MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.747 RA RA WAT IS HET HOE MEER MEN ER IN ROERT ?

    A.D. vrijdag 20 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    747 RA RA WAT IS HET HOE MEER MEN ER IN ROERT ?

     

    De titel is een vraag, dit hier….

     

    Is het antwoord : de Vlinder Regering Di Jeanetto.

    ------------------

     

    Satire, zegt Wikipedia is een kunstvorm die gaat via  parodie, ironie, sarcasme, pastiche en karikatuur, maar satire kan ook tegen Uw kop slaan vanwege de Overheid. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een typisch West Vlaamse uitdrukking die dat alles in een paar woorden samenvat : satire is iemand ander zijn kl¨ten stampen tot men de klokken hoort luiden tot in Rome.

    Het is echter niet bekend wat er gebeurt als men de behandeling toepast op koningen en op ongelovige logebroeders met losse handjes.

     

     

    Kroniekje over : een welbepaald torenhoog probleem in den Belziek dat men niet zomaar achteloos van tafel en onder de mat kan blijven vegen….Daar hoopt het zich inderdaad op tot het tapijt opbolt en de tafel dreigt omver te doen kantelen. Om te voorkomen dat de Belse tafel binnenkort kantelt en zijn Eerste Minister met schâ en schand’ moet afschrijven (of zou moeten tolereren dat die met de enkelband om voor het Parlement verschijnt), dient er dringend in het kader van het Vlinder-akkoord, een Wet gestemd te worden over kinderlokkerij. Intieme lichamelijke contacten tussen Hoog-Geplaatsten en opgroeiende jeugd M/V/onz is voor die kinderen een Godsgeschenk. Pedofilie bedreven door politiekers moet als Ethische Verworvenheid uit het Strafwetbek worden ‘gelicht’, want voor die kleintjes is het een hele eer. Steve Stevaert heeft de zaak in de openbaarheid gebracht : het socialisme moet gezellig zijn….

    Het hoeft niet eens zo brutaal als pedofilie te worden geformuleerd. Het volstaat een Wet te stemmen dat alles wat niet tot het strict politiek domein behoort, tot staatsgeheim te verheffen. Wie daartegen zondigt, wordt lijk vroeger op de bankbriefjes stond over de namaker, in dit geval de naprater, wordt deze met dwangarbeid bestraft.

    Voor wie in het verhaal van Sodoma en Gomarha niet (meer) gelooft, die dient op ’t Internet dringend te gaan zoeken naar de geschiedenis van de Vrouw van Lot. Die veranderde, omdat ze uit nieuwsgierigheid wilde omkijken, zomaar in een  zoutpilaar….

    Besodemieterd worden : met enige verbeelding bent U zò

     binnen de stadsmuren van Sodoma…..

     

    **********************

     

    Kamerleden verlaten halfrond tijdens vraag Laurent Louis

    Bewerkt door: Eric Belsack − 19/04/12, 16u59  − Bron: belga.be

    Bron De Morgen (diep in de zorgen)

    -----------------------

    © belga. Laurent Louis, eenzaam in het halfrond.

    De leden van de Kamer, op vier na, hebben vandaag de plenaire vergadering verlaten toen hun collega Laurent Louis tijdens het vragenuurtje een vraag wilde stellen. Dat gebeurde uit protest tegen de persconferentie die hij eerder op de dag gaf over pedofilie, waarop hij foto's toonde uit het autopsierapport van Julie en Mélissa. Ook voorzitter André Flahaut liet duidelijk verstaan zijn houding niet te appreciëren. "De parlementaire onschendbaarheid laat niet alles toe", klonk het.
    Verschillende partijen reageerden al geschokt en verontwaardigd op het initiatief van Laurent Louis. Toen hij zich opmaakte om tijdens het vragenuurtje minister van Justitie Annemie Turtelboom aan de tand te voelen over de toestanden in de Belgische gevangenissen, stonden de overige Kamerleden recht en verlieten ze de plenaire vergadering. Enkel drie leden van Vlaams Belang en Jean-Marie Dedecker bleven achter in de zaal.

    Kritiek Flahaut
    Toen minister Turtelboom haar (bondig) antwoord had gegeven - "ik verwijs u door naar het actualiteitsdebat van gisteren in de commissie" - en Louis de tijd had genomen om te repliceren, maakte Kamervoorzitter Flahaut duidelijk dat ook hij niet opgezet is met het gedrag van Louis. Flahaut had het over een trieste dag voor de democratie en merkte op dat de parlementaire onschendbaarheid niet alles toelaat. "We zullen de komende tijd de gelegenheid hebben om dat te zien", luidde het.

    Louis werd in 2010 als enige verkozen voor de Personenpartij van zakenadvocaat Mischaël Modrikamen, maar verliet intussen die partij en richtte zijn eigen beweging, de Mouvement Libéral Démocrate (MLD), op.

    Cordon sanitaire

    De fractie Ecolo-Groen in het federaal parlement pleit intussen voor een cordon sanitaire rond het Franstalige Kamerlid Laurent Louis (MLD). Gisteren werd bekend dat Jean-Denis Lejeune, de vader van Dutroux-slachtoffertje Julie, een klacht heeft ingediend tegen Louis wegens laster en eerroof. Laurent Louis verspreidde enkele dagen geleden een lijst van vermeende pedofielen, onder wie politici, magistraten, journalisten en politiemensen. De lijst kwam van een anonieme opsteller.

    Vanochtend gaf hij een persconferentie rond pedofilie, waarbij hij foto's toonde uit het autopsierapport van Julie en Mélissa. Daarmee overschreed hij volgens Groen en Ecolo de lijst van het aanvaardbare, "niet enkel wat politiek betreft, maar ook op menselijk vlak".

    Louis beweert dat de ouders van Julie en Melissa zich hebben laten "omkopen", aangezien Jean-Denis Lejeune attaché werd bij cdH en Karin Russo senator.
     

    Diagonaal herlezen

    Alles samengeteld en gedeeld door twee : het gaat dus, over wat een commentator in DM vandaag weet te vertellen, over ‘grensoverschrijdend gedrag’. Ach zo, zegt mijn slecht karakter, en ik dacht dat de Schengen-akkoorden in de EU alle grenzen hadden afgeschaft?!  Ook als men het beleefd vraagt : ‘Juffrouw, mag ik even een ietsiepietsie Uw grenzen overschrijden’? En wat als die antwoordt : ‘My pleasure’, want misschien wil het mooie kind alleen maar vriendelijk weg bewijzen dat ze Engels kan, om hoger op te geraken….

    Maar het zit er, voor het Establishment, aan te komen. Deze zoveelste wijziging van het Strafwetboek, zou inderdaad gelijktijdig ook de napraterij over buitenlandse schijnvennootschappen in belastingsparadijzen, beheerd (begeerd?) door parlementairen en Bekende Belgen van meestal maar niet uitsluitend Linxe signatuur, met dezelfde dwangarbeid moeten bestraft worden. Die twee ‘aitems’ zijn nauw met elkaar verwant : wapperende handjes en wapperende centjes. In geval het gaat over de geliefde Belziekse 1ste Minister, zou deze belediging en beschuldiging gelijk staan aan belediging van het Staatshoofd, en dus om Majesteitsschennis gaan. Kop af en ander onderwerp!

    Mag ik de dames en Heren parlement-verlaters dan ook wijzen op de onvergetelijke verdienste van hun Franse kompaan in gezegde twee items (wapperende handjes en wapperende centjes), de Heer Cohn Bendit, anarchist en beroemd kinderlokker en die daar nog fier is over ook, tenminste even bloedrood en progressief als zijzelf?

    Maar kijk, dat is iets waaraan ik persoonlijk toch nooit zou meedoen, aan het verspreiden van halve en hele waarheden in de privé-sfeer, over mensen die zich in Brussel werkelijk de naad uit de broek (!) werken voor ons algemeen welzijn. Want ik hoop dat het bij die naden blijft…

    Als U mij zegt, dat hier op deze blog reeds een en ander gepubliceerd werd die de vloer veegde met majesteitsschennis en achterklap met leugens, dan beroep ik mij bij deze op mijn zwijgplicht. Zoals de Heer Pol VandenDriessche al zei : ik doe wat ik wil, waar ik wil en met wie ik het wil. Als ik daardoor maar buitenshuis geen vader wordt of een lelijke ziekte oploop!

    PSSST

    Op een eeuwig zwijgen! Moest de Heer 1ste Minister door mijn schuld (pas op hé, man : U moet ook het oorzakelijk verband kunnen bewijzen!), door mijn schuld, door mijn grote schuld, zonder inkomen komen te zitten, kan ik hem altijd aanraden terug te keren naar zijn Italiaanse wortels. Een man met zijn ervaring kan, nu de Silvio wat op de achtergrond is geraakt, aan de Cosa Nostra nog veel goede diensten bewijzen….

    Ra Ra Ra wat is het waarin geroerd wordt….. Er zijn lange tenen geraakt, want zeg nu zelf wie publiceert er nu een lijst lijk Laurent Louis, met de namen van bijna geheel het voltallige establishment, als daar zijn …

    “Laurent Louis verspreidde enkele dagen geleden een lijst van “vermeende pedofielen, onder wie politici, magistraten, journalisten “en politiemensen. De lijst kwam van een anonieme opsteller.

    “Klachten
    "In de loop van het weekend zijn al twee klachten ingediend en “vandaag is daar nog één bijgekomen, na de publicatie van de foto's “in het parlement", zegt parketwoordvoerster Wenke Roggen. "Die “klachten zullen gebundeld worden en er wordt een gerechtelijk “onderzoek gevorderd voor laster en eerroof en heling." Milquette zorgt (ze heeft die bedoeling) voor de opheffing van de parlementaire onschendbaarheid, en Barbertje zal hangen!

     

    Die Laurent Louis dat is toch een kwebbelaar! Al een geluk dat die als Senator voorlopig onschendbaar is …. Voilà : nu weet ge ‘t : ook ik, die heb nagepraat wat de heer Senator vertelde, ben – in onderaanneming dan – ook onschendbaar.
     

                                                 

                                               

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!