MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.684 GELOVEN ALS IK OF UW KOP GAAT ER AF

    dinsdag 20 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    684 GELOVEN ALS IK OF UW KOP GAAT ER AF

     

     

    *********************

     

    Acht noodzakelijke vragen aan de “gematigde” moslims

    Wanneer de “gematigde” islam zich inderdaad zo fundamenteel onderscheidt van het “islamisme”, zoals zijn islamitische apologeten en veel westerlingen denken, dan zijn automatisch de volgende vragen te stellen:

    1. Waarom protesteren er dan geen miljoenen van de als gematigd geldende moslims dag in dag uit in hun landen en in de steden van de rest van de wereld tegen die “islamisten”, die de leer van de islam blijkbaar helemaal verkeerd begrijpen en zodoende het aanzien van hun zogenaamd vreedzame religie bevuilen?

    2. Waarom organiseren gematigde moslims niet gelijksoortige gewelddadige demonstraties zoals men die in verband met de publicaties van de Mohammed-karikaturen heeft leren kennen, waarop ze zich op affiches en spandoeken duidelijk distantiëren van de islamisten?

    3. Waarom worden van de kant van de islamitische intellectuelen niet voortdurend boeken uitgegeven, waarin zij het zogenaamde verschil tussen de goede en slechte islam duidelijk maken voor iedereen?

    4. Waarom zenden islamitische televisiezenders niet dag en nacht reportages over de islam en talkshows met islamexperts uit, waarin zij heel duidelijk onderscheid maken tussen de islam en het islamisme, zodat iedereen dit kan begrijpen?

     

    5. Waarom worden er zo goed als nooit (doods)fatwa´s uitgevaardigd tegen “islamisten” – als zij, zoals wordt beweerd, inderdaad vijanden van de islam zouden zijn?

    6. Waarom richten de predikers in de moskeeën van de wereld zich niet met alle hardheid tegen die “islamisten”, die de koran kennelijk volledig fout interpreteren?

    7. Waarom bewijzen zij in hun preken en interviews, in hun artikelen en boeken niet dat de koran en Mohammed moord en terreur verbieden – en wel principieel verbieden?

    8. Waarom worden “islamisten” niet uit de oemma van de islam verbannen?

    Het antwoord: “Gematigde” moslims en de geestelijke apologeten van een zogenaamde “gematigde” islam doen dat alles niet, omdat zij dit niet kunnen doen. Ze weten namelijk, dat de “islamisten” de koran veel beter kennen dan de rest van de moslims – en dat “islamisten” uiteindelijk precies datgene in de praktijk willen omzetten wat de koran hen voorschrijft en wat Mohammed zelf hen ooit heeft voorgedaan. Dat zij – om een lang verhaal kort te maken – in principe de meest gelovige en vrome mensen binnen de islamitische oemma zijn, de gemeenschap van alle gelovigen. Want Mohammed, de profeet van de islam, die alle gelovigen moeten proberen te evenaren, was de eerste “islamist” in de geschiedenis van de islam.

    De enige reëel bestaande scheidslijn tussen islam en islamisme is die in de hoofden van vredes- en harmoniezuchtige westerlingen, die niet kunnen geloven begrijpen, dat zich onder de gevestigde wereldreligies een religie bevindt, die uit het kader valt en daarmee de zo gevreesde uitzondering vormt. Ze zijn zo bang voor de consequenties van zo´n gedachte, dat ze hun ogen krampachtig gesloten houden voor de werkelijkheid: De terreur komt uit het hart van de islam

    Bron : http://ejbron.wordpress.com/

    ************************

    Diagonaal herlezen

    Het kan best het gevolg zijn van een of ander aangeborendheid, of eerder door een nare levenservaring die onbewust is blijven nazinderen wegens het ontbreken van de nodige ‘slachtofferhulp’, maar de historische slogan van de Gentsche socialisten uit de tijd van Priester Daens (Aalst) “Ge moet mijne kameroad  zijn, of ‘k sloan ekkik up joen meuile’ geeft telkens op tot in mijn keel, net alsof ik spruitjes met teveel look, of…rode kool heb gegeten, als ik de Muzelmannennerij all-ovr-the-world bezig hoor of bezig zie. Die nog wel een handje erger dan de socialisten : socialisten in actie zijn erg, maar de Muzelmannerij, zelfs in ruste, is duizendmaal erger! Muzelmannen slaan niet alleen op ‘joen muile’, ze slaan er liever die kop van U meteen af. Tenzij ge voor hen in het stof kruipt. Zo lang ze dat in hun eigen landen deden, raakte mij dat niet zoveel, maar nu ze overal ter wereld zijn uitgezworven, en vlotweg de medewerking van al wat Linx, politiek correct en progressief is, slaat mij de schrik om het hart. De vijand staat niet voor de deur : hij zit reeds in onze stadhuizen! Naar oude Muzelmannerij-gewoonte, wachten ze gewoon tot hun aantal groot genoeg is, om eisen te stellen. In afwachting beweren ze geen vlieg kwaad te doen….. Precies alsof er een land ter wereld zou bestaan, waar de Islammerij bestaat zonder dat dit met geweld is gepaard gegaan.

    De Feldgendarmen en/of de Gestapo waren kestekindjes in vergelijking met wat ons te wachten staat. Alleen al onze schrik om de dreigingen van de Muzelmannerij te verwoorden, staat gelijk met ‘racisme’ en verfoeilijk ‘haat zaaien’. Anders gezegd : om politiek correct te blijven moeten we ons gewoon laten bedreigen, of erger, afslachten als de tijd gekomen is. Voorbeeld: Libië en de Christenen aldaar.…..

    Geen schoner voorbeeld dan de oorlogsstokerij in onze dagen van die arme ‘Palestijnen zonder land’, die ocharme verplicht zijn om dagelijks tientallen raketjes af te schieten op Joodse burgers….. Als die dan met een paar welgemikte schoten de oproerkraaiers uitschakelen, is het kot te klein…..De Muzelmannerij veroverden wat eens het Beloofde Land was, dat volgens de Schriften overliep van melk en honing en veranderden dat in een dorre woestijn. Nu het Joodse volk daar 1/20ste van wat eens hun eigen land was, hebben teruggekregen van de Internationale Gemeenschap, om dat vervolgens weer vruchtbaar te maken, wil de Muzelmannerij dat aan hen aangedaan onrecht ongedaan maken. Dus beginnen ze te stoken…. Want wat zij door doorlog onrechtmatig van anderen gestolen hebben, is en blijft hun eigendom : de redenering van elke dief…..Enne, om frank te zijn : de rednering van elke Franscouillon waar ook ter wereld.

    De Islam stookt overal. Ook nu weer in Zuid Frankrijk….Daar moordt men reeds, terwijl het in Spanje voorlopig blijft bij het terugeisen van het land waar ze later door de Reconquista weer werden verjaagd.

     

    ************************

     

    In eigen land staat elke treinreis gelijk aan een gevaarlijk avontuur : zwartrijders, verbale en andere agressie : te dien einde zal de NMBS haar personeel speciale trainingen geven…..Die lieverdjes mogen vooral niets in de weg worden gelegd!

    Mijn advies? Beter ware op elke trein een aantal kloeke en uit de kluiten gewassen para’s te laten plaats nemen, anoniem tussen de andere reizigers. Het zou voor ons leger een goede gevechtstraining zijn van ‘onze jongens’, die als beloning voor hun jachtinstinct, zich gewoon naar believen zouden mogen uitleven op de bij verrassing gevatte agressieveling(en). Gevolg : applaus op alle banken en ook thuis, en vermits een goed verstaander maar een half woord nodig heeft, zal de rust vlug en zonder kosten hersteld zijn. Naast de rammeling, mag het ABL natuurlijk het retour-biljet niet vergeten : enkele reis, bestemming woestijn. Desnoods, vermits de rustverstoorder gevat werden dor para’s, wordt hen zelfs de eenmalige uitstap uit de C130 per parachute aangeleerd. Mèt valscherm, zo lang de voorraad strekt, nadien zonder.

     

    Wapenwet.

    Gesteld dat het ooit zou lukken de maffia van de PS aan de kant te schuiven, zou er moeten gelobbyd worden om naast het recht op zelfverdediging van de eigen persoon, ook de eigen goederen te mogen beschermen. Elke overvaller zou vanaf dan moeten rekenen op serieuze risico’s : ’n schot van een riotgun uit onverwachte hoek, al-dan-niet-raak, zou hun werkrisico aanzienlijk verhogen. En meteen onze rust verzekeren, als we abstractie maken van bepaalde ‘colateral damage’. Den foto van de onverlaat zou de volgende morgen in alle kranten moeten staan, want door voor bandiet te willen spelen, heeft de dader aller recht op privacy verloren. Zie ‘Opsporing Verzocht’ op de Nederlandse TV. Dank zij Di Rupetto is dat nu andersom : de anonimiteit van de dader wordt gegarandeerd, maar het slachtoffer is aangeschoten wild voor de pers…. En voor het Gerecht….

    Ook zou het zo moeten zijn, dat de familie van de booswicht automatisch moet opdraaien voor alle schade. En niet omgekeerd, zoals het nu is, dat het overvallen slachtoffer voor de rechtbank gedaagd wordt voor slagen en verwondingen, omdat hij zich heeft teweer gesteld.

    Kijk : BDW kan zich alvast beginnen te oefenen om zich te engageren voor een paar dozijn van zulke maatregelen : wedden dat zijn succes in de peilingen spectaculair zou stijgen?  Misschien zelfs tot ver voorbij de taalgrens? Onder druk van Marine Le Pen doen Sarkozy en Hollande niet anders in Frankrijk! Precies alsof zij, naar het voorbeeld van een V1-raket, ineens het juiste heilig vuur in hun broek aan hun achterwerk voelen braden:

     

    Weet U wat zij niet weten? Dat ze zomaar en zonder auteursrechten te betalen, een 30 jarig en meer standpunt van het Vlaams Belang hebben overgenomen! Niet alleen moet de immigratie stopgezet worden, maar ze moet worden terug geschroefd.

    Moet rond deze racisten (Sarkozy en Hollande) nu een Frans cordon sanitaire worden opgetrokken? Wat gij, Jos Gheysels?

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!