(Klein)fruitliefhebber
Inhoud blog
  • NOG LENNO
  • WROCLAW
  • NAAR DRESDEN
  • Feedback Krieken
  • RE: Resistente kriek

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn meer dan 40 jaar ervaring met tuinieren en het telen van vele soorten (klein)fruit zonder scheikundige bemesting en - spuiten wil ik meedelen en zelf nog bijleren.



    Voor de fruitliefhebber
    05-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellicht wordt het een uitstekend Notenjaar

    Wellicht wordt het een uitstekend Notenjaar

    Gisterenmorgen heeft het hier (Voorkempen) gevroren en eveneens deze morgen (5/5/2011), maar minder. Ik weet nog niet of er schade aan de reeds bloeiende braambozen Silvan en Taybes.

    De aardbeien op worteldoek hebben lichte schade opgelopen.

    De aardappelen staan dit jaar op een beschutte plek en ontsnapten aan de vorst.

    Ik zie dat jongste toppen van een jonge noot licht beroerd werden door de vorst.

    De grote bomen staan een stuk verder in ontwikkeling en ik zie heel veel noten.

    Vorig jaar droegen enkel Broadview en een zaainoot. Buccanier had weinig vruchten. Aan de beide bomen Coenen stond geen enkele vrucht. Alles bevroren. Het is ook het vroegst uitlopend ras.





    05-05-2011, 00:00 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    03-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feedback Appelbloesemkever door Marten Pelleboer

    Feedback Appelbloesemkever door Marten Pelleboer

    In een vorig leven was Marten fruitteler in Zeeland. Nu is hij sterkhouder voor de Fruithof van Frederiksoord in Friesland.

    “Met veel interesse heb ik je blog gelezen en met name over de appelbloesemkever. Ja  een insect dat de laatste jaren erg op komt  zetten  en dat is niet zo verwonderlijk de professionele teler heeft eigenlijk  geen goede “kever”middelen meer. Zo werd er in het verleden standaard Carbaryl op appels gespoten voor vruchtdunning  ( bij ongeveer 12 mm)

    En dan pakte je die kever al mee (tijdens de rijpingsvraat).

    Allemaal verleden tijd en men moet nu met een ATS aan de gang voor vruchtdunning.

    Nog verder in het verleden hadden we DTT en Gusathion tot onze beschikking.

    Voorbij !!! Maar het gevolg is dat de laatste jaren deze kever en ook de perenprachtkever op komt zetten.  Er is geen makkelijke oplossing voor.

    Voor de perenprachtkever kunnen spechten de rupsen vinden, maar de rupsen van de appelbloesemkever, daar is denk ik geen natuurlijke oplossing voor, mezen kunnen nu voldoende wintervlinders en voorjaarsuilen vangen.

     

    03-05-2011, 22:55 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven David en VELT, Rillaar en Eerste Wereldoorlog

    Lieven David en VELT, Rillaar en Eerste Wereldoorlog

    Een van de interessante mensen die ik via de VELT heb leren kennen is Lieven David te Rillaar. Van hem valt veel te leren.

    In de jaren eind zestig, begin zeventig liepen we met de idee rond om biologisch telende personen bij elkaar te brengen om van elkaar te leren. Uiteindelijk leidde dit tot de stichting van de tweede groep Vrienden van de Biologische Land en Tuinbouw Voorkempen op 23 maart 1973. De eerste groep was ontstaan te Beveren- Roeselare in 1971. De tijd was rijp en na ons ontstonden meerdere groepen. De vraag was hoe samenwerken. Overal te lande werd samen vergaderd. Op de 5 de vergadering bij ons thuis te Halle-Kempen op 20 jan. 1974 was het raak. Omer Vandeursen van Pittem, voorzitter en stichter van de eerste groep te Beveren-Roeselare had nieuwe, algemene statuten opgesteld.

    Van elke provincie werd een beheerder aangeduid en aan mij, de secretaris van de groep Antwerpen-Voorkempen werd gevraagd of ik het landelijk secretariaat op mij wou nemen. We hadden intussen driedubbel zoveel leden als Roeselare en ik zei ja! En hier werd de maatschappelijke zetel gevestigd tot de verhuis naar Wommelgem in okt. 1982.

    Wij hadden het grote geluk dat Jan Heyman, tuinbouwleraar te Roeselare aangeduid werd als de algemene voorzitter. Hij had net “ABC van de Biologische Teelt” gepubliceerd.

    Rillaar kende ik uit de oorlogsverhalen van mijn vader die er in 1914 kwam, terug op weg naar het Belgisch leger. Hij had er onderdak gevonden bij de burgemeester die hem zei: “Jongen, het zal niet lang duren, ga liever werk zoeken bij een boer in Wallonië, want hier is het zeer gevaarlijk. De Duitsers schieten op de mannen die ze zien. Er zijn er al 9 doodgeschoten van mijn gemeente.”

    Mijn vader was te Tienen aan de dood ontsnapt door zich dood te gebaren. Hij was als laatste gaan lopen in Bost, een buitenplaats bij Tienen. Hij zat naast een man die zei: “Ik loop niet”. Zij schoten en zagen Duitsers op een 300 m voor hen vallen. Dan bemerkte mijn vader dat de anderen al waren gaan lopen en hij koos de goede beslissing.

    Bij Tienen kwam hij bij de officier van zijn bataljon (180 soldaten), die gevolgd door een 30 tal man, riep: “Suivez moi, on va gagner Louvain”!  Mijn vader wist dat zij in de flank liepen van de oprukkend Duitsers en volgde toch als laatste. Geweerschoten knalden en hij zag de mannen voor hem vallen. Ze liepen toen door een bietenveld. Ook mijn vader liet zich vallen en gooide in zijn val zijn geweer voor zich uit. Korte tijd daarna hoorde hij het eerste Duits in zijn leven. Het geweer werd naast hem kapot geslagen. Enkele gekwetsten kregen het genadeschot.

    Lieven heb ik leren kennen na de eerste publicatie van de Veltuitgave Kleinfruit (1992). We wisselden materiaal uit.

    Lieven beoefent een echte permacultuur, blijvend telen op dezelfde strook. Hij heeft het over zijn “Lievencultuur”. De gewassenfamilies teelt hij op 6 veldjes en hij schuift jaarlijks op. Pas na 6 jaar komt een bepaalde gewassenfamilie op dezelfde plaats terug. Deze teeltwijze in zijn “Lusthof” beschreef hij in Seizoenen van dec. 2005 tot en met dec 2007.

    Het deed mij deugd te vernemen dat hij nu op het Centrum van Velt te Berchem werkt.

    We vertrokken terug naar huis met een hele hoop plantmateriaal en zijn nu ingeschakeld als waarnemers in zijn experimenten, vooral met tomaten.

    Noteer alvast 31 juli: proefnamiddag  tomaten Molenstraat,31  te Rillaar.

     

    FOTOMATERIAAL

    1. Lieven voor zijn huis met de Glenora, een blauwe, pitloze, Amerikaanse (een labrusca, geen vinifera) druif

    2. Achtertuin mat Serre

    3. Steeds beplante bedden, waarop niet gelopen wordt

    4. Maar ook hier moet gewied worden

    5. Lieven kruist ook zijn sla op smaak, krokantheid en vorm

    6. Idem

    7. Idem

    8. Knollen van Mashua (Tropaeolum Tuberosum) Voor meer info zie de website van Lieven: http://www.lusthof.org

     

    9. Aleide was geïnteresseerd in zijn compost WC, die hebben wij ook en zij propageert dit sisteem in Kameroen met een dubbele functie: voor compost en ter vervanging van de stinkende latrineputten als kweekplaatsen van vliegen en malariamuggen.



















    03-05-2011, 11:22 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG

    1. Hier staan we bij het winterkweekbed in de serre.

           Met hakselhout van Natuurpunt creëert hij een      

           broeihoop. Hierop komt een laag teelaarde voor het       

           warm voorkweken van plantmateriaal. De  grond-

           thermometer wees nog 36° aan.

    2. Een originele manier voor notitie van de namen: hij  

           schrijft op messchelpen.

    3. Yacon met zoete knollen, een plant uit de Andes, van

           waar ook de aardappel komt.

        13      Zijn tweede tuin. We staan bij de zwartmoes kervel

        14      Japanse klit of klis

        15      Zijn poes vleit zich neer bij het Griekse kattenkruid.

                  Een snoepplant voor poezen.  

    16      Helianthus strumosus, een aardperensoort .

                  Men ziet ook 2 lookplantjes. Dit is berglook.

    17     Er valt veel te noteren. Een aantal gegevens bleven onvermeld. Straks levert Lieven weer bijdragen voor SEIZOENEN, het tweemaandelijks blad van VeLT

    18      Zoals reeds vermeld: Lieven waagt zich reeds lang

    aan kruisen of creëren van nieuwe rassen. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat van zijn laatste kruising.

    Hij bevruchtte een afgeschermde bloem van de stekelloze braam Tripple Crown met stuifmeel van de zwarte framboos Bristol.

    Een eerste resultaat is al dat de zaadjes fantastisch kiemden. Nu verder opkweken en zien of er vruchten er aan komen en of die kwaliteiten hebben. De kans is klein, maar je weet maar nooit !     

     

    Lieven heeft een eigen website

    http://www.lusthof.org

     



















    03-05-2011, 11:14 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    02-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landkaartje en Vrouwelijke Citroenvlinder

    Landkaartje en Vrouwelijke Citroenvlinder

    Een vlindertje dat ik de laatste dagen veel zie is het Landkaartje. Het is een kleinere vlinder, iets groter dan de zandoogjes. De vlinder fladdert lager over de grond. De voorjaarsvorm is veel bruiner. In de zomer zie je veel donkerder exemplaren. De naam landkaartje dankt de vlinder aan de landkaartachtige onderkant van de vleugels

    Hij zit graag op de bloemen van de Roomse kervel.

    Ook een vrouwelijk Citroentje gefotografeerd. Deze vlinder komt later dan de citroengele mannelijke collega’s en is veel witter.











    02-05-2011, 13:24 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven in de Brouwerij

    Leven in de Brouwerij

    te Viersel

    Zaterdag hield Velt-Voorkempen er zijn tweede ruildag. De opkomst was goed voor de eerste maal hier, maar Zoersel, voor de vijfde keer, lokte meer volk.

    Bij de foto’s

    Koen Van Herreweghen, was nog medereiziger op mijn Veltreis Cotswolds-Cornwall, met o.a. bezoek aan de tuin van prins Charles, in 2002.

    Dorpsgenote en bestuurslid Monique De Temmerman

















    02-05-2011, 00:29 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Hebt u een vraag of opmerking druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!