MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.782 DE BELGICISERING VAN EUROPA ZET DOOR

    A.D. maandag 14 mei 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    782 DE BELGICISERING VAN EUROPA ZET DOOR

     

    Ecce nen Homo.

     

    Met langzame haast heel de goegemeente vernozelen…

    --------------------------

     

    De nieuwe Rode Vloedgolf over Europa komt in beweging! Helemaal in de lijn van de (hoog gespannen) verwachtingen : dank zij de zuurstof  onder de vorm van stemmen, ingebracht door de Islammers en ander gespuis, hebben de Rode Vaandeldragers blijkbaar hun elfendertigste adem teruggevonden. En avant la musique : di Jeanetto heeft, wil men ons doen geloven, al Vlaanderen veroverd, de Belgique stak reeds in zijn warme broekzak, en nu begint het charme-offensief in de omringende landen : iedereen moet zijn vriendschap aanvaarden, of er wordt op Uw muile geklopt. Later zal ons geleerd worden, neen niet hoe ‘Arbeit frei macht’…..of hoe het voelt in de Siberische strafkampen : de Islammers hebben zo hun eigen gewoonten : zich onderwerpen of wakker worden iedere morgen tussen de bommen. Als voorbeeld nemen we de Arabische Leefwereld….

     

     

     

    "Europeanen moeten geen raad geven aan Griekenland"

    De Europeanen moeten in volle economische en politieke crisis proberen te vermijden om raad te geven aan Griekenland. Dat zegt premier Elio Di Rupo (PS) in de Duitse krant Süddeutsche Zeitung van maandag. Het interview maakt deel uit van een klein mediaoffensief. Ook in het Franse Le Monde, het Nederlandse NRC Handelsblad, het Spaanse El Pais en het Italiaanse La Repubblica verschijnen maandag interviews met de premier.
    "Griekenland is een onafhankelijk land. De partijen moeten zelf een regering vormen. Wij Europeanen moeten ons onthouden van alle raadgevingen", aldus de premier. "We geloofden dat Griekenland op de goede weg was met de Europese hulp en met een overgangsregering. Nu hebben de Griekse burgers dat alles met hun stem afgestraft. De situatie is ernstig voor de hele eurozone."
    Di Rupo verzekerde ook dat Europa de Griekse politici de tijd moet gunnen om een regering te vormen. "In Duitsland zijn het twee partijen die onderhandelen over de vorming van een regering. In België hebben we zes partijen. En in Griekenland zijn er minimum drie partijen, dat heeft tijd nodig. We moeten hen die tijd gunnen."
    De voorman van Radicaal Links, Alexis Tsipras, wees zondag de vorming van een brede coalitie in Griekenland af. Conservatieven, socialisten en Democratisch Links beschikken samen over 168 van het 300 zetels tellende parlement en kunnen ook zonder zijn partij proleemloos regeren, zei Tsipras. Eerder was een eerste crisisvergadering van de grootste partijen onder leiding van president Karolos Papoulias na anderhalf uur zonder concreet resultaat ten einde gelopen

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de PS heeft, dank zij het Vlaams onderhoudsgeld, de openingsdans gedraaid in het Belziekske. In Vrankrijk zorgt Hollande (op krediet) voor het orkest, en Noordrijn-Westfalen speelt ten dans : zelfs al is het niet waar, het zal ons ingelepeld worden tot het onze neusgaten uitkomt : het socialisme is springlevend en als de Vesting Europa ooit zal gered worden, is het dank zij het (Inter)Nationaal Socialisme. Met een ononderbroken ketting van moskeeten als Atlantik Wall…..de minaretten als kanonnen uit de geschutskoepels, niet naar Engeland, maar naar de hemel gericht….

    Dat  di Jeanetto met amper 37% van de 3,5 mio Franscouillonse stemmen regeert, Fançois Hollande in V rfankrijk amper met 51%, en dat het in Duitsland straks hard tegen onzacht zal gaan in de Parlementsverkiezingen voor de Bondsdag, wordt stoemelings verzwegen. Het zijn dus de meelopers die het hem doen, bevreesd als zij zijn voor hun vetbetaalde postjes : de Vlaamse Tjeven, de Riberalen en de Sossen, met drie nog niet half zo sterk als de Vlaams Nationalisten die weggehouden worden van de Macht. Had BDW dinges aan zijn lijf gehad, dan was hij nu Eerste Minister. In Vrankrijk staat Marine Le Pen klaar om straks de Linxe President het leven onmogelijk te maken, tenzij hij bereid is uit haar hand te eten. (!) en na Griekenland, krijgen wij binnenkort toch de (D)Euro en de (Z)Euro….

    Stilaan wordt de polarisatie duidelijker : Europees kaviaatsocialisme, Europees graaisocialisme en Europees Islamsocialisme, kortom de EUSSR, versus gezond traditionalisme, met Geert Wilders, Marine Le Pen en het Vlaams Belang daartussen : straks elk aan een kant van de scheidingslijn tussen leven en dood?

    Wat de verschrikkelijke Rus (Stalin) en dien vuilen Duits (Hilter) niet lukte, nu ten derden male geprobeerd door de Europese Lynxen : de heerschappij over Europa….. Het grote verschil is dat de vijand deze keer binnen in onze huizen zit, op straat in massa’s bijeenkomt om te ‘bidden’, terwijl in Donker Afrika een leger Zwart-Rode bidsprinkhanen klaar staat om Europa binnen te zwermen…

    Maar dom en arm houden is de Baron en de Pastoor vroeger ook niet gelukt. Het volk is een heel klein beetje wijzer geworden, en bovenal : wij kunnen communiceren via Internet. Dat is een totaal nieuw gegeven in het komend conflict, waarvan niemand de formidabele kracht kan inschatten. Als de intelligentsia in de Arabische wereld vrij met ons zou kunnen communiceren, hoe lang denkt U nog dat het duurt voor zij in ijltempo hun eigen Verlichting zouden ontdekken?

    Dat er bij hoogdringendheid iets (maar wat?) moet gebeuren, lezen we vandaag bij http://ejbron.wordpress.com/: de Noorse Overheid heeft niet alleen veel eelt op hun ellebogen, de eelt schijnt overal op hun lichaam te zitten, en zelfs binnen op het zaagsel in hun schedel : zij behandelen hun eigen volk als willoze  domkoppen, die niet eens weten wat goed is.

    Noorwegen is/was inderdaad het land waar de wilde immigratie al jaren geleden de pan uitswingt. Dat er niettegenstaande dat, toch een relatief hoge levensstandaard is, heeft de brave Noor te danken aan de gas- en petroleumwinning in de Noordzee. Echt op z’n Stevaerts : zo lang er geld is, moet het socialisme gezellig zijn. Et après nous, le déluge!

    Curieus toch hoe die blanke Noorse kinderen (ja de soort die Breivik afknalde) niet willen weten van die ‘anderen’ waarbij ze niet meer in één klas willen zitten. Valt over na te denken!

    ----------------------

    Oslo: School deelde klassen naar herkomst in en zorgde voor verontwaardiging
    Een Noorse school heeft in het begin van het afgelopen schooljaar een uiterst controverse beslissing genomen om het toenemende wegblijven van zijn leerlingen tegen te gaan: Omdat steeds meer etnische Noren de school verlieten, die zich in hun klas in de minderheid voelden, werden in het 9e leerjaar (3e leerjaar voortgezet onderwijs) alle leerlingen met een migratieachtergrond in een gezamenlijke klas geplaatst. Dit loste het probleem van ontevredenheid korte tijd op, veroorzaakte echter een ware lawine aan externe verontwaardiging en kritiek.
    De directrice, Hanna Norum Eliasen, beschouwde het project in het begin als een succes – het zou haar doel geweest zijn om de multiculturaliteit van de school te bewaren. “We wilden, dat beide groepen verder komen”, zei ze in een interview met ditt.Oslo.no, “we dachten dat dit een goede oplossing was”. Achteraf bleek de beslissing echter een “ongelukkige” te zijn: “We buigen voor de druk. In het vervolg moeten we bij de samenstelling van de klassen nog voorzichtiger zijn en de wet in acht nemen.”
    Want zoals te verwachten was, heeft de ongebruikelijke behandeling van de immigranten een storm van verontwaardiging veroorzaakt. Torger Ødegaard, de commissaris van onderwijs van Oslo, hoorde voor de radio van de verdeling van de klassen – en richtte zich onmiddellijk tot het Ministerie van Onderwijs. Op de scholen van Oslo is zulke uitval niet gewenst, aldus Ødegaard tegenover ditt.Oslo.no. Het ministerie dwong de school toen om de klassenverdeling te “corrigeren”.
    Ook de Minister van Onderwijs Kristin Halvorsen sluit zich bij deze mening aan: Veel van deze leerlingen zouden in Noorwegen geboren en daarom Noren zijn, zei ze in een gesprek met de krant Dagbladet.: “Men kan niet over etnische herkomst spreken. Dat zijn jonge mensen, die zich feitelijk op geen enkele wijze van hun collega´s onderscheiden
    ---------------------
    Och, wat heb ik gezegd?! Stilaan wordt normaal doen onmogelijk. Desnoods met de karwats er op af : Sovjet-stijl waarbij er al eens bij ‘een gek’ de stoppen doorslaan. Een gek die zo gek is, dat hij niet de kleine garnaal aanpakt tegen wie hij zijn onrecht wil wreken, maar tegen zijn eigen kaviaar-landgenoten die er de beschermheren van zijn.
    Maar ja! Volgens de Rode Heilsleer mogen alleen zij geweld gebruiken die tegen geweld gekant zijn. Denk aan Sarkozy en Crembo in Libië….Er is dus zekerlijk geen plaats voor Kruisvaarders of Tempelridders, deze keer!

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    03-04-2013
    Coach Factory Outlet
    Coach Leather Wear was established in Coach Factory Outlet 1941 as a family business in Manhattan. Coach Outlet Store It is one of the premier purveyors of leather products in coach outlet store the world coach online of handcrafted leather goods. When it comes to high- quality, durable and stylish leather handbags, Coach is the Coach Factory that many people turn to. Today, there are growing numbers of people Authentic Coach Bags who opt to shop at Coach Outlet Stores, not only in the United States, but to other corners of the world, as well. Coach has a reputation of manufacturing bag products that are very timeless-given the exquisite designs, very durable materials and a name that anyone trusts. Thus, it is not surprising Coach Factory Online to see shoppers flocking to different Coach Outlet Stores wherever they are located. But the image http://www.coachfactoryyoutlettonlinestore.com of how people see Coach nowadays is just the result of the long years of providing innovative http://www.cheapllouisvuittonhandbagsoutlet.com inputs in the manufacturing of bags and in responding to the needs of I wish there may not be a little sulkiness of temper--her poor mother had a good deal; but we must make allowances for such a child--and Louis Vuitton Handbags Outlet I do not know that her being sorry to leave her home is really against her, for, with all its faults, it _was_ her home, and she cannot as yet understand how much she has changed for the Louis Vuitton Handbags |Louis Vuitton,Cheap Louis Vuitton Outlet better; but then there is moderation in all things. Coach Factory

    03-04-2013, 09:33 geschreven door Coach Factory Outlet


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!