(Klein)fruitliefhebber
Inhoud blog
  • NOG LENNO
  • WROCLAW
  • NAAR DRESDEN
  • Feedback Krieken
  • RE: Resistente kriek

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Mijn meer dan 40 jaar ervaring met tuinieren en het telen van vele soorten (klein)fruit zonder scheikundige bemesting en - spuiten wil ik meedelen en zelf nog bijleren.



    Voor de fruitliefhebber
    18-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N.B.S. zomertoer 2013

    Je mag dit verder verspreiden. Zoals al gesteld, iedereen die dit ziet zitten kan in principe mee.

     

    N.B.S. zomertoer 2013

     

    Onze vorige uitstap deden we in 2009. Intussen heeft de reismicrobe zich weer geroerd. We hebben ons nog eens aan het dromen gezet. Dromen alleen is natuurlijk niet genoeg. We hebben weerom vele ‘to do’s’ opgelijst, de routeplanner danig aan het werk gezet, vele combinaties van mogelijk te bezoeken plaatsen gelinkt – of proberen te linken. Dit is mijn voorstel voor het komende jaar. Waarschijnlijk het laatste voorstel naar mijn favoriete reisbestemming met zoveel reisdagen. Meer dan ooit beseffen we dat het misschien wel eens een keer te veel die kant op is, bovendien impliceert het aantal dagen een prijs die misschien niet iedereen wil spenderen aan een bustoer. Maar dat sterkt ons alleen in de overtuiging dat het programma goed moet zijn. Wie al met ons op stap was kent onze mix van fruit gerelateerde bezoeken, tuinen, parken en locaties die een maatschappelijke ontwikkeling inkleuren. Dit alles zit ook weer in het nieuwste voorstel.

     

    Dag één – zondag  – 18.08.2013

    Aanreis naar Zeebrugge voor een nachtelijke overzet naar Kingston upon Hull. We boeken een avondmaal en een ontbijt in buffet vorm. Bij een kalme zee ideaal om het reisgezelschap beter te leren kennen.

     

    Dag twee – maandag  – 19.08.2013

    Ontschepen omstreeks 08u30 plaatselijke tijd om koers te zetten naar Scampton. We bezoeken een ommuurde tuin, a walled garden, één van de vele die het Victoriaans tijdvak overleeft heeft. Hier geen fruit of groenten maar een heel eigentijdse invulling door de Nederlandse tuinontwerper Piet Oudolf. In de namiddag bezoeken we Fountains Abbey en Studley Royal Water Garden (World Heritage Site/Werelderfgoed) in centraal Yorkshire. Op een domein van ruim 300 hectaren treffen we de restanten van een van de grootste en machtigste Cisterciënzers kloosters uit de twaalfde eeuw én een unieke watertuin, opgesmukt met Neo Classicistische beelden, folies en prachtige vergezichten. Gegidst bezoek na een (vrije) lunch. Overnachting in Leeds.

     

     

     

    Fountains Abbey and Studley Water Gardens 

     

     

    Dag drie - dinsdag – 20.08.2013

    Heel af en toe zaten grote werkgevers in het begin van de industriële revolutie echt in met hun werkvolk. In België kennen we de site van Grand Hornu. De Engelse evenknie vinden we in Saltaire (W.H.S.). Ook hier werd een nieuwe leefgemeenschap geschapen rondom een fabriek. Vandaag is Saltaire een levendig stadje rondom de oude textielfabriek, nu een winkelcentrum. We worden terug in de tijd meegenomen door een lokale gids. We voorzien een kort bezoek aan de fabriek, nu een eigenzinnige shopping mall. Je vindt er o.m. shops rond fietsen, buitensporten, interieurspullen, veel boeken en veel eigenzinnige prenten. Het werk van David Hockney, schilder uit het naburige Bradford, van vele markten thuis, fleurt nu menige muur op van dit enorme fabriekspand. We stappen naar het erg fraaie kerkgebouw, bewonderen ook de binnenkant en nemen een thee of koffie pauze. Ook hier is er tijd voor een vrij te nemen lunch. Verderop westwaarts stappen we af bij Levens Hall. Dit is waarschijnlijk de mooiste topiary tuin in het Verenigd Koninkrijk. Terwijl quasi alle gelijk opgebouwde tuinen ‘slachtoffer’ werden steeds weer nieuwe tuintendensen is hier alles honderden jaren onveranderd gebleven. Een tuin van onder een stolp als het ware. Overnachting in Leeds.

     


     

    Levens Hall

     

    Dag vier – woensdag – 21.08.2013

    Een gedeeltelijke reprise van het programma van 2009. In de voormiddag gaan we naar Southwell, de geboortegrond van ’s werelds meest beroemde keukenappel; Bramley’s Seedling.

    We hebben een afspraak met Adrian Baggaley. Ons bezoek in 2009 heeft vele monden doen openvallen. Adrian is ongetwijfeld een ‘amateur’ fruitteler buiten categorie. Voor zijn passie, het deelnemen aan fruitwedstrijden, heeft hij veel veil. Zijn resultaten zijn dan ook navenant. Steeds op zoek naar beter geeft een steeds interessante aanplant. Vernieuwen en verbeteren zijn hier geen holle woorden. Op de Tatton Park zomershow 2012 schitterde Adrian weerom met twaalf eerste prijzen op veertien inzendingen. Een hele prestatie als je weet dat het weer dit jaar rond Nottingham nog veel slechter was dan bij ons.

    Na de lunch  stappen we af bij John Starkey, om kennis te maken met een moderne Bramley teler. Zij die erbij waren in 2009 zullen Mr. Starkey herinneren als tekstdichter en voorzanger van het verjaardagslied voor de tweehonderdjarige Bramley. Typisch Engels zijn de village shows, al liggen de gloriejaren ook hier ver achter ons. Hier strijden dorpsgenoten voor het mooiste fruit, de fraaiste groenten, de lekkerst ogende cakes en liefelijkste bloemen. We hebben waarschijnlijk een unieke gelegenheid om de huidige ‘groenten kampioen’ te ontmoeten. Misschien geeft hij ons wat gouden tips. Dan kan éénieder proberen het gewicht van zijn top ui (8,3 kg) te overtreffen. Overnachting in Birmingham.

     

    Dag vijf – donderdag – 22.08.2013

    Eerst zetten we koers naar de thuisbasis van David Austin, wereldberoemd om zijn rozen. Een kort bezoek aan de ‘toontuin’ en de verkoopsafdeling voor wie het interesseren kan. Het wordt vooral een dag in het teken van Cider en Perry. Het vergiste appel- en perensap doen het weer beter, vooral in de graafschapen Herefordshire en Gloucestershire. We bezoeken het cidermuseum in Hereford. Een unieke verzameling tref je hier van alles wat met productie, consumptie en verkoop van deze lokale godendrank te maken heeft. Als toemaatje kan je hier in alle rust een stukje van de originele Herefordshire Pomona bewonderen. Na de lunch gaan we voor wat veldwerk. Bij goed weer bezoeken we een boomgaard vol met cidervariëteiten. Nadien doen we een vergelijkende warentest.

    De regio Much Marcle telt verschillende prijswinnende, lokale producenten. Wij gaan er bij eentje langs. We proberen die met de lekkerste Perry. Overnachting in Birmingham.

     

    Dag zes – vrijdag – 23.08.2013

    ‘s Morgens naar Waddesdon Manor. Waddesdon werd gebouwd in opdracht van Baron Ferdinand de Rothschild om zijn kunstcollectie op te bergen en vrienden te vermaken. Je vindt er het fraaiste achttiende eeuws Frans meubilair, een heuse ‘porseleinkamer’, werken van Engelse portretschilders en oude Nederlandse en Vlaamse meesters. Meer een museum dan een thuis, maar wel dik de moeite. Onze aandacht gaat ook naar het groen van Waddesdon. De tuin wordt geacht één van de mooiste uit het Victoriaans tijdvak te zijn. De parterre en de grote vogelverblijfplaats ogen alleszins beeldig.

    Namiddag naar Wrest Park. English Heritage is dé conservator van burchtruïnes in het Verenigd Koninkrijk. Ze beheren echter ook andere locaties zoals het mooie en bijna helemaal in haar oude glorie herstelde Wrest Park. Wrest Park is een beetje Frankrijk in Engeland. Het park heeft wat van Versailles met de beelden en de waterpartijen, maar dan op mensenschaal. Er is het typische parterre, een rozentuin, een Italiaanse en Amerikaanse tuin, een kanaal en meerdere prachtige paviljoenen.

    Overnachting in Harlow.

     

    Dag zeven – zaterdag – 24.08.2013

    ’s Morgens gaan we langs in wat er rest van de tuin horende bij de wereldbefaamde fruitboomkwekerij van Thomas Rivers, Mister Conference, in Sawbridgeworth. Na het failliet ging veel verloren. Een groot gedeelte van de kwekerij werd volgebouwd met o.m. een hospitaal. Er rest nog een fruittuin met fruitvariëteiten die door de verschillende generaties Rivers verdeeld of in de markt geplaatst werden. Een lokale werkgroep zet zich in voor onderhoud en organiseert er vele activiteiten. Hier treffen we geen experten maar liefhebbers met een hart voor fruit. Namiddag gaan we naar Ickworth Hall nabij Bury St. Edmunds. Na een (vrije) lunch laten we ons op sleeptouw nemen door een gids doorheen de tuin en het parklandschap, waarschijnlijk de meest Italiaans geïnspireerde tuin in Engeland. Er rest voldoende tijd om de binnenkant van de architectonische parel die Ickworth Hall is te bezoeken. Overnachten in Harlow.

     

    Dag acht – zondag  – 25.08.2013

    Naar huis via de traditionele tussenstop in Faversham voor een bezoek aan de National Fruit Collections. We vroegen Dr. Morgan voor de al even traditionele gidsbeurt. De beste gids voor de mooiste fruitverzameling. Na lunch richting Dover huiswaarts.

    Wat moet dat kosten?

    Voor vervoer, bootoverzet naar Hull en de shuttle van Dover naar Calais, in een comfortabele bus van de vervoersonderneming De Alk, alle toegangsprijzen, gidsbeurten waar aangestipt, vier maal lunch, een reisbrochure, bijstands-, bagage  en annulatieverzekering, fooi bestuurder, hotel in halfpension op basis van een tweepersoonskamer (Holiday Inn of gelijkaardig) geboekt via reisbureau De Alk aan 845euro per persoon. De éénpersoonstoeslag bedraagt 155 euro. Opstapplaatsen zijn er in Alken, Antwerpen en Gentbrugge. Inschrijven kan door overschrijving op het NBS rekeningnummer BE65 4518 5253 9196 van een voorschot ten bedrage van 345 euro voor uiterlijk 31 maart e.k. Overschrijvingen vanuit Nederland kunnen op hetzelfde nummer met bijkomend BIC nummer KREDBEBB.

    De tour gaat door vanaf 25 deelnemers. Vanaf 30 deelnemers gaat er 25 euro af van de totaalsom. Onder voorbehoud van drastische koerswijzigingen euro/pond sterling.

    Aanvulling

    Op de blog is veel info over reizen naar Engeland te vinden. Dit wordt de 5de NBS reis naar Engeland (naast de 4 naar Frankrijk), ingericht door Jeanpierre Billen.

    De vorige reis liep ook over Hull (blog van 01-09-2009). Als je bij zoeken Adrian invult krijg je ons vorige bezoek. Idem met Brogdale. Bij het intypen van Engeland krijg je meerdere reizen...

    18-11-2012, 00:00 geschreven door Daantje

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Hebt u een vraag of opmerking druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!