MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 753 DE BORMSHERDENKING 2012

    A.D. dinsdag 24 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     753 DE BORMSHERDENKING 2012

     

     

     

     

    Om het monument Dr. Borms te huldigen, kunnen alleen in graniet gekapte woorden gebruikt worden, zoals Frans Crols het deed.

    In de Geschiedenis van een volk, worden er merktekens in hardsteen  geplaatst. Hieronder vindt U er een. Die is het waard om minstens één keer in de week te worden herlezen. Zodat ‘Volgend jaar in Jeruzalem’ meer wordt dan alleen een geleende vage toespeling.

     

     

    Kroniekje over : de Borms-herdenking 2012 die, vanzelfsprekend, in de regime-verslaafde media weer helemaal onopgemerkt is voorbij gegaan. Nog altijd is het daar niet doorgedrongen, dat naarmate men iemand de keel toeknijpt, dat diens verweer heftiger wordt. Echte democratie is woord en wederwoord, maar dat wederwoord in ons apenland  is verboden. Dat wederwoord krijgt het etiket ‘racisme’ en ’extreem-rechtse Islamfobie’ en wordt dus weggehoond. Natuurlijk dat het Establishment zwijgt : in die naam Borms ligt ook geheel de staats-misdadigheid van dit land met twee snelheden besloten, en daar kan men toch niet fier over zijn. Dus doodzwijgen, en hoogmoedig de andere kant opkijken. ‘Die Gedanken sind Frei’, was toen ook al de leuze, als het maar de hunne waS/is! Dr. Borms was de vermetele die de onvergefelijke fout maakte van een ‘délict d’opion’ te bedrijven, door uit te komen voor zijn eigen overtuiging. Zoals de chansonier het zegt : ‘Il a dit la vérité, il doit être exécut钅

    Laten we vooral niet vergeten, dat dezelfde dreiging tot opsluiting nog altijd in de lucht hangt. Men heeft zelfs een naam uitgevonden voor het systeem : ‘cordon sanitaire’, en er zijn de beulen aangesteld : het CGKR van Verhofstadt. Typisch Nationaal Socialistisch : uw vijanden diaboliseren. Die andere uitgesloten en vervolgde mensensoort was ooit verplicht een gele Jodenster te dragen. Straks zal het bij de Internationaal Socialisten niet anders zijn voor al wie niet denkt als zij.  Voor zover ondertussen de Muzelmannerij onze Vlaamse mensen niet de kop eraf heeft geslagen.

    Deze redevoering laat een wrange nasmaak na : zijn wij als volk dan enig ter wereld om alleen als eeuwige onderworpenen door het even te gaan? Waarom loochent men toch de feiten, nl dat wij stamverwant zijn met de overige fiere volken der Lage Landen die hun namen overal achterliet in 2 van de 5 werelddelen (Amerika en Australië) die ze veroverden of ontdekten. Wat wij alleen ontbreken, om helemaal naast het Godsvolk te mogen staan, is een tweede Klaagmuur van Jeruzalem.

    Ja! Netjes en precies 1.000 jaar gelden was het de Graaf van Vlaanderen die Jeruzalem ging bevrijden, aan het hoofd van de zegevierende Eerste Kruistocht. De eerste Tempeliers waren Vlamingen – maar, net als bij Multatuli wordt het in de Vlaamse Geschiedenis ook eentonig en vervelend : eenmaal de kooltjes uit het vuur, is daar het Franse imperialisme om te lopen pronken.

    Fans Crols is, al-bij-al, nog vriendelijk geweest voor dit systeem. ‘Volgend jaar in Jeruzalem’ zou de enige strijdleuze moeten zijn voor alle Vlamingen, onafgezien de vlag die ze volgen.

    ***************************

    Volgend jaar in Jeruzalem. Volgend jaar in Jeruzalem. Volgend jaar in Jeruzalem.

     

    Eeuwenlang is deze verwachting, deze hoop geuit door de Joden. In 1948 hebben zij HUN Jeruzalem, een onafhankelijke, internationaal erkende staat bekomen.

    Ook de Vlamingen hebben hun verwachting, hun hoop, hun “Volgend jaar in Jeruzalem”. Ons Jeruzalem is een onafhankelijke staat met dezelfde internationale erkenning, soevereniteit als Israël en de meer dan 100 onafhankelijke leden van de Verenigde Naties en de 27 onafhankelijke leden van de Europese Unie.

    August Borms trachtte in zijn tijd, op zijn manier, een zelfstandig Vlaanderen dichterbij te brengen.

    Hoe ver staan wij vandaag ?

    De verkiezingen van 13 juni 2010 waren historisch. De gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 en de algemene verkiezingen van 2014 zullen eveneens historisch zijn. Blijft echter ONS “volgend jaar in Jeruzalem”, ondanks een groeiend onbehagen van velen over België, nog generatieslang dode letter?

    Neen, niet noodzakelijk want ik geloof in Black Swans, in Zwarte Zwanen. De geschiedenis loopt niet rechtlijnig, zij zit vol kronkels en verrassingen.

    Voor de ontdekking van Australië dachten wij, de mensen van de Oude Wereld, Europa dus, dat ALLE zwanen wit zijn. Een absolute waarheid want alle feiten wezen daarop. Eén enkele observatie kan echter een eeuwenoude waarheid waar niemand aan twijfelt _ alle zwanen zijn wit _ ondersteboven halen. Zwarte zwanen, trouwens mottige en akelige beesten vliegen in Australië. Dat continent werd ontdekt door Hollandse zeevaarders in de zeventiende eeuw.

    Een Zwarte Zwaan heeft drie eigenschappen:

    1. Zij is een buitenbeentje en valt buiten het terrein van de gewone verwachtingen,

    2. Zij heeft een grote weerslag,

    3.Ondanks de onverwachte gebeurtenis zal uit menselijke gewoonte nadien getracht worden er een logische verklaring voor te vinden.

    Kijk in de geschiedenis?

    Hoeveel deskundigen, gewone mensen, politici begrepen in de jaren dertig van de vorige eeuw de opkomst van Adolf Hitler?

    Hoeveel deskundigen, gewone mensen, politici zagen de voortekenen van de terreuraanval op de World Trade Centertorens in New York op 11 september 2001?

    Als de schok en de ravage van 11 september 2001 op 10 september, op 10 september, zelfs maar in de verste verte had kunnen bedacht en verwacht worden dan zouden diezelfde 10 september gevechtsvliegtuigen opgestegen zijn om alles wat leek op vliegtuigkapers of moslimterroristen tijdig uit de lucht te halen.

    De bedenker van het politieke en maatschappelijke begrip ZWARTE ZWANEN is Nassim Nicholas Taleb, een Libanees die jarenlang “quant” was in Wall Street. Een “quant” van het woord “quantity=hoeveelheid” tracht voor beleggingsfondsen de opbrengsten van beleggingen, het vermijden van risico’s in te schatten. Ondanks alle wiskundige hocus pocus werd Black Monday van 19 oktober 1987 niet voorspeld. Op die dag stortten overal ter wereld de beurskoersen in. De Dow Jones verloor 20 procent, nog altijd de grootste waardedaling op één dag ooit. Een duidelijk aanwijsbare aanleiding was er niet en niemand had de klap aan zien komen.

    De onvoorspelbaarheid van wat hij jarenlang zag op de effectenbeurzen koppelde Nassim Nicholas Taleb aan zijn persoonlijke ervaringen in Libanon. De mozaïek in Libanon van volkeren en culturen _ een mengeling van christelijke variëteiten (Maronieten, Armeniërs, Grieks-syrische orthodoxen, plus het handvol Rooms-katholieken achtergebleven na de Kruisvaarten), plus de moslims (zowel Sjiieten als Soenni’s); de druzen en de joden, was hét voorbeeld in het Midden-Oosten, en voor multiculturele landen elders, van een vreedzame samenleving. Van coëxistentie. Libanon scheen een stabiel evenwicht te kennen, voortkomend uit de ingebakken historische neiging, zo werd gedacht, van de Libanezen naar verdraagzaamheid.
    Een paar kogels en mortiergranaten in de jeugd van Nassim Nicholas Taleb maakten een einde aan dertien eeuwen van vreedzaam samenleven. De Zwarte Zwaan kwam van nergens en niemand had haar voorzien. Zij veranderde Libanon op korte tijd van een hemel in een hel.

    Nassim Nicholas Taleb schreef jaren nadien een boek over zijn persoonlijke ervaringen met als titel “The Black Swan”. Dat werd een bestseller.

    NOG INTERNATIONALE ZWARTE ZWANEN ZIJN:

    Twee van de drie monotheïstische godsdiensten zijn Zwarte Zwanen. Jezus Christus en zijn nieuwe godsdienst werden nergens genoemd door de Romeinse kroniekschrijvers van de eerste eeuw van onze jaartelling. Zijn vermelding in “De Geschiedenis van de  Joodse Oorlog” van Flavius Josephus, een joodse politicus en historicus van de tweede helft van de eerste eeuw, is er naar alle waarschijnlijkheid later bij geschreven door een kopiist. Christus was totaal marginaal, bijkomstig.
    Over de concurrerende godsdienst van zeven eeuwen later, ontstaan in Mekka; had niemand kunnen voorzien dat enkele handvolle ruiters die religie in enkele tientallen jaren zouden hebben kunnen verspreiden van India tot Spanje.


    BINNENLANDSE ZWARTE ZWANEN. Alle mensen hier bij deze bijeenkomst hebben Zwarte Zwanen zien voorbijvliegen.

    =in 1960 werd Belgisch Congo op korte tijd onafhankelijk; in 1955 publiceerde Jef Van Bilsen als een van de weinige intellectuelen die zich bezig hield met de dekolonisering van Afrika, in De Gids op Maatschappelijk Gebied, het blad van het ACW, “Een dertigjarenplan voor de politieke ontvoogding van Belgisch Afrika”. Vijf jaar later was het zover; dat is een Zwarte Zwaan, zij werd door weinigen tot niemand verwacht.

    =in de jaren zestig was het katholicisme in Vlaanderen machtig, alomtegenwoordig, de kerken zaten vol, nieuwe gebedshuizen werden gebouwd, seminaries telden jaarlijks tientallen nieuwe inschrijvingen; op weinig tijd zat diezelfde kerk in een allerdiepste, levensbedreigende crisis; dat is een Zwarte Zwaan; zij werd door weinigen tot niemand verwacht.

    =op zondagavond 20 december 1988 bood Carlo de Benedetti zich met pralines aan bij gouverneur René Lamy van Generale Maatschappij/Société Générale. De raid op deze holding die tot een kwart van de Belgische ondernemingen rechtstreeks of onrechtstreeks controleerde was ingezet en werd verloren door de zelfingenomen, verwaten chefs van een kapotte, zichzelf overlevende leidersklasse. In de maanden voordien toeterde zij oorverdovend over haar plannen, haar toekomst, haar hovaardigheden. René Lamy en zijn coterie bestond uit blinden. Wat er gebeurde op enkele weken met Generale Maatschappij was een Zwarte Zwaan, zij werd door weinigen tot niemand verwacht.

    KWAALTJES

    Drie kwaaltjes tasten het verstand aan bij de interpretatie van dergelijke gebeurtenissen. Zij zijn de Drievuldigheid van de ondoorschijnendheid. De drie zijn:

    =ten eerste, de illusie van iets te begrijpen in een wereld die veel ingewikkelder is dan mensen zich realiseren,

    =ten tweede, de vervorming achteraf, wij kijken in de achteruitspiegel en geschiedenisboeken zijn ordelijker en logischer uitgeschreven dan in de werkelijkheid wel mag,

    =ten derde, de overwaardering van feitelijke informatie en de beroepsmisvorming van gezagsvolle en geleerde mensen, die trachten de rommel, de wazigheid van de feiten in categorieën te gieten om hun eigen onvermogen om te voorspellen en te begrijpen weg te poetsen. Alle mensen hebben een onbedwingbare en begrijpelijke neiging om precies, accuraat te zijn, zelfs als dat de werkelijkheid de nek omdraait. Wij overschatten wat wij menen te weten en onderschatten wat wij allemaal niet weten.

    WAT MET DE VLAAMSE ONAFHANKELIJKHEID?

    Ook de Vlaamse onafhankelijkheid of het confederaliseren van België is een Zwarte Zwaan. Het volk van Vlaanderen verliest zichtbaar het geduld, vindt het ondraaglijk om de kleine  leiders langer te tolereren.

    De onvoorspelbaarheid van deze Zwarte Zwaan in Vlaanderen, het moment van haar uitvliegen, maakt niet dat men de vlucht naar boven niet kan voorbereiden.

    Twee bedenkingen daarbij:

    =de Vlaamse onafhankelijkheid, die Zwarte Zwaan, moet opvliegen uit haar nest OOK door informatie, beeldvorming in het buitenland. IN HET BUITENLAND. Daar moet veel meer aan gedaan worden. En dat gebeurt bedroevend weinig tot niets, noch door de diplomaten van de deelstaat Vlaanderen, noch door de diplomaten van de federale staat België. Het uitgeven van dure reclameblaadjes op glanspapier in het Engels, met weinig meer dan toeristische artikelen over Vlaanderen, is weggegooid geld.

    =de Berlijnse Muur is gevallen, Oost- en West-Duitsland zijn herenigd; het feit dat een derde van de 17 miljoen DDR-burgers de overige twee derde bespioneerde om alle dissidenten tijdig Kalt te stellen, maakte post factum gezien niks uit. Vlaanderen heeft zijn zachte vorm van pro-Belgische Stasi; die werken bij de grote media, bij het Centrum voor Gelijkheid van Kansen, bij de vakbonden, bij alle politiek correct denkende kringen; een tiende van de Vlamingen houdt op deze wijze negen tiende van de Vlamingen in de gaten om te beletten dat zij met hun independentistische of confederalistische gedachtegoed en actie zouden scoren. Laat u daardoor niet intimideren. Na een Vlaamse onafhankelijkheid heulen zij trouwens met het nieuwe regime. Zoals de ex-Stasi’s vandaag in Duitsland.

    Een woord van waarschuwing ook. Bart De Wever en N-VA, Bruno Valkeniers en Vlaams Belang en hun huidige en toekomstige medestanders zullen de Vlamingen wegleiden uit Egypte naar het Beloofde Land dat Vlaanderen heet. Sta me toe te citeren uit de Bijbel, namelijk Exodus 14, vers 11 en 12:

    “Tegen Mozes zeiden ze: “Waren er in Egypte geen graven, dat u ons naar de woestijn hebt gebracht om te sterven? Hebben wij in Egypte al niet gewaarschuwd: bemoei u niet met ons, laat ons maar in dienst blijven van de Egyptenaren? Het is beter om hen te dienen dan te sterven in de woestijn. In Egypte zaten we bij de vleespotten en hadden wij volop te eten. U hebt ons alleen maar naar de woestijn gebracht om al deze mensen van honger te laten omkomen.”

    Dit zegt het heilige boek van het westen…. Ondanks is dus werelds loon.

    TOT SLOT

    Bij deze 66ste Bormsherdenking past het om te vernoemen dat de radicale voorman Borms die politieke beslissingen nam en voorstond die men met de kennis van vandaag anders kan inschatten dan in zijn tijd, met verbazing en waardering naar het Vlaanderen van vandaag zou kijken. Vlaanderen heeft inderdaad met vallen en opstaan een deel van zijn dekolonisering verwezenlijkt en de eindronde naar zelfbeschikking, verzelfstandiging is ingezet. U allen, hier aanwezig,  OUD EN JONG, zal de Zwarte Zwaan van het onafhankelijke Vlaanderen nog zien opstijgen.

    Volgend jaar in Jeruzalem.

    Frans Crols

     

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : 182 jaar uitzuig-kolonisatie binnen staatsgrenzen getrokken door de Grote Mogendheden, na het Europees débacle van Napoleon in 1812. Een fier maar verarmd volk, zonder de minste inspraak samen gegooid met een allegaartje Parijs-getrouwen in het Zuiden, die men toch zomaar niet kon cadeau doen aan Duitsland. Dat gedrocht was zelfs een win-win situatie, want die verlopen Duitse prins von Saxen-Coburg, de schoonbroer van de overwinnaar van Waterloo, de Russische Tsaar, was meteen van straat : hj zou het gepaste koninkje zijn van het nieuwe ineengeflanste landje met een valse naamdracht. Opgevist bij de Oude Romeinen, waarvan Julius César wist dat de Belgae de dappersten waren aller Galliërs. César had het nochtans alleen over de inwoners van de Lage Landen, en zeker niet over…de Franken, want die hadden hem niets belangrijks om vermelden in de weg gelegd bij zijn veroveringstocht… Nogmaals ; wie haalde de kooltjes uit het vuur, en wie ging lopen met de eer? De Latijnen zijn immers de betere Romanen….La Belgique sera Latine ou ne sera pas…..

    De hang naar het Franse ‘moederland’ is sedertdien een constante in de Belgische Geschiedenis : het werkzame rijke Vlaanderen als bruidschat : eindelijk zou Parijs heersen tot aan de Grote Rivieren en als op een springplank klaar staan om de erfvijand, Engeland, naar de keel te vliegen…. Die politiek heeft Vlaanderen reeds 2 vernietigende oorlogen gekost! ‘Neutraliteit’ was het schild waarachter gekonkelfoesd werd. Twee keer kwamen er Zwarte Zwanen overgevlogen….

    Vandaag ligt de weg open om eindelijk zelfstandig te worden. De reisroute is bekend. We wachten alleen op het startsein om zoals de Joden uit Egypte onze eigen weg te gaan. Ons probleem is alleen, dat zij die Leider willen spelen, het niet kunnen, en zij die het kunnen, dat niet mogen.

    Volgend jaar in Jeruzalem!

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!