MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.673 AYAN HIRSI ALI DE ISLAM EN IK

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

     

    dinsdag 28 februari 2012

     

    673 AYAN HIRSI ALI DE ISLAM EN IK

     

     

     

    Bijna de helft van de schoolbevolking spreekt thuis geen Nederlands. Dergelijke kop in de gazetten in de jaren ’40-’45 ware voldoende geweest voor revolutie en die zou er in de eerste plaats gekomen zijn dank zij de  Overheid. Wan toen heette het, dat men ons nooit ‘een morzel grond zou ontvreemden’ en wie het anders zei, was een vuige landverrader.

    Zou het ook niet veel duidelijker zijn, als de gazetten schreven, dat wij op het punt staan dat vreemden zullen meester worden van het land?

    En juist dat is het verschil tussen een invasie op de punt van bajonetten, en een invasie met de ingebusselde moedermelk voorop. Maar het blijft een invasie en zelfs een invasie met inzet van semi-militaire middelen (olie).

    OJa : er is nog een klein onbeduidend verschil. Enfin : onbeduidend voor de man in de straat. Bij de eerste soort invasie wordt de bestaande elite gewipt (zo hebben we geleerd uit praktische waarnemingen) maar bij de tweede soort, wordt de invasie in stand gehouden en gepropageerd juist door de Elite, en wordt er gehoopt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, op verderzetting van de bevoorrechte posities. Hulp voor wederhulp, zogezegd. Dat bewijst alleen maar dat gezegde Elite niets heeft geleerd uit het verleden. Overal ter wereld waar deze totalitaire theocratie aan het bewind is, bestaat geen andere Elite dan die van de Haatbaarden : daar kent men geen ‘Scheiding van Kerk en Staat’, want de Staat dat is de Kerk, en omgekeerd. De ergste vijanden daar zijn de ‘ongelovigen’, de ‘anders gelovigen’, de Joden en de Christenen. Homo’s gaan zekerlijk een onzeker bestaan tegemoet.

    Wat die totalitaire theocratie wel nodig heeft, dat zijn domme krachten die gewillig in het gareel lopen, en de economen en wetenschappers van wie de producite-processen en de know-how kan afgepakt worden. De rest is afval.

    Hoe die industrie er achteraf uitziet, zien we aan het niet meer bestaande spoorverkeer in Congo, dat na de kolonisatie in handen kwam van de Congolezen zelf.

    Tenslotte is er nog de half-wilde afkomst bij de Muzelmannerij : hun ideaal samenlevingsmodel is gebaseerd op een 1400 jaar oude woestijn-gemeenschap met wel heel speciale overlevingstechnieken. Tussen wilde dieren en wilde stammen. Het is dezelfde tijd-scharnier als bij ons, 1400 jaar geleden : het antieke Romeinse Rijk was amper verslagen, en onze voorvaderen leefden toen nog uiterst gezellig van jacht en visvangst.

     

    Gelukkig zijn wij er intussen heel wat op vooruit gegaan.

     

    *********************

     

    Ayaan Hirsi Ali: “Europa is niet onoverwinnelijk”

    Posted on by E.J. Bron

     

    Ayaan Hirsi Ali heeft in de “Schweizer Monat”, juli/augustus 2011, een interview (niet online) gegeven met als titel “De vijanden van de open samenleving”. Daarin vreest ze, dat Europa zichzelf overschat. Hieronder een samenvatting:

    Hirsi Ali

    …Dat is mijn kritiek op Europese samenlevingen: Europeanen zijn zich er te weinig van bewust, dat de vrijheid bevochten moest worden en nog steeds bevochten moet worden. Zelfgenoegzaamheid en onverschilligheid domineren. Hier bestaat het gevoel onoverwinnelijk te zijn – alsof er hier in Europa niets ergs zou kunnen gebeuren of verkeerd zou kunnen gaan. In Europa leven 700 miljoen mensen. Ter vergelijking: In de islamitische landen leven 1,7 miljard mensen. Europa is een minderheid. Ongeacht dit feit beschouwen de Europeanen hun burgerlijke vrijheden als vanzelfsprekend, nemen deze als een vaststaand feit aan en vergeten: wat gegeven werd, kan ook weer worden afgepakt.

    Monat

    U schetst een somber beeld. Het feit, dat we hier zo´n gesprek voeren en uw kritiek op de politieke islam kunnen publiceren, toont toch aan, dat de correctiemechanismen van de open samenleving functioneren…

    Hirsi Ali

    …maar deze worden ook gebruikt door diegenen, die deze soort samenleving in twijfel trekken. Karl Popper sprak van “de vijanden van de open samenleving”. De vijand is tegenwoordig aanwezig in de vorm van een totalitaire doctrine: Islamitisch totalitarisme, politieke islam, radicale islam – noemt u het fenomeen zoals u wilt. Europa is de ideale voedingsbodem voor het nieuwe totalitarisme. Paradoxaal genoeg maken het verworvenheden van een open samenleving zoals vrijheid van meningsuiting en vrijheid van verzameling de extremisten gemakkelijk om vrijheidsvijandige boodschappen van geweld en onderdrukking te verbreiden. Ze gebruiken de retoriek van de vrijheid om diezelfde vrijheid af te schaffen. Ik ken de Jihad-literatuur en de publicaties van de Moslimbroederschap. Ze boezemen me angst in.

    Monat

    Voor de meeste Europeanen klinken deze boodschappen absurd. Wie moeten ze bereiken?

    Hirsi Ali

    De islamisten hebben het op een duidelijke doelgroep voorzien: thuisloze immigranten, mensen in gevangenissen, dwepers. En de Europeanen kijken toe. Ik zie geen concurrerend verhaal, waarmee de Europeanen deze mensen confronteren. Ik vraag me af: zijn de Europeanen hun geschiedenis vergeten? In 1945, na het einde van het nationaalsocialisme, riepen de Europeanen talrijke instellingen in het leven om nieuwe vormen van totalitarisme te verhinderen. Ze veranderden het onderwijswezen en voerden informatiecampagnes. En nu? Met betrekking tot de radicale islam gebeurt er niets van datzelfde. Men kijkt liever weg.

     

    Monat

    U staat erom bekend de islam heftig te bekritiseren. Niet iedereen deelt uw inschatting van de situatie

    Hirsi Ali

    Dat verwacht ik ook niet. Wat ik verwacht, is een open debat over het nieuwe totalitarisme – niet alleen maar een academische discussie. De beslissende vraag is immers: Wat is ons de vrijheid in Europa eigenlijk waard? Vergeljikt u de instelling van de Oost-Europeanen eens met die van de West-Europeanen. Wat oudere Oost-Europeanen zijn veel hartstochtelijker als het om vrijheid gaat, omdat zij het socialisme aan den lijve hebben ondervonden. Omgekeerd staat het socialisme bij veel West-Europese intellectuelen en politici nog altijd hoog aangeschreven. Zo is het ook met de islam. Wie hem niet echt heeft leren kennen, begrijpt hem niet.

    Monat

    “Totalitarisme” is een groot woord. En tegelijkertijd eentje dat interpretatie behoeft. In hoeverre precies heeft de radicale islam totalitaire trekken?

    Hirsi Ali

    Zijn doel is de oprichting van een totalitaire islamitische staat, van een wereldkalifaat met de islamitische religie als bron van de wetgeving.

    Monat

    Wilt u daarmee zeggen, dat iedereen, die zich tot de islam bekeert, streven naar zo´n theocratisch regime?

    Hirsi Ali

    Nee. Maar ik beschouw de door veel Europeanen, die niet op de hoogte zijn van de situatie, overgenomen scheiding tussen de vele goede moslims en de weinige kwade islamisten als fout. Wat ik zeg, is: de islam als politieke ideologie bezit duidelijk totalitaire trekken, in de zin van Karl Popper een collectivistische ideologie, waarvoor het individu als zodanig geen waarde, geen waardigheid heeft. Dat zouden we ons moeten realiseren.

    Bron:

    http://michael-mannheimer.info/2012/02/22/ayaan-hirsi-ali-europa-ist-nicht-unbesiegbar/

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron

    ************************

     

    Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan

    Al diegenen, die denken, dat ze met bepaalde wetten of programma´s, met behulp waarvan ze de moslims naar hun geboortelanden zouden kunnen terug katapulteren, moeten de realiteit onder ogen zien. Ze dromen namelijk alleen maar theoretische dromen. Noch geld, noch bepalingen, noch de dreiging met geweld zal hiervoor voldoende zijn.

    Men dient zich er goed van bewust te zijn, dat deze migranten, voordat ze hier naartoe komen, al meerdere malen hun leven geriskeerd hebben. En ze hebben alle eigendom van hun familie ingezet om hier naartoe te kunnen komen. Ook hebben ze de wetten van meerdere landen overtreden.

    Wat doet zo´n mens, wanneer een Duitse beambte hem dreigt met wapengeweld en wil uitzetten? Misschien laat hij zich nu nog als individu uitzetten, alleen om twee maanden later ergens in Zwitserland, Frankrijk of Denemarken op te duiken. Maar hij zal zich niet door de wapens van Duitse ambtenaren laten afschrikken, want hij heeft ook al de wapens van de Tunesische, Marokkaanse of Turkse beambten getrotseerd. En hij heeft misschien geriskeerd om opgepakt en in elkaar geslagen te worden door de Roemeense politie. En hij heeft misschien geriskeerd om met een zielverkoper in de Middellandse Zee te verdrinken.

    Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika. En als men de wapens tegen ze opneemt, zullen ze van hun kant de wapens opnemen en bloed laten vloeien. En als het zo ver is, zullen ze ook sterven. Maar als massa zullen deze immigranten alleen maar terugkeren als men eerst gehakt van ze maakt. We willen hier geen recept en geen aanbevelingen schrijven. We willen alleen maar de vastberadenheid van de migranten uit de islamitische landen duidelijk maken. De allochtone Europeanen moeten eindelijk begrijpen welke druk er in de landen van herkomst, aan de bron van de migratie, heerst.

    Men kan hen er net zomin toe bewegen vrijwillig terug te keren (als massa) als dat men een stop op een vulkaan kan zetten; net zomin als men de lucht in een lekke band kan terugstoppen; of dat men het water weer kan terugstoppen in de kraan. Men moet de kraan dichtdraaien en het water van de keukenvloer dweilen. Maar terugstoppen in de kraan gaat niet!

    Waarom dat zo is, kunnen we misschien duidelijk maken aan de hand van het voorbeeld Egypte:

    Egypte was al in de Oudheid de graanschuur van het Romeinse rijk. In haar duizenden jaren geschiedenis was Egypte rijk en kon alle mensen voeden. Hun aantal was echter in al die jaren constant op ongeveer 3 miljoen blijven staan.

     

    Nu hebben de Europeanen, te beginnen met de koloniale tijd, hen steeds meer technische en geneeskundige mogelijkheden gegeven. En de moslims maken gebruik van beide om zich te vermenigvuldigen. Ongeveer tachtig jaar geleden hadden de Egyptenaren zich al vermeerderd naar 15 miljoen en dat was al teveel. Maar sindsdien hebben ze zich de afgelopen decennia verveelvoudigd – officieel tot 80 miljoen, maar onofficieel zijn het er waarschijnlijk meer. Nu zegt de onoplettende Europeaan: Geen probleem, Egypte is een groot land, met een veel grotere oppervlakte dan Duitsland. Dat is echter niet zo. Het meeste gebied van Egypte is onbruikbare woestijn. Het bewoonbare – en tegelijkertijd landbouwkundig bruikbare gebied – is kleiner dan Baden-Württemberg en Beieren:

    Zoals eerder gezegd, bestaat ongeveer 96% van Egypte uit woestijn, woestijn en nogmaals woestijn. Slechts ongeveer 4% van het totale oppervlak is voor mensen bewoonbaar en bruikbaar. Dit gebied vinden we rondom Alexandrië vanaf de Middellandse Zeekust via Cairo, de volledige Nijldelta en langs de hele vruchtbare Nijl tot aan het Nasser-stuwmeer aan de grens met Soedan.

    Bron

    Totale oppervlakte volgens Wikipedia: 1.001.449 km² – hiervan bruikbaar voor de mens ongeveer 50.000 km² (ter vergelijking: Oostenrijk 83.878,99 km² met 8 miljoen inwoners).

    Dus leven er meer dan 80 miljoen jonge, agressieve, hongerige moslimmannen samengeperst op een klein oppervlak, dat steeds meer grond aan de landbouw onttrekt, omdat de mensen daar hun woningen bouwen. Tegelijkertijd vindt daar een “verwoestijning” plaats. De enige bestendige economische basis van de Egyptische bevolking, de landbouw, wordt systematisch vernietigd en verliest terrein, bij een gelijktijdig toenemende behoefte.

    Nu krijg je langzaam een idee van de druk, die er op deze mannen rust, die voor niets deugen en niets kunnen, behalve dat ze moslims zijn. Behalve landbouw was  daar de afgelopen 40 jaar de noemenswaardige bron van inkomsten door het toerisme. Maar zelfs mijn meest islamofiele goedmenschenvrienden, die anders altijd graag op vakantie naar Egypte gingen, hebben nu een ander islamitische land opgezocht. De andere inkomstenbron is het Suezkanaal. Of dat voldoende is om 80 miljoen mensen, die dicht op elkaar op dit kleine oppervlak geperst leven, te voeden?

    Als een mens eenmaal ontsnapt uit dit land, gaat hij er vrijwillig nooit meer naar terug, hoogstens voor twee weken als toerist.

    Dat is met de andere islamitische landen net zo. Ik heb heel vaak zulke artikelen gelezen van de Turken, dat Turkse academici naar hun geboorteland zouden terugkeren. En ze schrijven dan ook wat aantallen op – zonder echter deze aantallen geloofwaardig te bewijzen.

    In mijn vroegere beroep had ik vaak gesprekken met mensen van verschillende nationaliteiten die weer naar huis terugkeerden. En ook nu hoor ik steeds opnieuw, dat een Griek, een ex-Joegoslaaf, een Rus, een Engelsman of een Hongaar naar zijn geboorteland terugkeert. Dat doen ze. Maar die Turken, van wie ik ooit gehoord had, dat ze zouden terugkeren naar huis, zijn nu nog steeds in Duitsland. Ook de academici. Ook diegenen, die succes hebben.

    Dat is het geval met absoluut alle islamitische landen. Ze hebben zich de afgelopen decennia dusdanig vermenigvuldigd, ze hebben hun economische bronnen dusdanig uitgeput, meestal alles op de landbouw gezet, of hoogstens op toerisme, op olie en andere economische takken, dat er voor hen geen toekomst meer is in hun landen van herkomst. De onlusten, die daar nu overal uitbreken, zijn de voorbodes van de definitieve economische ineenstorting, veroorzaakt door de demografische groei. Schuld daaraan is de islam.

    Zo zou men eens moeten nadenken over de concepten, die men puur theoretisch bedenkt, hoe men in de toekomst de islamitische migranten ertoe wil bewegen terug te keren.

    Ze zullen braaf knikken, alle terugkeerpremies opstrijken, want ze weten hoe ze dienen om te gaan met zulke projecten en zulke dromerige Duitse ideeën. Daarna laten ze zich door hun corrupte islamitische broeders en zusters, die alle autoriteiten hier al hebben ondermijnd, nieuwe verblijfsvergunningen uitschrijven. Maar daadwerkelijk weggaan, dat zullen ze niet. Dat lukt met geen enkele methode van het humanisme of van de christelijke naastenliefde. Voor humanistische idealen was nog in de jaren-60 en de jaren-70 plaats in deze wereld. Intussen is de situatie dusdanig vergiftigd, dat alleen nog de grootste naïevelingen kunnen geloven in het overleven van het humanisme. Het is slechts een kwestie van tijd, misschien zelfs maanden of dagen, voordat het losbarst, tot we allemaal roofdieren worden. De vraag blijft alleen, wie dan de Tyrannosaurus Rex wordt, wie de Predator en wie de Brachyosaurus

    Bron:

    http://www.kybeline.com/2012/02/27/warum-die-muslimmigranten-nie-wieder-nach-hause-gehen-werden/#more-31993

    Auteur: Kybeline

    Vertaald uit het Duits door:

    E.J. Bron (www.ejbron.wordpress

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!