MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.675 BRUKSÈL HERTEKEND MET VRAAG OVER CRIMI’S

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

     

    donderdag 1 maart 2012

     

    675 BRUKSÈL HERTEKEND MET VRAAG OVER CRIMI’S

     

     

      

    Heibel rond alternatieve kaart Brussel

     

    BRUSSEL - Een ietwat alternatieve kaart van Brussel van de hand van de Brusselse afdeling van Open VLD verhit de gemoederen in de hoofdstad. Vooral PS en FDF reageren bijzonder heftig. Dat meldt Brusselnieuws.be

    Open VLD Brussel pakt in zijn verkiezingsfolder uit met een bijzonder kaart van Brussel. Met namen als Urban Emirdag, Casa of Casablanca, Gay Brussels en Quartier Flamand wordt het centrum van Brussel in verschillende wijken ingedeeld. Matonge krijgt de naam Vibe-City, terwijl het gebied rond de VRT en de RTFB werden ingekleurd als Hollywood aan de Zenne.

    Molenbeek staat op de kaart als 'casa of Casablanca', Schaarbeek als 'Little Turkistan', en de omgeving rond het station Brussel-Zuid (Anderlecht en Sint-Gillis) als 'Galiciëtown'.

    Niet iedereen lijkt de kaart echter te kunnen smaken. PS en FDF halen termen als racisme, nationalisme en homofobie uit de kast. FDF-voorzitter Olivier Maingain omschrijft de kaart als een nationalistische uitwas. Zijn gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe wordt op de kaart gezet als FDF-enclave.

    Volgens Maingain kent Open VLD (en bij uitbreiding de rest van Vlaanderen) de hoofdstad niet, want de die bestaat volgens hem niet uit ghetto's, maar uit mixculturen. De FDF-voorzitter stelt ook dat de kaart negeert dat Brussel hoofdzakelijk Franstalig is.

    De Jetse schepen Merry Hermanus (PS) is "diep geschokt" door de kaart. Hij neemt de woorden stigmatisering, homofobie en racisme in de mond om de kaart te beschrijven.

    Moureaux ziet het probleem niet

    Open VLD minimaliseert de kaart. "Het was maar een grapje", zegt Khadija Zamouri (Open VLD) die samen met partijgenote Ann Brusseel op de folder staat. "Humor kan de stad niet redden, maar helpt wel altijd, dat staat er naast het kaartje. Ik wil ook een kosmopolitische stad. Maar niemand kan toch ontkennen dat er in Molenbeek veel mensen met Marokkaanse roots rondlopen?," luidt het op Brusselnieuws.be.

    De Brusselse Open VLD neemt de kritiek vanuit FDF-hoek alvast niet serieus. "Die is enkel ingegeven uit hun lezing dat de diversiteit van Brussel als kosmopolitische stad een ontkenning zou zijn van hun gedroomd homogeen Franstalige stad."

    PS-coryfee Philippe Moureaux, de burgemeester van Molenbeek ('casa of Casablanca') spreekt in De Morgen zijn sympathie uit voor de kaart. "De kaart getuigt niet altijd van goede smaak, maar ze heeft duidelijk een humoristische inslag. Je moet dit met een dikke korrel zout nemen. Dit is geen grote crisis waard."

    Bekijk de kaart in groter formaat

    ************************

    Van de 11.182 gedetineerden die op 15 november 2011 in een Belgische strafinrichting verbleven waren er 4.957 (44 procent) vreemdelingen. De aanwezigheid van niet-Belgen is het grootst in gevangenissen in Brussel (63 procent), gevolgd door deze in Vlaanderen (44 procent) en Wallonië (38 procent). In 2010 werden onderdanen van meer dan 130 landen opgesloten in Belgische gevangenissen.

    De meest voorkomende landen van herkomst waren Marokko (10,7 procent), Algerije (5,4 procent), Roemenië (2,2 procent), Frankrijk (2,1 procent), Nederlands (1,9 procent), Italië (1,7 procent) en Turkije (1,7 procent).

    Over de nieuwe belgen, de vreemdelingenkinderen, de haatbelgen is uiteraard niets geweten.  Wij ramen het misdadig zootje samen op ruim 75%.  Plus een ongekend aantal  criminelen die niet vastzitten wegens plaatsgebrek, procedurefouten en andere dommige kemelstreken van justitie.

    Deze toestanden zijn het gevolg van de jarenlange taboepolitiek inzake vreemdelingen en de compleet waanzinnige "och arme"  houding van justitie inzake criminaliteit.  Wie buiten de lijnen loopt, moet in deze ruwe maatschappij hard aangepakt worden.  Wij, de bewuste burgers, zijn geen hardvochtige mensen, maar de omstandigheden ons opgedrongen door een stelletje zachtzinnige onbekwame idioten, nopen ons tot deze stellingname.

    Ray (Angeltjes)

    *************************

    Diagonaal herlezen

     

    Best mogelijk dat de in de maat denkende meute hoernalisten dit epistel met die kaart van Bruksèl als ‘alternatief’ of ‘humoristisch’ bestempelt : wat men er ook van denkt, de kaart is realistisch. Veel erger als dat Johan Verminnen jaren geleden zong, dat om vacantie te nemen in verre exotische landen, hij niet eens verder dan zijn eigen straat diende te reizen. Inderdaad, aan een troubadour wordt het niet eens kwalijk genomen dat hij – al lachende - een drol op hun dorpel lei : men vond het gewoon grappig, want niemand die er aan dacht dat die drol vroeg of laat zou dienen opgeruimd te worden….. Nu is het zo ver….

    Daarom heb ik er dat tweede artikel, ook alternatief, zij het heel wat minder humoristisch (maar even realistisch), maar bij over genomen. Onze goede vriend Ray, gewend een koe een koe te noemen, herleidt de gevangenen-populatie tot circa 3.000 ‘Oude Belgen’ op een totaal van een goede 11.000 stuks. Daar gelaten, dat meteen bewezen is, dat ‘misdaad niet loont’ een voorbij gestreefde uitdrukking is, kan ik er nog aan toevoegen, dat een nog groter getal criminelen op vrije voeten loopt. Omdat ofwel de politie hen niet vindt of niet zoekt, ofwel omdat de Jugepee een weeral ‘alternatieve werkstraf’ voorzag, ofwel omdat ze de cel in serie zijn kunnen ontvluchten om te verdwijnen in de wijde wereld, lees in de Brusselse onderwereld…..

    Dat criminaliteit, groot of klein, en communicerend vat is met de wilde en ongebreidelde immigratie, is de logica zelf. Het zijn niet de beste elementen die hun land ontvluchten om het bij ons te proberen. Werken kunnen ze niet, of ze doen het niet graag, maar dat mag voor de Grote Geesten geen belet zijn : als maar het juiste bolletje kunnen kleuren…

    Kijk, als een boer in zijn tarweveld een paar distels ontwaart, vindt hij dat niet zo erg : hij heeft al voor heter vuren gestaan. Maar als hij op de duur alleen nog distels ziet, precies omdat ze hem last bezorgen, dan denkt die boer als ‘goed huisvader’ te moeten handelen.

    ‘Opsporing Verzocht’ Stel U dat koppel voor, man (50) en vrouw (35) in Heerenveen (?), rustige buurt, die avond om 19u30 TV-kijkend. Als de bel gaat, doet de man nietsvermoedend open en wordt meteen door 3 donker getinte jonge snaken van max. 15 jaar tegen de grond geslagen. Ook zo de vrouw. Geld! Moeten ze hebben. De twee lossen alles wat er in huis is, maar dat blijkt onvoldoende, en dus wordt overgegaan tot drastischer middelen. Gedurende een vol uur wordt de man verwond (gemartels), vooral in het gezicht, met zijn eigen batterij-boor als marteltuig. Al die tijd staat de auto van de daders met draaiende motor en brandende lichten op de oprit… Niemand heeft iets gezien, niemand iets gehoord. De daders zijn…voortvluchtig.

    Het zou ieder van ons iedere dag kunnen overkomen, en och Gottekens toch, het zal alleen een streepje meer betekenen op de misdaad-statistiek….. Tenzij het zelfverdedigingsrecht wordt gestemd dat zal moeten  gelden zowel voor personen als voor goederen.

    Waar dat goed voor is? Kijk : in de Far West weet een bandidos als hij ergens binnenvalt met verkeerde bedoelingen, dat hij zekerlijk zal onthaald worden op een paar warme welkomst-schoten. Beroeps-inbrekers zal dat niet tegenhouden, maar wel de vele amateurs. Laten wij dus met z’n allen de cowboy-taal leren : eerst schieten, en dan vragen stellen…..

    Weet U : ‘La peur du Gendarme’…. Dàt moet terugkeren in onze samenleving ! Dat begint met een defecte fietsbel of een kapot achterlicht : van in de wieg moet geleerd worden dat het niet kan, omdat het niet mag.

    **************************

    Noodgedwongen moet ik besluiten met iets totaal anders. Wegens een sterfgeval, moeten wij dringend afzakken naar Coburg-land. Deze blog zal dus voor enkele dagen onbemand blijven…. Ik zeg het graag : U kunt er maar blij om zijn….

    We hebben wel een goede reisverzekering, maar voor alle zekerheid gaat onze Nero (Duitse Herder, 50 Kgr, 5 jaar oud, kleine leeuw zowel van kleurenschakering als van moed, met aangeboren achterdocht jegens ieder levend wezen dat hem of ons met slechte bedoelingen benadert) mee op de achterbank : we willen hem dringend laten kennis maken met de voor mens en dier noodzakelijke stopplaatsen onderweg : de reis gaat over maar liefst 1500 Km….

    Wist U….

    Wist U dat binnenkort geen enkele vreemdeling nog naar zijn thuisland zal mogen overgebracht worden om daar begraven te worden? Ze moeten allemaal in België gecremeerd worden, want ’t Crevitske heeft dringend die as nodig om in het asfalt van onze wegen te mengen. Zodat die niet meer werkt…..

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    14-03-2012
    Louis Vuitton handbags
    President Obama Louis Vuitton pledged on Louis Vuitton Store Tuesday that Louis Vuitton Sunglasses a thorough investigation Louis Vuitton would be conducted Louis Vuitton Purses into the bloody Cheap Louis Vuitton rampage by an Louis Vuitton handbags American soldier Louis Vuitton handbags in Afghanistan. Louis Vuitton Outlet The United States Louis Vuitton takes this asLouis Vuitton Purses seriously as Louis Vuitton Store if this Louis Vuitton Outlet was our Louis Vuitton own citizens Louis Vuitton Outlet and our own Louis Vuitton Purses children who Louis Vuitton were murdered, Louis Vuitton handbags Mr. Obama said, Louis Vuitton in his first Louis Vuitton Purses public remarks Louis Vuitton Purses since the shooting Louis Vuittontook place on Sunday. He said he was heartbroken by the loss of innocent life, calling it outrageous and unacceptable. Its not who we are as a country, and it does not represent our military, he added.

    14-03-2012, 03:44 geschreven door Louis Vuitton handbags


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!