MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.564 HORST WESSELLIED NIEUWE VERSIE KOMT ER AAN

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    zaterdag 24 december 2011

     

    564 HORST WESSELLIED NIEUWE VERSIE KOMT ER AAN

     

    ------------------

     

    Als kind hadden wij in die tijd nog nooit van Joden gehoord, buiten het Passieverhaal , dat we aanschouwelijk konden nagaan in de kerk op de 14 kruiswegstaties. Wij, de jongens, hadden meer belangstelling voor de zwaarden van de heldhaftige Romeinse soldaten, terwijl de meisjongens als echte pieskousen, het meer hadden voor de tranen van de Wenende Vrouwen. De Christus-figuur vonden wij meer een bij-rol, een sukkelaar, die wij veel liever hadden zien staan vechten als een echte vent,, dan Zijn kruis dragen….Dat Mr Pastoor Corneillie, de brave man, ineens een verre neef van Marie, zijn huishoudster, in huis haalde als speelkameraadje voor ons, vonden wij juist fijn. Diej verdween spoorloos de dag toen er vliegende bommen op Antwerpen regenden, en wij op de boerenbuiten ineens oversoeld werden door stadsjongens die wij amper konden verstaan. Later vertelden zij ons zaken van de grote mensen uit ‘de cinema’ die we van de Meester moesten biechten, maar die, in de beestenwereld, voor ons op de boerderijen bijna dagelijkse kost waren.

     

    Gezellige tijd om over na te dromen, als men zelf veilig en knus in een zuiders land, geniet van de laatste stralen van een deugddoende winterzon. Dit jaar dus weer geen witte kerst….

     

    Een toevallig binnen gewaaide link uit de Westhoek  deed de rest : deze oude vergeelde foto’s sloten namelijk naadloos aan bij de inspiratie van het ogenblik…..Ach, die schoendoos met vergeelde herinneringen : ze kan van iedereen geweest zijn…..

     

    www.westhoekverbeeldt.be

    ------------------

     

    „Wenn das Judenblut vom Messer spritzt“ : dat zijn zowat de enige woorden die mij in de herinnering waren gebleven, van de rijen opmarcherende soldatenstieffels, ergens in het begin van de jaren ’40. Dat is dus uit de tijd dat we amper ons potje waren ontgroeid…..Ik wist niet eens dat ik die woorden onthouden had, tot onlangs een reportage over de Wehrmacht die oprukt ergens in Rusland, me zelfs in die marsmuziek bekend voorkwam. Als kwajongens speelden wij dat natuurlijk na, net zoals we enkele jaren later al kauwgom knauwend ‘cheerio’ naar elkaar riepen! Die kauwgom hadden we van onze grote zus, die dat had van de Canadezen, dezelfden waar Mr Pastoor van op de preekstoel voor had gewaarschuwd….

     

    Tussenin is dat zingen de Manschaften echter flink vergaan en ik heb de laatsten van hen nog zien naar hun Heimat vluchten met alles wat wielen had, zelfs met kinderwagens…. Nu, bijna 70 jaar later, was het een koud kunstje om via Google de gehele tekst in te laden….

     

    Wenn der Sturmsoldat ins Feuer geht
    Ei, dann hat er frohen Mut
    Und wenn das Judenblut vom Messer spritzt
    Dann geht's nochmal so gut, dann geht's nochmal so gut

     

    ----------------------

     

    Een beetje dezelfde bevangen lucht hangt dezer dagen weer in de nieuwsgaring. Het duivels verbond communisme/ socialisme/ antisemitisme, deze keer aangevuld met Islamisme, haalt weer de boventoon. Eerst geniepig, kort na de Val van het Sovjet-Rijk, maar nu, 20 jaar later, met herwonnen kracht verspreid : de wereld moet beven voor nieuwe rijen van SA-mannen die ins Feuer gehen….

     

    ------------------

     

     

    Universitaire studie: Westers nieuws over Midden Oosten bomvol anti-Israël propaganda


     

    Wereldwijde haatprotesten tegen de joodse staat zijn veelal het gevolg van de éénzijdige anti-Israël propaganda van de internationale media.

     

    Uit een onderzoek van de Roosevelt Universiteit in Chicago naar de veronderstelde 'objectiviteit' van Reuters -één van de drie belangrijkste internationale persbureaus waar alle reguliere Westerse media zich op baseren- blijkt dat Reuters' persberichten over het Midden Oosten 'systematisch bedorven zijn door propaganda en de lezers beïnvloeden om de kant van de Palestijnen en Arabische landen te kiezen, tegen Israël.' Uit een ander onderzoek bleek al eerder dat de gezaghebbende BBC zelfs een ware lastercampagne tegen de joodse staat voert.

     

    Professor Henry Silverman bestudeerde 50 artikelen van Reuters over het Midden Oosten (de meeste van deze artikelen worden vrijwel ongewijzigd overgenomen door de Westerse media, zoals kranten en nieuws websites).   De nieuwsberichten werden -mede aan de hand van het journalistenhandboek van Reuters zélf- geanalyseerd op het gebruik van propagandistische taal en drogredenen. In ieder artikel werden gemiddeld 22 van dit soort gevallen aangetroffen. Vervolgens kregen studenten die een neutrale houding hadden tegenover het Midden Oosten conflict deze artikelen te lezen. Resultaat: na afloop bleken ze allemaal een pro-Palestijns standpunt te hebben ingenomen.

     

    Onderzoek: Lastercampagne BBC tegen Israël

    Trevor Asserson, een in Israël woonachtige Britse procesadvocaat, deed enkele jaren geleden een min of meer vergelijkbaar onderzoek naar de berichtgeving van de door de overheid gesubsidieerde BBC, die in de loop der jaren een belangrijke monopoliepositie heeft opgebouwd. Aan de hand van de overheidsregels ten aanzien van objectiviteit, eerlijkheid en waarheidsgehalte beoordeelde Asserson de tussen juni 2002 en 2004 uitgezonden BBC nieuwsberichten over het Midden Oosten.

     

    Zijn conclusie: de berichtgeving van de BBC 'komt overeen met een lastercampagne tegen Israël. Iedere twee tot drie maanden wordt er een documentaire uitgezonden die kritisch is over Israël... 88% van de documentaires over het Israëlisch-Palestijnse conflict schilderen Israël negatief af, of schetsen in twee gevallen zelfs een positief beeld van de Palestijnen.' Asserson constateerde ook dat de BBC een 'systematisch probleem met het afhandelen van klachten' heeft.

     

    'De nieuwsberichten van de BBC over Israël worden verdraaid door zaken weg te laten of toe te voegen, of door enkel gedeeltelijk de feiten weer te geven. Dat gebeurt door te kiezen wie er wordt geïnterviewd en wie niet, en door de verstrekte achtergrondinformatie of juist het gebrek hieraan. Dit kon alleen worden vastgesteld na een juist forensische analyse, zoals een rechter in een rechtszaal van mij zou verwachten hoe ik het bewijs aan hem zou presenteren.'

     

    Ook Nederlandse media anti-Israël

    In Nederland geldt al jaren exact hetzelfde. Net als Reuters en de BBC staan de (radicaal) linkse NOS, NRC, Volkskrant en NU.nl, die door veel Nederlanders als 'objectief' worden beschouwd, al jaren vol met éénzijdige anti-Israël propaganda en pro-Palestijnse nieuwsberichten. Ook uit een recent onderzoek in buurland Duitsland bleek dat de media aldaar voor 70% wordt beheerst door journalisten die zichzelf rekenen tot het linkse of extreem linkse -en dus anti-Israëlische- politieke kamp.

    Manipulatie via columns
    Eén van de manieren waarop het Westerse publiek in het pro-Palestijnse en pro-Arabische kamp wordt gedirigeerd is door middel van redactionele commentaren en columns. Recent weigerde de Israëlische premier Benyamin Netanyahu in te gaan op een uitnodiging van de gezaghebbende New York Times om een gastcolumn te schrijven. Reden: eerder werd aan de Palestijnse president Mahmoud Abbas dezelfde 'eer' gegeven, en hem werd toegestaan om talloze feiten over Israël verdraaid en vals weer te geven. De afgelopen 3 maanden waren 19 van de 20 redactionele commentaren in de NY Times en de Internationale Herald Tribune negatief over Israël. (1)

     

    Complottheorieën

    Als dergelijke manipulerende praktijken al worden toegepast door de media 'elite', wat kan er dan nog van anderen worden verwacht? Met name het alternatieve internet wordt grotendeels beheerst door dezelfde joodse en 'Zionistische' complottheorieën die eerder door de Nazi's en tegenwoordig door de linkse en islamitische wereld worden gebruikt om Israël en de joden te stigmatiseren en te demoniseren.

    Persvrijheid misbruikt
    Persvrijheid is een groot goed. Door de overheid gefinancierde media zoals de BBC en de NOS misbruiken dit echter dagelijks door hun sterk éénzijdige berichtgeving, waardoor doelbewust haat tegen Israël en tegen de joden wordt aangewakkerd. Het wordt tijd dat de Nederlandse overheid zich serieus gaat afvragen waarom bepaalde journalisten, kranten en nieuwsbronnen, die gezamenlijk een ware propaganda oorlog tegen Israël voeren, nog langer gesteund en/of gefinancierd zouden moeten worden. De voorgestelde forse bezuinigingen op de publieke omroep zijn wellicht een goede eerste aanzet, waardoor eerlijkere berichtgeving in de toekomst misschien weer eens een kans krijgt.


    Xander

     

     

    -------------------

    Diagonaal herlezen

    Vrede op aarde, al ware het maar voor die ene dag per jaar, ja het zal wel voor altijd een vrome wens blijven.  Straks blazen ze, uit de vreze des Heren, elkaar weer op. Ze doen dat, omdat kort daarvoor de hunnen werden opgeblazen. Zo zullen dezen nu op hun beurt ook weer wraak willen nemen….

    Weten die dan niet, dat met elke bom, met elke granaat, met elke kogel, niet alleen zij de Stichting van Alfred Nobel rijker maken, maar ook de tussenliggende wapenfabrikanten en wapenhandelaars?

     

    Geld : alles draait om geld…

    Ach! Een mens zou bijna terug verlangen naar de tijd van de ruilhandel, toen geld nog moest worden uitgevonden! We wisselen onze overtollige goederen met elkaar uit. Zonder BTW!

    En zeg nu eens : leven van jacht en visvangst : zo’n reisagentschap : willen we daar niet allemaal voor tekenen?

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK




     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!