openbaar debat over een eerlijk asielbeleid is geaccepteerd. Hoe gaat het dan in Denemarken?

     

    “Elke maand krijgen 100 afgewezen asielzoekers een nieuw opvangcentrum”

     

    Volgens het Deense Bureau voor Statistiek is de bevolking  toegenomen met 163.000 tussen 2004 en 2012. We zijn nu met 5.561.000 Denen. Daarvan zijn 445.000 immigranten (2012) en 140.000 hun nakomelingen.  Voor zover het asielzoekers betreft komen we nog niet eens in de buurt van Zweden. De Asiel Raad verwacht 5000 asielzoekers in 2012, 800 daarvan uit Somalië, de snelst groeiende nationaliteit.

     

    Maar Denemarken heeft grote moeite met het wegwerken van afgewezen asielzoekers. Hun aantal groeit met 100 per maand en ze moeten worden ondergebracht in afwachting van verscheping naar huis – of in afwachting van betere omstandigheden in hun thuisland …

     

     

     

    Nieuwe buren

     

    Daarom moeten er constant nieuwe asielcentra worden gebouwd. Onlangs ontdekten de burgers van Juelsminde dat het gehele Hotel Juelsminde Strand, in de buurt van het Kattegat, werd verhuurd aan 134 asielzoekers uit Azië, het Midden-Oosten en Afrikaanse landen. De lokale bevolking kan verwachten veel van deze nieuwe buren te zien die vragen om allerlei faciliteiten, zoals recreatie, scholing en werk. Andere centra zijn gevestigd in Ringsted, Hilleroed, en op de eilanden Langeland en Lolland. Elke maand een nieuw centrum. Momenteel wonen er zo’n 5000 asielzoekers in dergelijke centra.

     

    De toegenomen druk vanuit Somalië wordt ook gevoeld in Denemarken, vooral na een uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Het vonnis verklaarde dat Engeland niet twee Somaliërs kon uitzetten, zelfs al waren het criminelen, omdat het leven in Somalië als te gevaarlijk wordt beschouwd. Dat is dus al 17 jaar lang het geval en vandaag de dag zijn er 17.000 Somaliërs die uiterst moeilijk te integreren zijn in Denemarken.

     

    In overeenstemming met dit nieuwe vonnis hebben ongeveer 200 voorheen afgewezen Somaliërs al asiel gekregen. Hetzelfde geldt voor Iraniërs en Syriërs die niet kunnen worden teruggestuurd naar hun gewelddadige dictaturen.  Afgewezen Afghanen kunnen naar huis worden gestuurd, maar de meesten gaan in beroep en de procedure kan eeuwig duren.

     

    Waarom schrijf ik dit allemaal? Nou, ik neem aan dat, hoewel ik de problemen van Denemarken niet kan oplossen, het belangrijk is om ons de cijfers te realiseren - en wat we aan het doen zijn. Men kan de vrijheid van meningsuiting alleen overeind houden door deze ook te gebruiken in gevoelige kwesties.

     

    Bovendien is er een speciaal leedvermaak om de krankzinnige situatie te benoemen die de domme Zweden voor zichzelf hebben gecreëerd.

     

    h/t Snaphanen.dk

     

    Auteur: Bent Falbert, voormalig hoofdredacteur van Ekstrabladet (gepensioneerd)

     

    Vertaling uit Ekstrabladet door Michael Laudahn

     

     

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : is het spijtig dat wij Vlamingen onze eeuwenlange ervaring als melkkoe van onze bezetters niet kunnen verspreiden in het Zwöds.

    Naast deze intriestz verslaggeving over Zwöden, bereiken ons echter gelukkig ook positieve geluiden over Hongarije.

    ***

     

    Het Hongaarse parlement heeft afgelopen maandag de straffen voor het beledigen van nationale symbolen aangescherpt. Wie in het vervolg het volkslied, de vlag of het wapen beledigt, kan rekenen op tot een jaar gevangenisstraf.

    243 parlementariërs stemden voor de nieuwe regeling, 45 stemden tegen bij 43 onthoudingen, bericht het Hongaarse persbureau MTI. Als nationaal symbool geldt na een ingediende motie van de Jobbik-partij ook de Stefanskroon.

     

    Strafrechtelijke aansprakelijkheid verlaagd naar 12 jaar

     

    De wet maakt deel uit van een fundamentele hervorming van het Hongaarse Wetboek van Strafrecht. Ook werden o.a. de straffen voor geweldsmisdrijven, economische criminaliteit en seksueel misbruik verhoogd. De strafrechtelijke aansprakelijkheid voor zware misdaden werd verlaagd van 14 jaar naar 12 jaar. (wet lejeune kennen ze daar niet !)

     

    Het recht op zelfverdediging werd daarentegen uitgebreid. Zo hebben de rechters in het vervolg de mogelijkheid om vaker zelfverdediging te laten gelden. Aanvallen op politieagenten en ambtenaren in functie worden in plaats van met 3 jaar tot nu toe met 5 jaar gevangenisstraf bestraft. Ook tegen schijnhuwelijken, waarmee buitenlanders het staatsburgerschap proberen te verkrijgen, moet harder worden opgetreden. De veranderingen treden op 1 juli in werking

    Post Scriptum;

    Gisteren was het weer prijs met de uitdrukking ‘ Brood en Spelen. Een beetje belangrijk matchke op TV (Germania-Italia)of daar moest het pub liek all over the world weer een lepeltje multiculti binnen krijgen : RESPECT voor de ‘Diversity’

    Ik kan er niets aan doen, maar het beeld van de Pablo Picasso-mens komt mij dan telkens voor ogen : de PP-mens. Men zal maar tevreden zijn, als er geen normale mensen meer zijn, maar allemaal een soort Picasso-figuren, met hoofden zonder lichamen of ledematen, en ledematen met alleen maar hoofden in zij-aanzicht met slechts een scheel oog maar wel met wapperende oren. Kleur : appelblauw-zeegroen

     

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!