MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.810 INTERNATIONAAL SOCIALIMSE ONDER DE HALVE MAAN

    A.D. woensdag 23 mei 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    810 INTERNATIONAAL SOCIALIMSE ONDER DE HALVE MAAN

     

    Nieuwe toekomst : iedereen inbegrepen

     

    Iedere sociaaldemocraat, iedere volksdemocraat, iedere Islammer : op ten strijde voor elk die 72 dagverse maagden….

    ----------------

     

    Op deze blog is een ‘Volksdemocraat’ van nu voort een aanhanger van de geleide en strak in de pas gehouden ‘democratie’, die tot heden bekend stond als de ‘Christendemocratie’. De CVP dus. Maar aangezien die C of die K overal moet verdwijnen om de nieuwkomers niet te beledigen en er daarenboven zoveel mogelijk gestreefd wordt naar gelijkvormigheid, zullen de staatsdragende partijen gewoon de ‘democraten’ genoemd worden.

    U hoeft niet te rerekenen op enige andere partij, de ‘Republikeinen’ bijvoorbeeld, want de voortrekkers van die richting zitten opgesloten.

    Zodra de gelegenheid zich voordoet, worden ze afgevoerd en wordt, om de ‘democratie’ te redden, het ‘cordon sanitaire’ opgeheven..Zodat alle neuzen richtingMekka wijzen.

     

     

     

    Kroniekje over :

    De koran versus “Mein Kampf”

    Posted on 22 mei 2012 by E.J. Bron

    Een recente draad op PI vergeleek Herr Hitler’s manifest van meer dan 80 jaar geleden, ”Mein Kampf”, met het “heilige der heiligen” voor moslims, de koran. Reageerders hebben gewezen op de opmerkelijke overeenkomsten tussen de twee en inderdaad, de overeenkomsten zijn meer dan oppervlakkig en de moeite waard om meer in detail te onderzoeken. Een nadere blik op de feiten laat zien dat de islam (niet “islamisme”) en het nazisme twee verwante ideologieën zijn met vele, vele overeenkomsten.

     

    Laten we beginnen met de titels. De titel van Herr Hitler’s boekgedeelte betekent “Mijn Strijd”. Men zou het zelfs de titel “Mijn Jihad” kunnen geven en deze islamitische term zou precies dezelfde betekenis hebben. “Mein Kampf” in een nazi-ideologische context en “Jihad” in de islamitische zijn vrijwel identiek. Dat  op zichzelf is een omslachtige manier om te verklaren waarom “Mein Kampf” in de huidige tijd nog steeds in de gehele islamitische wereld zo’n bestseller is, ook in de zogenaamde “gematigde” landen als Turkije.

    Maar de overeenkomsten tussen de koran en “Mein Kampf” houden daar niet op. Verre van dat. Collega-blogger en bondgenoot “Freedom Fighter” komt als Joshua Pundit op zijn/haar blog met een uitzonderlijk, verhelderende lijst hoezeer de islam en het nazisme werkelijk op elkaar lijken:

    “Mein Kampf” – Verklaart dat de Duitsers het superieure ras van de mensheid zijn en dat Duitsland voorbestemd is om de wereld te regeren en alle andere rassen en naties te domineren.

    De koran - Verklaart dat de islam en de moslims de meerderen in de mensheid zijn en dat de islam de goddelijke opdracht heeft om de wereld te regeren en alle andere rassen, geloofsovertuigingen en naties te domineren.

    “Mein Kampf” – Zegt dat de Duitse staat de controle moet hebben over elk aspect van het leven. Zegt dat alle mensen zich dienen te onderwerpen aan de staat.

    De koran – Zegt dat de islam en de sharia elk aspect van het leven dienen te controleren. Zegt dat alle mensen zich moeten onderwerpen aan de islam.

    “Mein Kampf” – Zegt dat Duitsers de plicht hebben hun door God gegeven plaats in de wereld op te eisen en dat met alle mogelijke middelen. Plaatst loyaliteit aan het ‘Volk’ (het ras) boven alle andere ethische overwegingen.

    De koran – Zegt dat moslims de plicht hebben om Jihad te voeren en dominantie van de islam over de gehele wereld te bevorderen (Dar al Islam en Dar al Harb) en dat met alle mogelijke middelen. Plaatst loyaliteit aan medemoslims (Oemma) en de islam boven alle andere ethische overwegingen.

    “Mein Kampf” – Machtigt mannen superieur te zijn over vrouwen en dat de rol van vrouwen beperkt zou moeten zijn tot voortplanting, keuken en het huis.

    De koran – Machtigt mannen superieur te zijn aan vrouwen en dat de rol van vrouwen moet worden beperkt tot voortplanting, de keuken en het huis. (Toegegeven, de koran gaat bij dit onderwerp heel wat verder dan “Mein Kampf”)

    “Mein Kampf” – Zegt dat homoseksuelen “verraders van het ras” zijn en ter dood moeten worden veroordeeld. (Velen werden daadwerkelijk in concentratiekampen vermoord)

     

    De koran – Zegt dat homoseksuelen voor Allah onheilig zijn en ter dood moeten worden veroordeeld.

    “Mein Kampf” – Formuleert een gedetailleerd model voor de verovering van de wereld, met inbegrip van regels over de manier waarop overwonnen volken moeten worden onderdrukt en gedomineerd door het Duitse ras. Het zegt dat de rijkdom, de (natuurlijke) bronnen en eigendommen van onderworpen volken aan Duitsers rechtens toekomen en het recht op leven van overwonnen volken afhankelijk is van de Duitsers. Het verklaart dat niet-Duitsers geen wettelijke rechten en burgerrechten hebben.

     

    De koran – Formuleert een gedetailleerd model voor de verovering van de wereld, met inbegrip van regels over de manier waarop overwonnen volken onderdrukt en gedomineerd moeten worden door moslims. Verklaart dat de rijkdom, de (natuurlijke) bronnen en de eigendommen van overwonnen volken aan moslims rechtens toebehoren en het recht op leven van onderworpen volken afhankelijk is van de moslims. Hij verklaart dat niet-moslims geen wettelijke rechten en geen burgerrechten hebben. (In werkelijkheid is veel hiervan geworteld in de Hadith en de soenna, maar zijn beiden in wezen afgeleid van de koran, samen met alle andere aspecten van de sharia.)

    “Mein Kampf” – Verdeelt de wereld in “Duits” en vijandelijk gebied. Het verklaart dat het gebied waarin Duitsers leven of dat ooit door Duitsers rechtens werd geregeerd, aan Duitsland toebehoort en Duitsland er recht op heeft het terug te krijgen, op welke wijze dan ook.

     

    De koran – Verdeelt de wereld in Dar al Islam (landen die door moslims worden geregeerd) en de Dar al Harb (vijandelijk grondgebied). Hij verklaart dat gebieden waar moslims leven of ooit rechtens geregeerd hebben, toebehoren aan de Dal al Islam en dat moslims het recht hebben, met alle mogelijke middelen, deze terug te krijgen.

     

    “Mein Kampf” – Verwijt de Joden de maatschappelijke problemen en zegt dat ze moeten worden uitgeroeid.

    De koran – Verwijt de Joden maatschappelijke problemen en zegt dat ze moeten worden uitgeroeid. (Op de Dag des Oordeels, de rotsen en de bomen zullen uitroepen: “O moslim!” Daar is een Jood achter mij, kom en dood hem!”)

    De islam en het nazisme. Mohammed en Hitler. Zo duidelijk als wat. Ze zijn uit hetzelfde hout gesneden.

    ***

    Rudor zegt:

    23 mei 2012 om 07:12

    AH was socialist en socialisten hebben zo hun streken. Deze week nog de Duitse sociaaldemocraat (alweer Duits en socialist) PEER STEINBRUCK die in een debat met Sarazin een variant op het Nederlandse ‘nood breekt wet’ bezigde, namelijk dat nood democratie breekt. Dan weet je wat te wachten staat als hij Merkel opvolgt. Het beetje democratie dat er nog is wordt binnenkort opgeheven in heel de EUSSR en dan zullen de door Gerald Celente voorspelde burgeroorlogachtige toestanden wel snel volgen. Dan zal het hopelijk gedaan zijn met die hele politieke elite. Dan kunnen we weer van voren af aan beginnen en als we goed opletten het ontstaan van politieke elites voor eens en voor altijd voorkomen. Voorlopig echter, blijven hele volksstammen massaal links stemmen, een soort Lemmingen-gedrag zeg maar.

    Wat de twee haatboeken betreft zou je kunnen denken dat, gezien de overeenkomsten, AH de voorganger van zijn eigen haatboek gewoon als leidraad heeft gebruikt. Een geval van plagiaat zeg maar. Zou zomaar kunnen. Zijn schilderwerk was ook niet je dat.

    ***

     

    http://bit.ly/yXlQTE

     

     

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : Geert Wilders wil als beschaafde omgangstaal, het Heilig Boek der Haatbaarden verbieden. Marine Le Pen en Filip DeWinter raden het aan, om op die manier met eigen ogen, het Kwaad te ontdekken.

    Als persoonlik steentje bij deze discussie, zou ik de verplichte lectuur van beide boeken zoals hierboven uitvoerig beschreven, reeds van op de Lagere School verplicht stellen, mits degelijke begeleiding om de meest heikele punten te ‘duiden’ met zeer actuele voorbeelden uit de Prachtlanden. Meteen zou op de TV over heel Europa in alle talen, een soort vervolg-cursus moeten komen, zo levendig mogelijk opgefleurd met ‘verslagen ter plaatse’ (Vrankx?), om op die manier de leerstof aanschouwelijk te maken.  Bij iedere les en bij iedere aflevering, zou er inderdaad een haatbaard in beeld moeten komen liefst in close up, om te genieten van “s mans lichaamstaal. Cartoons overbodig! De werkelijkheid overtreft de fictie!

    De Nieuwe Soap. Na de verkrachting, op een sublieme wijze in beeld gebracht, de steniging van het slachtoffer wegens bewezen overspel, tot de dood er op volgt….. Stof voor een levensechte soap-serie om ‘Thuis’ of ‘Familie’ op te volgen : met prijsvraag : wie van de medespelers werpt de eerste steen? Wie is de verkrachter, van waar komt hij, waar gaat hij naartoe? We halen Pail Jambers weer van stalin een onafzienbare vervolgserie ’20 jaar later’ als de verkrachter een ‘sociaaldemocratisch’ kopstuk van de PS blijkt te zijn geweest, die daarenboven als notoir homofiel bekend stond.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!