MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.690 EEN TSJEEF IS EEN SOS OP EEN KERKSTOEL

    zondag 25 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    690 EEN TSJEEF IS EEN SOS OP EEN KERKSTOEL

     

     

    Pa Pinkelman op reis….

    ********************

     

    Dirk-Jan Eppink is een grote meneer van een veel te kleine partij. Net het tegenovergestelde dus van een klein meneerke in wat eens een grote partij  (voltooid verleden tijd!) is geweest. De man is ‘sociaal-conservatief’, zegie zelf. wat ongeveer overeenkomt met een olifant met zebra-strepen. Wat niet wegneemt dat zijn Hollands belerend vingertje wel een durft omhoog gaan. Omdat het een sympathieke Hollander is, mogen we hem nochtans graag. Ook al omdat hij meestal vijfduims nagels met grote koppen slaat.  Als ik hem zo bezig zie, denk ik aan Pa Pinkelman en Tante Pollewop van Godfried Bomans : ‘Agge mô leur heb’; zei Pinkelman altijd. Zelfs toen hij rondgevaren werd op een rivierlichter op de binnenwateren ver in Noorwegen, wist hij aan de schipper te verklaren ‘Een waterrijk landje, dat Belgi뒅. Maar goed gezien : Meneer Eppink zit op zijn plaats in het EU-USSR-parlement in Brussel.

     

    Bij het herlezen van bovenstaande zinnen, vastgesteld dat nergens de naam van de Grote Tsjeef Meneerke Peeters te vinden is. Vandaar deze herneming, zodat er geen misverstanden mogelijk zijn. Want wie, “iedereen inbegrepen’ zet er nu zijn licht onder de korenmaat? ’t Stad is toch van iedereen!? Ziet U, dat in het donker alle katjes grijs zijn? Wat heb ik U altijd gezegd? Tsjeef en Sos, dat zijn maar voornamen van beesten uit dezelfde stal bij dezelfde boer. Of, zoals in de titel : een Tsjeef is een Sos op een kerkstoel…..

     

    ***********************

     

    Hoezo, de moslimbroeders vallen wel mee?

    22/03/12, 08u23 De Morgen

     

    Derk-Jan Eppink is vicevoorzitter van de fractie van Europese conservatieven en hervormers in het Europees Parlement. "De moslimbroeders willen wel degelijk hun staten islamiseren, inclusief de positie van de vrouw", zegt hij.

    ·         

    Koert Debeuf, medewerker van de Europese liberalen in Caïro, bereidt ons voor op regerende moslimbroeders. "Zij zullen de politieke leiding nemen in het Midden-Oosten", schrijft hij recent. Maar dat is niet zo erg, want: "we moeten moslimbroeders zien als Amerikaanse Republikeinen".

    Nu had ik vorige maand een lunch met het hoofdbestuur van de Republikeinse partij in Washington en ik had niet de indruk dat ik daar met veredelde moslimbroeders aan tafel zat. De Republikeinse partij is net als de Democratische een kiesvereniging waarin allerlei kandidaten via voorverkiezingen - van gouverneur tot president - hun ideeënstrijd moeten uitvechten. Republikeinen en Democraten hebben geen almachtige partijvoorzitter zoals in België. Geregistreerde partijleden beslissen. Religie? Ook een Democratische Conventie wordt geopend in gebed. Het leger? Mariniers dragen de Amerikaanse vlag binnen, ook bij Democratische Conventies. Vrouwen? Een meerderheid van de Amerikaanse conservatieve beweging is vrouw, opiniemakers zoals Ann Coulter, Laura Ingraham, Michele Malkin, Liz Cheney, Bay Buchanan ect. Van Egyptische moslimzusters heb ik weinig gehoord.

    Integendeel, moslimbroeders in Egypte en Tunesië willen hun staten islamiseren, inclusief de positie van de vrouw. Egyptische moslimbroeders willen geen vrouw als presidentskandidaat, overigens ook geen Kopten. Debeuf haalt Michele Bachmann als voorbeeld van een moslimrepublikein. In Egypte zou zij niet mogen kandideren. In de VS wel. Ze behoorde tot de eerste kandidaten die door de mand vielen. Haar opvatting over religie en homoseksualiteit werd niet gesmaakt. De kiezer beslist.

    Uitzondering
    Ook haalt Debeuf Rick Santorum erbij als Amerikaanse variant van een moslimbroeder. Ik heb Santorum niet horen zeggen dat de Amerikaanse grondwet moet worden vervangen door het Oude Testament. Moslimbroeders zien de Koran als de grondwet, zoals Saoedi-Arabië. De sharia is daarmee verankerd. Als men de vergelijkingsmethode van Debeuf volgt, kan men even goed zeggen dat zijn politieke baas Guy Verhofstadt, indien men hem ziet raaskallen in het Europees Parlement, meer op een moslimbroeder lijkt dan de saaie Mitt Romney. Alleen de baard ontbreekt nog.

    Debeuf verwart de plaats van politiek en religie in een maatschappij. West-Europa is sterk geseculariseerd. Christendemocraten beroepen zich zelden op de bijbel en vormen eerder een machtskartel zonder duidelijke religieuze identiteit. Christendemocraten zijn eigenlijk socialisten die (af en toe) in de kerk komen. Buiten Europa speelt religie wel een publieke rol, in Afrika, Latijns- Amerika, Azië, de VS en natuurlijk de Arabische wereld. Europa is de uitzondering, niet de regel. In de VS, Latijns- Amerika en Azië is er doorgaans een scheiding tussen kerk en staat, bijvoorbeeld ook in het islamitische Indonesië. In de VS hebben de founding fathers die scheiding in de grondwet verankerd om politieke en religieuze vrijheden te vrijwaren. Juist om die reden waren de eerste pioniers Europa ontvlucht. In de Arabische wereld is er een trend van secularisering naar islamisering, onder druk van de moslimbroederschappen. Zij veroverden de politieke ruimte omdat ze hun sociaal en politieke organisaties snel konden omvormen tot een verkiezingsmachine. Ze konden eveneens het 'oppositiedividend' tegen de autocratische leiders innen, zoals de Tunesische Ben Ali wiens partij lid was van de Socialistische Internationale, dus zusterpartij van de sp.a.

    Molotovcocktail
    Maar het gaat niet de goede kant op. Ik was waarnemer bij de verkiezingen in Tunesië, eind oktober vorig jaar. In Tunesië, op zich een seculier land, haalde de moslimbeweging Ennahda (wedergeboorte) 40 procent van de stemmen. Tunesië heeft een veel sterkere civiele maatschappij dan Egypte, maar Ennahda begint al te knabbelen. Nabil Karoui, eigenaar van een televisiezender, is gedagvaard voor het uitzenden van de film Persepolis waarin een beeld van God is te zien. Radicale moslims gooiden molotovcocktails in zijn huis. Ennahda steunt het proces. Human Rights Watch noemt de toestand verontrustend.

    Debeuf probeert ons, met zijn verwijzing naar de 'moslimrepublikeinen', wijs te maken dat de moslimbroeders meevallen. Gevaarlijk naïef. Ze zullen hun landen stapsgewijs islamiseren. De Iraanse Nobelprijswinnaar en strijder voor vrouwenrechten, Shirin Ebadi, waarschuwt in The Wall Street Journal van 15 maart voor de gevolgen van de Arabische Lente. "In Egypte spreken politieke leiders over terugkeer naar de islamitische wet die resulteert in een neergang van vrouwenrechten zoals we dat in 1979 in Iran hebben beleefd. We werden 1.400 jaar in de tijd teruggeplaatst". Republikeinen schaften de slavernij af; moslimbroeders voeren de slavernij voor vrouwen in.

     

     

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Heb ik het nu mis, als ik meen een formidabele gelijkenis te hebben vastgesteld tussen de doorsnee Tjeef en de doorsnee Muzelman? Dat is hun neiging om van twee walletjes te eten.

    Om dat uit te leggen, beperk ik mij tot … de vrouwen. Al ziet U hetzelfde fenomeen in geld. Of in macht. Zij preken rijkdom, maar verdelen de armoede. Zie maar naar de ruïnes die het communisme overal achter laat.

    Spreken met gespleten tong. Warm en koud blazen. Linx lullen, rechts zakken vullen. Compromissen sluiten. Belgiciseren.- Het zijn allemaal synoniemen van woorden maar geen daden. Net wat de Muzelmannen doen met de vrouw. Ze kunnen er, als bronstige stieren, geen minuut zonder, maar maken er slavinnen van. Buitenshuis moet ze ingebusseld zijn als een boreling (het is de Muzelman trouwens verboden afbeeldingen te maken van levende wezens, noch man, noch vrouw, noch dier. Vandaar hun ‘versieringen’ in de bouwkunst : uitsluitend lijnen en cirkels op hun friezen…), maar dat inbusselen is noodzakelijk omdat de Muzelman anders op straat zijn driften niet kan beheersen… Zie hun rechtspraak over ‘overspel (verkrachting) … als straf wordt de vrouw gegeseld of gestenigd….De Muzelman ramadamt wel tot na zonsondergang, maar dan wordt het weer madammen rammen tot de zon opgaat….….

    Dat ik hierbij automatisch als voorbeeld voor de gespleten tong terugval op de Geitenboer, is zuiver toeval. Het had evengoed en zelfs beter God Stevaert kunnen zijn. Want diens voorkeur blijkt uit te gaan naar Muzelvrouwen….

    Och, bijna vergeten : dame Paula Semer is Doctor Honoris Causa gevierd in Gent : ze was in de jaren 70 de grote bloedmooie promotor van de Leer van Goele Liekens en van de volkse cultuur met kleine C.  Is SP, natuurlijk, anders werd ze nooit gehuldigd! Curieus dat zoiets nu juist samenvalt met de betogingen voor en tegen vruchtafdrijving. En zuiver toeval dat het samenvalt met de moord op een couveuse-babytje dat de moeder meegegeven had met de vuilkar. Het kind van een Tunesiër…. En waarschijnlijk een drama waarin Vermassen zou in wroeten als een varken op een mestvaalt. Benieuwd wat dame Semer hierover zou denken…. Misschien haar lintje teruggeven, en stamelen ‘Dass habe ich nicht gewusst’…

    JaJa : we gaan er op vooruit! We worden zelfs het collectief verdriet bespaard van (officieel) 19.000 witte dooskistjes per jaar in een vliegtuigloods. Die kleine mensjes zullen niet hoeven terug te keren van sneeuwklassen : ze hebben aan hun verwekkers alleen het remgeld gekost. En een vlek op hun ziel. De Ziekenbond heeft, op kosten van ons allemaal, de rest betaald….JaJja, God Stevaert had gelijk : het socialisme moet gezellig zijn!  

    Ben ik te bitter in deze? Wel : als abortus al van 20 jaar ver door mensenhand uit het Strafwetboek is gehaald en zelfs gepropageerd wordt, verandert dat niets aan de natuurwet : ‘Gij zult niet doden’. Moord voor of na de geboorte, blijft moord. Het wordt alleen bij ons niet meer bestraft door menselijke wetten.

    19.000 kinderen x 20 jaar is een kwart miljoen eigen mensen. Waren die niet vermoord, dan hadden we geen immigranten nodig gehad om ‘de vergrijzing’ tegen te gaan.

    Ziet U, hoe West Europa stilaan onderweg is om zichzelf te vernietigen? Maar dat is niet erg! Zo lang ge maar leut heb, zoals die andere Hollander wist te zeggen!

     

     

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!