MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.705 EEN TWEEDE MUZELVERHAALTJE OM WAKKER TE BLIJVEN

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

    woensdag 4 april 2012

    705 EEN TWEEDE MUZELVERHAALTJE OM WAKKER TE BLIJVEN

     

    In Lybië, na de ‘bevrijding’

     

    wordt een militaire begraafplaats gezuiverd van Joden.

    en van Christelijke symbolen.

    Dank U, Navo, Dan U Crembo…..

    Neem deze URL op Uw klembord en plaats deze : http://www.youtube.com/watch?v=l9WkrEo1O6k&feature=my_favorites&list=FLh_M45v5kiADNP72fhwBPYw

    ************************

     

    Mijn stukje N° 701 ging over een ‘Muzelverhaaltje voor het Slapengaan’. Dit stukje N° 705 gaat over een ‘Muzelverhaaltje om wakker te blijven’. Als U het filmpje op Youtube gezien hebt, zal U het verschil tussen de twee kroniekjes nooit meer vergeten. Is het niet bloedstollend dat een bende barbaren zich  ongehinderd urenlang voor het oog van de camera kan overleveren aan grafschennis op een Engels soldatenkerkhof. Right or wrong, die hebben in hun land gevochten voor de vrijheid…. Want wie Lybië zegt, zegt Afrika Korps van Generaal Rommel (kant As-Mogendheden), en het zoveelste Britse Expeditieleger van Generaal Auschinleck onderweg naar de overwinning van El Alamein. De Commonwealth kennende, die graag vecht tot de laatste huursoldaatoldaat, zal op datzelfde kerkhof ook wel een stuk of wat gesneuvelde Muzelmannen hebben liggen. Die vochten in de strijd dus zij-aan-zij met Zionisten. Hopelijk werden tenminste die graven gespaard….

    Van het toneel van de bloedige Tweede Wereldoorlog nu via het heden naar de aanloop van de Derde Wereldoorlog…..

    GENERAAL CREMBO van de o zo Christelijke Belgische Volkspartij heeft dus op zijn beurt soldaatje gespeeld met zijn dodelijke straaljagers, en zo van uit een veilige positie, tienduizenden onschuldige burgers gedood : het resultaat : verwoestingen, gekwetsten en doden moge hem levenslang op zijn netvlies gebrand blijven als hij als straf voor zijn hoogmoed door de Hemel met blindheid wordt geslagen. Als U deze video gezien hebt, zult U begrijpen waarom ik, met de vuisten gebald in de zakken, aan mijn geliefde ‘Verwoeste Gewesten’ heb moeten terugdenken, waar, row on row in Flandres Fields, the puppies blow, en de witstenen zerkjes op de Engelse kerkhoven staan. Dezelfde zerkjes als in Lybië, met datzelfde kruis van eer, hoog in de lucht, wakend over deze sukkelaars, die er ook niet om gevraagd hebben…. ‘They liveth for evermore’ – ‘A soldier of the great war’ ‘Only known by God’…. Straks honderd jaar geleden werden ze daar geplant in Vlaanderens zompige tot stervens toe gemartelde bodem, toen op 11 november daar de kanonnen zwegen. Deze nog altijd netjes verzorgde parken, want dat zijn ze, hebben op andere plaatsen, perfect gescheiden van hun gewezen vijanden, de sombere Germaanse heldengraven. Twee soorten helden, allebei even dood. Gestorben denn Deutschland leben sollte. Met, als een beetje in de marge (toen al !!!) de Franse soldatenkerkhoven. Symbolisch? Honderden Engelse ‘graveyards in het Ieperse, één enkel bijeengeharkt Duits Studenten Friedhof (Langemark) en één enkel Frans kerkhof : St Charles op de Potyze, dicht bij The Ypres Sallient. Daar was inderdaad, vier jaar lang, gelegenheid te over om de heldendood te sterven. Dat alles als een versteende herinnering aan de oorlog zelf : de ‘Belgen’ liggen elders weggemoffeld (het zijn maar meestal Vlamingen). Neetjes allemaal met een foto en met de tricolore…. Mort pur la Patrie…. De Duitsers liggen aan hun kant van het front, de Fransen aan de andere kant, de Engelsen lagen overal daar middenin…. Want het was tenslotte hùn oorlog. Tot op de huidige dag vergaan ze van de nostalgie….

    To the point. De Hunnen die ons 4 jaar lang bezet hebben, hebben tamelijk vlug de opgefokte romantiek van de werving voor hun ideaal in ‘Langemarck’ overgeplaatst van het terrein naar de naam van een divisie nieuw kanonnenvlees. De overige begraafplaatsen, de eigen zowel als die der ‘vijanden’, lieten ze aan hun lot over. Muzelmannen zouden hun haat op de doden hebben bot gevierd. De Duitsers onderhielden ze niet (wel in de eerste jaren via hun fameuze verplichte tewerkstelling), maar lieten ze gerust en het gras stond nadien hoger dan de zerkjes. In de jaren ’50 verzamelde de Duitse Kriegsgrabendienst  alle kleinere kerkhoven op 2 plaatsen : Langemark (Poelkapellestraat) en Vladslo. De Engelse en de Franse waren ondertussen al  lang in hun oude glorie hersteld….Het zijn tot op de huidige dag, juweeltjes van tuin-architectuur….

    Nu smijt de Vlaamse Deelregering een miljoen of 3 tegen de 100-jarige herdenking (viering?) van deze oorlog aan de IJzer, de Waalse laat het heel wat breder hangen : daar wordt 35 miljoen voorzien. Om er aan te herinneren dat de Belziek zeer glorieus was in de Overwinning. Ach, de doden in de ‘Buyau de la Mort’ in Kaaskerke kunnen er maar deugd van hebben. Pour les Flamands la même chose! Wellicht waait op de IJzertoren heel die tijd de driekleur! En als nu nog een bataljon van Di Jeanetto’s landgenoten-homo’s een paar maanden de erewacht rond hun volksjongen kunnen komen opfleuren, zal dat geld wel opraken, zeker? Die 3 Bereden Motards : daar is de man toch al lang op uitgegeken!

     

    ****************************

     

    Global March to Jerusalem

    mrt 30 2012

     

    Vandaag 30 maart zou de grote dag zijn, waarop miljoenen mensen vanuit de Arabische buurlanden naar Israels grenzen zouden marcheren en zouden proberen Israel binnen te dringen om verder te lopen naar Jeruzalem. Het doel is volgens Arabische leiders om ”Palestina en Jeruzalem uit de handen van de zionisten bevrijden”. Irans opperste religieuze leider Ali Khamenei riep op 26 februari de islamitische wereld op tot deze mars en was gastheer voor een voorbereidende vergadering. In de organisatie zitten verschillende mensen uit Hamas en Hezbollah, zoals de mediacoördinator in Libanon, Dr. Abdul Malik Sukayreh, die in een interview op een website van Hezbollah onder andere het volgende zei:

    “Is ‘Israel’ going to massacre us? What is the international price for such an “Israeli” step? How much would “Israel” massacre, a thousand, or 10,000 civilians. This would be genocide, a real Holocaust not a pretended one.”
    “The history of the Zionist entity is full of crimes and terrorism. We won’t be surprised if “Israel” attacks the peaceful protesters but we aren’t afraid and nothing will defeat our will even if the “Israeli” fulfilled its threats of air striking the rally.
    We are to continue,” the media organizer stressed.

    (Uiteraard heeft “Israel” nooit met luchtaanvallen op de demonstranten gedreigd.)

    Ahmed Abu Halabiya, lid van Hamas en mede organisator van de GMJ, zei in 2000 het volgende over Joden:

    “Have no mercy on the Jews, no matter where they are, in any country. Fight them, wherever you are. Wherever you meet them, kill them.”

    Radikale figuren zoals sheik Raed Saleh van de islamitische beweging in Israel (ook bekend van diverse antisemitische uitspraken), George Galloway (bevriend geweest met dictators als Saddam Hussein) en antisemiet Gilad Atzmon steunen de mars, net als een van de organisatoren van een zelfmoordaanslag in Jeruzalem.

    Ondanks de radikale doelen en mensen achter de organisatie, steunen een aantal gematigde mensen en politici het initiatief via een Nederlandse Facebookgroep. Onder de 71 vrienden zijn verschillende mensen uit PvdA, GroenLinks en de SP waaronder Jan Pronk. Daarnaast steunen ook Paul Haenen, Fransisco van Jole, Liliane Peters (Protestantse Kerk Nederland) en Kathleen Ferrier dit vredevolle initiatief, naast de usual suspects zoals Anja Meulenbelt, Mieke Zagt (ICCO, pleitte voor een boycot van Israel), Mohammed Cheppih (AEL), Inge Neefs (Gaza Flotilla) en organisaties als Gate48 (Israeli’s in Nederland die tegen Israel zijn) en BDS (Boycot, Divestment en Sanctions) Nederland. Niemand van hen heeft er blijkbaar een probleem mee naast Moslim Broederschap activist Amin Abou Rashed te staan, om nog maar te zwijgen van de steun van voornoemde extremisten en hun uitspraken. Fransisco van Jole is (mede)beheerder van Joop.nl, waar ik weer een paar fraaie comments zag staan, zoals:

    het wrange is dat het al volop herhaald ,en er ook al ergere ethninsche zuiveringen zijn anno nu
    alleen spreken gaskamers wat meer tot de verbeelding als clusterbommen ,howitzers,drones en sealteams maar qua aantallen doden was de holocaust een vakantiekamp in vergelijking met de WAR on TERROR van nu die door rechts wordt gevoerd en wereldwijd gesteund door de onnozelen en onwetenden.

    Van mij is indertijd een comment verwijderd omdat ik verwees naar een artikel waarin werd gezegd dat Joop-columnist Peter Edel bedenkelijke dingen heeft gezegd en een ietwat bedenkelijk boek heeft geschreven. Dat was nogal een aantijging, zei van Jole nadat een gastcolumnist hem had gevraagd waarom hij de zo ongeveer enige positieve reactie op zijn stuk had verwijderd. ‘Streng doch rechtvaardig’, die Joop moderatie.

    Ik geloof derhalve niet meer zo makkelijk dat die mensen het niet weten, dat ze niet weten dat antisemieten bij deze mars betrokken zijn en het doel is om Israel te provoceren en beschadigen en niet om vrede en verzoening een stapje dichterbij te brengen. Net als dat ze bij Joop heus wel weten dat Peter Edel een antisemiet is, maar zij vinden het gewoon gerechtvaardigd om zo over Joden te praten. Maar je blijft je verbazen. Wat doet iemand als Ferrier tussen de notoire antizionisten? En Paul Haenen? Zijn die erin geluisd? Kregen ze zo’n berichtje ‘Fransisco van Jole suggests you like Global March to Jerusalem’? Van Jole, die was columnist bij de Leugen Regeert, wel een leuk programma, dus dat zal wel goed zitten. Als zo’n berichtje van een vriend komt is de kans groot dat je het doet, en niet eerst uitgebreid onderzoek doet. Facebook is niet voor het uitgebreide onderzoek maar het liken en chatten en delen van leuke dingetjes en soms ook goede doelen. Het is een makkelijke manier jezelf het gevoel te geven dat je sociaal bent en iets goeds doet. Ik heb vandaag Natuurmonumenten geliked. Heb ik weer wat goeds gedaan voor de natuur.

    Sinds 1976 is 30 maart de jaarlijkse landdag, waarop de Palestijnen herdenken hoe ze hun land zomaar aan die wrede zionisten verloren. De aanleiding waren protesten op die dag in 1976 tegen de onteigening van land in Galilea waarbij zes Israelische Arabieren omkwamen en tientallen mensen aan beide kanten gewond raakten, maar de protesten richten zich breder tegen landonteigeningen en het ‘inpikken’ van steeds meer land door de zionisten. Het is een verhaal dat er tegenwoordig ingaat als koek: ‘Het land was eerst van de Palestijnen (helemaal groen kaartje) maar toen kwamen de zionisten en die pikten het land geleidelijk in en dreven die arme Palestijnen bijeen op een steeds kleiner stukje van hun oorspronkelijke land. Dat proces van langzame etnische zuiveringen gaat nog steeds door met de land confiscaties door de kolonisten, het wegpesten van Palestijnen, het afbreken van hun huizen, het bouwen van hekken en muren en speciale wegen waar alleen Joden op mogen etc.’

    Tot zover de antizionistische lezing. De werkelijkheid is uiteraard anders. Zo nam het aantal Arabieren in Israel, in de Palestijnse gebieden en in Jeruzalem juist toe onder Joods bestuur. Er is zeker discriminatie en wederzijdse animositeit en wantrouwen, maar op bijna alle gebieden (bepaalde beroepen uitgezonderd) hebben Arabieren gelijke rechten en ze studeren, werken en zijn actief in de politiek naast Joodse Israeli’s. Sinds de Oslo Akkoorden hebben de Palestijnen ca. 40% van de Westoever onder eigen beheer, en sinds 2005 is de Gazastrook in Palestijnse handen. Israel heeft ook de gehele Sinaï teruggegeven aan Egypte in ruil voor vrede. Er zijn geen speciale wegen voor alleen Joden, er zijn wel wegen voor alleen Israeli’s, vanwege de vele beschietingen en andere incidenten op deze wegen waardoor het voor Israeli’s in feit onbegaanbaar waren geworden. De hekken en muren zijn een antwoord op de honderden terroristische aanslagen in Israel.

    Helaas zijn er wel nederzettingen op privé grond van de Palestijnen gebouwd, ondanks een verbod daarop door het hooggerechtshof. Het omgekeerde gebeurt echter ook: Arabieren in Galilea en de Negev die hun Joodse buren wegpesten en hun vee stelen, en een islamitische begraafplaats in Jeruzalem die met nep-stenen haar territorium steeds verder uitbreidde. Ook probeert de Palestijnse Autoriteit zich Joodse heiligdommen toe te eigenen, zoals Rachels graf. Men ontkent de Joodse geschiedenis van Jeruzalem en stelt het als puur Arabische stad voor. Op de afbeeldingen van Jeruzalem die voor de Global March zijn gebruikt waren Joodse plaatsen zoals de begraafplaats op de Olijfberg letterlijk weggepoetst. De Islamitische Waqf, die het dagelijkse bestuur heeft over de Al Aqsa Moskee en de Tempelberg, heeft jarenlang waardevolle Joodse artefacten die bij opgravingen naar boven kwamen op het stort gedumpt. Er wordt dus van twee kanten om het land gestreden, en hoewel Israel (als je de Arabische wereld niet meerekent) de sterkere partij is, is het ook aan talloze regels gebonden en zijn er honderden kritische organisaties van binnen en buiten Israel, en evenzovele kritische, om niet te zeggen vijandige journalisten, die iedere Israelische misstap onder een vergrootglas leggen. Palestijns wangedrag daarentegen wordt genegeerd, vergoelijkt of gebagatelliseerd.

    De Global March heeft, net als de diverse flotilla’s naar Gaza, niks met vrede te maken en is een doelbewuste provocatie waarbij men aanstuurt op Israelisch geweld om zo internationale media-aandacht en verontwaardiging op te roepen. Het zou mooi zijn als de media zich eens niet voor dit soort zaken zouden lenen en de ware aard van dit initiatief en de organisatie erachter zouden beschrijven.

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Dit artikel is overgenomen van een Nederlandse website (moest U daar niet op gelet hebben), maar wel degelijk via

    http://www.bloggen.be/roeland/

    Ik ben benieuwd wie er allemaal zou vermeld worden, moesten er namen van bij ons hebben gestaan. Het zullen wel grosso modo dezelfde soort namen zijn, maar wel echt niemand uit ‘extreem-rechtse hoek’ ttz. uit de hoeo van wat het volk wil.

    A propo : die ruitenbreker van de Reyerslaan : is die al opgespoord? We horen daar zo weinig van! Ja, die V°RT : dat zijn toch allemaal echt goei mensen, hé! Zo maar die kleine held en bewonderaar van Tommeke, Tommeke toch! Die in de bloemen durven zetten! Die massa Vlaamse Leeuwtjes (allemaal zonder rode tong of rode klauwen) zo maar in beeld brengen : ze moeten daar werkelijk met de kramp in hun kl*ten hebben gezeten om dat over hun hart te krijgen!


     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!