MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.703 HOERA DE SOSSEN LEREN SPAREN

    maandag 2 april 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    703 HOERA DE SOSSEN LEREN SPAREN

    Voor naast Uw TV :

     

    De wan-molen, nostalgie uit een ver verlelden

    ********************

    Hieronder vindt U een praktische toepassing van zo’n wan-molen, voor zij die het vergeten zijn, of voor zij die het nooit geweten hebben. Maar vooraleer het te hebben over het eigenlijk gebruik van zo’n ding, eerst iets over de TV.

    De Nederlanders zijn ons, als naar gewoonte, weer voor. Uit reenen van geen geld meer, ontslaan ze onnutte overtollige omroep onnozelaars. Elsevier bericht daarover en bij ons zal men in de media dergelijk ‘aitem’ wel niet spontaan uit hun eigen brengen. De kraaien zullen het dus moeten uitbrengen. In afwachting binden wij, ‘burgerjournalisten’  de kat de bel aan, zodat de goegemeente tenminste weet waarover het straks zal gaan, als er bij ons ook ‘bespaard’ moet worden door de Vlinderdas-achtigen.

    Er worden bij ons, gevolgd door veel tramelant, al peanuts bespaard op kunstsubsidies, zodat ‘artiesten’ voortaan net zoals elke ambacht, zullen moeten zorgen voor kwaliteit, willen zij nog volk over de vloer krijgen. Het betrokken Ministerke, dat Schoorsteenvliegje, wordt nu al bijna dood geklopt in Vlaanderen. Wat het wordt als de TEEVEE zal aangepakt worden, daar mogen we niet aan denken!  Nochtans, als men de rotte delen uit het socialisme wil slopen, moet begonnen worden met hun sterkste burcht.

    Om te beginnen, inderdaad : 2 correcties op mijn titel. De Sossen ‘leren niet sparen’, is foutief. Ze worden het geleerd door Wilders. Secundo : het blijde nieuws komt alleen uit Holland, en dus doet men bij ons zoals voorheen : blijven andermans geld door deuren en vensters gooien….

    Madame Liet, laat, geloten kijkt zedig maar met vertroebelde blik de verkeerde kant op…. Misschien dat Bart Stinckman van de Knack, ex De Schandaard, kan bijspringen? O! Als eieren zo groot, als die mooie jobkens voor haar 3de Net dat in de lucht hangt…. Ze hoopt, ze bidt, ze smeekt, ze kruipt op haar buik als dat ander ongewerveld dier : Elio Mio : kom en zie mijn smart, want haar almachtige Limburgse Broodheer is er geweest… Allemaal de schuld van een niet-bestaande video die het Hasselts Gerecht nooit heeft kunnen vinden, spijts al hun speurwerk. Nogal wiedes, want Steve is daar nooit geweest! Hij zegt het zelf!

    En nu moet Hilde Claes via de Stad Hasselt nog nieuwe en deze keer sterkere bomen ronde Pukkel-weide laten planten, terwijl die arme socialistische grootverdiener Sjoekie Choukri minstens 300.000 euro schadevergoeding moet betalen….

    Er volgt nog meer uit hetzelfde vaatje….

     

    Maar eerst moet U lezen tot wat die Wilders allemaal in staat is! Stel U voor dat DeWever, of o! gruwel! : DeWinter bij ons aan de bak komt! Alle hens aan dek : de Rode Kopstukken voelen de dreiging nu al naderen : hun achterban is al grotendeels overgelopen. Want de aflossing van de wacht aan de kop van de V°RT is veel te laat begonnen…. Bij HUMO hebben ze die man veel te lang weerhouden : de imago-schade aan de Socialistische Internationale is enorm, en het zal niet hebben kunnen baten : HUMO gaat so wie so toch failliet!

     

    *********************

    Honderden banen verdwijnen bij publieke omroep

    maandag 2 april 2012 08:23 elsevier

    De komende jaren verdwijnen naar verwachting 620 voltijdbanen bij de publieke omroep. Een groot aantal werknemers wordt gedwongen ontslagen. Ook verandert er veel in de programmering. Zo maken Nederlandse programma's plaats voor buitenlandse producties.

     

    Veel gedoe over fusies omroepen, maar een structurele oplossing komt er niet. De publieke omroep blijft vals concurreren

    Commentaar Ron Kosterman: Fusies omroepen zijn lood om oud ijzer

    Dat staat in een brief van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) die binnenkort naar minister Marja van Bijsterveldt (CDA, Media) wordt gestuurd.

    Nadelig
    Op de publieke omroep wordt de komende jaren 200 miljoen euro bezuinigd. Hierdoor stijgt het aandeel van in het buitenland aangekochte producties van 12 naar 17 procent, meldt dagblad Trouw.

    De NPO vindt meer buitenlandse producties niet per definitie nadelig. Volgens een woordvoerder worden in het buitenland 'prachtige producties' gemaakt die voor commerciële omroepen niet aantrekkelijk zijn.

    Efficiënt
    De omroepen zijn verder van plan minder korte producties uit te zenden. Voor elke serie uitzendingen moet een redactie worden ingericht, een decor worden gebouwd en promotie worden gedaan. Het is daarom efficiënter om meer programma's uit te zenden die langer lopen.

    Uit de plannen van de NPO blijkt dat door de maatregelen Nederland 3 kan blijven bestaan. De zender zou verdwijnen als de publieke omroep er niet in slaagt om de kwaliteit te waarborgen.

    Bezuinigingen op de publieke omroep worden maandag in de Tweede Kamer besproken. Onlangs meldden ingewijden dat er meer wordt bezuinigd op de omroepen, vanwege de extra miljardenbezuinigingen.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Wat bij de regime-zender de laatste tijd gebeurt, Joost mag het weten. Ik bedoel die nietszeggende beeldverhalen uit verre vreemde landen, met al die vreemde talen en de ondertiteling in het Nederlands : uit wiens koker komt dat ineens? Het wordt niet gezegd, maar overal is er Muzelmannerij in het spel. We hebben (in ’t kort) bij elke nieuwslezing, het verhaal moeten aanhoren in de inleiding. We kregen over hetzelfde een uitgebreid verslag, liefst meteen specialist in de studio die nogmaals (voor de 4de keer) herhaalt wat we al wisten. We zien eventueel een verslaggever ter paste die details verstrekt die we ook al wisten. Dan komen de beelden (meestal wansmakelijke) met blaffende stemmen van mannen in maatpak en/of mannen vermomd als militairen die hetzelfde aan de bron en in hun taal verteld, brengen. Dan volgen nog een paar ‘aitems’ met een verhelderende draaiende aardbol, die op dezelfde manier gebracht worden als de vorige, zodat de nieuwslezer kan afsluiten met een kort samenvattend overzicht van wat er in al die aitems werd verteld. Dan is de zendtijd om, en krijgen we de trut (M/V) of het mietje (M/V/O) van de sport op ons bord. Enfin : we kregen de dagelijkse potpourri multicultuur ingelepeld.  Om via ‘Man bijt Hond’ en ‘Thuis’ verder in te dommelen. Ons protest tegen dat alles is : een avondwandeling in de tuin met de 3 Duitse Herders. Een advies lijk van de Pastoor met zijn Colaatje, aan het chro-meisje dat wilde weten vòòr of na. Neen, zei de pastoor, in de plaats van….

    Want om werkelijk nieuws te zien, moet men het uurrooster kennen van de meeste buitenlandse zenders. Duurt om ze allemaal te volgen bijlange geen half uur, zoals bij de V°RT en men heeft tenminste telkens iets geleerd.

    Wat meer is : de wan-molen van de afbeelding hierboven. Lijk in de graanschuur vroeger, als er koren ge-want werd, waarbij men het kaf van het koren kon scheiden. In Bokrijk kan men die handgewijze werkwijze nog elke dag bewonderen : het uigevlegeld koren wordt in een afgeplatte mand in de lucht omhoog geschud, en de wind blaast het kaf weg, terwijl het koren terugvalt in de wan-zeef…. Bij ons thuis had men een (okkazie) wan-molen, wat toen zeer modern was, omdat het hele wan-verhaal binnen in de schuur kon gebeuren….Een met mankracht ronddraaiend rad met schoepen blies het kaf omhoog, terwijl het koren via een schuin afhellende trillende zeef naar binnen de molen werd gevoerd, waar het in zakken werd opgevangen. De Rolls Royce daarvan, een duurdere veriante van zo’n molen was uitgerust met een soort ‘versnellingsbak’ : via een vernuftig systeem kon op de as de draaibeweging naar een of twee andere tandwielen getrokken worden. Zodat men met dezelfde beweging traag kon aanzetten, maar na korte tijd eenmaal het vliegwiel liep, een echt gezwinde loop kon aanhouden.

    Ik wenste begot dat iedere nieuws-uitzending eerst door zo’n wan-molen kon gehaald worden. Voor mijn part zou dan één man volstaan om de Nieuwsuitzending te brengen : de nieuwe grote baas, wiens naam ik maar niet kan onthouden. Is trouwens niet eens de moeite : de man zal nu vlugger weg zijn dan hij gekomen is.

     

    Te Noteren.

    Als op deze blog gekapt wordt op ‘de socialisten’ is daar niets mis mee.  De gewone man, die het is uit verveling of uit gewoonte, heeft mijn volle begrip. Had hij al die jaren gekozen voor de Tsjeven of de Blauwen, dan zaten we nu nog altijd met kinderarbeid. Ik zal mijn best doen om voortaan te spreken over de Slechte Socialisten, de SS, wetende dat hiermee bedoeld wordt de geldzakken die leven op kap van de kleine man. Type-voorbeeld : Notte (Vandela) den Baard uit Oostende met het oplichtersgezicht, en met hem, iedereen die linx lult, maar rechts zakken vult. Van Ackere van de Tsjeven is er ook zo ene, maar die noemt zich sociaal democraat. Dat is dan geen SS, maar een SD : een Scihersheits Dienst-man.

    Ten tweede : laten wij elkaar goed verstaan. Als de Nederlanders, met hun typisch Hollandse koopmansgeest, ’n goede 600 banen moeten doen verdwijnen, is het equivalent daarvan gerekend met de Belgische megalomane vergelijking, liefst het dubbele, zijnde 50 % van de V°RT-effectieven. Zie ik al die massa mensen dan aan de dop gekegeld? Ben ik zo’n onmens?

    Ben blij dat U die vraag stelt, want ik zie voor hen een ander beroep wenken, aangepast aan de graad van hun bekwaamheid. Geef hen een straatkeerder in de hand en maak de verloning afhankelijk van de kilo’s binnengebracht zwerfvuil op het einde van de werkdag. Niemand kan klagen : de Publieke Omroep is gezuiverd, meer : hij draait in vrijloop, want de bazen zijn nu ploegbaas bij de Groendienst, iedereen is aan het werk, de verdienste is naargelang de persoonlijke inspanning, en last, but not least : het milieu vaart er wel bij en de wan-molen mag weer naar museum!

    Enne… een beetje verder doordenkend, is het goed tegen de opwarming van de aarde!

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

    maandag 2 april 2012

     

    703 HOERA DE SOSSEN LEREN SPAREN

    Voor naast Uw TV :

    xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

    De wan-molen, nostalgie uit een ver verlelden

    ********************

    Hieronder vindt U een praktische toepassing van zo’n wan-molen, voor zij die het vergeten zijn, of voor zij die het nooit geweten hebben. Maar vooraleer het te hebben over het eigenlijk gebruik van zo’n ding, eerst iets over de TV.

    De Nederlanders zijn ons, als naar gewoonte, weer voor. Uit reenen van geen geld meer, ontslaan ze onnutte overtollige omroep onnozelaars. Elsevier bericht daarover en bij ons zal men in de media dergelijk ‘aitem’ wel niet spontaan uit hun eigen brengen. De kraaien zullen het dus moeten uitbrengen. In afwachting binden wij, ‘burgerjournalisten’  de kat de bel aan, zodat de goegemeente tenminste weet waarover het straks zal gaan, als er bij ons ook ‘bespaard’ moet worden door de Vlinderdas-achtigen.

    Er worden bij ons, gevolgd door veel tramelant, al peanuts bespaard op kunstsubsidies, zodat ‘artiesten’ voortaan net zoals elke ambacht, zullen moeten zorgen voor kwaliteit, willen zij nog volk over de vloer krijgen. Het betrokken Ministerke, dat Schoorsteenvliegje, wordt nu al bijna dood geklopt in Vlaanderen. Wat het wordt als de TEEVEE zal aangepakt worden, daar mogen we niet aan denken!  Nochtans, als men de rotte delen uit het socialisme wil slopen, moet begonnen worden met hun sterkste burcht.

    Om te beginnen, inderdaad : 2 correcties op mijn titel. De Sossen ‘leren niet sparen’, is foutief. Ze worden het geleerd door Wilders. Secundo : het blijde nieuws komt alleen uit Holland, en dus doet men bij ons zoals voorheen : blijven andermans geld door deuren en vensters gooien….

    Madame Liet, laat, geloten kijkt zedig maar met vertroebelde blik de verkeerde kant op…. Misschien dat Bart Stinckman van de Knack, ex De Schandaard, kan bijspringen? O! Als eieren zo groot, als die mooie jobkens voor haar 3de Net dat in de lucht hangt…. Ze hoopt, ze bidt, ze smeekt, ze kruipt op haar buik als dat ander ongewerveld dier : Elio Mio : kom en zie mijn smart, want haar almachtige Limburgse Broodheer is er geweest… Allemaal de schuld van een niet-bestaande video die het Hasselts Gerecht nooit heeft kunnen vinden, spijts al hun speurwerk. Nogal wiedes, want Steve is daar nooit geweest! Hij zegt het zelf!

    En nu moet Hilde Claes via de Stad Hasselt nog nieuwe en deze keer sterkere bomen ronde Pukkel-weide laten planten, terwijl die arme socialistische grootverdiener Sjoekie Choukri minstens 300.000 euro schadevergoeding moet betalen….

    Er volgt nog meer uit hetzelfde vaatje….

     

    Maar eerst moet U lezen tot wat die Wilders allemaal in staat is! Stel U voor dat DeWever, of o! gruwel! : DeWinter bij ons aan de bak komt! Alle hens aan dek : de Rode Kopstukken voelen de dreiging nu al naderen : hun achterban is al grotendeels overgelopen. Want de aflossing van de wacht aan de kop van de V°RT is veel te laat begonnen…. Bij HUMO hebben ze die man veel te lang weerhouden : de imago-schade aan de Socialistische Internationale is enorm, en het zal niet hebben kunnen baten : HUMO gaat so wie so toch failliet!

     

    *********************

    Honderden banen verdwijnen bij publieke omroep

    maandag 2 april 2012 08:23 elsevier

    De komende jaren verdwijnen naar verwachting 620 voltijdbanen bij de publieke omroep. Een groot aantal werknemers wordt gedwongen ontslagen. Ook verandert er veel in de programmering. Zo maken Nederlandse programma's plaats voor buitenlandse producties.

     

    Veel gedoe over fusies omroepen, maar een structurele oplossing komt er niet. De publieke omroep blijft vals concurreren

    Commentaar Ron Kosterman: Fusies omroepen zijn lood om oud ijzer

    Dat staat in een brief van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) die binnenkort naar minister Marja van Bijsterveldt (CDA, Media) wordt gestuurd.

    Nadelig
    Op de publieke omroep wordt de komende jaren 200 miljoen euro bezuinigd. Hierdoor stijgt het aandeel van in het buitenland aangekochte producties van 12 naar 17 procent, meldt dagblad Trouw.

    De NPO vindt meer buitenlandse producties niet per definitie nadelig. Volgens een woordvoerder worden in het buitenland 'prachtige producties' gemaakt die voor commerciële omroepen niet aantrekkelijk zijn.

    Efficiënt
    De omroepen zijn verder van plan minder korte producties uit te zenden. Voor elke serie uitzendingen moet een redactie worden ingericht, een decor worden gebouwd en promotie worden gedaan. Het is daarom efficiënter om meer programma's uit te zenden die langer lopen.

    Uit de plannen van de NPO blijkt dat door de maatregelen Nederland 3 kan blijven bestaan. De zender zou verdwijnen als de publieke omroep er niet in slaagt om de kwaliteit te waarborgen.

    Bezuinigingen op de publieke omroep worden maandag in de Tweede Kamer besproken. Onlangs meldden ingewijden dat er meer wordt bezuinigd op de omroepen, vanwege de extra miljardenbezuinigingen.

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Wat bij de regime-zender de laatste tijd gebeurt, Joost mag het weten. Ik bedoel die nietszeggende beeldverhalen uit verre vreemde landen, met al die vreemde talen en de ondertiteling in het Nederlands : uit wiens koker komt dat ineens? Het wordt niet gezegd, maar overal is er Muzelmannerij in het spel. We hebben (in ’t kort) bij elke nieuwslezing, het verhaal moeten aanhoren in de inleiding. We kregen over hetzelfde een uitgebreid verslag, liefst meteen specialist in de studio die nogmaals (voor de 4de keer) herhaalt wat we al wisten. We zien eventueel een verslaggever ter paste die details verstrekt die we ook al wisten. Dan komen de beelden (meestal wansmakelijke) met blaffende stemmen van mannen in maatpak en/of mannen vermomd als militairen die hetzelfde aan de bron en in hun taal verteld, brengen. Dan volgen nog een paar ‘aitems’ met een verhelderende draaiende aardbol, die op dezelfde manier gebracht worden als de vorige, zodat de nieuwslezer kan afsluiten met een kort samenvattend overzicht van wat er in al die aitems werd verteld. Dan is de zendtijd om, en krijgen we de trut (M/V) of het mietje (M/V/O) van de sport op ons bord. Enfin : we kregen de dagelijkse potpourri multicultuur ingelepeld.  Om via ‘Man bijt Hond’ en ‘Thuis’ verder in te dommelen. Ons protest tegen dat alles is : een avondwandeling in de tuin met de 3 Duitse Herders. Een advies lijk van de Pastoor met zijn Colaatje, aan het chro-meisje dat wilde weten vòòr of na. Neen, zei de pastoor, in de plaats van….

    Want om werkelijk nieuws te zien, moet men het uurrooster kennen van de meeste buitenlandse zenders. Duurt om ze allemaal te volgen bijlange geen half uur, zoals bij de V°RT en men heeft tenminste telkens iets geleerd.

    Wat meer is : de wan-molen van de afbeelding hierboven. Lijk in de graanschuur vroeger, als er koren ge-want werd, waarbij men het kaf van het koren kon scheiden. In Bokrijk kan men die handgewijze werkwijze nog elke dag bewonderen : het uigevlegeld koren wordt in een afgeplatte mand in de lucht omhoog geschud, en de wind blaast het kaf weg, terwijl het koren terugvalt in de wan-zeef…. Bij ons thuis had men een (okkazie) wan-molen, wat toen zeer modern was, omdat het hele wan-verhaal binnen in de schuur kon gebeuren….Een met mankracht ronddraaiend rad met schoepen blies het kaf omhoog, terwijl het koren via een schuin afhellende trillende zeef naar binnen de molen werd gevoerd, waar het in zakken werd opgevangen. De Rolls Royce daarvan, een duurdere veriante van zo’n molen was uitgerust met een soort ‘versnellingsbak’ : via een vernuftig systeem kon op de as de draaibeweging naar een of twee andere tandwielen getrokken worden. Zodat men met dezelfde beweging traag kon aanzetten, maar na korte tijd eenmaal het vliegwiel liep, een echt gezwinde loop kon aanhouden.

    Ik wenste begot dat iedere nieuws-uitzending eerst door zo’n wan-molen kon gehaald worden. Voor mijn part zou dan één man volstaan om de Nieuwsuitzending te brengen : de nieuwe grote baas, wiens naam ik maar niet kan onthouden. Is trouwens niet eens de moeite : de man zal nu vlugger weg zijn dan hij gekomen is.

     

    Te Noteren.

    Als op deze blog gekapt wordt op ‘de socialisten’ is daar niets mis mee.  De gewone man, die het is uit verveling of uit gewoonte, heeft mijn volle begrip. Had hij al die jaren gekozen voor de Tsjeven of de Blauwen, dan zaten we nu nog altijd met kinderarbeid. Ik zal mijn best doen om voortaan te spreken over de Slechte Socialisten, de SS, wetende dat hiermee bedoeld wordt de geldzakken die leven op kap van de kleine man. Type-voorbeeld : Notte (Vandela) den Baard uit Oostende met het oplichtersgezicht, en met hem, iedereen die linx lult, maar rechts zakken vult. Van Ackere van de Tsjeven is er ook zo ene, maar die noemt zich sociaal democraat. Dat is dan geen SS, maar een SD : een Scihersheits Dienst-man.

    Ten tweede : laten wij elkaar goed verstaan. Als de Nederlanders, met hun typisch Hollandse koopmansgeest, ’n goede 600 banen moeten doen verdwijnen, is het equivalent daarvan gerekend met de Belgische megalomane vergelijking, liefst het dubbele, zijnde 50 % van de V°RT-effectieven. Zie ik al die massa mensen dan aan de dop gekegeld? Ben ik zo’n onmens?

    Ben blij dat U die vraag stelt, want ik zie voor hen een ander beroep wenken, aangepast aan de graad van hun bekwaamheid. Geef hen een straatkeerder in de hand en maak de verloning afhankelijk van de kilo’s binnengebracht zwerfvuil op het einde van de werkdag. Niemand kan klagen : de Publieke Omroep is gezuiverd, meer : hij draait in vrijloop, want de bazen zijn nu ploegbaas bij de Groendienst, iedereen is aan het werk, de verdienste is naargelang de persoonlijke inspanning, en last, but not least : het milieu vaart er wel bij en de wan-molen mag weer naar museum!

    Enne… een beetje verder doordenkend, is het goed tegen de opwarming van de aarde!

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!