MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.756 HIRSI ALI EN DE MUZELARIJ

    A.D. donderdag 26 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    756 HIRSI ALI EN DE MUZELARIJ

     

    Plaatsje voor de Groten der Aarde

     

    Wel voor Mario Monti, niet voor Hirsi Ali en al zeker niet voor…mij

    -----------------------

     

     

    Ten gerieve van het Spionnencentrum : Vooraf gaandelijke opmerking voor het dossier ten laste voor mijn ontlasting.

    Mijn vocabularium over de Muzelarij, ook wel Islammerij of Mos- slimmerij genoemd is humanistischer, en nog geen klein  beetje, dan de koosnaampjes die zij ons geven. Als daar zijn : apen, honden, varkens, ongelovigen, waarbij meestal, als klankversterkende echo, nog het voornaamwoord ‘Christen’ aan toegevoegd wordt. ‘Gematigde Moslims’ zijn een uitdrukking van jullie, die zoveel wilt zeggen als ‘een klein beetje zwangere vrouw.

    Maar laten wij het gezellig houden : daar wij tot geen enkel van deze drie diersoorten behoren, kunnen wij alleen maar antwoorden :’Alles wat ge van ons zegt, zijt ge zelf’….

    Zal ikm aar niet doen, want zo’n woorden, dat is…haatzaaierij.

     

    Kroniekje over : Hieri Ali, de Zwarte Parel, die oude bekende, die uit lijfsbehoud, uit Nederland is weggegaan. Theo Van Gogh bekocht het met zijn leven (eigen schuld, dikke bult!), maar Holland had geen belastingsgeld meer over om haar een body guard te garanderen…. Wat ’n verschil met Mario Monti in Italië! Gisteren bijvoorbeeld waren en ineens 20 man in en rond het restaurant, waar we toevallig ook waren, met een hele zwerm stoere in leer geklede motards buiten. Het was hier ‘Festa dela Republica’, voor ons niet gelaten!, en rond het middaguur waren we in Rome om een vriend af te halen van het vliegveld. Op zijn vraag en voor zijn rekening hadden we gereserveerd in CastelGanolfo, in een etablissement dat eigenlijk lichtjes boven ons budget ging… Het was lekker weer, en wij hadden een plaatsje buiten, op het terras, op de ‘corniche’, met diep beneden ons het kratermeer van Albano. De parking was overbezet, en wij hadden dan maar een plaatsje gevonden voor een met zware kettingen afgezette oprit van een park, zo dachten we. Noppes, kwam de receptioniste ons zeggen : dat was de privaat ingang van het Pauselijk buitenverblijf. Maar OK, dank zij onze handicap (!) mochten we blijven staan, want le Padre Sancto was er toch niet. Even slikken!

    Het was er heerlijk! De bediening was idem : heerlijk – maar, naar onze smaak, ietwat in overtal. Al dat stijf-deftig volk, inclusief de vriendelijke patron die meehielp bedienen : was dat nu echt nodig? Een vlotte spaghetti als voorgerecht, en een stukje baars als hoofdgerecht : was daarvoor al dat volk nodig? Maar kom : we betaalden niet meer dan elders. Integendeel, nergens nog hadden we de Nobile de Montepulciano zo prijzig gezien! Van de ‘Brunello’ op de wijnkaart bleven we af, want die stond al rap boven de 200 Euro geprijsd. Oei, dachten we, het was hier een oord waar ‘Brunello’ gedronken werd, en nochtans zag het langs buiten heel gewoontjes uit, een  tot restaurant verbouwd ‘palazzo’, lijk men hier die duizenden patriciërshuizen vindt die nu dienst doen als meergezinswoning….

    Maar toen we achteraf door de eetzaal naar de uitgang moesten, liepen we door een dubbele haag van body guards, allemaal met ’n oortje, en venten lijk kleerkasten, die druk liepen nerveus te doen. Buiten : al die motards in volle krijgsuitrusting… Die stonden daarin groepjes, als echte venten doen, hangend en zittend in ’t rond, te leuteren en onder elkaar te zwanzen. Onze auto was blijkbaar de enige op de parking geworden, buiten de karavaan van gepantserde Lancia’s en Volkswagens, en stond ingesloten door die prachtige…Vespa’s, zoals ik in m’n beste Italiaans wist te lachen, imiterend brmmm brrmmm doen en wegwezen…Ja maar, die gasten van die zware moto’s konden ook lachen. Op hun manier. Vreemde nummerplaat? Alarm? Was mijn gaanstok geen verbouwde riotgun? Oh! ’n Italiaans paspoort. O Mevrouw sprak Italiaans, geen Inglesse? “Patente, per favore” (Rijbewijs). Wat wij daar kwamen doen? Jongens toch! Waarvoor komen mensen in heel de wereld in een eethuis!

    Alles zeer joviaal, hoor. En ze moesten toegeven : wij waren hier eerder dan zij. Wij waren hen niet gevolgd, maar zij ons! Ach zo! Fiaminghi di Belgio! Ja, zij waren de escorte van de ‘Presidente del Conciglio’ die na de plechtigheden bij de Onbekende Soldaat incognito met de vrienden een patatje was komen stekken…..

    Enfin, Monti & C° waren al aan de koffie, hadden we gezien, en na vlug te hebben verteld over hun ex-landgenoot, de Primo Ministro di Belgio, Signote Di Rupo, voor wie zijn motards niet meer wilden rijden (bulderend gelach!) loodsten ze ons tussen de vele kijkers, uit de parking en terug in het verkeer. Voilà, dacht ik, de kans gemist om in de Geschiedenisboekjes te komen…. Met mijn wandelstok een dreigende schietbeweging maken, was genoeg geweest! Die paar buitenlandse camera”s hadden wel gezorgd voor de rest….

    Voor de aandachtige lezer : Voor wie landt in Ciampino (met Ryanair) : Castel Gandolfo ligt op 5 Km ten zuiden, op de Via Appia, in een sprookjesachtige omgeving. Aan de andere kant op dezelfde Via Appia, heb je de fameuze catcomben en wat verder kom je op de ‘Raccordo’, de Grote Ring, waar je kunt uitwaaieren naar Firenze, Napels, Genua, Venetië, enz. Heel simpel : je verlaat de parking van het vliegveld, en je draait links, dat is de Via Appia richting Albano en Castel Gandolfo. Draai je rechts, dan ga je richting Raccordo…

    Enne, curieus, Paus of geen Paus : de Italianen zijn er net zo gewoon en zo vriendelijk als overal elders. Zo lang men mar wegblijft uit de grootsteden….Trouwens, die stemmen meestal links en zijn mij heel wat minder sympathiek dan de plattelanders, die meestal conservatief stemmen.

    Maar om nu terug te komen op Hirsi Ali….

    Tja, zo was dat toen, en niet anders. Ze moest instaan voor haar eigen veiligheid…. Daarenboven, dat mens was van haar eerste leugentje niet gebarsten! Ze had, net als Freya van de Soschen,  gelogen over haar diploma! En, zoals U weet, was de regering van Balkenende toen niet gediend van leugens. Liegen, dat was/is een domein voorbehouden aan de Overheid…..

    Het mens is nog altijd opgejaagd wild. Want ziet U, de ‘Godsdeinst’ van de Wrede maakt oorlog tegen iedereen die deze Wrede niet genegen is…..

    ******************

    “Westerse progressieven laten het afweten”, zegt Hirsi Ali
    Westerse progressieven, verlamd door politieke correctheid, schuld en een geromantiseerde visie op de islam, laten atheïsten en christenen in de steek in de ‘Arabische Winter,” zegt mensenrechtenactiviste Ayaan Hirsi Ali. Niet onbekend met controversiële onderwerpen, vertelde Hirsi Ali aan een publiek van enkele duizenden op de ‘Global Atheist Convention’ in Melbourne, dat het christenen en atheïsten zijn die voorop lopen in het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting en mensenrechten. “Hoe komt het dat seculiere progressieven hierin falen? Zijn ze zo onzeker over hun eigen moraal waarin ze leven en waarmee ze hun kinderen opvoeden?”
    Ze zei, dat de verkiezingen, na de omverwerping van dictators, islamitische regeringen heeft opgeleverd in Tunesië, Egypte en Marokko en islamisten die aan macht winnen in Libië en Jemen. ”Het lot van christenen zal zeer ernstig zijn. Ze worden gedood, hun kerken worden vernietigd, hun vrouwen worden verkracht. Dit is ook het lot van islamitische sekten.”
    Ze beschuldigde politieke correctheid, blank schuldgevoel over het vroegere kolonialisme, dat in wezen een vorm van racisme is, omdat het niet-blanken niet aan dezelfde normen onderwerpt, en een visie op de islam als het romantisch primitieve. (de “edele wilde”).
     
    Mevrouw Hirsi Ali, die al een decennium lang overal vergezeld wordt door bodyguards, suggereerde provocerend dat het niet te verwachten valt en teveel gevraagd is om van moslims te verlangen atheïst te worden, dus zouden ze zich moeten bekeren tot het christendom, “als een tussenstop op weg naar de Verlichting.”
    Buiten het Melbourne Convention Centre schreeuwden twee dozijn moslims van de Dandenong Moskee “brand in de hel” en zwaaiden met opruiende plakkaten. “We willen gewoon een gesprek hebben en ze vertellen dat het onlogisch is om te zeggen dat er geen God is,” zei een van de demonstranten, genaamd Shafeeq. Bewakers deden de deuren op slot, maar veel atheïsten gebruikten een nabijgelegen alternatief om een furieus debat aan te gaan met de moslims.
    Sam Harris, een van de “vier ruiters van de anti-apocalyps”, zei dat zijn stichting had geholpen om de beveiliging van Hirsi Ali te financieren, nadat de Nederlandse overheid de betalingen had gestopt. “Ik ging naar de gematigde moslimgemeenschap om hulp, maar de afwijzing was giftige verachting. Het echte probleem is dat religieuze gematigden de ruimte leveren waarin religieus extremisme floreert”, zei hij.
    vederso (voor http://ejbron.wordpress.com/)

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : de nagel op de kop vanwege Hiri Alin en niets aan toe te voegen.

    Hoe zou Fluppe Moureaux zich hierbij voelen? Haar uitschelden voor raciste, is moeilijk : het mens is zo zwart als Pietje Pek. In ’t West-Vlaams zouden wij dat zo zwart als Moorkens Gat noemen…. Al kan dat heden ten dage aanleiding zijn om hetzelfde te ondergaan als ons Polleke uit den Dries; klacht wegens ongewenste exploratie van de vrouwelijke calamiteiten. Zelfs Trage Jos schijnt in zijnen tijd zo’n rappe te zijn geweest! Even flapperen met de oren, en lijk Gezelle’s Cassel-koeien, de trompe steekt, en ze lagen aan z’n voeten!

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!