MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.687 BOERENWACHT FABRIEKSWACHT BURGERWACHT OF S.A.?

    zaterdag 24 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    687 BOERENWACHT FABRIEKSWACHT BURGERWACHT OF S.A.?

     

     

    Met de Belgica dreigend bijna helemaal in het sloopdok…..

    *********************

    Het verhaal hieronder is geen fictie : het Griekse volk is, en dat hoopten we of dienden we te hopen, inderdaad niet bereid verder te leven als kolonie van noch Frau Merkel, noch van de Bruksèlse nomenclaatura.

     Ook hebben zij blijkbaar geen ‘Wapenwet’ à la Belge over zich heen gekregen, zodat bij ons de PS tenminste langs die kant niet moet bevreesd zijn. Als de vriendjes van de Waalse onderwereld maar goed voorzien blijven

    Het is geleden van uit de tijd van Dolf-met-de-Snor en zijn Sturm Abteilung (zie hierboven voor dezelfde zwarte mannetjes) dat wij nog van die dingen (burgerwachten) gekend hebben : bij de repressie werden de Vlaamse ‘boerenwachten’ en/of ‘fabrriekswachten’, onder de beschuldiging dat zij de wapens tegen het land hadden opgenomen (of geijverd hadden om de instellingen van het land aan het wankelen te brengen : schrappen wat niet past. Maar opgepast : het zijn officiële termen die niet mogen beschadigd worden), dapper tegen de muur gezet. Hun misdaad? Om den brode de zwijgende meerderheid te hebben beschermd of pogingen daartoe te hebben aangewend om op last van de Overheid, de boeren of de industrie te beschermen tegen de nachtelijke sabotage van dolgedraaide ‘weerstanders’. Zelfs al waren dat weerstanders die hun roeping maar hadden ontdekt, eenmaal de Felgrauen het land uit waren. Dat waren dus de Vaderlanders tegen wie de Vlaamse jongens ‘de wapens hadden opgenomen’…. Neen : van dat soort ‘wachten’ hebben de Vlamingen de buik vol, en daarbij : de tijden zijn anders.

    Vergeten wij niet : de vijand draagt deze keer geen uniform en bedient zich niet van Stuka’s en Pantzers om ons, onderweg naar Parijs, onder de voet te lopen. Deze keer leven onze veroveraars zelfs tussen ons al lang in het land, als  opgedrongen vrienden. Ze bevolken met hun vele kinderen onze scholen en hun opgroeiende jeugd M/V bezet belangrijke posten bij politie en of leger. Dat laatste gebeurt, onder het excuus van positieve discriminatie, meestal onder de strengste geheimhouding, net als in Frankrijk. Tot, om een of andere reden, er een kink i de kabel komt : zaterdag laatst kwam het in Montauban (Toulouse) tot een schietpartij waarbij 3 Muzelman-soldaten van de Special Forces werden overhoop geschoten. Special Force?! Dat zijn in Marseille dus een soort Waffen-SS’ers van het Franse Vreemdelingenlegioen….Een beetje de wederopvoering van wat verleden jaar een Amerikaanse Muzelman en Hoger Officier in de VS had gepresteerd door een aantal van zijn eigen mannen af te knallen. Uit Muzelmanse frustratie, naar het scheen.

    Neen : laten wij ons getroost voelen door de media : niet alle Muzelmannen zouden terroristen zijn. Neen, natuurlijk niet. Ook niet alle Duitsers in de oorlog waren ‘Nazi-zwijnen’, de meerderheid was, naar achteraf bleek, zelfs fervent Anti. Maar ze hadden toch dapper meegedaan om te zwijgen!

    Later werden Joodse schoolkinderen met hun leraar in Toulouse door een heldhaftige onbekende ‘vredelievende’ omgebracht. Men wilde eerst  absoluut verband leggen tussen de 2 zaken, omdat de dader telkens op een motor reed. De V°RT wist zelf te vertellen dat de dader zekerlijk iemand uit extreem-rechtse hoek moest zijn, want zijn daden waren puur racistisch….Waarom de ene keer werd geschoten met 9 mm kogels, en de andere keer met 11,43 mm, wordt later niet meer herhaald. De media trachtte ook te verzwijgen dat de gedode militairen in Montauban Muzelmannen waren, maar O wee, de tamtam heeft hun Arabisch klinkende namen doorgeseind…. Lady Ashton (Labour), de EU-USSR commisaris, was zelfs van mening dat er teveel misbaar werd gemaakt voor die Joodse kindjes van Toulouse : in Gaza doodden de Joden immers ook regelmatig Palestijnse kindjes… In Rouen hield een lerares in klas een minuut stilte…voor de moordenaar.

    De Godsdienst van de Wrede boekt gestadig vooruitgang. Zich daartegen verzetten staat gelijk met haatzaaien of met racisme….

    Samengevat in historisch perspectief : in eigen land de wacht optrekken kan de gezondheid schaden. Is proefondervindelijk bewezen. Tweede vaststelling : de ‘vredelievenden’ (of hun tegenstanders) beginnen zich wat al te opvallend te gedragen : zoiets kan eveneens de gezondheid schaden. De Arabische ‘Lente’, waar ze is uitgebroken of op het punt staat uit te breken (Syrië) is nog schadelijker. Blijft over om het onheil te keren : Israël, op de voorgrond als schildwacht, en wij, in het Oude Avondland, op de veilige achtergrond. Het probleem is echter, dat er teveel Lamme Goedzakken zijn. En met Tijl Uilenspiegels alleen wint men geen oorlog.

    Laten wij dus doen waar we best in zijn : de kat uit de boom kijken…..

     

    *************************

     

    Milities leiden burgers in Griekenland op

    In Griekenland worden burgers door leden van rechts-radicale groeperingen gerekruteerd en opgeleid met het doel het recht in eigen handen te nemen.

    Groepen zelfbenoemde milities, waarvan de functie en het doel heel sterk doen denken aan paramilitaire organisaties, streven er naar het recht in eigen handen te nemen. Georganiseerde groeperingen met een hang naar rechts-radicalisme* rekruteren burgers en leiden hen op. Dit gevaarlijke fenomeen breidt zich uit en roept herinneringen op aan vroegere periodes. * (voor linkse “goedmenschen” is iedere burgerwacht rechts-radicaal).

    Met een zuivere rechts-radicale retoriek proberen de leden van deze groeperingen gebruik te maken van de fenomenen van de criminaliteit en hun rol als “helpers” van de politie en het leger te laten zien. Het nationalistische woord overheerst, omdat er gevaar uit het oosten zou dreigen, terwijl deze groeperingen duidelijk verwijzen naar “stormbataljons”. Vele internetsites onderstrepen de betekenis, die het scheppen van een “patriottische burgerwacht” met als doel – zoals zij zeggen – “op het kritieke moment bereid te zijn” heeft.

    Griekse burgerwacht naar het voorbeeld van de VS

    Volgens de krant “Ethnos” heeft een van deze groeperingen al heel lang geleden trainingen in de bergen georganiseerd, zodat de “vrijwilligers” klaar zijn voor de gewapende opstand en in de chaos, die zal ontstaan, kunnen ingrijpen. De georganiseerde rekruteringsacties vinden plaats via sociale media, waar niet alleen alle informatie over de rekrutering van leden wordt gegeven, maar ook geprobeerd wordt deze activiteiten te rechtvaardigen met de buitengewone situatie van het land.

    Een andere manier en weg wordt er gekozen door de het Griekse centrum voor wapencontrole, omdat het streeft naar de vorming van een Griekse burgerwacht naar het voorbeeld van de Amerikaanse burgerwacht en zelfs scholieren rekruteert. Met de stijgende criminaliteit als motivering richtte het Griekse centrum voor wapencontrole de “Griekse Burgerwacht” op (Hellenic Neighbourhood Watch) en benadrukt, dat deze geen private beveiligingsfirma is en ook geen handelsonderneming.

    Ook politiemensen kunnen lid worden van de burgerwacht en er wordt benadrukt “…zullen zij hun rang behouden met de mogelijkheid, ook voor jongeren, tot bevordering binnen de organisatie”. Deze groeperingen zullen rondom de klok patrouilleren en op allerlei soorten delicten letten, terwijl zij “in het geval van branden en andere natuurcatastrofes en sociale onlusten bijzonder nuttig zullen zijn”.

    In een desbetreffende verklaring op internet volgt een oproep aan jonge mensen om mee te doen, omdat “de Griekse politie in geval van een opstand de veiligheid van de Griekse burgers niet voldoende zou kunnen garanderen”. Er wordt in ieder geval benadrukt, dat de burgerwacht zich niet zal bemoeien met de onderdrukking van demonstraties.

    Rekrutering van jongeren en militaire reservisten

    De rekruteringsactie richt zich ook op jongeren boven de 16 jaar en biedt hen een online-opleiding aan. De scholieren zullen op het schoolplein agressief gedrag opnemen en continu op patrouille gaan. Op deze manier “zal hun jeugdige elan zich kunnen afreageren, zonder dat ze gebrandmerkt worden en zich onderwerpen aan duistere groeperingen”, omdat de Griekse burgerwacht “zich niet verbergt in conspiratieve cellen, geen vermomming draagt en ook geen knuppels en lansen bij zich heeft, maar samenwerkt met alle instanties van de staat en de samenleving en openbaar erkend en geaccepteerd zal zijn”.

    Als model voor de oprichting van de burgerwacht volgt zij het voorbeeld van de reservisten van het Amerikaanse leger en heeft, zoals benadrukt wordt, “tot doel de locale reservistenclubs in te binden in een gemeenschappelijke formatie van nationale veiligheid”, zodat ze “vanuit de reserve naar de actieve handeling” ruilen.

    Deze groepen zullen op straat patrouilleren en tijdens hun patrouilles “naast hun gebruikelijke camouflagepakken de onderscheidingstekens van de Griekse burgerwacht dragen”.

    Bron : http://ejbron.wordpress.com/

    ************************

    Diagonaal herlezen

     

    Vergeten we vooral niet dat Grieken en Turken elkaars erfvijand zijn. En als het al een feit is, dat de haven van Pireus aan de Chinezen werd verkocht, is het nu een feit dat de Turken overal ‘investeren’ in de te koop aangeboden 600 eilandjes die Grieks grondgebied zijn.  De EU-USSR heeft de Grieken opgedragen voor 50 miljard staatseigendommen te verkopen : vliegvelden, havens, spoorwegen, enz. Het zijn zoete vruchten voor de Turken.

    Laten we hopen dat de Grieken binnenkort de juiste keuzes maken bij de verkiezingen. De media zwijgen hier over : ze weten waarschijnlijk wel waarom!

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!