Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

10-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden korsetten weer hip?


Worden korsetten weer hip?










De taille wordt al een tijdje benadrukt in de mode. Voornamelijk door riemen, linten of flatterende snit, maar met Beyoncé zou ook het korset terug aan populariteit kunnen winnen.

Beyoncé staat bekende om haar weelderige vormen, smalle taille en brede heupen. Troeven die ze handig weet uit te spelen in haar kledijkeuzes.

Maar voor de opnames van haar nieuwste videoclip afgelopen weekend in New York, werden de troeven nog extra benadrukt met een roze korsetjurk. Het afgeronde vormen aan de heupen riepen beelden op uit kostuumfilms als 'The other Boleyn Girl', 'The duchess' en 'Elizabeth'.

Met haar kapsel zette Beyoncé al een trend, volgen vrouwen wereldwijd nu ook haar korsetkeuze? De toekomst zal het uitwijzen. (br.nina)


10-03-2009 om 14:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische luxe


Belgische luxe


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/7/9/album_large_847899.jpg


De Belgische couturier Yves Dooms toont ons zijn visie op de zomer van 2009. Zijn collectie oogt vrouwelijk en elegant, met oog voor geraffineerde details. Dooms, die ook de bruidsjurk van aartshertogin Marie-Christine van Oostenrijk ontwierp, werkt steeds met edele materialen. Vaak kiest hij voor zuivere kleuren als rood, marineblauw of wit.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/4/6/album_large_847896.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/0/2/album_large_847892.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/0/6/album_large_847926.jpg



10-03-2009 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique Branquinho naar Delvaux


Veronique Branquinho naar Delvaux


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/7/4/large_382609.jpg


De internationaal bekende Belgische ontwerpster Veronique Branquinho wordt de nieuwe artistiek directrice van Delvaux. Dat werd zaterdag 7 maart 2009 bekend tijdens haar modedéfilé in Parijs.
In haar functie als artistiek directrice zal Veronique Branquinho nauw samenwerken met Didier Vervaeren die sinds enkele jaren de leiding van de Studio Delvaux op zich heeft genomen.

De invloed van Branquinho zal al merkbaar zijn in de herfst-wintercollectie van dit jaar. De collectie lente-zomer 2010 wordt dan volledig volgens haar creatieve visie gerealiseerd, meldt Delvaux.

Antwerpen

Veronique Branquinho studeerde modeontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. In 1997 stelde ze een eerste collectie onder haar eigen naam voor in Parijs. Kort daarna startte ze haar eigen bedrijf in Antwerpen.

Sindsdien staat Branquinho voor designer wear voor dames en heren, voor een lijn zonnebrillen en schoenen. De collecties bieden een alternatief voor wijdverspreide luxemerken. (br.Het Nieuwsblad)



09-03-2009 om 14:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham


Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham




Nu celebs de ontwerpen van Victoria Beckham beginnen te dragen, begint het er op te lijken dat de exlusieve jurkenlijn van Posh een groot succes wordt. Heidi Klum verscheen namelijk in een zwarte creatie van Posh.

Zwart en strak
Heidi Klum is een duizendpoot in de modewereld: ze is niet alleen topmodel, maar ze presenteert ook Project Runway, de Amerikaanse versie van De Designers. Deze week werd ze gespot in een jurk ontworpen door Victoria Beckham. Ze koos voor een zwart, strak exemplaar. Blijkbaar ook een favoriete creatie van Posh zelf, aangezien ze zelf ook al flaneerde in de jurk.

Accessoires
Heidi hield het heel basic wat accessoires betreft, Victoria kon het niet laten om de jurk op te vrolijke met een sjaal van bont, zonnebril en zwarte leren handschoentjes. Waarom de Duitse schone nu koos voor een jurk van Posh is nog niet duidelijk, vond ze hem gewoon mooi of kreeg ze er geld voor? Een ding is wel zeker: Heidi en Victoria zijn goede vriendinnen sinds Posh een bezoekje bracht aan Project Runway.  br.nina)



08-03-2009 om 15:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verbazen op de catwalk in Parijs


Belgen verbazen op de catwalk in Parijs


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/1/14/album_large_843779.jpg



Verschillende Belgische ontwerpers stellen hun creaties voor komende winter voor op de catwalk in Parijs.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/6/6/album_large_843801.jpg
Nina Ricci



De show van Belgische ontwerper Olivier Theyskens voor Nina Ricci vond in een oud fabriekspand plaats. De kleurrijke ontwerpen staken goed af tegen het grijze décor. Theyskens verbaasde het publiek met zijn fantasierijke collectie. De ontwerper werkte vooral met het silhouette van de zandloper, hij gebruikte wol, cashmier, Lurex en brokaat. Ook de schoenen vielen ontzettend om: gigantische plateauschoenen van minstens 25 centimeter, zonder hielen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/9/9/album_large_843804.jpg
Nina Ricci


"Ik heb me bij deze collectie geconcentreerd voornamelijk op de vormen. Ik wilde dat de modellen heel groot leken. Daarom ging er speciale aandacht naar de schoenen: ik werkte met pailletten, kleurrijk leder en opvallende hakken." De modellen die op de catwalk leken iets weg te hebben van aliens, dankzij vreemde hoedjes en hoofddeksels. De jurken hadden vloeiende lijnen, de jasjes daarentegen scherpe, strakke lijnen en brede schouders.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/8/4/album_large_843769.jpg
A.F. Vandevorst


Vandevorst
De collectie van A.F. Vandevorst staat in schril contrast met die van Theyskens. We zagen weinig kleur op de catwalk en vloeiende lijnen. Ook leek de ontwerper inspiratie te hebben opgedaan in de paardenwereld. De pofbroeken hadden iets weg van de exemplaren die ruiters dragen. En door het speciale ontwerp van de schoenen leken de modellen paardenpoten te hebben. Ook bevestigt de ontwerper dat bont weer helemaal terug is. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/8/album_large_843773.jpg



08-03-2009 om 12:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears hult zich in pikante lingerie van Marlies Dekkers

Britney Spears hult zich in pikante lingerie van Marlies Dekkers


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/06/428722/britney-spears-hult-zich-in-pikante-lingerie-van-marlies-dekkers_7_235x280.jpg



Dat La Spears haar nieuwe tournee graag met het nodige tumult wilt starten is logisch, maar da ze daarvoor modieus uit de hoek zou komen was voor velen verbazingwekkend. Niet alleen worden veel van haar podiumoutfits gecreëerd door het briljante ontwerpersduo DSquared2, blijkbaar heeft Britney ook een bijzonder goede smaak als het op lingerie aankomt. Speciaal voor haar openingsconcert droeg de Amerikaanse een pikante beha van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers.

Britney Spears startte deze week officieel haar Circus-tournee. Haar eerste concert in New Orleans was meteen een schot in de roos zowel qua performance als uitstraling. Gehuld in een sexy Marlies Dekkers-beha, verraste ze vriend en vijand.

Dekkers wist al langer dat de kans erin zat dat haar creatie gedragen werd tijdens de concertreeks van de superster, nadat Britney's stylist had gevraagd een paar exemplaren op te sturen. (br.nina)



08-03-2009 om 01:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson loopt Parijse modeshow


Pamela Anderson loopt Parijse modeshow







Pamela Anderson was gisteren een van de modellen bij de modeshow van Vivienne Westwood in Parijs. De Amerikaanse seksbom showde drie verschillende outfits op de catwalk. Ze toonde onder meer een rechtopstaande ultrakorte tutu met daaronder kniekousen.

De 41-jarige Anderson is sinds kort het gezicht van het modehuis van Westwood. Ze speelt onder meer een hoofdrol in de campagne voor de nieuwe zomercollectie van de extravagante ontwerpster. De twee leerden elkaar afgelopen herfst kennen tijdens een show van Westwood in Londen en zijn sindsdien bevriend. (br.hln)


07-03-2009 om 17:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry


Katy Perry ontwerpt eigen kledinglijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/katy-perry.jpg





Katy Perry staat bekend om haar excentrieke outfits, de ene al wat mooier dan de andere. Nu besliste de zangeres om een collectie te ontwerpen, geïnspireerd op haar eigen stijl.

Gwen als voorbeeld
Het kan wel even duren voor je de ontwerpen van Katy Perry zal kunnen kopen, meldt nu.nl. De zangeres wil zich niet haasten en trekt twee jaar uit voor haar nieuwe modeproject, want ze wil een kwaliteitsvol product afleveren. "Ik droom al ontzettend lang van een carrière op modevlak. Maar als je iets goed wil doen, moet je er veel tijd in steken. Mijn grote voorbeeld is Gwen Stefani en om haar te kunnen evenaren zal ik toch wel even bezig zijn."

De voornaamste inspiratiebron van Katy is haar eigen stijl. Of de wereld zit te wachten op nog een zangeres met ambities in de modewereld is af te wachten. (br.hln)


06-03-2009 om 16:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé


Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé





Britse kapsalons kunnen de vraag naar het nieuwe kapsel van Beyoncé bijna niet meer aan. Vrouwen willen blijkbaar allemaal het nieuwe it-kapsel van de popzangeres. Wat volgens kapper Errol Douglas eigenlijk niet meer is dan een heel eenvoudige, gestroomlijnde hoge paardenstaart.

Anti-aging
"Het kapsel doet mij wat denken aan de volumineuze haarstijl uit de jaren '80. Elke vrouw kan dit snel zelf creëren, maar het verandert meteen je hele look. Een ander voordeel is dat iedereen dit kapsel aan kan. Het is ook een makkelijke truc om jonger te lijken: een paardenstaart trekt je gezichtshuid wat strakker", aldus kapper Errol Douglas.

Wil je het zelf ook eens proberen, dan geeft styletoday.net je enkele tips:
- Was en droog je haar een avond op voorhand. Dan zijn je lokken fris, maar niet te glad. Vervolgens ga je de dag zelf met een stijltang door je haar. De lokken vlak aan je gezicht laat je los hangen, die heb je later nog nodig.

- Vervolgens borstel je je haren strak naar achter zodat je een hoge paardenstaart kan maken. Doe dit lok voor lok, dat is beter voor de strakkere look. Net onder de kruin maak je nu een staart.

- Om nu je kuif goed te krijgen moet je je hoofd naar voor buigen. Gebruik haarlak om de korte haartjes in bedwang te houden. Dan toupeer je de voorste kokken, nog steeds met je hoofd ondersteboven. Kam dan ook deze haren naar achteren. Je kunt ze vastzetten met een tweede rekkertje. Zijn je lokken te kort, doe het dan met een onopvallend speldje.

- Voor het perfecte resultaat werk je je staart nog best even af met een stijltang. Breng nog wat gel of wax aan in je kuif en je bent klaar.

- Moet je nog wel even sparen voor lange lokken, dan kun je de look creëren met een nepstaart. (br.hln)



06-03-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekooide modellen op catwalk

Gekooide modellen op catwalk


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/9/album_large_840474.jpg



De collectie van Agatha Ruiz de La Prada is een verademing op de catwalk in Milaan. Terwijl alle andere ontwerpers zich serieus nemen, drijft de deze ontwerpers de spot met mode. Deze ontwerpster bracht een unieke collectie met een komische toets.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/13/1/album_large_838351.jpg



Denk aan gekooide vrouwen, paraplu's als rokjes en jurkjes die veel weg hebben van kastjes. Toch valt hier ook het rijke kleurgebruik op. Komende winter gaat duidelijk opgefleurd worden door neon. Wij kijken er alvast naar uit.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/14/12/album_large_840477.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/8/11/album_large_838346.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/10/8/album_large_840473.jpg

(br.hln)




06-03-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana in Milaan


Dolce & Gabbana in Milaan


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/0/13/album_large_837148.jpg



Voor Dolce & Gabbana is de winter zwart-wit, met een framboosroze accent. Het opvallendste zijn de bonten schouderjasjes en de enorme pofmouwen. Ook de taille blijft belangrijk en wordt benadrukt met een strik uit lint.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/15/11/album_large_837146.jpg



Ook de schoenen waren best opvallend: hoge sleehakken, die de voet soms zelfs een bolle vorm geven.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/10/6/album_large_837141.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/14/10/album_large_837145.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/7/12/album_large_837087.jpg




05-03-2009 om 12:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


http://img8.imageshack.us/img8/6702/marliesdekkers.jpg


Marlies Dekkers, de ontwerpster van luxueuze lingerie, komt naar Maasmechelen Village. Haar extravagante en vaak pikante lingerie is er vanaf april te vinden zijn aan superinteressante outletprijzen.

Pikante details
Marlies Dekkers is al meer dan vijftien jaar een gevestigde waarde binnen de lingeriewereld. Haar originele ontwerpen met speelse en vaak pikante details, maken haar internationaal bekend. De voorbije jaren werden al winkels geopend in New York, Parijs, Berlijn en Bangkok. Begin dit jaar ontving ze de Lef Award als 'ondernemer met het meeste lef'. (br.hln)



http://img57.imageshack.us/img57/9342/marliesdekkers1.jpg




04-03-2009 om 17:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy fotoshoot Halle Berry


Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten









Deze week lanceert actrice Halle Berry eindelijk haar langverwachte eigen parfum. De sexy foto's van de promotiecampagne beloven alvast veel goeds. De knappe Oscarwinnares trok naar het strand voor een fraaie fotoshoot en het resultaat mag er wezen. Wedden dat haar parfum zal verkopen als zoete broodjes ondanks de crisis?

Coty
Halle Berry is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de geur. Ze ging in zee met het Franse bedrijf Coty, opgericht in het begin van de vorige eeuw door François Coty en een begrip in de sector. Het parfum moet aan het strand doen denken en het beeld van een vrouw oproepen die natuurlijk sexy, stijlrijk en elegant is. Halle Berry voldoet probleemloos aan die drie criteria.

Afrikaanse toets
"Ik wilde al zo lang mijn eigen parfum", vertelt de actrice over haar parfum 'Halle'. "Voor mijn eigen 'geur' koos ik voor een mix van vijg en mimosa. Daarnaast gaf ik het een Afrikaanse toets mee door er olibanum (de welriekende hars van een wierookboom) aan toe te voegen om het wat te kruiden. Tot slot moet het sandelhout het geheel wat verzachten. Het is een heel sensueel en natuurlijk parfum, dat het buitenleven moet weerspiegelen." (br.hln)









04-03-2009 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk


Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk











De Italiaanse designers Dolce & Gabbana weten wel hoe ze de aandacht naar zich toe moeten trekken. Nodig een boel celebs uit, leg een rode loper, waarschuw de pers én laat voorgenoemde celebs een voorsmaakje van je collectie tonen.

Het resultaat was er: massale persbelangstelling én een boel belangrijke bekende mensen, zoals actrices Scarlett Johansson en Eva Mendes, modellen Claudia Schiffer en Eva Herzigova en zelfs collega-modeontwerper Karl Lagerfeld.

Cosmetica
Dolce & Gabbana lieten ook hun nieuwe make up-collectie (toepasselijk 'The make up' gedoopt) op de wereld los. "We moesten kunnen dromen, verder gaan dan we tot nu toe geweest waren. Net als een vrouw in crisis, betekent dat méér make-up", aldus Stefano Gabbana aan Bang.

Framboos
Maar het meest opvallend was de wintercollectie, die uit drie kleuren bestond: wit, zwart en framboosroze. De gigantische pofmouwen en bonten schouderbedekkers waren de twee meest in het oog springende details, samen met de print van het gezicht van Marilyn Monroe. De twee designers maakten een opvallende keuze voor luxestoffen zoals vossenbont, geitenhaar en nerts.

Ook de schoenen waren bijzonder. Zonder uitzondering droegen de modellen hoge (dikke) hakken, die vaak overgingen in sleehakken. Soms was de schoen zo gevormd dat het de voet bol maakte. Betekent dit een nieuwe weg in de schoenenmode? (br.hln)









04-03-2009 om 14:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanstrends voor 2009 op een rijtje


Jeanstrends voor 2009 op een rijtje




Gescheurde jeans van Topshop.
Gescheurde jeans van Topshop.


Eighties jasje van Topshop.
Eighties jasje van Topshop.


Rokje bij asos.com.
Rokje bij asos.com.


Schoenen bij asos.com
Schoenen bij asos.com


Trendy Jessica Alba.
Trendy Jessica Alba.


Deze lente is jeans onmisbaar in je garderobe. Gelukkig kan je denim op talloze verschillende manieren dragen, zodat hij bij elke soort vrouw past. We je enkele zodat je trendy met jeans bent.

Details
Deze lente zal jeans niet weg te denken zijn. Je kan het heel chique dragen of je look net heel vrouwelijk maken met vrolijke jurkjes of een zwierig rokje. Maar je kan je outfit er ook wat stoerder maken door voor rock te gaan. Het zit hem deze lente vooral ook in de details: een armband van denim of sleehakken uit jeansstof. Laat je creativieit de vrije loop.

Broeken
Voor je broeken maakt het model niet uit, de kleur is des te belangrijker. Deze lente moet je voor een gebleekte jeans gaan, in je broek mogen wat scheuren en gaten zitten, zoals we op de catwalk zagen bij Balmain. Dat maakt het geheel net iets stoerder. Je kan een dure broek in de winkel kopen, maar waarom ga je niet zelf aan de slag met een vintage exemplaar dat je zelf aanpast? Wil je er echt helemaal voor gaan, maar dit is wel voor durvers, dan ga je voor de jumpsuit van jeans.

Jasje
Als je slechts voor één denim item wil gaan, kies dan het jeansjasje. Het maakt je fleurige zomerjurkje een tikkeltje stoerder en het combineert geweldig met een classy broek. Kies voor een kort, vintage exemplaar dat zo uit de eighties of nineties lijkt te komen. (br.nina)



03-03-2009 om 20:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrappel Dita von Teese


Vertrappel Dita von Teese

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/03/426610/vertrappel-dita-von-teese_7_235x280.jpg



Ben je een grote fan van de burleske danseres Dita von Teese of heb je net een extreme afkeer van de ex van Marilyn Manson? Beide groepen kunnen nu hun hart ophalen met de 'Dita von Teese'schoenen.

De schoenen, ontworpen door Cesare Paciotti, passen perfect in de nieuwste zomertrend. E plateauschoen met een kleine hak en prachtige zwarte pailletten weerspiegelt perfect de stijl van de danseres.

Glamour, in combinatie met een gothic-touch, vrouwelijk en toch bijzonder mysterieus: dat zijn de opvallendste trefwoorden voor de 'von Teese-schoen'. Fashionista's die een grondige hekel hebben aan de opvallende von Teese kunnen nog steeds hun hart ophalen bij het feit dat ze de danseres keer op keer 'vertrappelen'. (br.she)


03-03-2009 om 15:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De visserslaarzen van Prada


De visserslaarzen van Prada


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/12/4/album_large_833284.jpg



Prada, het toonaangevende merk wat schoenen betreft, introduceerde op de Fashion Week van Milaan een nieuwe trend: de visserslaars.

Laarzen
De modellen van Prada combineerde hoge lederen laarzen opgehouden door bretellen met korte shortjes uit tweed en rode gebreide truien. De ontwerpster gaf de visser een complete nieuwe, vrouwelijke look, bedoeld voor sterke vrouwen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/4/13/album_large_833293.jpg



Tweed

Verder zagen we ensembles uit tweed, ingesnoerde tailles met riempjes, lange mantels waaronder niets gedragen werd en accessoires die vaak aan het plattelandsleven deden denken.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/15/7/album_large_833287.jpg



Gladiatoren
Ook de jurken vielen op in de collectie van Prada. De modellen leken net vrouwelijke gladiatoren met korte, sexy lederen jurkjes met franjes, deze waren bezet met kristallen en hadden opvallende mouwen die leken op de versieringen van Trojaanse helmen.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/13/5/album_large_833285.jpg



03-03-2009 om 13:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs


Marc Jacobs


http://img5.imageshack.us/img5/1940/marcjacobs2.jpg


Marc Jacobs' (°1960, New York) vader sterft als Marc zeven is. Hij trekt in bij zijn oma die hem leert breien. Hij naar de Parsons School of Design, studeert af in 1984 met een collectie handgebreide sweaters (door zijn grootmoeder uitgevoerd) en wint er zelfs de Perry Ellis Gouden Vingerhoed Award mee.

Hij ontwerpt twee jaar voor zijn eigen label en in 1984 is hij de jongste designer ooit die de prijs voor nieuw talent krijgt van de Council of Fashion Designers of America. In 1988 werkt hij voor Perry Ellis waar hij opvalt door zijn jonge, grappige stijl. In 1993 werkt hij opnieuw voor eigen rekening, waarbij hij zijn liefde voor sensuele stoffen als angora, kasjmier en mohair kan uitleven. In 1997 wordt hij uitgeroepen tot Ontwerper van Vrouwenkleding van het Jaar door de CFDA.



   http://img166.imageshack.us/img166/5351/marcjacobs.jpg


In 1997 haalt handtassen- en koffermaker Louis Vuitton hem binnen. Jacobs knalt met zijn moderne pop en kitsch tegen het ingetogen imago en spreekt hiermee vooral de rijke upper class dertigers aan. Algauw krijgt Marc Jacobs ook de opdracht een prêt-à-portercollectie voor dames uit te werken. Marc Jacobs verhuist naar Parijs, waar hij werkt op een boogscheut van het Louvre. Begin 2002 krijgt hij in New York ook een bronzen plakkaat op de Fashion Walk of Fame.

In mei 2004 sluit Marc Jacobs een nieuw Vuittoncontract voor tien jaar af met Bernard Arnault, de 'big boss' van LVHM. Datzelfde jaar opent hij boetieks in Boston, Los Angeles, Shanghai en Chicago. In september 2005 stelt hij in New York ook zijn MARC-collectie voor, die zich eerder tot jonge meisjes richt. Sinds 2001 zijn er ook diverse Marc Jacobsparfums uitgebracht.



  http://img3.imageshack.us/img3/9140/marcjacobs1.jpg



02-03-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas met make-up


Handtas met make-up




Voor ware fashionista's ontwierp cosmeticahuis Dior 'Lady

Dior', een miniatuur van de iconische couturetas. Het kleinood is gevuld met een tint voor je lippen en wangen, en een highlighter waarmee je je wangen, wenkbrauwboog, neusrug en het midden van je lippen een subtiele gloed geeft. Een luxueuze must-have, uitgegeven in een beperkte editie, dus snel zijn is de boodschap
als je je handtascollectie wil uitbreiden met dit juweeltje.

Verkrijgbaar in de parfumeriezaak


01-03-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/27/425128/tommy-hilfiger-ontwerpt-voor-borstkanker_7_235x280.jpg


Modeontwerper Tommy Hilfiger ontwerpt voor de derde keer een exclusieve handtas voor het centrum ter preventie van borstkanker 'Breast Health International (BHI). Dit jaar wordt het Deense topmodel Helena Christensen ingeschakeld als ambassadrice van de 'limited edition'handtas.

De gele handtas draagt een prijskaartje van 349€, waarvan de helft naar het BHI gaat. Volgens Hilfiger staat de tas symbool voor zijn mateloze inzet en toewijding voor BHI. De tas zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in verschillende Flagship sotres van Tommy Hilfiger. (br.she)


28-02-2009 om 19:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!