MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.688 DE KOGELS KWAMEN VAN LYNX.

    zaterdag 24 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    688 DE KOGELS KWAMEN VAN LYNX.

     

     

    J’Accuse…

    *************************

     

    Ook deze keer goed geprobeerd, hé! De persmuskieten wisten het van de eerste minuut! De ‘tueur’ van Toulouse was een rechts-extremist, dat kon niet anders! Eerst 4 Franse militairen met Muzelmanse namen overhoop schieten, dus 4 Nieuwe goed geïntegreerde Fransen’ : ach met hoeveel tremeloo’s had de regeime-pers daarover (liefst dagenlang) kunnen berichten! En beelden gebracht van ingebusselde wenende Muzelmoeders met wenende Muzel-bloeikens van kinderen. Een nieuwe Breivik! Toen kwam de onverlaat een tweede maal in actie, waarbij aan die Joodse school maar liefst gevuurd werd met twee verschillende kalibers. Uitleg : meerdere daders! Een samenzwering! Waarbij een getuige (dwarsdoor de integraal-helm van de schutter)gezien had dat het een blanke man was met blauwe ogen. Op zijn borst had hij zelfs een camera gemonteerd die het hele gebeuren moest vastleggen, zodat de schietpartij, de doodsangst en het afmaken van de kinderen als oorlogsbuit naar huis kon meegenomen worden om overal te kunnen vertoond worden. Wat een onmens : hij had zijn slachtoffers zelfs (te voet) achtervolgd binnen in de school, toen die wilden vluchten.

     

    Ei zo na, had men gesproken van een nieuwe trend in het terrorisme : de dader zelf zet een camera op voor een live-verslag van de heldendaad, zodat alle gelijkgezinden later konden mee ‘snoeperen’ van de vertoning… En kwartier later staat het overal op de ‘sociale netwerken’ en doet de ronde van de wereld (*)…. Niet mogelijk zegt U? Maar het is krek dezelfde wrede werkwijze die toegepast wordt bij het pesten op school, of bij groepsverkrachting. Het wordt de nieuwe trend om ‘kicks’ te verzamelen : monteer een camera (een speldekop groot) op Uw fiets en cross op het voetpad doorheen de wandelende of winkelende voetgangers : het levert schitterend beeldmateriaal op. Later kunt U dat dan doen met Uw auto of Uw moto.

     

    Niet mogelijk, zegt U? Hoe komt het dan, dat een rij-instructeur op TV eerder onbedacht komt vertellen, dat de meest voorkomende inbreuk bij leerling-chauffeurs is, dat ze de verkeerde kant opwillen op een rotonde? Komt gewoon omdat ze als fietser tot aan hun 18 jaar gewoon alles mochten. Rood licht? Gewoon het voetpad op! Eenrichting-verkeer? Is niet voor fietsers. Bij donker : zien of gezien worden? Is voor oude zakken! Onder invloed een ander in de gracht rijden? Eigen schuld, dikke bult : wat had die daar te zoeken op dat uur?

     

    ************************

     

    Het plaatje was dus compleet, en wel volgens het systeem van de straffe strafpleiter ooit : Jef Vermasen : de onbekende dader voldeed aan het profiel van de gedroomde extreem-rechtse misdadiger. Men hoefde hem alleen nog maar op te pakken. Dr Goebbels had betere inspiratie op dat gebied. Gewoon een dode in een of ander uniform doorzeefd met kogels ergens achterlaten, en voilà : de dader en zijn opdrachtgevers waren geklist! De bewijzen lagen voor, of de man nu na 36 uur belegering  van het balkon  van het gelijkvloers (!) was gesprongen of niet : de dader was geklist! Doorzeefd met kogels in armen en benen, en één dodelijk schot in de slaap veel uitleg zou die niet meer geven….. Het was een zonderling en eenzaat, die heel alleen gehandeld had! Niks te zien met de Muzelmannerij of met terrorisme : trouwens, de dader was al lang geen onbekende meer voor de politie. Goed gewerkt, mannen!  En Marine Le Pen zou beter zwijgen, want ze weet niet was er allemaal gedaan wordt om die stouterikken tegen te gaan!

     

    Dat de tweede moordpartij om Joodse kinderen ging, was in dat stadium van het onderzoek door de persmuskieten, alleen maar een niet ter zake doend detail. Sarko zelf bracht het onder woorden : van onze kinderen moeten ze afblijven! Integendeel zelf : het kon een manoeuvre zijn om verwarring te zaaien! Bij de Joodse Gemeenschap echter, was de boodschap goed aangekomen : over gans Europa werd de toestand van uiterste waakzaamheid afgekondigd. Waarschijnlijk omdat in Antwerpen geen voldoende politiemacht beschikbaar was, zagen we op TV een Joodse school bewaakt door…twee ongewapende Security-kleerkasten. Echt de gedroomde gelegenheid om op deze ‘beveiliging’ de omschrijving toe te passen hoe voor wapengeweld tegen scholen een belgicistische oplossing werd uitgedokterd…..dwz een bewaking suggereren die de moordenaars niet uitdaagt…. Belgicieren is inderdaad nooit een beslissing nemen, maar blijven onderhandelen tot wit zwart is, en zwart wit is. Dat is trouwens de hoofdreden waarom de Natte Dweil president van de EU-USSR is kunnen worden : wie als Premier het belgisch systeem kan overleven, moet wel een gewiekste kerel zijn! En dan kent men nog Di Rupetto niet! Die beschikt over een onderbuik-palmares om de gehele wereld te belgicieren!

     

    Dezelfde bewakingsbeelden die we in Frankrijk zagen, toonden meerdere tot de tanden bewapende militairen voor de schoolpoorten. Met (maar dat moesten we erbij denken) achter het hoekje, neen geen waterkanonnen, maar echte rupsvoertuigen, met de kanonnen op tien uur omhoog gericht, maar de .15 mitrailleurs dreigend in alle richtingen. Want Frankrijk weet meer af van revoluties dan wij. Zij zijn er trouwens de uitvinders van….Ook over de Islam weten ze meer dan wij. Want daar noemen ze een kat een kat : Islammers of Moslimmers zijn daar doodgewoon…. des Muselmans. Muzelmannen zijn dicht verwant met Saracenen, en een wel beruchte stam van die Saracenen waren en zijn  de ‘Assasini’. Zelfs het Franse woord voor moordenaars hebben de Fransen van daar overgenomen!

     

    *******************

     

    Was die scherpe militaire bewaking aan de Joose scholen misschien omdat men toen al in de juiste middens een zwaar vermoeden had van waar de kogels kwamen? Want later liegt men het niet meer weg : de dader is een Al Quada Algerijn uit de betere klasse, met Frans posport die de Palestijnse haat-gedachte in daden omzet. Doet me denken aan de zelfmoord-piloten van 9/11 : ook dat waren geen doorgedraaide arme drommels, maar gestudeerde elite-mensen, die handelden uit de (ingebeelde) intellectuele superioriteit van de Arabische denkwereld. Trouwe onderdanen van Saoud- Arabia en nederige dienaars van hun Allah. We zijn dus gewaarschuwd.

     

    Neen, geen Breivik II, en dus zal er vlug-vlug met het hele zootje komaf gemaakt worden, om te kunnen overgaan tot de orde van de dag. Er is zelfs haast bij, want Marine Le Pen is bezig met Napoleon Bonaparte na te doen. Die begon zijn triomftocht ook op Corsica…..

     

    ***********************

     

    Politie onderhandelt met verdachte schietpartijen Toulouse

     

    De Franse politie onderhandelt met de hoofdverdachte van de dodelijke schietpartijen in Toulouse. Elite-eenheden van de politie hebben zijn broer al opgepakt maar de hoofdverdachte zelf verschuilt zich nog altijd in een appartement in een residentiële wijk van de Zuid-Franse stad. De 24-jarige zou banden hebben met al-Qaida en zou wraak hebben willen nemen voor de dood van Palestijnse kinderen.

    De Fransman met Algerijnse roots werd al enige tijd door de Franse geheime diensten gevolgd. Hij werd opgespoord via het IP-adres van de computer van zijn broer die zich ook verscholen hield in het appartement. Hij werd tijdens een actie van de politie-eenheden opgepakt. Bij de arrestatie vielen er schoten en raakten drie agenten lichtgewond, meldt de krant Le Parisien. De hoofdverdachte zit nog altijd in zijn woning.

    Er zijn ook nog andere politie-interventies aan de gang tegen ondersteunende netwerken, zegt de Franse minister van Binnenlandse Zaken Claude Guénat.

    De politieoperatie startte vanmorgen rond 3 uur en wordt uitgevoerd door de elite-eenheid RAID. De moeder van de hoofdverdachte werd gevraagd contact op te nemen met haar zoon, maar ze weigerde dit. Ze heeft naar eigen zeggen toch geen invloed op haar zoon.

    De dader heeft zo blijkt nu een afspraak gemaakt met het eerste slachtoffer. Hij reageerde op een internetadvertentie voor de verkoop van een motor. Het slachtoffer, de parachutist Imad Ibn Ziaten (30) werd op 11 maart gedood met een kogel in het hoofd. Hij was niet in uniform. De dader schoot nog twee Franse militairen van Noord-Afrikaanse origine dood.

    Maandag opende hij dan het vuur op kinderen op een joodse school en daarbij vielen vier doden onder wie drie schoolkinderen. Bij de aanvallen werd steeds hetzelfde wapen gebruikt. In het zuidwesten van Frankrijk werd dan ook het hoogste terreurdreigingsniveau afgekondigd.

    Bron : De Morgen.

     

    ***********************

    Maar wat wilt U! Een samenleving die 1400 jaar achterloopt bij de onze, met 99% van de bevolking analfabeet (zoals onze bloedeigen voorouders evenveel jaren terug!) hangt aan elkaar van bloeddorstige gebruiken. De AAlgerijse Fransman, of Franse Algerijn?, filmde zijn 7 moorden met de doodsangst van de opgejaagden in de ogen. Kunt U zich die weerloze slachtoffers voorstellen, met de dodende loop van de Kalasjikov op hen gericht? Dàt is Muzelman-barbarij waarnaar die ‘Soldaten van het Kalifaat’ ons willen in terugschieten. Mag het dan verwonderen, dat het een eer is voor de Muzelman-vader, om aan Muzelman-zoon op het punt van de volwassenheid zijn mannelijke superioriteit mag bewijzen door een bot mes door de keel te halen van een vastgebonden schaap, om dan de dood in die brekende ogen gade te slaan? Op de onderhand welbekende website van E.J. Bron vond ik volgende precieze benadering van het Arabisch intellect :

    En daarom hoeft men ook niet verbaasd te zijn, dat er tot nu toe maar 9 islamitische Nobelprijswinnaars zijn. Daar staan, zoals bekend, 178 joodse winnaars tegenover. Als je bedenkt, dat er nu 12 miljoen joden op de wereld zijn, echter 117 maal zoveel moslims, in totaal 1,4 miljard, dan is dat een geestelijke faillietverklaring. Volgens deze verhouding zouden moslims 24.920 Nobelprijzen hebben moeten krijgen. Het zijn er echter maar negen, waarvan vijf Nobelprijzen voor de Vrede, eentje daarvan vreemd genoeg voor de terrorist Yasser Arafat. Slechts op twee natuurwetenschappelijke terreinen hebben moslims een Nobelprijs gewonnen.

    (*) Beeldmateriaal : op 23 maart schreef DM : “Het derde oog van Mohammed Merah”

    In de mate dat de camera het oog imiteert, is die van Merah het symbool geworden van een terrorisme dat niet meer blind toeslaat, maar oog in oog. Een soort plaatselijk terrorisme waarvan je nu al ziet welk klimaat het kan doen ontstaan.

    Kenners hebben er op gewezen hoe het conflict in het Midden-Oosten de afstanden verkleint; Toulouse ligt heel dicht bij Tel Aviv tegenwoordig. De talloze reacties genre 'En wat met Gaza? Vergeten we wat daar gebeurt?' direct na de viervoudige moord, die doordrongen tot de hoogste niveaus van de Europese Unie, bewijzen dat.

    Maar ook al is Toulouse tegenwoordig een voorstad van Tel Aviv, toch had Mohamed Merah een ander doel. De verspreiding van beelden was ontegensprekelijk een integraal onderdeel van zijn plannen, die gekenmerkt werden door de extreme nabijheid van het geweld. Via zijn beelden wilde Merah niet de afstand aan de kaak stellen, maar het tegenovergestelde en de essentie zelf van het sociaal contact: de volgende keer kan het in je onmiddellijke omgeving, je eigen buurt gebeuren.

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    10-12-2013
    dd
    present in all , " but rather ," After I low , suddenly , had stooped to the curb and stared at the man in front of us michael kors outlet , and my husband , secretly , and washed their
    there in terms of louis vuitton outlet online crisp everywhere we I felt pressed me to his side arm louis vuitton of my husband Michael Kors Outlet is near , and we heard . "It's murder are you ?" Beautiful " Misucharona ! "
    person first . "But , the crank , he Christian Louboutin Outlet ? Are there any I might be nothing , crack brain some ideas in louis vuitton outlet his head . You 'll know right away we , what excuse is , Louis Vuitton Sale what wrong
    a warning gesture that I do not think at the top , louis vuitton outlet store and I 'm we need most is him, I a narrow corridor that is louis vuitton handbags sandwiched between opening corresponding to what was
    near her fell have . If you gucci purses like , I can give a glimpse of her in you . she looks michael kors outlet online beautiful . it is horrible to think that she is dead . " louis vuitton purses I do not know why we agree .
    provision of information I , we michael kors outlet turned to George with the proposal that should go now as slowly rose from Authentic Louis Vuitton Handbags the couch I .While you restart behind us , he , his leaving , gucci outlet

    10-12-2013, 08:22 geschreven door louis vuitton store


    15-06-2013
    coach factory

    coach factory

    louis vuitton

    louis vuitton

    coach outlet

    coach factory online

    louis vuitton

    coach outlet store online

    louis vuitton bags

    michael kors handbags

    michael kors

    15-06-2013, 14:51 geschreven door coach outlet


    15-03-2013
    Coach Outlet Online
    Before Abe left for the

    Coach Outlet Online

    United States, Washington has informally informed the Japanese government,

    Coach Outlet

    Obama is more concerned about the easing of tensions between China and Japan,

    Coach Outlet Store Online

    rather than Japan and more tough on China.Rong Chen said,

    Coach Outlet Online

    some analysts still feel the changing Japanese attitudes in the

    Coach Outlet Online

    United States. They try the Japanese people to recognize the U.S.

    Coach Outlet Store Online

    allies in the maintenance of Japanese interests may eventually

    Coach Outlet Store Online

    take a more selective approach. They believe that Japan

    Coach Factory Online

    is now faced with two difficult choices: First, decide defense affairs;

    Coach Outlet

    attempt to return to Asia to maintain a closer relationship with China.The article

    Coach Outlet

    said, the first to choose the means to develop nuclear weapons. This will allow the

    Coach Handbags Outlet

    nationalists are excited, but Japanese voters, and even the United

    Coach Outlet Online

    States can not accept. It will also lead to another problem, namely

    Coach Factory Online

    how the defense budget would be enough to contend for a heavily

    Coach Outlet

    indebted countries, rich countries have a population of 1.3 billion? The second choice is

    Coach Outlet

    increasingly business leaders agree, if the anti-China sentiment slowly subsides,

    Coach Factory Outlet

    also a more viable long-term.

    15-03-2013, 03:40 geschreven door Coach Outlet Online


    24-02-2013
    gucci outlet
    In Memorial-Hermann hospital at the University of Texas Medical Center in Houston, Neurosurgeon Nitin Tandon visits 26-year-old epilepsy patient Tyler. Dr. Tandon has placed platinum electrodes on the surface of Michael Kors Handbags Tyler's brain so that he can monitor electrical signals when Tyler is having a seizure "Before we can Coach Outlet Stores even understand how we would come up with prosthetic devices that we may be able to use to supplant certain brain functions that have been lost, we have to model those and understand those at a computational level," Tandon said. Since such studies contribute to the understanding of epilepsy, Tyler is a willing participant. "I think michael kors outlet the more education there is about it, the better off the rest of the people will be," Tyler said. Patients like Tyler have also contributed to a study of how the brain forms memories Michael Kors Outlet of events in terms of time and space. It has been a puzzle how the brain communicates both with the "where" and the "when" areas, Tandon said. Dr. Tandon had patients with implanted Coach Outlet electrodes carry out learning tasks that involved both space and time to see how the brain handled the information. "The way the brain does this, that it accomplishes communication with these two different areas Coach Factory online at the same time, is by using two different frequencies coming from the same part of the brain, the hippocampus," he said. The hippocampus is a structure on the lower side of the brain Michael Kors that regulates the formation of memories that are then stored in separate areas of the brain. It is very much like saying that you have a radio station that is sending out signals to Coach Outlet Online two different groups of listeners at the same time and it does that by using two different frequencies, Tandon said. At the University of California, Davis, neuroscientist Arne Ekstrom analyzed data from the brain Coach Outlet Online Store scans -- applying graph theory techniques used to study information flow. He, Tandon and their colleagues hope to pursue this investigation in future studies. Since memory loss is one of the problems associated Coach Factory Outlet with epilepsy, Dr. Tandon says this research holds promise for epileptics as well. We are setting ourselves up for being able to restore memory dysfunction much better than we have with these electrodes in coach outlet store patients with epilepsy and also, potentially, at some point, being able to restore normal network dynamics, Tandon said

    24-02-2013, 07:45 geschreven door zsx


    30-08-2012
    http://www.cheapbeatsbydr-drebuy.com/
    But Mr. Li to music http://www.cheapbeatsbydr-drebuy.com/ have a Cheap beats by dre special liking. He is a audio fancier, is also the band Cheap beats by dre drummer. Work over, Mr. Li will spare time beats by dre cheap all used to fiddle with sound. beats by dre cheap He found that the different structure of the wire connected to the speaker on unexpectedly can listen to a different sound effects. cheap dre beats From this discovery began, Mr. Li developed a high quality sound box line, cheap dre beats named "the sound" line, which has developed a new industry.

    30-08-2012, 06:21 geschreven door Cheap beats by dre


    http://www.cheap-beatsbydre-buy.com/
    This type of headset microphone with Cheap beats by dre short form, the call quality is clear, easy to use for voice chat. The ears of the headset use the cover beats by dre cheap of soft coriaceous materials, comfortable wearing, sound insulation effect cheap beats is very good also, very suitable for home video use. Aone WL-704 MV wireless headset used the protein and the ear of the cortex mat, cheap dre beats soft degree is high

    30-08-2012, 06:11 geschreven door Cheap beats by dre


    17-08-2012
    Mr
    polo outlet online Wonderful article will give the reader a good mood! May God be with you

    17-08-2012, 03:46 geschreven door polo outlet online


    28-03-2012
    Barbour jackets

    The Barbour jackets is a top brand from UK. But now the high quality barbour quilted jacket was more popular in the worldwide . You can use the barbour jacket keep warm, windproof so on.Charming barbour coat make your life easy.Welcome to http://www.barbourjacketshop.com , there are many style of barbour ladies jacket, barbour mens jacket and barbour kids jacket you can choose.

    28-03-2012, 05:49 geschreven door Barbour jackets


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!