MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.851 MOESTEN WIJ INZAKE BLOEDVERGIETEN DE AARDE KUNNEN OVERZIEN

    A.D. woensdag 13 juni 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    851 MOESTEN WIJ INZAKE BLOEDVERGIETEN DE AARDE KUNNEN OVERZIEN

     

    Vraagt niemand zich ooit af…

     

    Hoe lang het nog duurt vooraleer onze kerken zullen branden?

    ***

    OEZO? Christenvervolging!? En de VRT verzwijgt dat? Hoezo, de Oezo houdt zich niet specifiek daarmee bezig? Met wat dan we, als ik vragen mag, : zijn deze honderdduizenden dan quantité négligeable?

    Neen, mensen, de VRT verzwijgt dat niet : ze werkt er zelfs dapper aan mee. Maar wel op de gebruikelijke geniepige manier eigen aan Linx.. Als U hierna de hint leest om  mijn redenering te kunnen volgen, zal niemand mij geloven. Bij Linxen moet men inderdaad altijd tussen de lijntjes lezen, of beter gezegd, trachten te achterhalen wat ze willen verbergen…..

    In Moskou massaal ‘verzet’ in de straten tegen Poetin : ook de vele rode vlaggen opgemerkt die uitdrukkelijk in beeld gebracht werden? Hoe ondoelmatig ook, de VRT knaagt – ze kunnen het niet laten - aan de poten van de zetel van deze Russische President, die als ex-chef van de KGB, geen Nieuwe Stalin blijkt te zijn, maar een gelovig en, o driewerf schande! Praktiserend Orthodox Christen wiens kinderen, zelfs in volle Sovjet-periode, gedoopt werden..

    Aan U om verder te denken…..

     

    Kroniekje over :

    Christenvervolging

    Posted on 12 juni 2012 by E.J. Bron

    (Door: Vera Lengsfeld)

    *** 

    Iemand die het moet weten, de antidiscriminatie gevolmachtigde van de OSCE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) Massimo Introvigne, maakte bekend, dat er wereldwijd jaarlijks ongeveer 100.000 christenen vermoord worden. Dat is iedere drie minuten eentje. De “Internationale Gesellschaft für Menschenrechte” (IGFM) stelde vast, dat 75-80% van de vanwege hun geloof vervolgde mensen in de wereld christenen zijn. Een schreeuw van verontwaardig van de westerse publieke opinie kwam er niet, hoewel het motief voor de vervolging van en moord op christenen is, dat zij zich in de islamitische landen bekennen tot de waarden van een open samenleving van westerse signatuur. Ook een dramatisch appèl van de Russisch-orthodoxe kerk in december vorig jaar bleef in ruime mate ongehoord.

    De “Eerste internationale conferentie tegen de discriminatie en vervolging van de christenen” in Rusland riep de wereld met een appèl aan de internationale statengemeenschap op om maatregelen te nemen tegen de christenvervolging. Deze conferentie werd georganiseerd door het Moskouse patriarchaat van de Russisch-orthodoxe kerk en kreeg veel aandacht in de Russische media, in het Westen daarentegen nauwelijks. In het slotdocument van de Moskouse bijeenkomst worden landen zoals Egypte, Pakistan, Afghanistan, Nigeria, Soedan, Indonesië, Saoedi-Arabië, Eritrea en India genoemd als die landen, waarin de christenen vooral vervolgd en onderdrukt worden. De conferentie eiste de oprichting van “een internationaal meldpunt tegen de discriminatie en de vervolging van de christenen”, dat de vervolgden moet helpen. De ranglijst van de vervolgingsstaten wordt aangevoerd door Noord-Korea. Christen zijn staat in Noord-Korea bijna gelijk aan een doodvonnis. In het land zitten honderdduizend christenen in de gevangenis en lijden onder honger, foltering en dwangarbeid. “Open Doors”, een organisatie, die zich in dienst heeft gesteld van de vervolgde christenen, schat dat van de ongeveer in totaal 400.000 christenen in Noord-Korea 25% in interneringskampen zit opgesloten. In Pjöngjang, ooit 30% katholiek, staat tegenwoordig nog maar één kerk.

    Maar ook in de Arabische landen ziet het er niet goed voor christenen uit. Alleen al in Egypte vielen er tijdens de “Arabische Lente” meer dan 30 doden en 200 gewonden. De kopten in Egypte vormen ongeveer 15% van de bevolking. De overvallen van de islamitische meerderheid op de christelijke minderheid nemen in aantal toe. In Syrië, waar 3 miljoen Arameeërs leven, werden onlangs een priester en zeven gelovigen vermoord. In Pakistan zijn de ontvoering en verkrachting van christelijke meisjes aan de orde van de dag. Als een meisje zwanger is geraakt, moet ze trouwen met haar verkrachter en zich tot de islam bekeren.

     

    Motorbendes vallen regelmatig christelijke scholen aan. In Zuid-Soedan werden honderden christenen in een kerk met machetes afgeslacht. In Nigeria staan bijna 500 moorden op naam van één enkele sekte, die zichzelf Boko Haram noemt. In veel Arabische landen betstaat de doodstraf voor mensen die tot het Christendom bekeren.

    Terwijl de verbranding door het Amerikaanse leger in Afghanistan van achtergelaten korans in het begin van dit jaar een golf van verontwaardiging in de islamitische landen en in de westerse media heeft veroorzaakt, werd de verbranding van honderden Bijbels door de autoriteiten van de Islamitische Republiek Iran in april genegeerd.

    In Saoedi-Arabië moet men rekening houden met arrestatie wanneer men met Oud en Nieuw met een ballonnetje de straat oversteekt. Nieuwjaarsfeesten worden in dit land beschouwd als vijandig westers gebruik. In Tadzjikistan kan het dodelijk zijn om je volgens een Russisch gebruik als Nicolaas te verkleden. Maar ook in Turkije, waarvan onlangs door onze Minister van Buitenlandse Zaken opnieuw de EU-toetreding werd geëist, ziet het er niet veel beter uit. Uiterlijk sinds de moord op christelijke missionarissen in Malatya en de moord op de Armeense publicist Hrant Dink wordt in westerse kranten sporadisch bericht over de christenvijandigheid in Turkije. In veel Turkse kranten wordt stemming gemaakt tegen christenen, die zogenaamd Turkije ten gunste van Brussel willen onderdrukken.

    Kenners schatten in, dat bij iedere stap richting de EU in de Turkse provincie een christen wordt vermoord. De voormalige voorzitter van de Turkse bisschoppenconferentie Luigi Padovese richtte een dramatisch appèl aan de wereld: “Wij zijn hier niet veilig meer”.  Korte tijd later werd hij vermoord. Dat dit probleem niet alleen veroorzaakt wordt door radicale minderheden, maar correspondeert met de Turkse staatspolitiek, maakt een inschatting van de Duitse parlementsafgevaardigde Ingrid Fischbach duidelijk: “De christelijke kerken (in Turkije) worden wettelijk niet erkend; het is hen verboden priesters op te leiden, onroerend goed te bezitten, bankrekeningen te hebben; de bouw van gebeds- en Godshuizen wordt krachtig beperkt. De situatie van de christenen wordt gekenmerkt door pesterijen in het dagelijks leven, bureaucratische hindernissen en benadeling. Christenen worden onwettig gearresteerd, gestoord in de uitoefening van hun geloof – het komt tot intimidaties en verstoring van godsdiensten.”

    Helaas zijn stemmen zoals die van Ingrid Fischbach zeldzaam onder politici, zelfs in de CDU. De fractievoorzitter van de CDU in het Duitse parlement, Volker Kauder, noemde in het parlement de christenen “de meest bedreigde geloofsgroep ter wereld”. Hij zou van de regering verwachten “dat zij de ambassadeurs van die landen, waarin een bijzonder intensieve christenvervolging is te bespeuren, uitnodigt voor een gesprek”. De vervolging zou thema moeten worden van de Europese buitenlandse politiek. Helaas hoort men er niets over dat de regering deze aanzet opgepakt zou hebben.

    Maar ook tijdens de jongste katholiekendag was de wereldwijde vervolging van christenen slechts een neventhema, in de “interreligieuze ruimte”.  In plaats van de vertegenwoordigers van vervolgde christelijke gemeenschappen een openbaar podium te geven, kritische maners zoals de Koptische bisschop Damian waren helemaal niet uitgenodigd, mochten politici zoals de communistische Sara Wagenknecht proberen de kerk als bondgenoot te krijgen in de antikapitalistische strijd.

    Waar bleef de solidariteit met de vervolgde geloofsbroeders? Als enige politicus waarschuwde Volker Kauder ervoor, dat de “Arabische Lente een Arabische Winter” zou kunnen worden. Minister van Binnenlandse Zaken Friedrich echter wuifde dit weg: “Het christelijke waardefundament zou nog steeds wereldwijd gevraagd zijn. De waarden van het Avondland vieren nog steeds hoogtij.”

    Je vraagt je onwillekeurig af wat er aantrekkelijk moet zijn aan een onverschillig en laf Westen. In ieder geval niet zijn ontbrekende wil om zijn eigen waarden te verdedigen 

    ***

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : u hebt hierboven gelezen :

    De situatie van de christenen wordt gekenmerkt door pesterijen in het dagelijks leven, bureaucratische hindernissen en benadeling

    U moogt drie keer raden : gaat dit nu ja of neen over ons eigen land? Bij Villa Politica daarjuist gehoord hoe Pascal Smet, als tegenargument voor de ‘Islamfobie’ van Filip De Winter, de vraag stelde of misschien alle katholieken pedofielen waren….

    Ach ja! Vuil en van de pot gerukt, van die Pascal Smet, terwijl die nog volop bezig was!  

    Ach klein klein kleuterke : wat zal uw brave Muzelman doen, als hij moet kiezen in het conflict tussen zijn fanatieke en roofzuchtige mede-Muzels en de (nog flink te beroven) Westerse democratiën? Wij die het beleefd hebben, hebben gezien, hoe weinig brave fidele Duitsers er nog waren bij de zegetocht van de Duitse legers in gans Europa in 1940…. Zelfs de anti-Hilerianen stonden de paradetroepen toe te juichen…

    Nog nooit in de geschiedenis van de Islam heeft deze in vrede kunnen leven met de buren. Dat is de wissel die Europa getrokken heeft op de Islam. Alleen de vervaldag is open gebleven. Inch’Allah, klinkt het : er wordt alleen op Allah gewacht….

    PS Wat denkt U van mijnenvelden tussen Griekenland en Turkije, om clandestiene immigratie tegen te gaan? Mensonterend, zegt U? Wilt U dat dan ook eens zeggen tegen de USA, over de grensbewaking met Mexico?

    Mijn wel zeer persoonlijke mening? Doen, met vrij-zones die wel veilig zijn the way out! Aan de laatste grenscontrole mag zelfs een knapzak worden toegestopt, met wat lekkers en een beperkt aantal Turkse banknoten. Om onze mede-menselikheid te tonen.

    *** 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!