MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.861 KIES VEILIG

    A.D. dinsdag 19 juni 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    861 KIES VEILIG

     

     

    Hieronder vindt U puur plagiaat. Plagiaat van het zuiverste karaat, dat wel. Maar zeg nu zelf, Jos, kan ik daarvoor meer dan 3200 Km afleggen om daar onze harde zomerzon in te wisselen voor jullie natte regenvlagen? ’s Morgens om 09 uur is het reeds 28° azuurblauwe lucht, een stil briesje en tegen de middag, tot 18 uur, tegen de 45°.

     

    Kroniekje over :      

    TOESPRAAK FILIP DE WINTER

    Veel volk op “Kies veilig”-congres te Gent.

    gepubliceerd op 17 juni 2012 om 20:19

    Onder grote belangstelling stelde het Vlaams Belang vandaag zijn STOP-onveiligheidsplan voor op het programmacongres te Gent.

    ***

     

    LEES HIER DE TOESPRAAK VAN FILIP DEWINTER

     

    Toespraak Filip Dewinter - “Kies veilig”-congres – congres ICC Gent – 17 juni 2012

     

    Beste vrienden,

     

    “België is voor inbrekers het shoppingcenter van het Westen”. Niet mijn woorden maar een uitspraak van Eddy De Raedt, directeur criminaliteit tegen goederen van de federale politie. Enkele dagen geleden raakte immers bekend dat het aantal inbraken met geweld op 1 jaar tijd opnieuw met 10% gestegen is. Jaarlijks telt ons land 100.000 diefstallen in woningen en 70.000 inbraken met geweld. 274 keer per dag wordt er in ons land in een woning ingebroken. Een zoveelste triestig record dat bevestigt dat de criminaliteit en de onveiligheid in ons land stijgt. Vlaanderen is inderdaad een soort van Disneyland voor criminelen geworden. Steeds minder politie op straat, steeds lagere pakkans voor criminelen, steeds minder aangiftebereidheid bij de slachtoffers en steeds minder strenge straffen hebben slechts één gevolg: steeds meer criminaliteit. Gent telt ondertussen meer dan 114 criminele feiten per dag. De Antwerpenaren worden geconfronteerd met 224 criminele feiten per dag en in Brussel telt men per dag nu al meer dan 496 feiten van criminaliteit.

     

    Beste vrienden,

     

    Een crimineel heeft in ons land slechts één kans op 40 om gepakt en voor de rechtbank te worden gebracht. Maar ook dan is er geen pot gebroken want de kans op veroordeling is klein. Meer dan 50% van alle dossiers worden immers om de één of andere reden geseponeerd. Wie uiteindelijk toch vervolgd wordt hoeft niet te panikeren want veroordelingen onder de 3 jaar worden niet omgezet in een gevangenisstraf. En wie dan toch nog bij hoge uitzondering in de gevangenis belandt, kan nog altijd rekenen op de Wet Lejeune die de uit te zitten straf automatisch tot één derde herleidt. Misdaad loont, zoveel is duidelijk! In dit land zijn het vooral de misdadigers, de criminelen, de inbrekers en de drugdealers die zich veilig voelen en zijn het de gewone burgers die zich onveilig voelen. Het Vlaams Belang wil inderdaad dat de angst van kamp verandert. Het moeten opnieuw de criminelen zijn die schrik hebben; schrik om gepakt te worden door de politie; schrik om streng veroordeeld te worden; schrik om achter de tralies te belanden.

     

    Beste vrienden,

     

    Het Vlaams Belang heeft de voorbije dagen een nieuwe campagne gelanceerd die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. Volgens bepaalde krantencommentatoren is de campagne agressief, ouderwets en uiteraard racistisch. Als negatieve commentaren van journalisten bepalend zijn voor de kwaliteit van onze campagnes dan kunnen we alleen maar vaststellen dat deze campagne een succesvol schot in de roos is! Overigens vraag ik mij af wat er zo racistisch is aan deze campagne? Het is de meest multiculturele campagne die onze partij ooit heeft gevoerd. Vier affiches van gezichten van figuren van uiteenlopende origine: een Oost-Europeaan, een neger, een Noord-Afrikaan en een Vlaming. Diversiteit troef!

     

    Beste vrienden,

     

    Deze campagne heeft met racisme niks te maken maar alles met zin voor realiteit. Als 44% van de gevangenisbevolking op dit moment bestaat uit vreemdelingen, heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Als 1 op 4 van de Oost-Europeanen in dit land betrokken zijn bij een misdrijf dan heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Als 1 op 10 van de gedetineerden in onze gevangenissen Marokkanen zijn dan heeft dat niks te maken met racisme maar alles met de realiteit. Als de criminaliteitsgraad bij Marokkaanse jongeren tot twee en een halve keer hoger is dan bij onze eigen jeugd dan heeft dat niks met racisme maar alles met de realiteit te maken. Wat wel met racisme maar dan anti-Vlaams racisme te maken heeft, is het feit dat de overheid dit alles om politiek correcte redenen onder de mat veegt en toelaat dat onze bevolking het slachtoffer is van de criminaliteit gepleegd door steeds meer vreemdelingen.

     

    Beste vrienden,

     

    Laten we het zonder omwegen zeggen: de vreemdelingencriminaliteit is in eerste instantie verantwoordelijk voor de toename van de onveiligheid in onze steden en gemeenten. En neen, de hoge criminaliteitsgraad bij vreemdelingen en allochtonen heeft niets te maken met een zogenaamd gebrek aan kansen, met leer- en taalachterstand en met hoge werkloosheid. Deze zogenaamde wetenschappelijke beweringen zijn trouwens beledigend voor onze Vlaamse laaggeschoolden en Vlaamse werklozen. Hoe zou het toch komen dat de criminaliteitsgraad bij Vlaamse werklozen en laaggeschoolden dezelfde is als bij Vlamingen die een vaste job hebben of hoog opgeleid zijn terwijl dat bij allochtonen absoluut niet het geval is. De reden waarom bepaalde vreemdelingen en allochtonen crimineler gedrag vertonen dan autochtonen lijkt dan ook veeleer te maken te hebben met culturele factoren dan met zogenaamde kansarmoede of inkomen. Inderdaad multiculturaliteit leidt tot multicriminaliteit.

     

    Beste vrienden,

     

    Ik beweer niet dat crimineel en gewelddadig gedrag genetisch bepaald is maar ik kan mij anderzijds evenmin van de indruk ontdoen dat bepaalde criminelen de misdadigheid met de moedermelk hebben meegekregen en dat anderen met een mes tussen de tanden en een revolver in de pamper zijn geboren. De multicultuur leidt tot botsende culturen, tot normvervaging en sociaal onaangepast gedrag. De drempel om geweld te gebruiken ligt in de islamcultuur lager dan bij ons. Idem dito voor vele Oost-Europeanen die de voorbije decennia opgegroeid zijn in situaties van burgeroorlog en gewapende conflicten. Vergeten we vooral niet dat de islam een ideologie met een religieus randje is die geweld als een legitiem middel beschouwt om hun doel te bereiken. De boodschap is duidelijk: open uw ogen vooraleer de islam en de multicultuur ze sluiten!

     

    Beste vrienden,

     

    De remedie tegen de vreemdelingencriminaliteit is nochtans simpel en voor de hand liggend. Wie zich als vreemdeling bezondigt aan criminaliteit die wordt het land uitgezet, moet zijn straf uitzitten in zijn land van herkomst en mag ons land nooit meer binnen. Wie als allochtoon met de Belgische nationaliteit zich bezondigt aan criminaliteit en veroordeeld wordt tot een straf van meer dan één jaar effectief die verliest onze nationaliteit, die wordt het land uitgezet en moet zijn straf uitzitten in het land van herkomst. Desnoods moeten we met gelden van ontwikkelingshulp gevangenissen in Marokko en elders in Noord-Afrika bouwen, want aan wie onze gastvrijheid misbruikt door zich te bezondigen aan criminaliteit hebben we slechts één duidelijk antwoord: buiten!

     

    Beste vrienden,

     

    Wanneer het Vlaams Belang opkomt voor een harde aanpak van de criminaliteit, dan doen we dat in eerste instantie in het belang van de sociaal zwaksten in onze samenleving. Diegenen die het kunnen betalen die beschikken over alarminstallaties en camerabewaking. De rijken leven tegenwoordig in “gated comunities”, afgeschermde huizen of appartementsblokken en zelfs met meters hoge stalen hekkens, camera’s en bewakingsagenten afgesloten straten die voor het publiek niet eens meer toegankelijk zijn. De kleine man, de werkloze, de arbeider, de gepensioneerde, wordt door de overheid aan zijn lot overgelaten in gettowijken met een hoog criminaliteitsrisico. Links Vlaanderen – socialisten en groenen op kop – minimaliseren de criminaliteit en laten daardoor de sociaal zwakkeren die het eerste slachtoffer zijn van de criminaliteit in de steek. Links staat veel te dikwijls aan de kant van de criminelen in plaats van aan de kant van de slachtoffers.

     

    De Salduzwetgeving, de weigering om de Wet Lejeune af te schaffen, de mogelijkheid om straffen af te kopen, de weigering om tot een echt jeugdsanctierecht te komen, tonen aan dat in deze progressieve samenleving criminelen meer rechten hebben dan hun slachtoffers. Socialisten, groenen en aanverwante progressieven moeten beseffen dat stelen niks te maken heeft met proletarisch winkelen, dat inbreken in een villa geen herverdeling van de rijkdom betekent en dat vreemdelingencriminaliteit geen vorm is van etnisch ondernemerschap.

     

    Beste vrienden,

     

    Criminaliteit is geen beroep, het is een misdaad. Indien de overheid niet in staat is om de misdaad aan te pakken en het recht op veiligheid van iedere burger te garanderen, dan moet diezelfde overheid niet jammeren en klagen wanneer de bevolking het recht in eigen handen neemt.

     

    Zelfverdediging tegen criminelen mag nooit worden vervolgd. Wie zijn gezin of zijn eigendom verdedigt tegen een inbreker of een overvaller is geen misdadiger maar een held. En daarom is het Vlaams Belang voorstander van de uitbreiding van het recht op wettige zelfverdediging tot het beschermen van eigendom.

     

    Beste vrienden,

     

    Terwijl misdadigers vervroegd worden vrijgelaten, er onvoldoende cellen en gevangenissen zijn om de criminelen in op te sluiten, jonge minderjarige boefjes gepamperd en gekoesterd worden en criminele vreemdelingen niet teruggestuurd worden naar hun landen van herkomst wordt één misdaad wel streng en hard aangepakt. O wee, wanneer gewezen Vlaams parlementslid Frans Wymeersch in een piepklein artikel in een lokaal Vlaams Belang-tijdschriftje durft te schrijven dat een bepaald misdrijf gepleegd werd door allochtone jongeren terwijl dat niet het geval was.

     

    De afdeling Sint-Niklaas heeft zich daar trouwens voor verontschuldigd. Twee jaar gevangenis en tien jaar ontzet uit zijn burgerrechten. Het lijkt wel alsof hij een moord heeft gepleegd. Weet Frans, dat het Vlaams Belang u niet laat vallen noch als lijsttrekker in Sint-Niklaas, noch als beklaagde in een politiek proces tegen het Vlaams Belang en dat beroep zal ingesteld worden.

     

    Beste vrienden,

     

    Ondertussen heeft ook het CGKR (centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding) laten weten dat ze opnieuw een dossier voorbereiden om het Vlaams Belang wegens racisme voor de rechtbank te brengen. Op een moment dat de criminaliteit de pan uitswingt en het onveiligheidsgevoel bij de bevolking hoge toppen scheert houdt het inquisitiecentrum van Di Rupo – jaarlijkse kostprijs 9,7 miljoen euro – zich bezig met het vervolgen van het Vlaams Belang.

     

    De dictatuur van de politieke correctheid zorgt er inderdaad voor dat zondigen tegen de multiculturele godsdienst sneller, kordater en harder aangepakt wordt dan een ordinaire crimineel die steelt, rooft, moordt en verkracht. Niet Frans Wymeersch is een misdadiger wel de Saïds en de Igors van onze affiche!

     

    Beste vrienden,

     

    Vandaag stellen wij het STOP-plan voor. Straks zullen verschillende jonge en minder jonge mandatarissen en verantwoordelijken van onze partij u het STOP-plan van naadje tot draadje uitleggen. Maar laat mij toch een tipje van de sluier oplichten. Met het STOP-plan viseren we niet alleen de criminaliteit maar ook en vooral de onveiligheid. Onveiligheid gaat immers hand in hand met verloedering, sluikstorten, leegstand, overlast, graffiti, zwerfvuil en verkrotting. Veilige steden en gemeenten zijn immers leefbare steden en gemeenten en onveiligheid heeft ook te maken met de alles kan- en alles-mag-mentaliteit, met de normvervaging en met het gebrek aan een eenduidig waarden en normen referentiekader.

     

    Veiligheid betekent eveneens geborgenheid, zich thuis voelen in zijn eigen straat, wijk, stad of gemeente. Steeds meer vreemdelingen en vooral steeds meer onaangepaste vreemdelingen bedreigen onze identiteit en culturele eigenheid. De massa-immigratie en de multicultuur zijn samen met de toenemende criminaliteit de belangrijkste reden voor het stijgende onveiligheidsgevoel. Immigratie en onveiligheid lijken wel Siamese tweelingen. Wie voelt zich goed in zijn vel, wie voelt zich geborgen en veilig in een wijk met enkel nog halal-winkels, Arabische opschriften op de winkeletalages, nikaabs, hoofddoeken en djellabahs in het straatbeeld; wie voelt zich veilig en geborgen in een buurt waar enkel nog Arabisch gesproken wordt en Vlamingen tweederangsburgers zijn geworden? Kiezen voor identiteit betekent inderdaad kiezen voor veiligheid en kiezen voor veiligheid betekent kiezen voor het Vlaams Belang!

     

    Beste vrienden,

     

    Anderhalve week geleden werd Abu Imran, de leider van Shariah4Belgium, opgepakt. Ein-de-lijk! Fouad Belkacem werd in 2009 veroordeeld tot 8 maanden wegens geweldpleging, in 2011 kreeg hij 6 maanden wegens weerspannigheid, eerder werd hij ook veroordeeld voor diefstal met geweld en recent werd hij veroordeeld voor belaging en aanzetten tot haat. Alsof dat allemaal niet genoeg is, werd Abu Imran in Marokko veroordeeld tot 8 jaar gevangenis wegens het dealen van drugs. Sinds 2008 vraagt Marokko de uitlevering aan België zonder resultaten….Het dossier van Abu Imran illustreert perfect het falen van het Belgische justitiebeleid. Meer dan 5 jaar effectieve gevangenisstraf leidt in dit land niet tot een opsluiting in de cel; 8 jaar veroordeling in het buitenland leidt niet tot uitlevering; 4 opeenvolgende effectieve veroordelingen op enkele jaren tijd leiden niet tot aanhouding.

     

    Abu Imran moest eerst in de Molenbeekse PS-kalifaat van islamofiele Sjeik Moureaux rel schoppen vooraleer de overheid ingreep. Wat de voorbije jaren gold voor Abu Imran, geldt voor zovele anderen: ze voelen zich ontastbaar en ongenaakbaar. Dat moet veranderen. Uiteraard zijn we tevreden dat na 5 jaar Vlaams Belang-agitatie men eindelijk overweegt de nationaliteit van Abu Imran af te nemen en hem uit te leveren aan Marokko. Maar net zoals één zwaluw de lente niet maakt, maakt één verkiezingstunt van Antwerps lijsttrekker Turtelboom het verschil niet. Men heeft geprobeerd om een mistgordijn te spuiten door het enkel en alleen te hebben over radicalisme en extremisme. Wij hebben geen “plan R” van radicalisme maar een “plan I”, een plan islam nodig. Niet het zogenaamde radicalisme maar de islam is het probleem. De islam is immers een totalitaire, theocratische en onverdraagzame godsdienst. De zogenaamde islamextremisten kunnen zich hier enkel en alleen organiseren omdat ze zich nestelen in de warme moederschoot van de islam. We moeten durven toegeven dat de erkenning en de subsidiëring van de islam de verkeerde beslissing was en teruggeschroefd moet worden!

     

    Beste vrienden,

     

    Het Vlaams Belang heeft naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen de prioriteiten: veiligheid, veiligheid en veiligheid! Het Vlaams Belang staat voor uw Vlaams maar ook Veilig Belang. De angst moet immers van kamp veranderen. Het zijn opnieuw de criminelen en de misdadigers, de drugdealers en de gangsters die schrik moeten hebben: schrik om gepakt te worden, schrik om vervolgd te worden, schrik om in de cel te belanden. De Igor S., de Malik G, de Frans V. en de Saïd I. van deze wereld moeten weten dat ze achter de tralies gaan; buiten worden gezet, met een harde aanpak geconfronteerd worden en desnoods levenslang krijgen indien ze inbreken, overvallen plegen of drugs dealen. Erop en Erover dus met het Vlaams Belang, voor een Vlaams en Veilig Vlaanderen

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : ach VRT, ween van spijt en werp Uw kroon naar Winters!

    ***



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!