MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.678 DE MMISLUKKELINGEN ZIJN ZIENDE BLIND

    zaterdag 17 maart 2012xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    678 DE MMISLUKKELINGEN ZIJN ZIENDE BLIND

     

     

    ********************

    Voor de derde keer op rij voert het drama van de Zwitserse schoolbus mij mee, ver van wat reeds enkele dagen in kladversie op papier stond, klaar om te worden toevertrouwd aan het Net. Machteloos toezien maakt een mens opstandig. De overdreven sensatie komt over als ordinair ramptoerisme. De nabestaanden houden zich in de schaduw en het is alsof de Pers het daarmee moeilijk heeft…. Voor wanneer de eerste verhalen in de roddelbladen, want hoernalisten zijn lijk lastige vliegen. Verdriet verkoopt goed en men moet het ijzer smeden als de lijkjes nog warm zijn. Dat was tenminste de mening van de progressieve Liesbeth Van Impe van Het Nieuwsblad die door dik en dun verdedigt dat de 28 foto’s op de voorpagina ‘in zwart-wit gezet’ (dat mankeerde er nog maar aan!) getuigen van diep respect voor de betrokkenen, en niet van sensatie…. Die foto’s werden waarschijnlijk verzameld volgens de werkwijze van The Sun : alle moet kunnen, als ’t maar opbrengt…. Had het gekund, de gazetten hadden tegen elkaar op geboden om ter meest slachtoffers.

    Hier op deze blog zoals trouwens overal door bloggers, wordt geschreven van uit de ziel, of het geweten, en zonder de minste geldzucht! Het verdriet van elke ouder is ons eigen verdriet. Wat volgt is gewoon een eerder onbeholpen poging om niet opstandig te worden. Om niet met drek en stenen te werpen naar de Zachtmoedige, met de vraag waarom Hij heeft toegelaten dat deze jonge levens zo onbarmhartig vroeg naar de Eeuwigheid werden terug geroepen.

    Maar kijk, de doden uit Sierre zijn thuis gebracht

    (al dat tumult was zelfs een godsgeschenk om o toppunt van sarcasme, bijna geruisloos de Grondwet - pour le besoin de la cause - in het Parlement tijdelijk buiten werking te stellen. Dank zij de doden in de schoolbus : Art 195 is door het parlement ‘Gebelgiciseerd’, wat gelijk staat met ‘er door gesleept. In normale omstandigheden zou Vlaanderen, het verkochte land in brand hebben gestaan. Denk aan de hypocriete Boudewijn die door de abortus-zaak een dag ongeschikt werd verklaard om te regeren…. Deze keer kon de wereld luisteren naar een homo-clown die met veel tremelo’s in zijn stem op de beeldbuis onverstaanbare klanken stond uit te stoten. Wat hebben wij als Vlaming de Hemel toch misdaan, zodat hij niet op staande voet werd weggebliksemd?

    en het volle leven herneemt stilaan zijn rechten. Hier in Italia is men met een trieste blik op de situatie, gewoon aan het werk gebleven…Juist : het drama van Prins Friso haalde hogere kijkcijfers…..

    De Hovaaredigheidsbekleders komedianten-belgafonen hebben in het thuisland hun vertoning opgevoerd gekregen. Als één of twee kinderen verongelukken op straat, hebben de politici daar geen boodschap aan…. De nabestaanden moeten het nu verder maar op hun eentje zien te rooien. Met hier en daar wat goedkope compassie, als een pleister op een houten been… Het is zelfs niet eens meer een troost, dat er bij de buren ook lege plaatsen zijn : elk voelt zijn eigen leed het best. En, als er al troost gezocht en gevonden wordt in liturgische plechtigheden, dan doet de media daar schamper over. Met een ondertoon van lichte spot en verwondering. Tiens, zouden er toch nog christenen bestaan die troost vinden in die ouderwetse rimram? Terwijl het zeldzame woordje van begrip uit die ene Muzelmond opgehemeld wordt als zijnde het ultieme bewijs van intens medeleven.

     

    In paradisum deducant te angeli;

    in tuo adventu suscipiant te martyres

    et perducant te in civitatem sanctam Jerusalem.

    Chorus angelorum te suscipiat

    et cum Lazaro, quondam paupere,

    aeternam habeas requiem.

     

    (vertaling)

     

    Mogen de engelen u geleiden naar het paradijs;

    dat de martelaren bij uw komst u zullen ontvangen

    en u binnenleiden in de heilige stad Jeruzalem.

    Moge het koor van de engelen u ontvangen

    en moge u met Lazarus, eens een arme,

    de eeuwige rust ontvangen.

     

    Deze woorden zijn haast ‘n relikwie geworden uit lang vervlogen dagen. Zonder de hulp van Wikipedia zou het bij een vage herinnering gebleven zijn met voornamelijk de bekende melodie die is blijven hangen, samen met de herinnering aan waaiende kledij van priesters en misdienaars met het opgeheven kruis, naast een open graf op een koud verregend kerkhof. Zwarte rouwkledij en donkere sluiers, wijwater-kwispel en ingehouden gesnik met daarboven uit de trieste toren, het trage gestamp van de uitvaartklok : dit alles is thans in deze seculiere maatschappij haast overal vervangen door het strooivat in de handen van een ceremonie-meester in zwart habijt. De dodenakker is een stukje gazon geworden naast een ‘colombarium’ (!) met op de vertrapte randen wat verregende en verwaaide ruikers. De hoge schouw van het crematorium aan de gemakkelijk bereikbare straatkant rookt onverdroten. Zouden de engelen in het Paradijs hoog boven die rookwalm nog weten waar en aan wie deze dodelijke efficiënte aangeleerd werd?

    Wacht eens! In sommige streken gebruikt men voor lijkverbranding de boorden van de Ganges. Men laat dan de heilige rivier de asse meevoeren naar de oceaan. Hier mag daarvoor van de Meloenen geen druppel water bezoedeld worden. Maar, o God : hoe zal de lieve dode dan aan de overkant der Hades geraken?

    ************************

    Net zeepkissies in een lege legerloods….Juist zoals toendertijd toen de Boers met de moed der wanhoop dienden te vechten tegen de Roiineks in Zuid Afrika  : die zeepkissies, zei de dichter, waren in Engeland gemaak : om zeep in te doen, maar niet om de lijkjes van hun kinderen in te begraven… Zeepkisies en ziekenkas-kartonnen dozen in de laadruimte van een verhakkelde bus….

    Ach! Vaders en moeders wenen in alle tijden om hun dode kinderen….en het stopt niet!

     

    **********************

    Terug naar onze schaapjes…..

    De ‘Mislukkelingen’ uit bovenstaande titel, dat zijn de taalkundige Nederlands sprekende politici en de lager geplaatste Grote Geesten uit Laag België die samen met Nicht Di Rupette hun eigen volk stelselmatig uitverkopen aan de Franstaligen. De genothebbers van die verkoop dat zijn niet staatsburgers van de Franse Taalrol, maar de Parijse bankiers en/of de Franse elektriciteitsproducenten. Het zijn de 60 jaar aan de macht gebleven ‘kleurpartijen’ waarvan de hoofdschuldigen straks in de hersentjes van het nageslacht voor eeuwig zullen dienen gehamerd te worden, als zijnde de profiteurs die na de Bevrijding werden opgehangen. Dat ophangen zal, in rangorde van verantwoordelijkheid gebeuren : aan de hoogste boom met de breedste en de sterkste takken, die zijn gereserveerd voor de Tjeven die ooit eens de volstrekte meerderheid hadden. Daar onder, als rijpe kalebassen, de weinig nog overgebleven Roden. Nog daar onder, bijna de grond rakend, de Blauwen. Ecce Homo! Het spreekt vanzelf dat de boom overladen vol zal dienen te worden gehangen, zodat die misschien ondersteund moet worden. Hiervoor zijn de Groenen voorzien. Goed vastgesjord zullen ze aldus op elkaars schouders staande, hun steentje bijdragen aan een betere wereld.

    Deze uitvoerige uitleg over de ‘Mislukkelingen’, om tot de volgende categorie, de ‘Rekkelingen’ te komen. Zij vormen de hoofdmoot van mijn onderliggende bedoeling. Dat zijn de Geel-Zwarte politici die, om België te kunnen in stand houden, hun eigen moeder zouden verkopen en dus voornamelijk politiek bedrijven als promotie van de tegen-natuurlijke suprematie van de Franstaligen. Ze worden gegroepeerd voorgesteld als NV-A, zijnde de Naamloze Vennootschap Anders. Daar ze momenteel stijgen in de peilingen, zullen ze des te beter kunnen rekken in alle richtingen. Vandaar de benaming : de Rekkelingen.

    Hier op dit blog zullen ze vanaf heden en tot nader order aangeduid worden met VR (Vlaming Rekkeling) eerstens vanwege de non-gelijkenis tussen de kopie en het origineel, (VB = Vlaams Belang) en secondo uit deernis met de jeugdige verstandjes van gezegde achter-achter kleinkinderen, bij wie hun namen zullen moeten in gehamerd worden als de politici die hun land verkochten voor niet eens 30 zilverlingen.

    Dat deze classificatie onvermijdelijk uitkomt bij het Vlaams Belang, dat de politieke belichaming vormt van het Eigen Belang, is meteen bewezen : het zijn de politici die met eigen handen terugnemen wat ons in bijna 181 jaar ontstolen werd : de band met de Noorderburen in een Vrij en Zelfstandig Vlaanderen, bestuurd door eigen mensen, naar het voorbeeld van de Zwitserse democratie van en door het Volk.

    Maar Nicht Di Rupetto is reeds 3 maand bezig met het land leegmelken. Al zijn getreuzel en chi-chi staat reeds voor 3 miljard van de 12 die jaarlijks onrechtmatig bij de Vlamingen worden gestolen door Francofoon België. Met dit bedrag had men reeds alle autosnelwegen in en rond Antwerpen kunnen voorzien van een futuristisch verdiep à la JM DeDecker, die de haven als waarachtig wereldwonder voorde volgende eeuwen had kunnen ontsluiten.

    Laat dus de vuren branden! Als wij onszelf niet redden, zal God het ook niet doen!

    **************************

     

     

    08-03-2012 - Piet Deslé - Opinie de redactie

    ISKANDER

    Het vreemde aan Vlaamse politici is dat ze in hun onderbroek op de markt kunnen staan, en nog niet merken dat ze werden uitgekleed. Niets anders gebeurt nu met artikel 195 van de grondwet. Met Vlaamse politici bedoel ik natuurlijk die van de vier ‘klassieke’ partijen die het België van morgen zullen uittekenen, en die in de Kamercommissie net hun fiat hebben gegeven voor een zeer bizarre hervorming van de grondwet. Het doet me blozen hoe zo’n verstandige mensen zich in het ootje laten nemen door hun Franstalige collega’s, en er dan nog fier op zijn. Het spreekt vanzelf dat de grondwet, en zeker de geest van een constituante wordt verkracht als er grondwetsartikelen worden aangepast, zonder dat er een verkiezing over gaat. De redenering is zeer simpel. De grondwet is zo belangrijk, het sluitstuk van de staat, dat de auteurs niet wilden dat een toevallige meerderheid, ook geen toevallige tweederde meerderheid er zomaar wijzigingen aan kon brengen. Daarvoor moet de bevolking ten minste één keer de kans krijgen om zich over uit te spreken. Democratie in zijn oervorm. Daarom moeten alle artikels van de grondwet die worden gewijzigd, twee keer worden ‘genomineerd’. Zo kan de kiezer tussenin aan een tweederde meerderheid van de parlementsleden volmacht geven om door te gaan, of net niet door te gaan. Nu heeft de Kamercommissie een draak van een interpretatie gegeven aan deze zeer eenvoudige en begrijpelijke stelregel. Er wordt nu besloten om een resem artikelen ‘onverwijld’ aan te passen, dus zonder een tweede lezing van een nieuw samengestelde Kamer. Die artikelen die dus ongrondwettelijke worden aangepast slaan op de rechten van de Vlamingen in Brussel, over het taalstatuut van de Franstaligen in Vlaams-Brabant, over het gerechtelijk arrondissement Brussel (met Halle-Vilvoorde) dat nooit meer kan worden gesplitst, en over een nieuwe grondwettelijke grendel over fiscaliteit die de Vlamingen veroordeelt tot eeuwige transfers van miljarden euro per jaar. Dat moet nu allemaal zo overhaast omdat de Vlaamse V-partijen bij een ontbinding van de Kamers een derde van alle Belgische zetels veroveren, en die zouden deze absurde en excessieve voorrechten voor Franstalige Belgen nooit aanvaarden. De Franstalige partijen zijn zich daar zeer sterk van bewust want voor hen betekent dit het einde van het Belgische sprookje, waar een numerieke minderheid de meerderheid systematisch in haar macht houdt. Zij worden daarin meesterlijk begeleid door hun grondwetspecialisten, genre advocaat Meneer Onkelinx (PS) en senator Delpérée (CDH) die heel hun academische carrière hebben gebouwd op het uitmelken van grendelprocedures, om bijvoorbeeld de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde decennia lang tegen te houden. Nu zijn het Franstalige eisen die snel snel door de grondwet moeten worden gesluisd, en daarom worden alle constitutionele schotbalken eventjes opgehaald. Eventjes, want zodra de punten binnen zijn, moeten de Franse en de Duitse Gemeenschap, het Waalse en het Brusselse Gewest, en daarna nog eens de Franse Gemeenschap in Brussel zoals van oudsher de minste Vlaamse verzuchting opnieuw voor jaren kunnen blokkeren. Als den uil niet zienen wil... Wat bezielt Vlaamse onderhandelaars, die toch ook hebben gestudeerd, zelfs advocaat zijn, om dit soort juridische nonsens en doorzichtige spelletjes te slikken? Als politiek de kunst is om compromissen te sluiten, dat hoeft dat toch niet altijd ten koste van dezelfde gemeenschap te zijn? Zien CD&V, Open VLD, SP.A en Groen niet in dat alle punten waar zij als Vlamingen hebben moeten op toegeven nu in een drafje in de grondwet worden ingeschreven? Zien zij niet dat ze in ruil nog niets hebben bekomen, en dat hun voorstel van gedeeltelijke splitsing van BHV nu al een lege doos is, nu het gerechtelijk arrondissement er grondwettelijk wordt van uitgesloten? Zien ze niet dat de verfransing van Vlaams-Brabant nog beter wordt gefaciliteerd? Zien ze niet dat de bevoegdheden die worden doorgeschoven aan gewesten en gemeenschappen alleen uitvoerend zijn, en dat alle financiële sleutels federaal worden opgeborgen? Zien ze niet dat die sleutels in de straks nog zwaarder bewaakte kluis van de grondwet voor goed verdwijnen, aangezien Vlaanderen zelfs geen belangenconflict meer in kan roepen, als het voor de zoveelste keer wordt gedupeerd door een fiscale of parafiscale maar nog altijd federale maatregel, en ze een nieuwe transfer naar Brussel en Wallonië willen voorkomen? De koehandel rond artikel 195 betekent dat de grondwettelijke grendels straks maar van één kant meer zullen open kunnen, als het de Frantaligen uitkomt. Hoe kan een Vlaamse meerderheid zich steeds opnieuw laten chanteren, met een verkeerd begrepen staatsbelang, een economische of een bankencrisis of met Belgisch Koningshuis als versleten stok achter de deur? De zesde staatshervorming dreigt voor Vlaanderen de meest desastreuze van alle staatshervormingen te worden , omdat de Vlaamse vertegenwoordigers niet door hebben dat de strategie van zowel PS als CDH fundamenteel zijn gekanteld. De basisfilosofie blijft dat Belgische melkkoe onmisbaar is , maar van een halsstarrig NON, zijn ze naar een enthousiast OUI geschakeld, omdat ze zagen dat de boel op springen stond. Het ‘non werd een ‘oui’ voor elke hervorming die de financiële belangen van het anders failliete Brussel veilig stelt, een ‘oui’ voor elke maatregel die de olievlek van de verfransing rond de hoofdstad verder uit laat vloeien, en vooral een ‘oui’ voor het eeuwig verankeren van de financiering van een verpillend, want onverantwoordelijk en zo dikwijls corrupt collectivisme dat onze Zuiderse landgenoten zo dierbaar is. Mocht er nog iemand twijfelen, dan is de pantomine die nu rond de ‘usurperende’ bevoegdheden wordt opgevoerd, een zoveelste illustratie. Natuurlijk weet Di Rupo nog niet goed welke van die bevoegdheden verder moeten worden gefinancierd. Die ‘misplaatste’ financiering is namelijk nooit zomaar uit de lucht komen vallen. Het ging telkens om ‘misbruik’ van bevoegdheden door de federale meerderheid, omdat Wallonië en Brussel de tred van Vlaanderen niet konden volgen. Zo werd de federale kas herhaaldelijk aangesproken voor de steun aan de grote steden, telkens als Brussel het hoofd niet boven water kon houden. Luik, Charleroi, en vooral Antwerpen en Gent moesten alleen voor de schijn van de kruimels delen. Maar hoofdzaak was dat het hoofdstedelijke monster verder uit de federale kas werd gevoederd, in tegenspraak met de geldende financiering van de deelstaten. Begrijpelijk dat Di Rupo en Milquet dat appeltje tegen de dorst nog niet zomaar lossen. Daarom is het boeiend om te zien waar die andere ‘misplaatste’, zeg maar ‘misbruikte’ miljoenen terecht zullen komen, en of de Vlaamse ministers andermaal de andere kant op zullen kijken? Vlaamse ministers vinden het belangrijker dat ze die misbruiken uit het verleden kunnen herbenoemen als ‘fantomen’ die de Vlaamse kiezer beter niet onder ogen krijgt. Er is anders geen magie of hekserij van doen om de logica van de Franstalig politicus te doorgronden: suivez l’argent! Wordt jammer genoeg vervolgd,

    ************************

    Diagonaal herlezen

    De Gemeenteraadverkiezingen in Groot Antwerpen zullen de proef op de som zijn :  BDW, net zoals een kokette dame het zou willen (te verdikken op de juiste plaatsen : zijn persoon wordt met de dag slanker maar zet uit met de borst vooruit in volgelingen) : tegen 14 oktober zullen de VR (de Vlaamse Rekkelingen) zodanig uitgerokken zijn, dat het met hen alle kanten op kan, maar altijd in stralend evenwicht met de A van Antwerpen.

    BDW zal zich zodanig uitrekken, dat de Stadspartij van Janssens als geheel er zich veilig kan in nestelen. Dat zal vervolgens voorgesteld worden als de grote overwinning van de compromis-bereidheid van de Grote Staatsman, die zich vanaf dan voorbereidt op de Verkiezingen van de Laatste kans in 2014. Als Rekkeling kan hij, net als Petrus, voor de haan 2 maal zal kraaien, zijn Meester (Vlaanderen) driemaal verlocchend hebben.

    BDW is, om August Vermeylen te parafraseren, namelijk in de eerste plaats Belziekenaar in de hoop ooit Europeër te worden. Wie weet, om zelfs, met tijd en boterhammen, de Eerste Echte Gekroonde President van Europa te worden. De nieuwe en verbeterde uitgave van de Leider-met--de-Bles….Na een smalle Natte Dweil, met vogelkopje, nu een Dikke Droge Dweil met een lange snuit. En ’t vertelselke is uit……

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    27-03-2012
    barbour international jacket

    The Barbour jackets is a top brand from UK. But now the high quality barbour quilted jacket was more popular in the worldwide . You can use the barbour jacket keep warm, windproof so on.Charming barbour coat make your life easy.Welcome to http://www.barbourjacketshop.com , there are many style of barbour ladies jacket, barbour mens jacket and barbour kids jacket you can choose.The charming style and better price barbour jacket must be can help you.

    27-03-2012, 09:40 geschreven door barbour international jacket


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!