MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.555 DE ARBISCHE LENTE EN HET KOEKOKESJONG

    .xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    dinsdag 20 december 2011

     

    555 DE ARBISCHE LENTE EN HET KOEKOKESJONG

     

    De Moslim Broederschap in Caïro




    De Egyptische Moslim Broederschap, met op de achtergrond hun levensgrote embleem waarop ze de wereld de Koran en de jihad met het zwaard beloven.

     

    -----------------------------------

    De poco-media (of is dat eerder de media van ‘onder de lat’?) zullen waarschijnlijk over de feiten van de 2 artikels hieronder lichtjes anders rapporteren. Een heel beetje heel anders zelfs, om de hier aanwezige Allahzonen niet te mishagen, en ook om zichzelf in de coma te houden. Het ontwaken zal des te wreder zijn….Want die Allachzonen en Allahdochters, kortweg Muzelmannen of Saracenen genoemd die nu hier in onze contreien zijn komen leven, zijn slechts de voorhoede van een bezettingsmacht….

    Ik voel mijn geweten (Kerstmissfeer?) toch al een beetje ontlast, door op deze blog gisteren reeds voor de Al Quada-vlag te hebben gewaarschuwd, en bij deze voor de vlag van de Moslom Broederschap : de boodschap is duidelijk, niettegenstaande de daarbij gezongen slaapliedjes die voor onze oren bestemd zijn : hun hoogste doel is met het zwaard de Koran te verspreiden.

    Als iemand wil reageren : AUB, doe het niet, want het zou weer de schuld van het Vlaams Belang zijn, de mensen ongerust te hebben gemaakt. Het is immers nog tijd om te reageren, als de handgranaten U om de oren vliegen…. Vandaag is die ontsnapping per heli uit de gevangenis van Brugge niet door gegaan : wie moest er zo nodig van daaruit bevrijd worden? Voortgaande op de naam (Zoran P. – Serviër?) van de onverlaat die de heli wilde inhuren, gaat het over waarde landgenoten van wel zeer recente datum…..

    ---------------------

     

    70% Egypte kiest islamistisch; Moslim Broederschap belooft Gaza blokkade te doorbreken

     

     

    De twee grootste islamistische partijen van Egypte, de Moslim Broederschap en de Salafistische Islam partij, hebben bij de recente verkiezingen bijna 70% van de stemmen behaald. De Moslim Broederschap beloofde tot vreugde van Iran dat de nieuwe regering in Caïro de -overigens door de VN goedgekeurde- Israëlische blokkade van de Gazastrook zal doorbreken. Het lijkt er dus op dat de Broederschap de in 2011 al vaker geuitte dreigementen richting de joodse staat de komende jaren in daden zal gaan omzetten.

     

    In de eerste ronde behaalden de islamistische partijen circa 65% van de stemmen. In de tweede ronde, waarin de Egyptenaren op partijlijsten moesten stemmen, behaalde de Moslim Broederschap 39% van de stemmen en de nóg extremer zijnde Salafistische Islam partij Al-Nur ruim 39%. Bij de individuele kandidaten waren er nog geen overtuigende winnaars aan te wijzen.

     

    Vóór de val van president Mubarak, tientallen jaren lang één van de trouwste Arabische bondgenoten van de VS, was contact met de Moslim Broederschap vanwege het ondersteunen van het terrorisme voor Amerikaanse officials verboden. De regering Obama besloot echter toenadering te zoeken tot de Broederschap, die 24 jaar geleden de Palestijnse terreurbeweging Hamas oprichtte en officieel als belangrijkste doelstellingen de vernietiging van Israël en het Westen heeft en de desnoods gewelddadige oprichting van een islamitisch wereldrijk. Obama plaatste zelfs hoge vertegenwoordigers van de Broederschap in het Witte Huis.

     

    Onverwacht?

    De enorme winst van de Salafisten lijkt echter een onverwachte en onplezierige (?) verrassing voor president Obama te zijn. Vijf jaar geleden beging zijn voorganger George W. Bush dezelfde fout, toen deze Israël dwong zich terug te trekken uit de Gazastrook en inzette op de eerste 'democratische' Palestijnse verkiezingen. Hieruit kwam eveneens 'onverwacht' de extremistische terreurbeweging Hamas als winnaar naar voren. Sindsdien voert Hamas een islamistisch schrikbewind over de Palestijnen in Gaza en werden er vanaf de Gazastrook al meer dan 10.000 raketten en granaten op Israël afgevuurd.

     

    Gaza blokkade

    In Iran is men erg blij met de uitslag van de verkiezingen in Egypte. Mahmoud Ghazlan, een woordvoerder van de Moslim Broederschap, verklaarde tegenover het semi-officiële Iraanse persbureau Fars dat 'Caïro nooit zal toestaan dat de (Israëlische) Gaza blokkade in stand blijft.' Ook leverde hij zware kritiek op de vorige regering onder president Mubarak, die volgens hem jarenlang gezwegen heeft over de 'Israëlische misdaden tegen de onschuldige mensen op de Gazastrook.' Hij beloofde dat de nieuwe Egyptische regering een andere benadering tegenover 'Palestina' en de Palestijnse zaak zal kiezen, wat gezien de eerdere uitspraken van diverse Moslim Broederschap officials niet veel goeds voor de joodse staat belooft.



     

     

    -------------------

    Diagonaal herlezen

     

    Het jaar 2012 zou wel eens voor verrassingen kunnen zorgen….Ook over Erdogan, getroffen door de woede van Allah?, mogen we niks vernemen….Mohbama staat straks twee keer met de billen bloot in het Oosten….

     

    Lees en geniet meer :

     

    Zaterdag stierf de Noord Koreaanse leider Kim Jong-il (69) en een dag later de bekende oud president van Tsjechië, Vaclav Havel (70). Het gaat met nog een andere markante leider niet goed: volgens inlichtingendiensten is de Turkse premier Erdogan ziek. Hij zou (rectosigmoïde) darmkanker hebben, al wordt dit officieel nog altijd ontkend. Niettemin is er geen verklaring voor het feit waarom hij in een ziekenhuis in Ankara in een speciale kamer werd behandeld er er daar een aparte werkkamer voor hem werd ingericht. De ziekte van Erdogan baart met name de Amerikaanse president Barack Obama grote zorgen, aangezien hij met de Turkse leider een vertrouwelijke band heeft opgebouwd en regelmatig overleg met hem pleegt over de situatie in het Midden Oosten.

     

    Ambulance helikopter bij huis premier

    De Turkse minister van Gezondheid Recep Akdag zei gisteren tegen journalisten dat ze 'geen aandacht moesten besteden' aan de geruchten dat Erdogan 26 november een operatie zou hebben ondergaan en kanker zou blijken te hebben - maar ontkennen deed hij het niet. Tevens zou er na zijn ontslag uit het ziekenhuis een speciale ambulance helikopter bij Erdogans huis zijn geplaatst. Deze werd gisteren boven Ankara gezien, wat voer was voor speculaties dat de Turkse premier opnieuw in het ziekenhuis werd opgenomen. ' Het gaat goed en ik zal beter worden,' is het enige wat de premier eerder tegen journalisten over zijn conditie kwijt wilde.

    Ondanks de officiële ontkenningen dat Erdogan kanker heeft was het opmerkelijk dat de Turkse premier, die vrijwel dagelijks de pagina's van de populairste Turkse kranten Today's Zaman en Hurriyet vult, plotseling opvallend afwezig was in de nieuwsartikelen.

     

    Slecht moment

    De -veronderstelde- ziekte van Erdogan -waarvan niet duidelijk is of deze zich al heeft uitgezaaid- had bijna niet op een slechter moment kunnen komen, nu het Turkse leger in oorlogsparaatheid is gebracht vanwege de zeer gespannen situatie in Syrië, dat raketten met chemische koppen op Turkije heeft gericht. Mocht Iran tijdens een eventueel Westers-Turks-Arabisch conflict met Syrië zijn bondgenoot te hulp komen, dan moet Turkije ook rekening houden met Iraanse raketaanvallen.

    Persoonlijke vriend Obama
    In Washington maakt president Obama zich grote zorgen over de conditie van Erdogan. Obama beschouwt Erdogan als een persoonlijke vriend en zijn belangrijkste bondgenoot bij het uitvoeren van zijn Midden Oosten beleid, met name wat Iran en Syrië betreft. Insiders beschrijven de relatie tussen beide leiders als 'intiem en vertrouwelijk'. De laatste maanden zouden ze minstens 14 telefoongesprekken hebben gehad.

     

    Nu al machtsstrijd?

    De vraag is nu of Erdogan in staat is om de regering Obama te blijven ondersteunen. Het feit dat vicepremier Bulent Arinc kritiek leverde op de heersende AK Partij voor 'verdeeldheid' die 'tijdens Erdogans afwezigheid' is ontstaan, stelt de gemoederen in Washington bepaald niet gerust. Turkse analisten denken dat dit erop wijst dat er nu al een machtsstrijd is uitgebroken over de eventuele opvolging van Erdogan, reden waarom Arinc zich een dag later haastte te verklaren dat hij 'een hele grote fout' had gemaakt door hier openlijk over te praten. (1)

     

    ------------------

     

    Och, ze doen maar, zo lang hun speelgoed-raketjes ons niet kunnen bereiken. Moesten ze daarentegen Israël lastig vallen, zou dat erger kunnen zijn. Een beetje erg, misschien ook voor Israël, maar vooral voor de aanvallers met het korte geheugen.

     

    Kijk, dat is nu het resultaat dat BusH Sr na 11/9 het wespennest niet heeft uitgerookt!  De wereld was toen met één klap verlost geweest van die dreiging. Zie maar hoe sinds Nagasaki en Hiroshima de Jappen zich zijn gaan gedragen als tamme eendjes….

     

     

     

     

    STOP EENS ‘N BLOKKER BLOGGER IN UW TANK




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!